U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Eborg
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la Eborg » 23 maj 2013, 12:01

Seadu Hajroviću FIFA odobrila promjenu sportskog državljanstva.

Bilo bi fino vidjeti Hajrovića (Arsenal) i Atajića (Celtic) na spisku Jagodića.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 23 maj 2013, 12:44

Kevin je napisao/la:
da se editiram: znači sad u A repci imas pozvanih igrača iz škole Širokog Pandža, Kvesić, Sesar...
reci mi još jedan klub, odnosno školu koja daje 3 igrača za A repku?

mlađe kategorije neću ni spominjat jer ih tu ima još više
Dzeko, Sehic, Svraka, Zukanovic ;) znas cija su skola :D
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 23 maj 2013, 12:51

Eborg je napisao/la: Hajrovića (Arsenal)
nije vise u Arsenalu.

Eborg
Kontakt:

Post Postao/la Eborg » 23 maj 2013, 13:05

Mislim da odlazi tek na kraju sezone.

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 23 maj 2013, 13:06

Eborg je napisao/la:Seadu Hajroviću FIFA odobrila promjenu sportskog državljanstva.

Čitam neki dan izjavu Jagodića u kojoj kaže da najozbiljnije računa na Atajića u narednom periodu, ali da ga sad neće zvati zato što je već uigravao ekipu za kvalifikacije. Evo, ja se kao fudbalski laik pitam: Po čemu je Maletić, koji ne igra ni za rezerve Štutgarta, zaslužio poziv u mladu reprezentaciju prije Atajića, koji je, usput rečeno, prošle sedmice debitovao za seniore Seltika, zamjenivši Samarasa?

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 23 maj 2013, 13:09

mavi je napisao/la:
Eborg je napisao/la:Seadu Hajroviću FIFA odobrila promjenu sportskog državljanstva.

Čitam neki dan izjavu Jagodića u kojoj kaže da najozbiljnije računa na Atajića u narednom periodu, ali da ga sad neće zvati zato što je već uigravao ekipu za kvalifikacije. Evo, ja se kao fudbalski laik pitam: Po čemu je Maletić, koji ne igra ni za rezerve Štutgarta, zaslužio poziv u mladu reprezentaciju prije Atajića, koji je, usput rečeno, prošle sedmice debitovao za seniore Seltika, zamjenivši Samarasa?
Pa mi smo dokazani strucnjaci kako se bori za igrace, koji nisu rodjeni u BiH... :roll:
Pravda za Papeta!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 maj 2013, 14:11

Hteo sam da sacekam danasnju utakmicu izmedju ova dva rivala pa da onda to sve spojim u jedno i dam misljenje o fudbalerima nakon dva meca ali posto je lose vreme mrzelo me da jutros vozim do Stare Pazove i da onda opet tamo kisnem...

BiH nije licila na fudbalsku ekipu u ovome mecu. Upotpunosti je razmontirana od strane Srbije i po misljenju nas par koji smo zajedno gledali utakmicu trebalo je da izgubi mnogo vise od ovih 4:0. Jedan od ljudi koji je gledao tu utakmicu sa mnom je jedan fudbalski skaut poreklom iz okoline Sarajeva koji radi za strane klubove i koji je prvenstveno dosao radi klinaca iz BiH da vidi da li bi oni vec sada mogli da se nadju u rosteru nekog euro kluba. Medjutim kako sam rece nista ga nije zadovoljilo od onoga sto je primarno dosao da vidi. ;) Tako sam i ja ostao razocaran,iz ove generacije gledao sam ranije samo Predragovica i Dursuna,mozda jos nekoga ali se ne secam, i nisam bas sretan onim sto vidim, ako je ovo okosnica U19 reprezentacije za sledeci cikluc onda se bojim da ce to biti debakl. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 23 maj 2013, 14:18

