Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Za_raju
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Za_raju » 18 jun 2011, 09:58

delija je napisao/la:Pa jarane Safet je sam poslije ovih rumuna i Albanaca rekao da mu je primarni cilj vratiti Papca i ti sad kazes da ga ne zeli vratiti..Takodjer,sam Papac ti je rekao da je cekao da vidi kako ce se rijesiti situacija jer je vec imao loseg iskustva sa tim vracanjem u reprezentaciju.Pa ne kontam kakvu tu sad mozes napraviti teriju zavjere...

Covjece posto si ba paranoican..
Jahic povrijedjen pola godine skoro i ti govoris da je namjerno izostavljen.
Nadarevic je sam odbio da dodje protiv Mexa..
Begovic je prije Dzeke ja mislim odgodio dolazak.Cak i sad govori da je imao neki privatni razlog.Znaci Dzeku i klub uopste nije spomenuo.Vec je bio osigurao mjesto u ekipi i eto kofol to je razlog da se ne dolazi.

Ne kontam te stvarno ni sec..Haj mogu shvatiti te formacije sto forsirate sa, kobiva, atleticarima iz prosjecnih klubova u Ceskoj ligi al kakve veze strucnost Susica ima sa neodazivanjem ovih igraca
Pa jarane Safet je sam poslije ovih rumuna i Albanaca rekao da mu je primarni cilj vratiti Papca i ti sad kazes da ga ne zeli vratiti..Takodjer,sam Papac ti je rekao da je cekao da vidi kako ce se rijesiti situacija jer je vec imao loseg iskustva sa tim vracanjem u reprezentaciju.Pa ne kontam kakvu tu sad mozes napraviti teriju zavjere...
Naravno da mu je cilj kad je vidio kako Rumuni iz ispod svih prosjecnih klubova protutnjavaju kao rakete pored njegovih tromonja iz OF Sredine...A prije tog je u svom "bukovom" stilu izjavljivao "pozvacu ga ako mi bude trebao"...
Ne znam sta te pogoni da pises te ne istine kad se dobro zna da je Papac dao najmanje 10 izjava odmah poslije suspenzije kako sad moze nazad ali ga pajdo zbog Muniba nije mogao pozvati,a sad ces nam reci i to kako Safet nije digao paniku poslije Osimove eliminacije karcinoma iz nogometa BiH i kako ne cuva Munibov "obraz".Ili je ipak i ovo moja teorija zavjere???? :roll:
Covjece posto si ba paranoican..
Jahic povrijedjen pola godine skoro i ti govoris da je namjerno izostavljen.
Jeli bio povrijedzen kada se igralo u Tirani?
Trebali li sad nacrtati da je izostavljan zbog onih izjava o losoj formaciji poslije Francuza...Ili sam i to izmislio???
Nadarevic je sam odbio da dodje protiv Mexa..
Da ali i sam znas da je prigovarao kako Dzeko i neki mogu biti postedjeni i to je pajdo uzeo za zlo,a ujedno mu dobro doslo da forsira bratovog pulena Mravca...
Begovic je prije Dzeke ja mislim odgodio dolazak.Cak i sad govori da je imao neki privatni razlog.Znaci Dzeku i klub uopste nije spomenuo.Vec je bio osigurao mjesto u ekipi i eto kofol to je razlog da se ne dolazi.
Pa i Begovic je malo prigovarao zbog dvojakih arsina i to je naravno pajdo uzeo srcu...A dobro znamo kako je beg molio da ga se postedi zbog klimave pozicije u klubu ali eto vaznije je Munibu puniti kasu nego graditi karijeru...
Ne kontam te stvarno ni sec..Haj mogu shvatiti te formacije sto forsirate sa, kobiva, atleticarima iz prosjecnih klubova u Ceskoj ligi al kakve veze strucnost Susica ima sa neodazivanjem ovih igraca
Prijatelju ne tako davno nam igraci iz lige za koju je (Ceska)Gambus liga Engleski Premiership odrzase lekciju iz taktike,trcanja i kominatorike ili nije tako bilo u Bukurestu???
IIli su za tebe Rumunski klubovi u rangu Reala ,Barcelone... :roll:

Meni je zao takvih kao ti koji nece da vide kako ce Bek iz Zelje,Sarajva odigrati na toj poziciji bolje nego veznjak iz Barcelone...Ili Moze Inijesta u par sa Spahicem?

