Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ hajde na klupu sad
Mora on srediti puno toga u glavi, izgleda da ce tesko ici... Steta za ova dva promasaja, u oba slucaja iscuri lopta iz kosa, pogotovo drugi put. Jos 5 min ce maksimalno igrati, zahvaljujuci svojoj gluposti.

Izdržati, to je temelj vrline!
Stvarno mu sudije svirase 2 bezvezna faula 
a veceras izgleda bas raspolozen za igru

a veceras izgleda bas raspolozen za igru

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
kakav debil bogterogeRF je napisao/la:EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ hajde na klupu sadMora on srediti puno toga u glavi, izgleda da ce tesko ici... Steta za ova dva promasaja, u oba slucaja iscuri lopta iz kosa, pogotovo drugi put. Jos 5 min ce maksimalno igrati, zahvaljujuci svojoj gluposti.
da si gledao juku u ABA ligi ne bi se cudio njegovom stenjanju. svaki maldi centar ima problema s faulima(gledaces ih jos 3-4 godine sigurno i uzivat sto je "glup"), osim ako je pasivan i bjezi od kontakta
Zadnja izmjena: baglama, dana/u 26 jan 2015, 02:31, ukupno mijenjano 1 put.
Rookie koji je igrao za Cedevitu prosle sezone I igra protiv najaci igraca na svijetu nije ni cudo sto se brzo umori .juanitomaravillaa je napisao/la:Cim se umori glupe faulove pravi,a umori se jako brzo,6 skokova 2 asist
Neki to nikako da shvateBosnaSTL je napisao/la:Rookie koji je igrao za Cedevitu prosle sezone I igra protiv najaci igraca na svijetu nije ni cudo sto se brzo umori .juanitomaravillaa je napisao/la:Cim se umori glupe faulove pravi,a umori se jako brzo,6 skokova 2 asist

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Treći faul je bio onaj pravi rookie call, niđe veze, ali eto to su NBA sudije.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Pa i u Cedeviti je se brzo umarao,ocigledno da mu je to problem.
Ne kontaju ovde ljudi uopste da je Juka Rookie da je na takvoj poziciji koja kupi najvise faulova i da ne bjezi od kontakta i ne cuva se jer nije taj tip ....moze on da nema ni jedan faul ali cuva kos zato i jest jedan ako ne najbolji rookie defanzivno..i treci faul je bio pravi za rookiea al ajd tako je kako je vremenom ce mu se manje svirati..baglama je napisao/la:kakav debil bogterogeRF je napisao/la:EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ hajde na klupu sadMora on srediti puno toga u glavi, izgleda da ce tesko ici... Steta za ova dva promasaja, u oba slucaja iscuri lopta iz kosa, pogotovo drugi put. Jos 5 min ce maksimalno igrati, zahvaljujuci svojoj gluposti.
da si gledao juku u ABA ligi ne bi se cudio njegovom stenjanju. svaki maldi centar ima problema s faulima(gledaces ih jos 3-4 godine sigurno i uzivat sto je "glup"), osim ako je pasivan i bjezi od kontakta
juanitomaravillaa je napisao/la:Pa i u Cedeviti je se brzo umarao,ocigledno da mu je to problem.
nista novo nisi otkrio. U prvih 5 minuta je bio cisti run and gun, s puno promasaja i kontri, ako ti ocekuejs da covjek od 127 kila to moze pratiti, a igrao prekjucer, onda je to provala.
davno sam vam reko da spustitite ocekivanja, da on ne moze igrat vise od 15 ak minuta za prvu sezonu
ako nista dobro je sto nedeljom utakmice krace traju, valjda svi zure da zavrse sto prije i razlaz, nema glupih time outa svako 4 min
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Jukin otac u Realovoj duksi.

Al je Hariz utjero strah u kosti treneru Nuggetsa.
vele kako je Gortutov otac isto ogroman covjek i plus kikbokser koji je i na olimpijadi bio. Pitaju trenera sta misli ko je jaci. Ovaj odma - Ja mislim Jukin otac.
lijepi strah 

