Koja komedija od faula sad svirana Cousinsu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Nije tako, baš ga pretjera. Love ove sezone igra opet na AS levelu.Epidaurus je napisao/la:Leonard
Al ovaj Love je nenadj.ebiva vrsta ublehe, LeBronova reakcija nakon podbacivanja i Loveovog "hustlea" sve govori
Pa koja ubleha hahahhahahhahah![]()
![]()
![]()
Stvarno je govedo. Drago mi što je Jokara ostao miran.Dex je napisao/la:Kakav debil je ovaj DeAndre.Ne razumijem kako takav lik uopšte dogura do NBA.Clippersi još gore, što ga drže
"I don't have a complaint in the world. I think they should get more recognition for how well they ref these gms."
"I don't think they get the credit they deserve. Kudos to them. I applaud." *six consecutive hand claps*
"[The refs] controlled the game perfectly tonight. Did a great job. I don't have a complaint."
Čovjek je u četvrtoj promašio 3-4 potpuno otvorene trice i da ne bi Jamesa ne bi Cavsi vidjeli produžetka. Onaj promašaj na kraju produžetka ne treba ni komentarisat, sam u korneru i nije ni dobacit uspio. Njemu ova rola koju igra u Cavsima tj da šuta na povratne lopte i poneki put odigra izolaciju nikako ne odgovara jer čovjek nije primarno šuter i strijelac nego kreator, što pored Jamesa i Irvinga neće nikad imat priliku biti. Melo bi se u takvu apsolutno savršeno uklopio, prosto bi procvjetao od svih silnih otvorenih šuteva i missmatcha u izolacijama.Kobe Bryant je napisao/la:
Nije tako, baš ga pretjera. Love ove sezone igra opet na AS levelu.
Znaš da ima problem sa leđima, ali pošto si mlad vjerovatno te to nije mučilo, to su strašni bolovi i nije ti baš do bacanja za loptom, a i lopta je ružno doskočila.
Naravno da bi Cleveland bio apsolutni favorit kada bi razmijenili Love - Carmelo.
Bez obzira na sve i James i Irving su samo na momente upalili playoff mode, a ni Korver se još nije uigrao. Ko god dođe sa zapada ili GSW vrlo vjerovatno ili manje vjerovatno SAS oba finala sa CLE biti će extra minalno u 6 ili 7.
Ono sto sam vidio od njih ove sezone je da su ofanzivno dosta jaci nego prosle u smislu igre.Manje je tu izolacija, bolje kreiraju otvorene pozicije,a kad je potrebno,Irving i James uvijek mogu "izmisliti" kos.Defanzivno imaju problema.Po meni iz vise razloga.Nemaju puno igraca koji su dobri defanzivci,a i James se ne trosi previse u odbrani tokom RSa.Lillard je napisao/la:Cavsise trebaju više bazirat na obranu i čvrstinu u igri, a manje na puko šutiranje trica, šutiraju više od Warriorsa, s takvim gameplanom neće uzet titulu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.