NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
mail husjenvasi iz gradine prvi strijelac 1 lige federacije ... za pohvalu.... ovo ne smije ne opazeno proci...
GRADACAC - MASEIKA MOGILEV 32 - 21astra1922 je napisao/la:hajde kad neko sazna kako su nam rukometasi igrali neka napise
-
- Kontakt:
ZVIJEZDA - KOZARA 1:0
KK GRADACAC - FALCONS TUZLA 63:45
RK GRADACAC - HC MASHEKA 32:21.
SVAKA CAST NA POBJEDAMA NASIM EKIPAMA.
KK GRADACAC - FALCONS TUZLA 63:45
RK GRADACAC - HC MASHEKA 32:21.
SVAKA CAST NA POBJEDAMA NASIM EKIPAMA.
-
- Kontakt:
Kakvu su bili Halilovic i Omic ovu polusezonu?Jesul' se naigrali?Vjerujem da Halil jeste, pošto se radi o sjajnom igraču,a kakav je Oma?
halilovic je vise nego dobro odradio polusezonu i u par utakmica je bio glavni igrac.postigao je jedan gol i to pobjednicki i kad je najvaznije bilo asistirao protiv borca u najvaznijoj utakmici polusezone.po mome misljenju njegovo vrijeme tek dolazi i od njega se ocekuje u narednoj polusezoni da zasija u punom svjetlu,dok je omic imao puno manju minutazu ali je ono sto je igrao iskoristio na dobar nacin,uglavnom je mijenjao povrijedene i kartonirane igrace u zadnjoj liniji.mislim da ce on napustiti zvijezdu na polusezoni ali otom potom 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Znači Halilović betonastra1922 je napisao/la:halilovic je vise nego dobro odradio polusezonu i u par utakmica je bio glavni igrac.postigao je jedan gol i to pobjednicki i kad je najvaznije bilo asistirao protiv borca u najvaznijoj utakmici polusezone.po mome misljenju njegovo vrijeme tek dolazi i od njega se ocekuje u narednoj polusezoni da zasija u punom svjetlu,dok je omic imao puno manju minutazu ali je ono sto je igrao iskoristio na dobar nacin,uglavnom je mijenjao povrijedene i kartonirane igrace u zadnjoj liniji.mislim da ce on napustiti zvijezdu na polusezoni ali otom potom

Hvala

he he nek si ti procitaozmaj_Bosne je napisao/la:ko prstom u g.....moranjak je napisao/la:pogodi ti ahahahhaDzin je napisao/la:X NASTIMAN,nasi poceli raditi za kladionice,vidjet cemo danas,svi u NAPAD![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Dzin, dana/u 27 nov 2011, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
halloooooooooooooooooooooooooo moderatori sta je ovo daj ga u banovice

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Najjace pojacanje on i "Damjanovic"_Arsenalovac_ je napisao/la:Znači Halilović betonastra1922 je napisao/la:halilovic je vise nego dobro odradio polusezonu i u par utakmica je bio glavni igrac.postigao je jedan gol i to pobjednicki i kad je najvaznije bilo asistirao protiv borca u najvaznijoj utakmici polusezone.po mome misljenju njegovo vrijeme tek dolazi i od njega se ocekuje u narednoj polusezoni da zasija u punom svjetlu,dok je omic imao puno manju minutazu ali je ono sto je igrao iskoristio na dobar nacin,uglavnom je mijenjao povrijedene i kartonirane igrace u zadnjoj liniji.mislim da ce on napustiti zvijezdu na polusezoni ali otom potom![]()
Hvala
danas je i sluzbeno potvrdena informacija o potpisivanju sponzorskog ugovora koji ce zvijezdi donijeti dosta para i naravno nastavak gradnje stadiona.znaci sluzbeno ugovor je potpisan ,ovo bi trebalo znaciti da u naredni pet godina samo mozemo napredovati kako igracki tako i infrastrukturno 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
pa dobro jel moze neko napisati o cemu o keme se radi bilo sta pa makrati ppastra1922 je napisao/la:danas je i sluzbeno potvrdena informacija o potpisivanju sponzorskog ugovora koji ce zvijezdi donijeti dosta para i naravno nastavak gradnje stadiona.znaci sluzbeno ugovor je potpisan ,ovo bi trebalo znaciti da u naredni pet godina samo mozemo napredovati kako igracki tako i infrastrukturno
Njemacka firma Zott ,trebala bi da otvori pogon u Gradacu i da bude glavni sponzor Zvijezdi sa 200.000 eura godisnje.i Zvijezda bi u nastavku imena nosila i naziv sponzora Zvijezda zott,znaci dodatnih oko 400.000 maraka za Zvijezdu,citam neke informacije da su potpisali ali to su nepouzdane od ljudi koji svasta lupaju po forumuemir_dj je napisao/la:pa dobro jel moze neko napisati o cemu o keme se radi bilo sta pa makrati ppastra1922 je napisao/la:danas je i sluzbeno potvrdena informacija o potpisivanju sponzorskog ugovora koji ce zvijezdi donijeti dosta para i naravno nastavak gradnje stadiona.znaci sluzbeno ugovor je potpisan ,ovo bi trebalo znaciti da u naredni pet godina samo mozemo napredovati kako igracki tako i infrastrukturno
sutra dzine porani pa se raspitaj.ugovor je potpisan mislim da je za mastuluka
provjerena informacija