Ta prva recenica najbolje govori o tebi, zaista ne bih komentarisao, trosio rijeci na djecije ispade. Gledao sam sigurno 80% utakmica Jusufa Nurkica u Cedeviti/Zadru (bila to ABA liga, Eurocup, ili Hrvatska liga, gledao ga sa onim cobanima ala Kvarner, itd.) od svih onih koje su se (na bilo koji nacin) mogle gledati. Zasto? Ne sigurno iz razloga sto sam iskompleksirana osoba koja uziva u tudjim neuspjesima, pa trazim samo losu utakmicu da ga kritikujem. Da se nisi registrovao prije koji mjesec, ili da si pomnije pratio sta ko ovdje pise, a ne zalazio u neke djecije diskusije sa sebi slicnim, vjerovatno ne bi pisao to sto pises. Juku volim najvise iz razloga sto dolazi iz grada kao i ja, zajedno smo basketali kada je tek otisao u Sloveniju, zasto da mi ne bude drago da je neko iz tako male sredine uspio, igra rame uz rame sa jednim Pau Gasolom? Ostale razloge nema potrebe da brojim, isti su kao i za Marka Sutala, Andriju Stipanovica, Nemanju Gordica, Muhameda Pasalica,...baglama je napisao/la: kakav debil bogte
Za stenjanje u ABA ligi, kako sam to rekao u prethodnom gore komentaru, stvarno ne znam da je ovoliko stenjao, ili se to nije culo zbog slabijeg ozvucenja, ne znam. Sa sigurnoscu tvrdim, da, i ako je to radio, nije sigurno u ovolikoj mjeri. Uglavnom, ne treba mu ovo, kada to ne radi 95% ostalih igraca, zasto ce i on? Nije jedini koji prima jake udarce. Da ne spominjem kojekakve grimase na licu, hvatanje za glavu, itd.
Sto se pravljenja faulova tice, problem koji Jusufa prati tokom cijele karijere. Ja tu najvise krivim njega. Uredu, preagresivan je, hoce da dodje do lopte, ne bjezi od kontakta, tek je stigao u NBA (nema nikakvu reputaciju), ali brate mili, makar pola od tih faulova su da Bog sacuva. Malo je reci da su glupi. A, kada hoce, ne pravi te ispade, primjer, nekoliko kola unazad kada je spojio 2-3 utakmice bez glupih faulova. Druga stvar je sto pojedinci neke stvari ne vide, ili nisu dovoljno upuceni u kosarku, odgledali 5 utakmica, pa im je sve novo. S druge strane, to su velike patriote, te im je svaka kritika na racun naseg reprezentativca kao napad na same njih.
Izdržati, to je temelj vrline!
dobro ne znam sta si slusao druze al sam ja samo cuo da su mu rekli da je Gortatov otac bokser bio,a Shaw je reako biram Jukinog oca protiv bilo koga nesto na taj fazonsoccerfan je napisao/la:Al je Hariz utjero strah u kosti treneru Nuggetsa.![]()
vele kako je Gortutov otac isto ogroman covjek i plus kikbokser koji je i na olimpijadi bio. Pitaju trenera sta misli ko je jaci. Ovaj odma - Ja mislim Jukin otac.
![]()
lijepi strah
Joj kad ga Juka siluje na Eurobasketu
Gore na tribini part 2.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
E pa vidis, ja sam to njegovo stenjanje primjetio jos prosle sezone, a ako si ga ikad slusao u intervjuima, onda si ga takodjer mogao cuti da i kad prica stenje, osim ako si nagluh. Zato bi bolje bilo danisi neki dan izletio sa svojim otkricem...rogeRF je napisao/la:Ta prva recenica najbolje govori o tebi, zaista ne bih komentarisao, trosio rijeci na djecije ispade. Gledao sam sigurno 80% utakmica Jusufa Nurkica u Cedeviti/Zadru (bila to ABA liga, Eurocup, ili Hrvatska liga, gledao ga sa onim cobanima ala Kvarner, itd.) od svih onih koje su se (na bilo koji nacin) mogle gledati. Zasto? Ne sigurno iz razloga sto sam iskompleksirana osoba koja uziva u tudjim neuspjesima, pa trazim samo losu utakmicu da ga kritikujem. Da se nisi registrovao prije koji mjesec, ili da si pomnije pratio sta ko ovdje pise, a ne zalazio u neke djecije diskusije sa sebi slicnim, vjerovatno ne bi pisao to sto pises. Juku volim najvise iz razloga sto dolazi iz grada kao i ja, zajedno smo basketali kada je tek otisao u Sloveniju, zasto da mi ne bude drago da je neko iz tako male sredine uspio, igra rame uz rame sa jednim Pau Gasolom? Ostale razloge nema potrebe da brojim, isti su kao i za Marka Sutala, Andriju Stipanovica, Nemanju Gordica, Muhameda Pasalica,...baglama je napisao/la: kakav debil bogte
Za stenjanje u ABA ligi, kako sam to rekao u prethodnom gore komentaru, stvarno ne znam da je ovoliko stenjao, ili se to nije culo zbog slabijeg ozvucenja, ne znam. Sa sigurnoscu tvrdim, da, i ako je to radio, nije sigurno u ovolikoj mjeri. Uglavnom, ne treba mu ovo, kada to ne radi 95% ostalih igraca, zasto ce i on? Nije jedini koji prima jake udarce. Da ne spominjem kojekakve grimase na licu, hvatanje za glavu, itd.
Sto se pravljenja faulova tice, problem koji Jusufa prati tokom cijele karijere. Ja tu najvise krivim njega. Uredu, preagresivan je, hoce da dodje do lopte, ne bjezi od kontakta, tek je stigao u NBA (nema nikakvu reputaciju), ali brate mili, makar pola od tih faulova su da Bog sacuva. Malo je reci da su glupi. A, kada hoce, ne pravi te ispade, primjer, nekoliko kola unazad kada je spojio 2-3 utakmice bez glupih faulova. Druga stvar je sto pojedinci neke stvari ne vide, ili nisu dovoljno upuceni u kosarku, odgledali 5 utakmica, pa im je sve novo. S druge strane, to su velike patriote, te im je svaka kritika na racun naseg reprezentativca kao napad na same njih.
kad sam se registrovo takodjer veze nema sto ti podmeces Juki da fejkira, odnosno zelio bi da savlada svoju prirodu... Jos treba vodit racuna i " estetskom dojmu" disanja pri skoku???

