AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

meskalin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 14 jul 2011, 23:21

Ma najvece pojacanje MIlana odlazak Snijdera u Manchester znaci haramo Italijom opet hihihihih zivio Inter i njihova politika :)))

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 15 jul 2011, 06:55

meskalin je napisao/la:Ma najvece pojacanje MIlana odlazak Snijdera u Manchester znaci haramo Italijom opet hihihihih zivio Inter i njihova politika :)))
A o kakvom odlasku ti pricas ? aman covjece 5 osoba su izjavile da Sneijder ne ide iz intera , a te osobe su :Sneijder,Yolanthe (njegova djevojka),Branca (valjda znas ko je ) ,Gasperini i najvaznija izjava Ferguson ,covjek je izjavio da nema nikakve sanse da se transfer realizuje ,imas sve intervjue postavljen na nasoj temi
MIslim da ipak mi haramo ;)
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 15 jul 2011, 11:03

sve i da ostane sneijder ima van bommel da ga ponovo uštopa
samo drugi put mora biti nježniji jer se wes zadnji put žalio da je boss bio grub :o
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 15 jul 2011, 11:13

Ljudi jel' ovo istina da se Kaka vraca u Milan,video sam na vise sajtova od jutros? :?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 15 jul 2011, 11:20

baresi#6 je napisao/la:sve i da ostane sneijder ima van bommel da ga ponovo uštopa
samo drugi put mora biti nježniji jer se wes zadnji put žalio da je boss bio grub :o
PRljav game ,hmm ,trebali su odma najvit da ce onako igrati (prljavo) ,a uostalom sta se moglo ocekivati od ovakvih igraca.M ozda je leo stedio igrace MIlana, al sad kad je Gaspa, vidjet ces da i inter ima svojih snagatora ;)
A cijela igra je se prelamala preko Sneijderovi leda ,a sad ce se igrati sa 3 napadaca tako da ce se ostavljati vise prostora ovom Sneiperu i biti ce rastereceni ,smanjit ce se broj mesara koji su igrali cistog markera na njemu 8-)
IO SONO INTERISTA

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 15 jul 2011, 15:42

warden je napisao/la:
baresi#6 je napisao/la:sve i da ostane sneijder ima van bommel da ga ponovo uštopa
PRljav game ,hmm ,trebali su odma najvit da ce onako igrati (prljavo) ,a uostalom sta se moglo ocekivati od ovakvih igraca.M ozda je leo stedio igrace MIlana, al sad kad je Gaspa, vidjet ces da i inter ima svojih snagatora ;)
A cijela igra je se prelamala preko Sneijderovi leda ,a sad ce se igrati sa 3 napadaca tako da ce se ostavljati vise prostora ovom Sneiperu i biti ce rastereceni ,smanjit ce se broj mesara koji su igrali cistog markera na njemu 8-)

ma vi ste svoje snagatore imali a sad pogledaj ovo u zadnjoj liniji mexes (hehe ubica) silva(jak kao konj ali nije kreten) taiwo(e to je zivotinja) van boss(noge lomi) boateng (svakom interovom igracu najgora nocna mora)
rino(sta reci)ibra(heheh kunfu )+ imas yepesa,ambrosinija

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 15 jul 2011, 15:56

Silvio B je napisao/la:
warden je napisao/la:

ma vi ste svoje snagatore imali a sad pogledaj ovo u zadnjoj liniji mexes (hehe ubica) silva(jak kao konj ali nije kreten) taiwo(e to je zivotinja) van boss(noge lomi) boateng (svakom interovom igracu najgora nocna mora)
rino(sta reci)ibra(heheh kunfu )+ imas yepesa,ambrosinija
**** znam da je Milan italijanski tim ,i da se itlaijani ono malo brane :mrgreen: ,ali ako ce Ibrahimovic igrati i markera na veznjaku ,onda neznam ,to je premasilo cak i talijana ..+btw pa nije sneijder jedini igrac sad imaju 4 u napadu o tome ti ja govorim ,zanci moraju ser rasporediti a ne svi na njeg ;)
PS :mi jos imamo svoje snagatore ,nismo ih samo imali ....
Zadnja izmjena: warden, dana/u 15 jul 2011, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
IO SONO INTERISTA

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 15 jul 2011, 15:59

flaminija si zaboravio on ima crni pojas također ko i ibro samo mislim u različitoj vještini :lol:
još samo balotelli fali.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 15 jul 2011, 16:13

ev citam Meymar je na milimetar od Reala, a to bi znacili da i Gnaso ovoge ljeta stize u Milano, malo me iskreno nerviara ovoliko navlacenje i spekulacije kao da kupujemo trija iz Barce, a ne igraca Santosa!!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 15 jul 2011, 18:35

meskalin je napisao/la:ev citam Meymar je na milimetar od Reala, a to bi znacili da i Gnaso ovoge ljeta stize u Milano, malo me iskreno nerviara ovoliko navlacenje i spekulacije kao da kupujemo trija iz Barce, a ne igraca Santosa!!
Ne bi Galijani i Berluskoni bili oni, kad ne bi završavali transfere u zadnjim satima prelaznog roka. :mrgreen: Bitno je da će doći neki igrač (sumnjam da bi čelnici Milana zavlačili navijače ovoliko vremena kad bi znali da od transfera nema ništa...), kada će to biti manje je bitno. Važno je da bude spreman i kvalitetan, te da je vrijedan dresa Milana.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 16 jul 2011, 04:54