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ne kazem da nije,ali ni ne vjerujem dok ne cujem od ljudi iz kluba.Znam da je u proceduri.Bilo je i za Damjanovica za mustuluka,isto si ovoliko tvrdijo,a poslusat cu te poraniti ujutro i provjeriti.
gledam veceras bio na rukometu nas klub igra evropu a u dvorani izmedu 70 i 100 ljudi zalosno kako je rukomet neatraktivan sport kod nas a abd kad zvijezda bude igrala evropu
na banji mislim da bi bilo preko 6000 komada raje 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
znaci na proljece bi mogli biti ZVIJEZDA - JOGOBELA -GRADAČAC
salim se, ako je istina pa to je jako puno novca 600000 eura godisnje ako sam ja dobro razumijo... uz postojece spnzore mogli bi rame uz rame sa "najvećim" timovima ove nase lige...

nisi dobro razumio 200 000 eura godisnje a ugovor je potpisan na 5 godina,firma e zove zott i cini mi se da je austrijska a ne njemacka kako napisa dzinemir_dj je napisao/la:znaci na proljece bi mogli biti ZVIJEZDA - JOGOBELA -GRADAČACsalim se, ako je istina pa to je jako puno novca 600000 eura godisnje ako sam ja dobro razumijo... uz postojece spnzore mogli bi rame uz rame sa "najvećim" timovima ove nase lige...

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Dzin je napisao/la:Njemacka firma Zott ,trebala bi da otvori pogon u Gradacu i da bude glavni sponzor Zvijezdi sa 200.000 eura godisnje.i Zvijezda bi u nastavku imena nosila i naziv sponzora Zvijezda zott,znaci dodatnih oko 400.000 maraka za Zvijezdu,citam neke informacije da su potpisali ali to su nepouzdane od ljudi koji svasta lupaju po forumuemir_dj je napisao/la:pa dobro jel moze neko napisati o cemu o keme se radi bilo sta pa makrati ppastra1922 je napisao/la:danas je i sluzbeno potvrdena informacija o potpisivanju sponzorskog ugovora koji ce zvijezdi donijeti dosta para i naravno nastavak gradnje stadiona.znaci sluzbeno ugovor je potpisan ,ovo bi trebalo znaciti da u naredni pet godina samo mozemo napredovati kako igracki tako i infrastrukturno
e jbg jel pise 200000 eura godisnje i ako stavi nastavak Zott na ime kluba dodatnih 400000 eura... a cime se ta austriska firam baviastra1922 je napisao/la:nisi dobro razumio 200 000 eura godisnje a ugovor je potpisan na 5 godina,firma e zove zott i cini mi se da je austrijska a ne njemacka kako napisa dzinemir_dj je napisao/la:znaci na proljece bi mogli biti ZVIJEZDA - JOGOBELA -GRADAČACsalim se, ako je istina pa to je jako puno novca 600000 eura godisnje ako sam ja dobro razumijo... uz postojece spnzore mogli bi rame uz rame sa "najvećim" timovima ove nase lige...
ma nije dobro napisao znaci jos jednom 200 000 eura godisnje i tako 5 godina,a firma zott ce biti otvorena u gradaccu u industrijskoj zoni a firma se bavi proizvodnjom vocnih jogurta i ono monte jogobela i to eto to je to 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ok... ali ne znam zasto mislite da ce mo sa ti 200000 eura biti mnogo jaci i bolji... jer ce vjerovatno biti ulegni ustadion a ne u ekipu.. sto i nije lose.. ali ne vidim kako ce mo mi tu biti igracki jaci... moza sam opat psimista ali ja ne vidim neku znacajniju promjenu...astra1922 je napisao/la:ma nije dobro napisao znaci jos jednom 200 000 eura godisnje i tako 5 godina,a firma zott ce biti otvorena u gradaccu u industrijskoj zoni a firma se bavi proizvodnjom vocnih jogurta i ono monte jogobela i to eto to je to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.