Po čemu je Maletić, koji ne igra ni za rezerve Štutgarta, zaslužio poziv u mladu reprezentaciju prije Atajića, koji je, usput rečeno, prošle sedmice debitovao za seniore Seltika, zamjenivši Samarasa?
po tome što je on tu još od U-17 reprezentacije i jer je najbolji naš U-21 napadač koji igra za repku .. ne možeš tako pričati o Maletiću druže .. što se tiče Atajića, slažem se da je trebao dobiti poziv i ranije .. dakle, nije poenta ko je kvaliteniji od njih dvojice, jer oba zaslužuju biti dio repke, a ja ih obojicu vidim kao A reprezentativce
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 23 maj 2013, 14:23

Srbija U18 1 : 0 BiH U18

74'

:(

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 23 maj 2013, 14:30

JTS je napisao/la:
Po čemu je Maletić, koji ne igra ni za rezerve Štutgarta, zaslužio poziv u mladu reprezentaciju prije Atajića, koji je, usput rečeno, prošle sedmice debitovao za seniore Seltika, zamjenivši Samarasa?
po tome što je on tu još od U-17 reprezentacije i jer je najbolji naš U-21 napadač koji igra za repku .. ne možeš tako pričati o Maletiću druže .. što se tiče Atajića, slažem se da je trebao dobiti poziv i ranije .. dakle, nije poenta ko je kvaliteniji od njih dvojice, jer oba zaslužuju biti dio repke, a ja ih obojicu vidim kao A reprezentativce
Maletic nas najbolji u-21 napadac ? Ne znam, ja sto sam ga gledao u jednoj tekmi, 6 minuta mu je trebao da se okrene i potrci, odavno nisam vidio tromijeg i sporijeg igraca, mozda je to razlog sto ne igra ni u rezervama stuttgarta..ja nisam siguran da atajic moze bit gori od maletica..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 23 maj 2013, 14:53

Papastathopoulos je napisao/la:
JTS je napisao/la:
Maletic nas najbolji u-21 napadac ? Ne znam, ja sto sam ga gledao u jednoj tekmi, 6 minuta mu je trebao da se okrene i potrci, odavno nisam vidio tromijeg i sporijeg igraca, mozda je to razlog sto ne igra ni u rezervama stuttgarta..ja nisam siguran da atajic moze bit gori od maletica..
Mali Ara je trenutno naš najbolji napadač u U-21. Ko ga je gledao, zna o čemu pričam.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 23 maj 2013, 14:58

JTS je napisao/la:
opet pišeš kako nisi siguran da on može biti gori od Maletića .. ne kontam poentu pisanja toga?! ako sam dobro shvatio, to znači da Atajića treba pozvat', a Maletića ne :roll: Maletić zaslužuje biti tu gdje jeste, a sasvim druga stvar je to što Atajić još uvijek nije debitovao za repku i što vi mislite da je razlog tome Maletić koji mu "krade" mjesto :roll: pa i Džeko je trom, on apsolutno po stilu igre podsjeća na Džeku
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Eborg
Kontakt:

Post Postao/la Eborg » 23 maj 2013, 15:30

Maletić je odličan igrač, u U-17 i U-19 je bio ubjedljivo najbolji igrač, plus od svih igrača ima najjači transfer iza sebe.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 23 maj 2013, 15:40

JTS je napisao/la:
JTS je napisao/la: po tome što je on tu još od U-17 reprezentacije i jer je najbolji naš U-21 napadač koji igra za repku .. ne možeš tako pričati o Maletiću druže .. što se tiče Atajića, slažem se da je trebao dobiti poziv i ranije .. dakle, nije poenta ko je kvaliteniji od njih dvojice, jer oba zaslužuju biti dio repke, a ja ih obojicu vidim kao A reprezentativce
opet pišeš kako nisi siguran da on može biti gori od Maletića .. ne kontam poentu pisanja toga?! ako sam dobro shvatio, to znači da Atajića treba pozvat', a Maletića ne :roll: Maletić zaslužuje biti tu gdje jeste, a sasvim druga stvar je to što Atajić još uvijek nije debitovao za repku i što vi mislite da je razlog tome Maletić koji mu "krade" mjesto :roll: pa i Džeko je trom, on apsolutno po stilu igre podsjeća na Džeku
Ne kazem da maletic ne treba dobit poziv, neg trebaju obojica, pa posto maletic za 60-70 min nece puno pokazati, ubacit atajica i rijeseno..i kao sto ovaj iznad rece, hodzic je pele za maletica
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 23 maj 2013, 15:48