Ovo sto se forsira (na forumu) i popunjavju formacija igracima iz raznih liga je cisto potreba formacije za takvim tipom igraca ili je bolje po pajdinom receptu Ofanzivni veznjak za sve pozicije u timu nesto poput "Top-Shopa" "Tableta za sve probleme" ??? ;)

Hajd sad nam pricaj malo...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 jun 2011, 10:05

[youtube][/youtube]

1:42 .. Koja akcija :mrgreen:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 18 jun 2011, 18:09

Da se vratimo za te pojedine igrace iz PL da igraju na prirodnim pozicijama u repci. Zar to nije bilo vec prije, i kad se zijani onda pocinje prica ko je tog zvao, neki menedjer da ga proda. Ako cemo zvati iz PL samo moze napad ili krila. Nikako odbrana ili bekovi. Protiv Slovenije smo zvali dva igraca iz PL, onaj stoper zaboravi sam mu ime drugar na zeznu za dva gola i napravi penal.
A i u Belgiji Ibro tj. Trom je igrao lijevog beka a smotani Pandza nije dao nikom da prodje.
A eno glavni igrac prosli kvalifikacija danas odigrao velikih 13 minuta, prosle sedmice 15.
Safete odlazi.

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 18 jun 2011, 18:57

soko je napisao/la:Da se vratimo za te pojedine igrace iz PL da igraju na prirodnim pozicijama u repci. Zar to nije bilo vec prije, i kad se zijani onda pocinje prica ko je tog zvao, neki menedjer da ga proda. Ako cemo zvati iz PL samo moze napad ili krila. Nikako odbrana ili bekovi. Protiv Slovenije smo zvali dva igraca iz PL, onaj stoper zaboravi sam mu ime drugar na zeznu za dva gola i napravi penal.
A i u Belgiji Ibro tj. Trom je igrao lijevog beka a smotani Pandza nije dao nikom da prodje.
A eno glavni igrac prosli kvalifikacija danas odigrao velikih 13 minuta, prosle sedmice 15.
Safete odlazi.
Zove se Nikola MIkelini hahaha i to je bio odron majko moja mila i on i Torlak, meni se cini da je i on igro tada :lol: :lol: :lol: :lol:
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 18 jun 2011, 18:59

Saraba bolje receno :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 jun 2011, 20:49

delija je napisao/la:Jebte ovaj gori od Sinana sa svoim glupostima i teorijama zavjere.De ziv bio procitaj zadnji intervju Papca i posebno obrati paznju sta je rekao za zadnje dvije kvalifikacione utakmice..Mislim da je bolje da to cak 2-3 puta procitas.Treba tebi duze
:lol: Oteo si mi rijec iz iz usta.
Ma preprovidno je kako namjerno postavlja nesto sto mu ide u prilog.
Dok isto tako namjerno skriva,sklanja i pravi se tosa na komentare koji mu ne idu u prilog.
Fakat mi lici na javna glasila u vrijeme ratnih dejstava 8-) Na svakoj strani drugaciji izvjestaj a istina negdje na cetvrtoj strani.
Ovo govorimo opcenito u prenesonom znacenju u vezoi reprezrentativaca,selektora,igraca,igranja sa menadjerom itd.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 jun 2011, 02:04

harishp je napisao/la: :lol: Oteo si mi rijec iz iz usta.
Dok isto tako namjerno skriva,sklanja i pravi se tosa na komentare koji mu ne idu u prilog.
Fakat mi lici na javna glasila u vrijeme ratnih dejstava 8-) Na svakoj strani drugaciji izvjestaj a istina negdje na cetvrtoj strani.
Ovo govorimo opcenito u prenesonom znacenju u vezoi reprezrentativaca,selektora,igraca,igranja sa menadjerom itd.
Upravu si, ja mu sinoć napisao post malo ga upoznao situacijom u prošlim kvalifikacijama, jer nije znao neke stvari i neće da odgovori na moj post poslije toga, jer nema argumenata. A poslije toga pametuje nešto momku što je napisao post ispod mene, ali ja nisam više htio odgovarati da idem previše off topic, ali kad si sad napisao ovo da samo potvrdim :D!

Ove teorije zavjere samo kod nas prolaze, a nakon 5 dana već druga priča :? .
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 19 jun 2011, 11:48

juventus 0244 je napisao/la:
harishp je napisao/la: :lol: Oteo si mi rijec iz iz usta.
Upravu si, ja mu sinoć napisao post malo ga upoznao situacijom u prošlim kvalifikacijama, jer nije znao neke stvari i neće da odgovori na moj post poslije toga, jer nema argumenata. A poslije toga pametuje nešto momku što je napisao post ispod mene, ali ja nisam više htio odgovarati da idem previše off topic, ali kad si sad napisao ovo da samo potvrdim :D!

Ove teorije zavjere samo kod nas prolaze, a nakon 5 dana već druga priča :? .
Hajd dobro vas trojica ste se nasli na istoj strani pa mogu i razumiti da pridikujete jedan drugom uz obavezne smajlice.
Ali da vas pitam sta sam to ja napisao a da nije bilo ili da se nije kasnije dokazalo?

Jesam li "kokadako kao kokos" da cemo "rutavo" proc u kvalifikacijama zbog onog veznog reda?
Da Mravac svojim drzanjem unosi nevjerovatnu nervozu i nesigurnost zadnjoj liniji a o njegovim procjenama smjesno je i pricati,da nemozemo onako u Evropu...
Tad su mi Haris & Co pucali po 30 smajlija i govorili kako ti dizelasi nece ostaviti bez obzira sto sporo idu a poslije bitki prave analize da nam mozda ni 10 bodova nece nista znaciti iz preostale 4 tekme...Itd

Ali nije vama bitno to sto ja zagovaram da nam trebaju igraci na prirodnim pozicijama vas boli sto,sta god ja napisem protiv vase ikone Safeta i bude tako ili se dokaze da je profulao kao i obicno itd
Mislim da tu leze te teorije o mojoj "teoriji zavjere"...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 jun 2011, 13:36

Za_raju je napisao/la:Hajd dobro vas trojica ste se nasli na istoj strani pa mogu i razumiti da pridikujete jedan drugom uz obavezne smajlice.
Ali da vas pitam sta sam to ja napisao a da nije bilo ili da se nije kasnije dokazalo?

Jesam li "kokadako kao kokos" da cemo "rutavo" proc u kvalifikacijama zbog onog veznog reda?
Da Mravac svojim drzanjem unosi nevjerovatnu nervozu i nesigurnost zadnjoj liniji a o njegovim procjenama smjesno je i pricati,da nemozemo onako u Evropu...
Tad su mi Haris & Co pucali po 30 smajlija i govorili kako ti dizelasi nece ostaviti bez obzira sto sporo idu a poslije bitki prave analize da nam mozda ni 10 bodova nece nista znaciti iz preostale 4 tekme...Itd

Ali nije vama bitno to sto ja zagovaram da nam trebaju igraci na prirodnim pozicijama vas boli sto,sta god ja napisem protiv vase ikone Safeta i bude tako ili se dokaze da je profulao kao i obicno itd
Mislim da tu leze te teorije o mojoj "teoriji zavjere"...
Vidiš ponovo si promašio temu, pišeš skroz nešto drugo o čemu se može diskutovati, ali ne želim ići u krajnost. Drugo ja nisam u nikakvom klanu nego pišem šta mislim, ako Sušić nekad pogriješi kao protiv Rumunije, što se je išao braniti, ja to napišem, tako da ti ta priča pada u vodu, ali vama je safet žulj otkako je došao u reprezentaciju i samo čekati kiks kako bi došli ovdje i pisali o tome, pa kako to može biti pametno :roll: . On je selektor tvoje reprezentacije? pa trebaš imati poštovanje prema njemu, a dalje jednu legendu još nazivate teleći pogled i raznim pogrdnim imenima, ja bi se :oops: :oops:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 19 jun 2011, 17:25