Claus je napisao/la:
meskalin je napisao/la:ev citam Meymar je na milimetar od Reala, a to bi znacili da i Gnaso ovoge ljeta stize u Milano, malo me iskreno nerviara ovoliko navlacenje i spekulacije kao da kupujemo trija iz Barce, a ne igraca Santosa!!
Ne bi Galijani i Berluskoni bili oni, kad ne bi završavali transfere u zadnjim satima prelaznog roka. :mrgreen: Bitno je da će doći neki igrač (sumnjam da bi čelnici Milana zavlačili navijače ovoliko vremena kad bi znali da od transfera nema ništa...), kada će to biti manje je bitno. Važno je da bude spreman i kvalitetan, te da je vrijedan dresa Milana.
Neymar * ma **** je daj Montoliva zadnjeg i ako nema meda za kupovinu moze i El Saalalalal prednjeg veznog idemo kraja ;) forza Milan :evil: tutta la mia vita :)

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 16 jul 2011, 19:22

Kazna Finivesta od 560miliona neće utjecati na Milan i transfer Market, izjavili Galliani i Barbara

http://www.rossoneriblog.com/2011/07/16 ... t-company/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 17 jul 2011, 00:24

Par zanimljivih sličica ...

slika

slika

slika

slika

Dječurlija

slika

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 17 jul 2011, 20:18

Na milannews.it diže se frka oko Casemira iz Sao Paola ... trebao bi stici kod nas saradnjom Genoa-Milan ...

[youtube][/youtube]

Nije loš 8-)

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 17 jul 2011, 20:30

Kevin - Prince Boateng, fudbaler kojeg svi navijači Milana obožavaju. To je zaslužio zalaganjem na terenu i svojom borbenošću kao i ljubavi prema svom novom klubu. Kada je došao u Milan obećao je da će uraditi tetovazu sa grbom Milana u što ih je malo povjerovalo, on je to i učinio ... Svoju novu tetovažu sa brojem 18 koji označava Milanov skudeto se još više uvukao u krv Rossonerima i time se obilježio kao doživotni Rossoner ... Svoju novu tetovažu je pokazao na svom Twitter profilu ...

slika

Definitivno jedan od mojih najdražih igrača ... Il Principe 8-)

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 17 jul 2011, 21:05

Pato svoja dva gola protiv Ecuadora posvetio Barbari :oops:

slika

Evo stream za tekmu Brazil - Paragvaj koja kreće u 21h ... Pato,Binho i Silva u sastavu

http://www.firstrowsports.eu/webmaster/ ... aguay.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.firstrowsports.eu/webmaster/ ... aguay.html" onclick="window.open(this.href);return false;

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 17 jul 2011, 23:21

Boateng_27 je napisao/la:Na milannews.it diže se frka oko Casemira iz Sao Paola ... trebao bi stici kod nas saradnjom Genoa-Milan ...
EEEE **** ,pa nasi vec 2 mjeseca pisu o tome, i da ce doci ta saradnja(genova-inter), a sad ovi kreteni :roll: iz milannews pisu ovakve nebuloze .
PS :ovaj Pato ne bi pogodio da mu mati stoji na golu .
IO SONO INTERISTA

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 17 jul 2011, 23:35

Lucho Gonzalez će završiti u Milanu, Romi ili Evertonu

Lucho Gonzalez, 30-godišnji argentinski nogometaš i veznjak Marseillea, gotovo sigurno neće dočekati novu sezonu u tom francuskom klubu. Kaže takvo što i njegov agent Federico Simonian...

- Žestoko radimo na njegovom transferu. Svaki dan pregovaramo i kombiniramo. I mogu reći da će Lucho sigurno igrati ili u talijanskoj Seriji A ili engleskom Premiershipu - rekao je Simonian uz ipak preciziniji dodatak:

- Milan, Roma ili Everton. Mislim da četvrta momčad ne dolazi u obzir. Spominjala se Malaga, ali je njihova ponuda stvarno bila smiješna. Lucho će dostići transfer oko 10 milijuna eura.

Iz River Platea je Lucho 2005. godine preselio u Porto i tamo se zadržao do 2009. kada je otišao u Marseille. U obje momčadi se Lucho nametnuo autoritetom, te je bio kapetan i portugalskog i francuskog sastava.
IO SONO INTERISTA

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 17 jul 2011, 23:53

Ne treba nam taj ...

Silva,Pato i Binho' odlično odigrali ali eto poderaše ih na penale ... od naših samo Silva ofulo, odnosno odbranio mu a ostali su svi fulali citav gol :D (makar je gol pogodio)

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 18 jul 2011, 00:32

nesto bas razmisljam ljudi. Gledam ovde u Tz osnovali ovo navijaci Juventusa, ko drustvo njihovo i skupljaju se i to. Da i mi to nesto napravimo, nemora bit u Tz, nego recimo Rossoneri iz bih i ssta ja znam da se skupimo nekolko puta godisnje. Mozda i da se ode na neku utakmicu jbt...

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []