Konta lik da će manju kaznu dobiti ako pita četvrtog nego da donese pogrešnu odluku u onoj situaciji hehe
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- ASD
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
I u Engleskoj su 4. suci provjeravali dok nisu imali VAR 
- feniksptica
- Kontakt:
ENma veze nek se snalazi. Bolje nego da je nekog ostetio za cist gol. Onda bi vi isti pisali sto ih je ostetio..nikad nikome ugodit
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa ne moze kralju hahahahBosnausrcu9 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 16:01eto trebao je ne priznat čist go, mada znam šta pričaš, al je.bo.te ovo bi bila neviđena nepravda
Zamisli da sve gledaju na snimku
Nebitno uzece sloboda ovo bolji su, ali ne smije se sluzit nedozvoljenim pomagalima
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
evo Priganica čita temu
Djesi englez, nek gledaju na derbiju kad se kosoric lakta, digli bi savez u vazduh
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Znam šta pričaš, ali i ovo je bolje nego da se ne prizna go jbg. Šega kako godDenchi je napisao/la: ↑04 okt 2020, 16:04Pa ne moze kralju hahahahBosnausrcu9 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 16:01eto trebao je ne priznat čist go, mada znam šta pričaš, al je.bo.te ovo bi bila neviđena nepravda
Zamisli da sve gledaju na snimku
Nebitno uzece sloboda ovo bolji su, ali ne smije se sluzit nedozvoljenim pomagalima
- RollingPaper
- Kontakt:
Uče se djeca, a i ne bih reko da nije bilo makar malog kontaktaDenchi je napisao/la: ↑04 okt 2020, 15:52Jesi vidio kako se dvojica zaredom bacise na travu bez kontakta
Imamo par posudjenih tamo al samo Milanovic igra danas
Ma ispada olimpik dok god im ovaj veznjak igra stopera...
Olimpik nema ništa lošiji kadar od Krupe, Radnika i Mladosti al problem u klubovima bez navijača je što nema pritiska nikakvog u i oko kluba, ili bosanski rečeno: nema ko je*at mater igračima kad odigraju loše.
Nek postuje pravila, akp mogu igraci i klubovi moze i ovajfeniksptica je napisao/la: ↑04 okt 2020, 16:02ENma veze nek se snalazi. Bolje nego da je nekog ostetio za cist gol. Onda bi vi isti pisali sto ih je ostetio..nikad nikome ugodit
Ahahahhahahahah, cirkus
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Joj debelog Osmanovica i sprinta hahahah
Mali kontaktRollingPaper je napisao/la: ↑04 okt 2020, 16:07Uče se djeca, a i ne bih reko da nije bilo makar malog kontakta
Olimpik nema ništa lošiji kadar od Krupe, Radnika i Mladosti al problem u klubovima bez navijača je što nema pritiska nikakvog u i oko kluba, ili bosanski rečeno: nema ko je*at mater igračima kad odigraju loše.
Totalno su konfuzni u sredini, suplji a stopera im igra centralni vezni....neposlozena ekipa skroz...a ima kvaliteta u kadru....los trener jbg i mahala naravno
Bez obzira kako nakaradna odluka bila, ovakve odluke bi valjda natjerali hebeni savez da uvedu var!
Ovako su prekrsili pravilo za koje niko nece odgovarat.
Ovako su prekrsili pravilo za koje niko nece odgovarat.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ako ce ih bar natjerat da 4. Checkira na snimku i to bi bilo preludo i veliki napredak...
Mada sumnjam
Bosna je ovo
I kad ga uvedu ( var ) , bit ce troica! Odluke se nece donositi jednoglasno, imas preglasavanje, majorizaciju, vitalni interes i td...nije to za nas
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Evo i Cruz udje mislim prve minute ove sezone...
Kakav glupan Bajraktarevic sa zutim kartonom rusi lika...
Kakav glupan Bajraktarevic sa zutim kartonom rusi lika...
Ma sve sam ja to upratio ali opet smatraju vas prevelikim autsajderima. Nije ni Borac nešto spektakularan, otišao im Danilović, a Jovanović i Lukić ako se ne varam upitni. Trenerski Velež u nekoj blagoj prednosti, najveća mana jeste tih 5 izmjena jer nema Velež te širine, ali mislim da će napatit Borca. Ovako po kvotama je to 2,3 razlike za Borac. Ne kažem opet da neće pobjedit ali toliki favoriti mi i nisu.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑04 okt 2020, 12:36Igramo bez Radovica jedinog lijevog beka i bez skoro citavog veznog reda. Nema Radovca, Vehabovica, Prses se tek oporavio ali ce igrati ja mislim, vec od ranije nema Konstantina i ostalih. Ako budu Zvonic i Bihorac na stoperu, a velike su sanse da hoce, bod bi se slavio kao pobjeda sa 4 gola razlike![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Na kojem kanalu je Sloboda-Olimpik?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Mojatv
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.