AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Brutalna partija Leaoa, samo jos da malo vise misli glavom kad sutirati, a kad asistirati, i malo pribraniji da bude kod tih asistencija u peterac protivnika i skoro pa mu ravnom nece biti na lijevom krilu. A sve je to do sazrijevanja igraca kroz utakmice, u sta ne sumnjam da ce doci na svoje, a tu itekako i trener mora uticati. Kao sto je Theo prestao peglati loptu i driblati na svojoj polovici terena i gubiti lopte iz kojih primamo gol, ili kao sto se Kessia ogranicilo na primarno svoj dio terena i data mu drugacija uloga...
Bravo i za Elektricara veceras, odlicna partija, driblizni i prodori cista 10ka, steta samo malo pribraniji da je bio i dao bi gol.
Theo takodjer fenomenalan u oba pravca, prodori vrhunski, pravo motivisan kao i svi suigraci mu. Thumb up.
Nema se sta prigovoriti ekipi, napokon u prvenstvenoj utakmici da stvaraju dosta sansi i da prave visok pritisak, sto je i urodilo plodom. Pioli me trznuo onim izvodjenjem Leaoa kao ponajboljeg pojedinca za Saleta, malo nelogicno, ali na kraju se pobijedilo pa cemo zaboraviti ovo.
Bravo i za Elektricara veceras, odlicna partija, driblizni i prodori cista 10ka, steta samo malo pribraniji da je bio i dao bi gol.
Theo takodjer fenomenalan u oba pravca, prodori vrhunski, pravo motivisan kao i svi suigraci mu. Thumb up.
Nema se sta prigovoriti ekipi, napokon u prvenstvenoj utakmici da stvaraju dosta sansi i da prave visok pritisak, sto je i urodilo plodom. Pioli me trznuo onim izvodjenjem Leaoa kao ponajboljeg pojedinca za Saleta, malo nelogicno, ali na kraju se pobijedilo pa cemo zaboraviti ovo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Slušam izjave Pioli, kaže da je jednostavno osjetio trenutak i naredio bekovima da idu još naprijed i da se stvori dodatni pritisak na njihovu zadnju liniju. Te da je prije meča rekao igračima da moraju dati sve sto imaju do kraja. Cilj je imati 86 bodova, možda neće biti ostvaren ali bitno je dati sve od sebe.
Također je komentarisao plasman u LPa. Te da je to napredak u odnosu na prošlu sezonu, jer je ostavreno 4 utakmice prije kraja prvenstva.
Također je komentarisao plasman u LPa. Te da je to napredak u odnosu na prošlu sezonu, jer je ostavreno 4 utakmice prije kraja prvenstva.
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 24 apr 2022, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Jos nista nije gotovo
imali smo srece sad je pritisak na Interu. Origi strijelac
on i Leao bi mogli biti vrhunski tandem.
I am Lumis, EC3s younger brother
Jako bitna pobjeda, sada je pritisak na komšijama da moraju dobiti Bolonju
Il Club più titolato al mondo!
- OldFashioned
- Kontakt:
Napokon poslije njihove zaostale utakmice u onom idućem kolu igramo prije njih !
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Origi bi godio Milanu i to puno. Odnosno godit će naredne sezone. Fizički jak igrač, i na sve to mobilan i dosta brz. Jedan takav treba Milanu, jer u Giroudu već imaju nekog za dubinske lopte i hrvanje sa stoperima.
Za raznovrsnost u napadu treba i jedan igrač tipa Origi.
Ako Zlatan se odluči da ide, a sve vodi ka tome, onda me ne bi čudilo da i Belotti za džaba dođe u Milan.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Rebićev gol
Bitno je da Ibra i on ostanu zdravi u ove četiri utakmice.

Bitno je da Ibra i on ostanu zdravi u ove četiri utakmice.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma Ante je lud insan. Kad je zdrav, zvijer je. To nije upitno.
Cijelu sezonu Milan je bez njega i Zlatana. To se često zaboravlja. Njih dvojica da su odigrali makar 60% mečeva, možda bi još poneki bod bio na kontu.
Cijelu sezonu Milan je bez njega i Zlatana. To se često zaboravlja. Njih dvojica da su odigrali makar 60% mečeva, možda bi još poneki bod bio na kontu.
Pa i trebaju nam dva napadaca i desno krilo. Borimo se za titulu a nijedan igrac nam nije dao dvocifren broj golovaRomagnoli13 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 23:44Origi bi godio Milanu i to puno. Odnosno godit će naredne sezone. Fizički jak igrač, i na sve to mobilan i dosta brz. Jedan takav treba Milanu, jer u Giroudu već imaju nekog za dubinske lopte i hrvanje sa stoperima.
Ako Zlatan se odluči da ide, a sve vodi ka tome, onda me ne bi čudilo da i Belotti za džaba dođe u Milan.