ti bi na osnovu jedne utakmice pravio urnek za svaku?? ne ide to tako. trener ga je trebao vadit poslije druge licne jer se vec bio potrosio od silnog jurcanja gore-dole, a on ga ostavio i pogrijesio
Juki ne odgovara ovaj stil igre, niti bi odgovarao marc i pau gasolu, ali zato recimo memphis igra half court kosarku, ono sto odgovara njihovom glavnom igracu
To sto ste iz istog sela mi nista ne zanci, na selima i jest najveca ljubomora
Zadnja izmjena: baglama, dana/u 26 jan 2015, 03:17, ukupno mijenjano 1 put.
rogeRF je napisao/la:Ta prva recenica najbolje govori o tebi, zaista ne bih komentarisao, trosio rijeci na djecije ispade. Gledao sam sigurno 80% utakmica Jusufa Nurkica u Cedeviti/Zadru (bila to ABA liga, Eurocup, ili Hrvatska liga, gledao ga sa onim cobanima ala Kvarner, itd.) od svih onih koje su se (na bilo koji nacin) mogle gledati. Zasto? Ne sigurno iz razloga sto sam iskompleksirana osoba koja uziva u tudjim neuspjesima, pa trazim samo losu utakmicu da ga kritikujem. Da se nisi registrovao prije koji mjesec, ili da si pomnije pratio sta ko ovdje pise, a ne zalazio u neke djecije diskusije sa sebi slicnim, vjerovatno ne bi pisao to sto pises. Juku volim najvise iz razloga sto dolazi iz grada kao i ja, zajedno smo basketali kada je tek otisao u Sloveniju, zasto da mi ne bude drago da je neko iz tako male sredine uspio, igra rame uz rame sa jednim Pau Gasolom? Ostale razloge nema potrebe da brojim, isti su kao i za Marka Sutala, Andriju Stipanovica, Nemanju Gordica, Muhameda Pasalica,...baglama je napisao/la: kakav debil bogte
Prilicno realan komentar od tebe i vrlo pristojno napisano...meni ovde najvise smeta kad npr napise neko aaaaaa jest glup kakve faulove pravi daj druze sroci to nekako bolje ljudski razumijes sta mislim? kritika je na mjestu al daj da se vodimo medjusobno ali i prema Juki sa postovanjem iako on ne cita al to treba da bude smjernica svakome u zivotu..
Pa prije Shaw-a oni su malo komentarisali i rekli ovo sto sam ja napisao.Mirza1990 je napisao/la:dobro ne znam sta si slusao druze al sam ja samo cuo da su mu rekli da je Gortatov otac bokser bio,a Shaw je reako biram Jukinog oca protiv bilo koga nesto na taj fazonsoccerfan je napisao/la:Al je Hariz utjero strah u kosti treneru Nuggetsa.![]()
![]()
lijepi strah

RogeRF mogo si knjigu napisati brate.Jarane svi igraci se bune I PLACU nakon svakog udarca I cak foliraju da su faulirani I kad nisu .Pratim NBA kosarku vise od 20 godina .
Jusuf treba povest racuna o disanju i zvukovima koje ispusta pri skoku jer je i to doslo na tapet
https://www.youtube.com/watch?v=pcLLiqiLHc4
bice toga jos, samo polako. baja, frizura, zvukovi, gluposti, fejsbuk statusi...
https://www.youtube.com/watch?v=pcLLiqiLHc4
bice toga jos, samo polako. baja, frizura, zvukovi, gluposti, fejsbuk statusi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.