Haha cuj on je predvidio da ce biti rutavo,pa jarane kako je to do sad bilo.To smo glatko odlazili na sva moguca takmicenja?Provala do provale.Ne mogu vjerovati da neko stvarno misli da bi Cocalic i Mahmutovic donijeli neku prevagu i da bi nakantali Francuze i sl..E od igraca koji prizna da se divi bratu od 17-18 godina kako zna bolje reagovati od njega u odredjenim situacijama trebam ocekivati da dovede neku fatalnu prevagu :roll:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 jun 2011, 18:49

delija je napisao/la:Haha cuj on je predvidio da ce biti rutavo,pa jarane kako je to do sad bilo.To smo glatko odlazili na sva moguca takmicenja?Provala do provale.Ne mogu vjerovati da neko stvarno misli da bi Cocalic i Mahmutovic donijeli neku prevagu i da bi nakantali Francuze i sl..E od igraca koji prizna da se divi bratu od 17-18 godina kako zna bolje reagovati od njega u odredjenim situacijama trebam ocekivati da dovede neku fatalnu prevagu :roll:
U pravu je covjek.Mi smo uvijek gazili protivnike.Kvalifikacije nam nikad nisu bili problem,problem je bio neodlazak na velika prvenstva.Ali ko'da sad to neko gleda.U stvari gleda,jer je to sve Papetova krivica,za svih onih 16 godina velikog nista na kraju.
U vezi Cocalica,Mahmutovica itd ti ce nas momci zasigurno pogurati da nastavimo taj niz.
E sad sto su skauti coravi pa ne vide ove igrace i ostavljaju ih timovima koji se bore za opstanak ili sredina balcak.
To je na njihovu dusu,puj,puj sram ih bilo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 19 jun 2011, 19:27

delija je napisao/la:Haha cuj on je predvidio da ce biti rutavo,pa jarane kako je to do sad bilo.To smo glatko odlazili na sva moguca takmicenja?Provala do provale.Ne mogu vjerovati da neko stvarno misli da bi Cocalic i Mahmutovic donijeli neku prevagu i da bi nakantali Francuze i sl..E od igraca koji prizna da se divi bratu od 17-18 godina kako zna bolje reagovati od njega u odredjenim situacijama trebam ocekivati da dovede neku fatalnu prevagu :roll:
Jesmo li svi odmah poslije zrebanja rekli ma ovo ce biti prelahko do baraza ili cak do 1 mjesta?
A realno da smo imali stratega tako bi i bilo,jer nikada nismo imali siri fond igraca na svim pozicijama i nikada laksu grupu sa Oronulim Francuzima i potonulim Rumunima...Ali teorija zavjere je svemu kriva :roll:
.Ne mogu vjerovati da neko stvarno misli da bi Cocalic i Mahmutovic donijeli neku prevagu i da bi nakantali Francuze i sl..E od igraca koji prizna da se divi bratu od 17-18 godina kako zna bolje reagovati od njega u odredjenim situacijama trebam ocekivati da dovede neku fatalnu prevagu
Jesili vidio kakvu prevagu u Bukurestu donesose ti vasi pouzdani i provjereni (brendirani dizelasi) ?

Druze ja nisam nikad spominjao Cocalica,a za poziciju D krila garantujem ti nemamo boljeg odnosno brzeg igraca od Mahmutovica ili mi ti navedi koje taj po tebi koji bi bio puno bolji od njeg (molim te da ga vise nikad ne spomenem kunem se).
A za zadnjeg veznog je rekla struka svoje a svaka pregledana utakmica Teplica isto,Ljevakovic je "The Best" sto mi imamo na toj poziciji...A i ovdje daj boljeg da ga vise nikad ne spomenem (Rahimu nemoj nemas potrebe u 36 godini i klupi uvijek)...
Molim da odgovoris ne da skreces sa teme nekim doskocicama...
"No God is Good God "

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 20 jun 2011, 00:25

Ma jarane sta ja imam od "najboljeg" zadnjeg veznog u Ceskoj ligi.Pa imali smo jednog najboljeg i u Poljskoj ligi pa eto dokle je doguro.15 zamjena u reprezentaciji.
Za Mahmutovica sam ti vec spomenuo.Jos malo pa ce ga maloljetni buraz stici.