Ja ugasih na poluvremenu i mi okrenusmo na kraju 
Msm planirano sam izašao svakako, ali svakako su me nanervirali sa glupim odlukama u prvom poluvremenu, ovakav Lazio se jednostavno morao pobijediti što su na kraju i uspjeli
Možda nam ova pobjeda ponovo vrati momentum, ali frkica je što ne zavisimo od sebe

Msm planirano sam izašao svakako, ali svakako su me nanervirali sa glupim odlukama u prvom poluvremenu, ovakav Lazio se jednostavno morao pobijediti što su na kraju i uspjeli

Možda nam ova pobjeda ponovo vrati momentum, ali frkica je što ne zavisimo od sebe

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- OldFashioned
- Kontakt:
Ja sam skoro ugasio stream kada je Pioli izveo Leao do tada našeg najboljeg igrača.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Giroud 9Lumis je napisao/la: ↑25 apr 2022, 00:30Pa i trebaju nam dva napadaca i desno krilo. Borimo se za titulu a nijedan igrac nam nije dao dvocifren broj golovaRomagnoli13 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 23:44Origi bi godio Milanu i to puno. Odnosno godit će naredne sezone. Fizički jak igrač, i na sve to mobilan i dosta brz. Jedan takav treba Milanu, jer u Giroudu već imaju nekog za dubinske lopte i hrvanje sa stoperima.
Ako Zlatan se odluči da ide, a sve vodi ka tome, onda me ne bi čudilo da i Belotti za džaba dođe u Milan.vrhunski uspjeh. Leao je klasa i on ce naredne sezone "eksplodirati" ali ne mozes se oslanjati samo na njega. Navodno ce i Rebic otici ali mislim da Origi moze igrati na toj poziciji pa to i nije prioritet.
Leao 9
Ibra 8
Mogli bi ipak imati tri igrača sa dvocifrenim učinkom. Malo im fali.

Mladi momci nadam se da ce to i uraditiRomagnoli13 je napisao/la: ↑25 apr 2022, 00:42Giroud 9Lumis je napisao/la: ↑25 apr 2022, 00:30Pa i trebaju nam dva napadaca i desno krilo. Borimo se za titulu a nijedan igrac nam nije dao dvocifren broj golovaRomagnoli13 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 23:44
Origi bi godio Milanu i to puno. Odnosno godit će naredne sezone. Fizički jak igrač, i na sve to mobilan i dosta brz. Jedan takav treba Milanu, jer u Giroudu već imaju nekog za dubinske lopte i hrvanje sa stoperima.
Ako Zlatan se odluči da ide, a sve vodi ka tome, onda me ne bi čudilo da i Belotti za džaba dođe u Milan.vrhunski uspjeh. Leao je klasa i on ce naredne sezone "eksplodirati" ali ne mozes se oslanjati samo na njega. Navodno ce i Rebic otici ali mislim da Origi moze igrati na toj poziciji pa to i nije prioritet.
Leao 9
Ibra 8
Mogli bi ipak imati tri igrača sa dvocifrenim učinkom. Malo im fali.![]()
Sa dva veterana 36 i 40 godina i tri desna krila koja su zajedno dala 6 golova smo blizu titule
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pioli svoju potvrdu svega što je napravio u ove dvije godine, ipak mora tražiti u sljedećoj sezoni. Sezona, koja će sigurno biti još ambicioznija, i tražit će se trofej/trofeji.
Do sad je sve uradio jako dobro, možda i neočekivano dobro.
Nakon potvrde plasmana u LPa, te službene promjene vlasništva, za očekivati je potvrdu i nekih transfera + produženje ugovora.

Do sad je sve uradio jako dobro, možda i neočekivano dobro.
Nakon potvrde plasmana u LPa, te službene promjene vlasništva, za očekivati je potvrdu i nekih transfera + produženje ugovora.

Kako stojimo sa suspenzijama i kartonima?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mislim da niko od bitnijih igrača nije u opasnosti od suspenzije. Theo je tek nedavno očistio kartone kao i Tonali recimo.
-
- Kontakt:
Ja mislim da su i Tomori i Kalulu na 4 kartona i da im jedan fali za suspenziju.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Da, jesu. Imali su po 3 obojica, večeras su dobili četvrti, što sam i smetnuo s uma.
Tako da protiv rasterećene Fiorentine i neugodne prije svega, moraju biti oprezni totalno.
Tako da protiv rasterećene Fiorentine i neugodne prije svega, moraju biti oprezni totalno.
U ovakvom rasporedu jest yebeno što obojica imaju kartone, a pogotovo će biti yebeno ako ih dobiju u istoj utakmici. 
I Romagnoli vuče četiri kartona odavno, uz Diaza. Manje-više nebitno.

I Romagnoli vuče četiri kartona odavno, uz Diaza. Manje-više nebitno.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako već dobiju peti žuti, to bi bilo bolje pred meč s Betonom nego neki drugi. Ali mislim da o tome trenutno niko ne razmišlja. Te da će svi igrači koji su tu dati 120% od sebe u svakom meču do sad.
Uspjeli su dići nivo i vratiti samopouzdanje u odličnom trenutku. Solidan meč (unatoč porazu) je naslutio dizanje igre, večeras je potvrđeno. Ključna je stvar da Zlatan i Rebić budu na 100% u ova 4 meča. Jer ne može se puno pouzdati i Saleta i Messiasa, a Leao i Giroud ne mogu sve sami.
Uspjeli su dići nivo i vratiti samopouzdanje u odličnom trenutku. Solidan meč (unatoč porazu) je naslutio dizanje igre, večeras je potvrđeno. Ključna je stvar da Zlatan i Rebić budu na 100% u ova 4 meča. Jer ne može se puno pouzdati i Saleta i Messiasa, a Leao i Giroud ne mogu sve sami.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.