Hodzic je ostvario najveci i najbolji transfer i koji je u domenu naucne fantastike za nas bosanski drzavni prostor....
Iz nase livadarske lige u Liverpool :o :o 8-) :D ..... i to dovoljno govori koliko je on ispred ostalih....
I nema sumnje da je Ara u bududnosti nas prvi izbor u napadu uz Dzeku....

Sto se tice Atajica treba momka pozvati, jer ipak ne igra u slabom klubu, igra u Celticu... a tamo nema stela kao kod nas...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 23 maj 2013, 16:02

MrMuscle je napisao/la:Hodzic je ostvario najveci i najbolji transfer i koji je u domenu naucne fantastike za nas bosanski drzavni prostor....
Iz nase livadarske lige u Liverpool :o :o 8-) :D ..... i to dovoljno govori koliko je on ispred ostalih....

Sto se tice Atajica treba momka pozvati, jer ipak ne igra u slabom klubu, igra u Celticu... a tamo nema stela kao kod nas...

Jeli Hodzic igra za nasu mladu ili U-19 selekciju po onom sto sam vidio momak je vec sad fenomenalan :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 23 maj 2013, 16:16

Yucca je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la:Hodzic je ostvario najveci i najbolji transfer i koji je u domenu naucne fantastike za nas bosanski drzavni prostor....

Jeli Hodzic igra za nasu mladu ili U-19 selekciju po onom sto sam vidio momak je vec sad fenomenalan :D :D
Igra za nasu U19.Zabio je sad Poljskoj 1 gol.Zbog toga nije igrao u finalu kupa
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 23 maj 2013, 16:17

Yucca je napisao/la:

Igra za U-19 selekciju (al' nije sad igrao protiv Srbije, s obzirom da igraju 95 godista), al' vjerovatno ce igrati za U-21 jer je ispred svih napadaca i u tom uzrastu.... Pored toga sto je napadac, on u Zelji igra i kao prednji vezni ili krilo, dakle hem je paklen napadac, zabija po 40-50 pa cak i vise golova u svom uzrastu po sezoni, hem moze igrati i veznjaka i krilo po potrebi, jer zna dati fantastican pas u slobodan prostor a i pakleno je brz.....

Jednostavno fantastican je igrac i jedva cekam da ga vidim u dresu A selekcije, a u dresu Liverpoola ipak malo teze, jer ce tesko dobiti radnu dozvolu da nastupa za 1. tim ili U-21 tim Liverpoola.... Al' ko zna sta zivot nosi, moze ga Safet sutra pozvati u repku i da nabere par nastupa i da dobije dozvolu, garantujem da sad moze biti 3. napadac u reprezentaciji jer je sad miljama ispred svakog igraca nase Premijer Lige....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Eborg
Kontakt:

Post Postao/la Eborg » 23 maj 2013, 17:34

Ma nece dobiti radnu dozvolu, treba odigrati ili 75% utakmica za A-reprezentaciju tokom jedne godine ili da je igrac koji ce znacajno unaprijediti kvalitet lige. On nije nijedno od toga.

Najbolje bi bilo da ga Liverpool posudi u Belgiju gdje moze dobiti drzavljanstvo za dvije godine ili da vidi ima li kakvog hrvatskog pretka. :mrgreen:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 maj 2013, 17:36

Dečko posjeduje talent, to je bez sumnje. Vidjeti ćemo kroz koju godinu u šta će da se razvije.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Drum, tuzlanskinacin i 24 gosta.