Kako covjece ne kontas da su to iste buranije ko i ove sad sto imamo.Pa majka mu stara primjetio bi ga bar jedan skaut iz neke lige.Vidis da ovi Rusi pokupise sve sto valja po ovim hamelj ligama.Bar bi ga neko tu trazio...
I meni se dosta tih nekih igraca svidjalo al zamislim se kad vidim da covjek godinama trckara u istom prosjecnom timu..
Ti ces reci pa sta fali da ga se pozove.Ni meni ne smeta nista,ali mozda i Susic sa svojim saradnicima vidi nesto sto vide i ostali treneri pa ga ne zove.Zato mu i ne zamjerim.
Shvati ba da smo mi niko i nista u fudbalskom svijetu i fakat ti glupo da danima pukusavas raju uvjeriti u neke svoje teorije.Reci svoje misljenje kao npr tvoj istomisljenik seco i prestani nas tusiti i izmisljati nekakve teorije.Samo gubis kredibilitet..
Sta ima veze sto nam se misljenja nepodudaraju,ali brate nemoj tusiti

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 20 jun 2011, 00:30

nisam citao bas pozorno nekoliko zadnjih strana pa ako je bilo vec sorry , samo me interesuje sta je sa onim malim iz svedske sto igra na poziciji stopera ako se ne varam slavili su ga kao veliku nadu mislim da je u malmu igrao , znam da je bio davno povrjedjen ...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jun 2011, 00:37

I sad je,to jest obnovio je povredu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 20 jun 2011, 11:20

delija je napisao/la:Ma jarane sta ja imam od "najboljeg" zadnjeg veznog u Ceskoj ligi.Pa imali smo jednog najboljeg i u Poljskoj ligi pa eto dokle je doguro.15 zamjena u reprezentaciji.

Kako covjece ne kontas da su to iste buranije ko i ove sad sto imamo.Pa majka mu stara primjetio bi ga bar jedan skaut iz neke lige.Vidis da ovi Rusi pokupise sve sto valja po ovim hamelj ligama.Bar bi ga neko tu trazio...
I meni se dosta tih nekih igraca svidjalo al zamislim se kad vidim da covjek godinama trckara u istom prosjecnom timu..
Ti ces reci pa sta fali da ga se pozove.Ni meni ne smeta nista,ali mozda i Susic sa svojim saradnicima vidi nesto sto vide i ostali treneri pa ga ne zove.Zato mu i ne zamjerim.
Shvati ba da smo mi niko i nista u fudbalskom svijetu i fakat ti glupo da danima pukusavas raju uvjeriti u neke svoje teorije.Reci svoje misljenje kao npr tvoj istomisljenik seco i prestani nas tusiti i izmisljati nekakve teorije.Samo gubis kredibilitet..
Ma jarane sta ja imam od "najboljeg" zadnjeg veznog u Ceskoj ligi.Pa imali smo jednog najboljeg i u Poljskoj ligi pa eto dokle je doguro.15 zamjena u reprezentaciji.

