FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Mig_Mig
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Bayern München

Post Postao/la Mig_Mig » 29 jun 2016, 17:05

proFCB je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:Benatiu nam posaljete i jos nekih 15miliona za Comana :) Usput vam dolazi Corluka :rol: i svi sretni i zadovoljni :P
Mozemo vam samo poslat Mehdia za Dybalu i to kada odlucimo da nam je isti potreban.

Ja se iskreno nadam da je Bayern zavrsio transfer rok, jer svaki novi transfer ce vuci prodaju nekog igraca.
Mnogi bi se zeljeli rijesiti Gotzea i Thiaga, dok ja iskreno mislim da nema puno boljih igraca od Thiaga na njegovoj poziciji.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
To sto ti pricas je cista provokacija ! Ono sto ja pricam je realna cijena obojice. Benatia trenutno ne vrijedi ni 15miliona a Comana ima klauzulu od 28miliona ! Taako da :wave:
Max Allegri

Centre forward
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Centre forward » 29 jun 2016, 17:19

Pa možda, al' samo možda, je nerealno i to što ti pišeš. :D
Meho će otić' iz Minhena samo ako se Carlo i ekipa dogovore da nam nije potreban. To naravno implicira da će doć' neki drugi igrač. Ja Mehu ne bi prodav'o, neka ga još jednu godinu. On se i naredne godine može prodat' za finu svotu, ne baš za onu koju je doveden, al' približno može sigurno. Dybala će bit' realna opcija ako Lewa ode, ljutio se ko il' ne.

Ponavljam se, al' jedva čekam da Renato obuče naš dres. On se otplatio onda kad je rek'o da je odbio Jedinstvo kako bi doš'o kod nas. :njanjanja:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 29 jun 2016, 17:33

Ja bi Mehu prodo, jer yebeš ti štopera kojem Venera mora da uđe u gornju konjukciju i da bude osvjetljena čitava da bi on dobro odigrao jednu partiju u kompletu..

Previše je imao kikseva i bio je nesiguran, na momente odličan, većinom nesiguran, doduše možda mu ne odgovara Bundesliga, a i nema mjesta sad pored Hummelsa i Boatenga, treba ga prodat da mu ne propadne karijera i uzet što više za njega novaca i onda kupit nekog back-up štopera.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 29 jun 2016, 17:35

Centre forward je napisao/la:Dybala će bit' realna opcija ako Lewa ode, ljutio se ko il' ne.
Samo ako on sam bude htio da ode iz Juventusa a Bayern nije nista atraktivnija opcija od Barce tako da u konacnici najvise je do igraca.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 29 jun 2016, 17:40

Benatia nije kalibar Bayerna, nije ni Juventusa, ni tamo ne ide da bude prva opcija.

Nista mu nije islo od ruke u Bayernu, povrede, cini mi se i problemi sa disciplinom i, na zalost ono najvaznije, nije bio tip igraca za igru Bayerna. Dosta problema sa pasovima, gubljenje posjeda, losa kretanja i pozicioniranja, u duel igri nije bio los ali sve je to nedovoljno.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 jun 2016, 17:50

Momci zaboravljate sistem u kojem je Meho igr'o. Već sam to jednom pis'o, on je old skul stoper, i kao takav nije odgovar'o onome što je Pep pokuš'o da implementira. Za klupe i više nego dobra opcija, nije valjda da mislite da je Ćorluka nešto bolji ?!
10DelPiero je napisao/la:Samo ako on sam bude htio da ode iz Juventusa a Bayern nije nista atraktivnija opcija od Barce tako da u konacnici najvise je do igraca.
Sve se slažem. Ja sam naveo scenarij po kome bi on post'o legitimna meta. To šta je njemu atraktivnije ne znamo ni ti ni ja. Možda najviše voli eure, a takvih je najviše u Frankfurtu. ;) Ne vjerujem da je Barsa davala 80 miliona za igrača koji bi realno sjedio na klupi, nema mi logike.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 29 jun 2016, 17:53

Ali sam ja na desetine miliona realnji :) Hehe, ne znam sta i gdje citas, al ovo sto sam danas cito iz hrvatskih novina je bas konkretno! Naravno ni meni nije jasno vjerovatno kao ni vama, al Corluka je gotova stvar ! Coruka in, Meho out :)
Max Allegri

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 29 jun 2016, 17:53

muamerc je napisao/la:Benatia nije kalibar Bayerna, nije ni Juventusa, ni tamo ne ide da bude prva opcija.

