FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Nepostojeci penal za domace u 45. min.
Sloga vodi 1-0
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sloga vodi 1-0
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Tri gostovanja tri penala protiva nas,,,, 

S obzirom da je i sudija njihov susjed, ništa čudno. Džaba se trošili novci na prenoćišteZoom088 je napisao/la:Nepostojeci penal za domace u 45. min.
Sloga vodi 1-0
Sad mi javlja prijatelj iz Mostara koji je na utakmici da je penal poklonjen i da je cista smijurija to sto je napravljeno. Utakmica se ne snima pa sudije mogu raditi sta hoce.
Kad smo kod penala, 3 su protiv nas dosudjena u gostima, od toga samo jedan donekle cist, u S. Mostu. Na zadnjem pregledu kola mozete vidjeti da je i u Mostaru penal bio domacinski.
S druge strane, ono g.o.v.n.o. od sudije, Eldis Prosic, nije svirao dva cista penala za nas u utakmici s Rudarom kod kuce.
Mateo Musa i njegov rodjak Jure, drugi pomocni, koji i danas sude utakmicu u Ljubuskom, pokazali su nepostojeci ofsajd u Lukavcu u utakmici Radnicki-Gradina, te na taj nacin direktno utjecali na rezultat posto se radilo o gol sansi.
Dosta su nas vec ostetile sudije...
Kad smo kod penala, 3 su protiv nas dosudjena u gostima, od toga samo jedan donekle cist, u S. Mostu. Na zadnjem pregledu kola mozete vidjeti da je i u Mostaru penal bio domacinski.
S druge strane, ono g.o.v.n.o. od sudije, Eldis Prosic, nije svirao dva cista penala za nas u utakmici s Rudarom kod kuce.
Mateo Musa i njegov rodjak Jure, drugi pomocni, koji i danas sude utakmicu u Ljubuskom, pokazali su nepostojeci ofsajd u Lukavcu u utakmici Radnicki-Gradina, te na taj nacin direktno utjecali na rezultat posto se radilo o gol sansi.
Dosta su nas vec ostetile sudije...
Zadnja izmjena: Zoom088, dana/u 03 sep 2014, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ma to samo treba udarat, svaka cast onom iz Ljubuskog sto je sudiju nedavno pistoljem udaro...
Valjda uspiju izjednacit do kraja
Valjda uspiju izjednacit do kraja

Radnicki Lukavac
Nista od toga. Gubimo 3-0
Dani Aljukic smanjio na 3-1, sl. udarac
Zadnja izmjena: Zoom088, dana/u 03 sep 2014, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
Je.bo ga druga postava i ta djeca u pm.. da smo prosli dalje uz malo srece da izvucemo atraktivnog protivnika mogli smo puno dobit, a od premier lige i onako nema nista..
Radnicki Lukavac
Zavrseno 3-1. Ne bih komentarisao postavu. Vjerovatno u skladu s ambicijama u kupu je i postava bila.
Haha, šta te spuca na onu reakciju! Jel mali ima živce kao i babo mu njegov, živčo samo takav, pa opet &ebe upravu i trenera?Zoom088 je napisao/la:Zavrseno 3-1. Ne bih komentarisao postavu. Vjerovatno u skladu s ambicijama u kupu je i postava bila.
Jbg načelnikov bratić je to. Kad može nepotizam u reprezentaciji onda može i u nekom malom klubu. Sve za lovu
ma obrisao sam reakciju. Ali ja ti garantujem da sam bio u Upravi i da je nesto tako uradio, odnosno rekao...dobio bi degenek taman da je sin Josipa Broza.
Smuci mi se kad vidim da je jos uvijek u klubu...i jos igra od prve minute.
Smuci mi se kad vidim da je jos uvijek u klubu...i jos igra od prve minute.
Jeb.em mater i dzevadu i njegovom braticu i devetaku cijelom i svim okolnim selima.
Radnicki Lukavac
Dobro je ba "građanine"Amfetamin je napisao/la:Jeb.em mater i dzevadu i njegovom braticu i devetaku cijelom i svim okolnim selima.

studeni je napisao/la:Dobro je ba "građanine"Amfetamin je napisao/la:Jeb.em mater i dzevadu i njegovom braticu i devetaku cijelom i svim okolnim selima.

Radnicki Lukavac
-
- Kontakt:
ovim si dokazo da si seljacina nad seljacinamaAmfetamin je napisao/la:Jeb.em mater i dzevadu i njegovom braticu i devetaku cijelom i svim okolnim selima.
Ako nacelnikov bratic moze je.bavat mater i nakon toga bude nagradjen prvom postavom mogu i ja njemu je.bat materfaketowsky je napisao/la:ovim si dokazo da si seljacina nad seljacinamaAmfetamin je napisao/la:Jeb.em mater i dzevadu i njegovom braticu i devetaku cijelom i svim okolnim selima.

Radnicki Lukavac
Još kad ovakvi gradski seljačići počnu psovat majku svim selima, a uvjerenje o državljanstvu vadi u matičnom uredu Turija,Poljice i sl.Amfetamin je napisao/la:Ako nacelnikov bratic moze je.bavat mater i nakon toga bude nagradjen prvom postavom mogu i ja njemu je.bat materfaketowsky je napisao/la:ovim si dokazo da si seljacina nad seljacinamaAmfetamin je napisao/la:Jeb.em mater i dzevadu i njegovom braticu i devetaku cijelom i svim okolnim selima.

Bravostudeni je napisao/la:Još kad ovakvi gradski seljačići počnu psovat majku svim selima, a uvjerenje o državljanstvu vadi u matičnom uredu Turija,Poljice i sl.

Radnicki Lukavac
-
- Kontakt:
igrala je rezervna postavaAmfetamin je napisao/la:Ako nacelnikov bratic moze je.bavat mater i nakon toga bude nagradjen prvom postavom mogu i ja njemu je.bat materfaketowsky je napisao/la:ovim si dokazo da si seljacina nad seljacinamaAmfetamin je napisao/la:Jeb.em mater i dzevadu i njegovom braticu i devetaku cijelom i svim okolnim selima.
Pa tom liku treba zabranit da bude blizu stadiona a ne da igra u VAZNOJ utakmici
Radnicki Lukavac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.