Oooj boze pomozi covjeku...Pa kakve to igrace ima Slovenija,Grcka, evo Rumuni i jos 15 takvih ekipa koje ucestvuju vazda negdje sve igraci anonimusi iz anonimus liga!!!!
Nama izgleda je bitno gdje igra (grije klupu) pa makar i golmana stavili u napad ili obrnuto napadaca na gol!!!
Ma yebes potrebe foramcije bitno je da igra u poznatijem klubu i to ce biti dosta za pobjedu... :roll: Boze pomozi mu...
Shvati ba da smo mi niko i nista u fudbalskom svijetu i fakat ti glupo da danima pukusavas raju uvjeriti u neke svoje teorije
Pokusaj opet pronaci negdje spisak reprezentativaca i potencionalnih pa ga slobodno uporedi sa repkama tipa Turska,Swedska,Danska ,Hrvatska,Ceska,Ukraina pa vidi da mi za njima ne zaostajemo nista cak i imamo bolje te famozne klubove iz kojih nam dolaze igraci...Ali mi smo nista u fudbalu :roll: a to sto nas trener pokopa po temlju svojim skucenim pogledokm na svijet (a izgleda i tvojim) nije nista to je sitnica, ma nista bitno,isto bi se desilo i da je Osim trener :roll: ,kako ste jadni majkemi...
Samo gubis kredibilitet..
O kakvom kredibilitetu govoris?
Da mozda ne pokusavas graditi karijeru po forimima?
Nemoj druze,corav posao jer "admin" dodje mamuran i banujete nakon 10543456576 posta i sta?
Nista opet te niko ne zna a onaj sa Audijem 6 ce i dalje da ti kara komsinicu dok ti na novom NICKU pokusavas napraviti karijeru ;)
Nikog ja ne pokusavam uvjeriti niti i u kakve teorije nego pokusam vas nekolicinu razuvjeriti da smo gdje smo zbog stvari koje su na snazi a ne koje zagovaram ;)
A to nije isto ;)
A zasto nije isto,zato sto vasa akcija pokrece moju reakciju i dokle god vi zagovarali vase stavove na ovom forumu imati ce te moje pokusaje razuvjeravanja...
Jer protiv umnog trovanja svih vrsta mora se aktivno ustati da bi se suzbilo,bez ljutnje gledajuci sve sto se dosad izdesavalo odkad su vasi istomisljnici u madatu ,vase podrzavanje istih moze se samo okarakterisati kao trovanje zdravog razuma sirih narodnih masa...

Toliko o tvom TUSENJU a za kraj cu citirati nekog:

"AKO JEDNO TIJELO DJELUJE NA DRUGO TIJELO, ONDA I DRUGO TIJELO DJELUJE NA PRVO SILOM ISTE JAČINE I SUPROTNOG SMIJERA. TJ. SILA AKCIJE JE JEDNAKA SILI REAKCIJE, ISTOG SU PRAVCA I SUPROTNOG SMIJERA. POTPUNO SU RAVNOPRAVNE I DJELUJU U PAROVIMA"
"No God is Good God "

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 20 jun 2011, 12:27

Pa jebte ti nisi jednu obicnu recinicu u stanju da shvatis vec je okrenes na nesto 16to.Kada sam mislio na kredibilitet mislio sam na pouzdanost.Tj. kako da nekog ozbiljno shvatim i ulazim u raspravu kada pocne pisati neke gluposti o nekim zavjerama.Sta vise zabrinem se za covjeka
A Slovenacku reprezentaciju ne cine mahune tipa Mahmutovic.Cisti prosjek nista vise...
I sto se tice onih sila ja bih rekao da si upravo ti ta sila koja povlaci ostale.Al haj nebitno,zivio ti meni strucnjak ovo su potpuno besmislene rasprave kad vjerovatno nikad necemo saznati ko je upravu..

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 20 jun 2011, 13:59

Za_raju je napisao/la:Pa kakve to igrace ima Slovenija,Grcka, evo Rumuni i jos 15 takvih ekipa koje ucestvuju vazda negdje sve igraci anonimusi iz anonimus liga!!!!
Slovenija-Ilič,Bačinović dva standardna igrača u Palermu, Koren u Championshipu, takodje standardan, Birsa -govori se da prelazi u Napoli, al' Axuerre je isto solidan klub. Eto, sredina je tu. Napad Matevž je potpis'o (kako se govori ) za Napoli, 7 miliona eura, trenutno u Holandiji.Ko god prati Bundesligu, zna ko je Novaković-Koln.Na golu je golman ,koji sigurno spada u top 20 golmana svijeta, ako ne i uži krug.Odbrana je slabiji dio ekipe,Brečko(Koln)isto standardan,Cesar-Chievo,takodje,tu je i Jokič isto tako Chievo, te Andjelković-Palermo.
Sad vidi na čem se temelje uspjesi Slovenske reprezetance.
Grčka ima tri kluba-Panathinaikos,Olimpiakos i AEK, sva tri su vrlo kvalitetna i mogu uvijek ponuditi 10-11 standardnih Grčkih prvotimaca, pored njih tu su Samaras,ona dva iz Schalkea, te Milana.
Rumunija,ista stvar, tri jaka kluba ,pored njih tajkunski klubovi-Steaua,Dinamo,Otelul,Cluj- opet i oni mogu dati 10-11 prvotimaca, a ostatak se pobere ,Porto,Italija,Njemačka,D.Kijev.