Nista mu nije islo od ruke u Bayernu, povrede, cini mi se i problemi sa disciplinom i, na zalost ono najvaznije, nije bio tip igraca za igru Bayerna. Dosta problema sa pasovima, gubljenje posjeda, losa kretanja i pozicioniranja, u duel igri nije bio los ali sve je to nedovoljno.
u Juventus moze samo da bude prva opcija, igraju sa tri pozadi, Barzagli ima 34 godine, Rugani ili kako se zove je jos mlad, upravo im treba jedan solidan stoper i jos Meho ima iskustva sa tim sistemom koji Juventus igra
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 29 jun 2016, 17:56

Barzagli i sa 34 je trenutno Maldini za mehu :) On je rezervna opcija, pogotovo u situaciji kad Juventus prelazi na formaciji sa 4 pozadi. Al na duge staze Meho nam je sigurno potreban kao i mi njemu !
Max Allegri

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 29 jun 2016, 18:10

Ma da te se cifre lupaju svakako ali eto mislim da kao i Pogbu njega ne interesuje previse euri jer je mogao i iz Palerma da bira a izbor mu je bio Juve, nebitno sad daleko je to jos od bilo cega.

Neki vid kompenzacije za Comana je realan i da se taj transfer ozvanici, kao najlogicniji izbor namece se Benatia. On bi imao mjesta u Juventusu, vise nego sto je imao protekle sezone u Bayernu jer osim Ruganija drugog stopera nema pa smo cak jednu utakmicu igrali sa Lichtstenierom na toj poziciji. Ovdje je jedino pitanje kakve planove Bayern odnosno Carlo ima sa njim.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 29 jun 2016, 19:47

slika

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 29 jun 2016, 21:34

slika

:clap: :clap: :clap: :mrgreen:

Izgleda Anceloti zeli Varanea, cijena 40mil.
Sto bi bio odlican potez, 3 ekstra stopera u ekipi, a s obzirom da su skloni povredama sva trojica bi se naigrala.
Mia San Mia

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 30 jun 2016, 01:27

Centre forward je napisao/la: Ponavljam se, al' jedva čekam da Renato obuče naš dres. On se otplatio onda kad je rek'o da je odbio Jedinstvo kako bi doš'o kod nas. :njanjanja:
:thumbup:

Renato će da ore teren, u to sam 100% ubijedjen. Samo da ga povrede zaobiđu, bit će jjebbena kombinacija Vidala, Martineza i Thiaga!
Mig_Mig je napisao/la:To sto ti pricas je cista provokacija ! Ono sto ja pricam je realna cijena obojice. Benatia trenutno ne vrijedi ni 15miliona a Comana ima klauzulu od 28miliona ! Taako da
Shvati moj post kako god želiš. Kad shvatiš da Bayern određuje uslove transfera bit će možda i kasno. Benatia ima ugovor do 2019.godine sa vrijednosti od 18milki na TM-u. Ukoliko bude napuštao Bayern, ko god ga htjedne morat će platit 20milki (najmanje).
Ja s vama najviše volim diskutovati. Jer se prsite strahota titulama Juventusa u domaćoj ligi, a u evropi mrtvi prosjek nekoliko godina (izuzetak finale LP od predprošle sezone, svaka čast na tome).
Mig_Mig je napisao/la:Hehe, ne znam sta i gdje citas, al ovo sto sam danas cito iz hrvatskih novina je bas konkretno! Naravno ni meni nije jasno vjerovatno kao ni vama, al Corluka je gotova stvar ! Coruka in, Meho out
Izgleda da si opet pogriješio ;) Nema veze, mlad si, skontat ćeš još neke stvari, vezane za Bayern.
Stern des Südens

