PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: PL prepucavanja
Drug nebi ti injekcije
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
jak,jak, da ne spominjem originalanirfo je napisao/la:Drug nebi ti injekcije

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sad je poco sa gifovima umjesto stotinu smajlija u jednom postu 
Virtu4l je napisao/la:
Svi na sjever
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ekipa sa istoka seli na sjever (ima mjesta!), sve nebi li.... 
Zadnja izmjena: SlevinKelevra, dana/u 15 feb 2017, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sjever Tusnja,na jedan dan mjenjam sjeverom Koseva......
Neka smo uvjek puni sjevera,i neka je sjever pun nas.Dijana,uz tebe smo,pitari imate tri bobe sada na Tusnju,racunajte na nas
Neka smo uvjek puni sjevera,i neka je sjever pun nas.Dijana,uz tebe smo,pitari imate tri bobe sada na Tusnju,racunajte na nas
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- TobeYarabi
- Kontakt:
morao sam jbg, ja te emocije nikad ne mogu zaboraviti. kamen bi proplakao na onakav govor i one iskrene suze svih prisutnih i zakletih zeljovaca, krenuvsi cenana pa sve do slavkaDenchiNL je napisao/la:nije u redu da stavljaš ovake stvariTobeYarabi je napisao/la:ja sam jos pod emocijom od dugo najavljivane skupstine skupstine. najvise me dojmilo kad se je osim na kraju svog dugotrajnog izlaganja okrenuo prema misketu i rekao 'ja i moja famelija smo pocastvovani sa pozivom na skupstinu i zeljom druga misimovica da bas ja odrzim govor. zato sada ovdje pred kamarama i pred svima vama izjavljujem da se mi odricemo duga koji zeljo ima prema nama'. kamera se okrece prema misketu koji pokusava da sakrije suzu, ali bezuspjesno, dok svi ostali zakleti zeljovci koji su prisustvovali skupstini gromoglasno pozdravljaju ovaj cin. miske ustade i poljubi osima(3 puta) i drhtavim glasom samo rece 'vi ste zeljini, zeljo je nas'
ja sam pitar al sam zaplakao kad sam vidi tu slogu i harmoniju![]()
Tobe,je li,jesu li spominjali i onda dva miliona sto im porezna ispostavi prosle godine,pa se sude sada...da ne bude 7 milki,jesi li nacuo sta
"Modra boja,na bijelome platnu,
- Neandertalac
- Kontakt:
hej, hej , polako jbg ga dansolinas je napisao/la:Tobe,je li,jesu li spominjali i onda dva miliona sto im porezna ispostavi prosle godine,pa se sude sada...da ne bude 7 milki,jesi li nacuo sta

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- TobeYarabi
- Kontakt:
kazu da oni nisu odgovorni za tosolinas je napisao/la:Tobe,je li,jesu li spominjali i onda dva miliona sto im porezna ispostavi prosle godine,pa se sude sada...da ne bude 7 milki,jesi li nacuo sta
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
A brate jeste se svezali Zelje, imate svoje Klubove(neki i nemaju pa ih i razumijem) pa i o njima malo popricajte ili bar hajmo svakoga po malo.
Radnička klasa !
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
- TobeYarabi
- Kontakt:
osim-legenda po potrebi 
- Neandertalac
- Kontakt:
Šta će pitari, dosadno im, shvati ljude. Čitavu zimu jedina zanimacija Željo. Doduše čekaju da "Ćala" odluči za onog peška EstoncaZeljeznicarFan je napisao/la:A brate jeste se svezali Zelje, imate svoje Klubove(neki i nemaju pa ih i razumijem) pa i o njima malo popricajte ili bar hajmo svakoga po malo.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!

Tusni ga negdje majkl
- TobeYarabi
- Kontakt:
Vasa ljubav od kamate je manja
- Neandertalac
- Kontakt:
RD sports agency
irfo je napisao/la:
Tusni ga negdje majkl
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- TobeYarabi
- Kontakt:
Koga drugog zajebavati na ovoj temi kad ovdje pisemo samo mi, vi i tuzlaci. Oni su trenutno u kurrcu zbog odlaska sisoje ali vratice se kad prvenstvo pocne. A vi ste ionako navikli da se sprdamo sa vamaZeljeznicarFan je napisao/la:A brate jeste se svezali Zelje, imate svoje Klubove(neki i nemaju pa ih i razumijem) pa i o njima malo popricajte ili bar hajmo svakoga po malo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ima ih više od vas. Osipa se navijački kadar FK Tan
Ko će biti prvak 2016/17?
Željezničar
85
27%
Sarajevo
74
24%
Zrinjski
29
9%
Čelik
12
4%
Široki Brijeg
19
6%
Olimpic
3
1%
Radnik
2
1%
Sloboda
76
24%
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.