Potcjenjuješ jako, a nisi ni svjestan gdje ti igrači sve igraju. Npr. Ilič iz Slovenije bi mog'o naše igrače štošta naučiti.
Za_raju je napisao/la:Nama izgleda je bitno gdje igra (grije klupu) pa makar i golmana stavili u napad ili obrnuto napadaca na gol!!!
Nije to najvažnije,al' mora postojati neka granica.U svakom slučaju bolji je jedan Lyonov igrač, koji samo trenira u Lyonu, nego neki iz Polonija Varšave, koji igra tekme kvalitete rekreativnog nogometa.
Podvučeni dio si rek'o tek tako, bez pokrića, samo da nešto napišeš. ;)
Za_raju je napisao/la: Pokusaj opet pronaci negdje spisak reprezentativaca i potencionalnih pa ga slobodno uporedi sa repkama tipa Turska,Swedska,Danska ,Hrvatska,Ceska,Ukraina pa vidi da mi za njima ne zaostajemo nista cak i imamo bolje te famozne klubove iz kojih nam dolaze igraci
Ne zajeb.aji. Hrvat kad odraste se proda u T'ham ili Njemačku, Bosanac ide u Al-Ahly Čeh se isto fata Italije,pa i drugi. Pobroj' u ligama petice koliko je nas , a koliko npr Srba(koga god hoćeš), pa ćeš da vidiš razliku.
Za_raju je napisao/la:zato sto vasa akcija pokrece moju reakciju i dokle god vi zagovarali vase stavove na ovom forumu imati ce te moje pokusaje razuvjeravanja...
Ovim nam govoriš da si tu radi provociranja?
Za_raju je napisao/la:Jer protiv umnog trovanja svih vrsta mora se aktivno ustati da bi se suzbilo,bez ljutnje gledajuci sve sto se dosad izdesavalo odkad su vasi istomisljnici u madatu ,vase podrzavanje istih moze se samo okarakterisati kao trovanje zdravog razuma sirih narodnih masa...
Znaš koga si parafrazir'o? Georga Sorelu. Znaš ko je on? Čovjek na čijim su se riječima stvarali režimi poput onog Mussolinijevog (posebno fašistički). :mrgreen: Naravno,pokušavam ti aludirati da je to pogrešno s'vaćanje. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 20 jun 2011, 14:56

Eh evo vidis ima efekta to sto nas ima "zavrtih",zar sad nismo pomalo poceli liciti na forum?
Pogledaj kako izgleda prava forumska rasprava i pogledaj tamo neke teme gdje se prostor foruma koristi za doskocice tipa: "Jao kloca" "Nije ovaj normalan" itd ili jos gore stvari poput ovakvih " :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: " i gotov post...Tuzno zar ne?

delija,arnelinjo@ mogu vam samo reci da imamo odlican fond igraca i da smo pokriveni odlicno na svakoj poziciji a rezultata nema...Ostavicu vam da iznesete zasto ga nema,jedna Crna Gora tare sve redom a ima samo Vucinica,kako, zasto pokusajete nam objasniti pocev od klupe CG...

Elem,tema je reprezantativci i treba da se drzimo rasprave koje za ove teme pa bio taj iz Vresa ili Cikaga zar ne ...?
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jun 2011, 16:43

Odlican fond igraca koje skauti,treneri i imalo jaci klubovi iz normalnije lige ne yebu ni dva posto.
Kad se to prekonta,bit ce lakse skontati da nas fond za nezbrinute u 16 godina pobijedi jednu jedinu jacu repku.
Pa i lihtenstajn ima bolji skor :roll:
A isto je smijesno porediti druge repke sa nama.Niko nema mentaliteta ko' mi.Od gotovog veresiju pravimo i tako cjelo vrijeme.Kad mi nam postava bila ko' Spanjolcima,mi bi opet na kraju nesto uzyebali.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 25 gostiju.