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 30 jun 2016, 08:42

Nakon dugo vremena da i ja napisem koju recenicu :) u narednoj sezoni imat cemo najjaci Bayern ikad, jos samo Carlo da to sve ukomponuje kako treba..doveli smo malog Renata Sanchesa i Hummelsa...evo sve se vise spominje da Carlo insistira na dovodjenju i Varanea, spominje se cifra od 40mil eura...na prvi pogled djeluje suludo ali kad se malo bolje skonta, CA vjerovatno konta kombinovati formaciju, ponekad sa tri stopera...sto se tice Corluke prema TZ nema nista od toga..mali Jesus Gabriel po svemu sudeci ce biti nas, Reschke ga je posmatrao..spominje se klauzula od 24mil eura s tim da se ima platiti nekakav porez..mada se u posljednje vrijeme spominje da je Bayern ponudio 15mil eura ( sad da li su to medijske spekulacije ili cjenkanje od strane Reschkea? to cemo da vidimo ) i da je dogovor sa igracem vec davno postignut..iskreno za ovim momkom ne treba zaliti eure, jer mozemo vise dobiti nego izgubiti..ne bih volio da se desi situacija kao od prije par godina sa Aguerom dok je jos igrao u Argentini..gdje nismo istresli kes...Kimmich po svemu sudeci je planiran kao desni bek, gdje ce imati najboljeg mentora na svijetu...sto se tice odlazaka Gotze se mora pod hitno prodati, nema on sta traziti u Bayernu...promasena investicija...Benatia po svemu sudeci ide u Juve, tako da dovodjenje jos jednog stopera ima smisla, s tim da je Martinez planiran da igra na svojoj prirodnoj poziciji DMF...dovesti Jesusa Gabriela i eventualno jos jednog stopera i prijelazni rok je perfektan

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 30 jun 2016, 12:15

:D Ja sam bas mislio da on vrijedi 40 :) A ne 15?! Cekaj 20 haha :) Nije gov.no vec se pas posRo !
Max Allegri

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 30 jun 2016, 12:18

Zanimljiv si, aj sad razguli sa teme.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Stern des Südens

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 30 jun 2016, 14:04

Dio intervjua sa Paulom Brajtnerom:

I: Kako bi ste ocijenili posao koji je Pep Guardiola napravio?

PB: Za mene je Pep napravio veliki, fantastican posao. (I: pa cak iako nije osvojio LP), da, ne pobijedjuju uvijek najbolji u LP, na SP ili EP. Mislim da je napravio odlican posao. Vezem se za Bajern skoro 46 godina i nikad nisam vidio da je neki tim Bayerna igrao ovako dobro i fantasticno nego li u ove tri godine pod Pepom.

I: Sta ce se promjeniti sada u igri Bayerna, sa Karlom Ancelotijem, da li ce Bayern nastaviti ovako ili ce to biti korak unazad?

PB: Ne, mislim da cemo nastaviti ovako i da cemo osvojiti 5,6 i 7 titulu. Ne, ja poznajem licno Karla Ancelotija, i on je veoma pametan covjek, i on zna da ima, mozda, najbolji tim na svijetu, ..., mislim da ce promjeniti nesto, reci ce, - momci, branite kad treba da branite ali ne pocinjite branjenje iz protivnicke polovine, necemo da dozvolimo mnogo sansi iz kontra napada. Ovo ce biti jedino ono sto ce on promjeniti.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 30 jun 2016, 14:28

Ozbiljno ovo sa Corlukom, kaze mu ovaj agent da su pregovori daleko odmakli i da bi se sve trebalo zavrsiti za 10tak dana. Ako je ovo istina onda Meho sigurno ide.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 jun 2016, 18:13

Čuj prodati Benatiu i dovesti titana Čorluku. :rol: Ljudi uozbiljite se.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 30 jun 2016, 18:32

Saurman je napisao/la:Čuj prodati Benatiu i dovesti titana Čorluku. :rol: Ljudi uozbiljite se.
Bas posao to napisati, ko ce to normalan uraditi...
To jedino ovi Hrvatski mediji guraju
Mia San Mia

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []