delija je napisao/la:Pa jarane Safet je sam poslije ovih rumuna i Albanaca rekao da mu je primarni cilj vratiti Papca i ti sad kazes da ga ne zeli vratiti..Takodjer,sam Papac ti je rekao da je cekao da vidi kako ce se rijesiti situacija jer je vec imao loseg iskustva sa tim vracanjem u reprezentaciju.Pa ne kontam kakvu tu sad mozes napraviti teriju zavjere...
Covjece posto si ba paranoican..
Jahic povrijedjen pola godine skoro i ti govoris da je namjerno izostavljen.
Nadarevic je sam odbio da dodje protiv Mexa..
Begovic je prije Dzeke ja mislim odgodio dolazak.Cak i sad govori da je imao neki privatni razlog.Znaci Dzeku i klub uopste nije spomenuo.Vec je bio osigurao mjesto u ekipi i eto kofol to je razlog da se ne dolazi.
Ne kontam te stvarno ni sec..Haj mogu shvatiti te formacije sto forsirate sa, kobiva, atleticarima iz prosjecnih klubova u Ceskoj ligi al kakve veze strucnost Susica ima sa neodazivanjem ovih igraca
Naravno da mu je cilj kad je vidio kako Rumuni iz ispod svih prosjecnih klubova protutnjavaju kao rakete pored njegovih tromonja iz OF Sredine...A prije tog je u svom "bukovom" stilu izjavljivao "pozvacu ga ako mi bude trebao"...Pa jarane Safet je sam poslije ovih rumuna i Albanaca rekao da mu je primarni cilj vratiti Papca i ti sad kazes da ga ne zeli vratiti..Takodjer,sam Papac ti je rekao da je cekao da vidi kako ce se rijesiti situacija jer je vec imao loseg iskustva sa tim vracanjem u reprezentaciju.Pa ne kontam kakvu tu sad mozes napraviti teriju zavjere...
Ne znam sta te pogoni da pises te ne istine kad se dobro zna da je Papac dao najmanje 10 izjava odmah poslije suspenzije kako sad moze nazad ali ga pajdo zbog Muniba nije mogao pozvati,a sad ces nam reci i to kako Safet nije digao paniku poslije Osimove eliminacije karcinoma iz nogometa BiH i kako ne cuva Munibov "obraz".Ili je ipak i ovo moja teorija zavjere????

Jeli bio povrijedzen kada se igralo u Tirani?Covjece posto si ba paranoican..
Jahic povrijedjen pola godine skoro i ti govoris da je namjerno izostavljen.
Trebali li sad nacrtati da je izostavljan zbog onih izjava o losoj formaciji poslije Francuza...Ili sam i to izmislio???
Da ali i sam znas da je prigovarao kako Dzeko i neki mogu biti postedjeni i to je pajdo uzeo za zlo,a ujedno mu dobro doslo da forsira bratovog pulena Mravca...Nadarevic je sam odbio da dodje protiv Mexa..
Pa i Begovic je malo prigovarao zbog dvojakih arsina i to je naravno pajdo uzeo srcu...A dobro znamo kako je beg molio da ga se postedi zbog klimave pozicije u klubu ali eto vaznije je Munibu puniti kasu nego graditi karijeru...Begovic je prije Dzeke ja mislim odgodio dolazak.Cak i sad govori da je imao neki privatni razlog.Znaci Dzeku i klub uopste nije spomenuo.Vec je bio osigurao mjesto u ekipi i eto kofol to je razlog da se ne dolazi.
Prijatelju ne tako davno nam igraci iz lige za koju je (Ceska)Gambus liga Engleski Premiership odrzase lekciju iz taktike,trcanja i kominatorike ili nije tako bilo u Bukurestu???Ne kontam te stvarno ni sec..Haj mogu shvatiti te formacije sto forsirate sa, kobiva, atleticarima iz prosjecnih klubova u Ceskoj ligi al kakve veze strucnost Susica ima sa neodazivanjem ovih igraca
IIli su za tebe Rumunski klubovi u rangu Reala ,Barcelone...

Meni je zao takvih kao ti koji nece da vide kako ce Bek iz Zelje,Sarajva odigrati na toj poziciji bolje nego veznjak iz Barcelone...Ili Moze Inijesta u par sa Spahicem?
Ovo sto se forsira (na forumu) i popunjavju formacija igracima iz raznih liga je cisto potreba formacije za takvim tipom igraca ili je bolje po pajdinom receptu Ofanzivni veznjak za sve pozicije u timu nesto poput "Top-Shopa" "Tableta za sve probleme" ???

Hajd sad nam pricaj malo...