To je i bio razlog zašto se nije ubacila ranije ova opcija.
Forum
Re: Forum
Misli li admin banovati one indijance na temi borca sto cestitaju dan republike srpske
Ne može sad banuje sarmelina i ramiza oni su opasnost, ovi samo šire demokraciju
ne moze covjek koji je varao u ligi igrati ligu.
zar ne pratis sport nikako? jednom kad te uhvate da varas, noga zauvijek.
zar ne pratis sport nikako? jednom kad te uhvate da varas, noga zauvijek.
Dobro, ima smisla, a što mu to nije rečeno zašto je banovan?
imaš li ti neki papir kojim te ovlastio da ga zastupaš?
Imam ja,papir se zove pamet
Banujes lika koji je dugogodisnji forumas zbog jedne greske,a vecinu trolova ostavljas ili im dadnes ban od 15 dana
Nigdje logike
Banujes lika koji je dugogodisnji forumas zbog jedne greske,a vecinu trolova ostavljas ili im dadnes ban od 15 dana

Nigdje logike
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Juventus izbačen u drugu ligu zbog namještanja, eno ih sad uzimaju ligu po X put u nizu. Milion primjera u atletici kada su zbog korištenja dopinga, atletičari bili kažnjeni s par godina zabrane. Nije baš da je svima noga zauvijek.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pratis ti sport? Daj navedi neki primjer ko je dozivotno izbacen iz nekog sporta. Vecina bude kaznjena na par godina.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nemam papir, ali nisu mi jasni administratori foruma. Forum je trenutno, u poređenju sa ekspanzijom društvenih mreža, nepopularan. On je ostao kao recidiv početaka nagle ekspanzije internet. Najmanja skupina od svih korisnika društvenih mreža koristi forume, generalno. Heller, Sarmel, Ramiz i njima slični jesu dosadni, ali oni ti dižu aktivnost na forumu. Sedmodnevne banove razumijem, pa razumijem i da nekome trajno banuješ akaunt, al ne kontam da ne dozvoljavaš toj istoj osobi da se opet vrati na forum, a ona ti nabija i klikove i postove i diže aktivnost. Non sense.
Vise je spam, npr to sto ti radis 24/7

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- legenda reala
- Kontakt:
majke ti reci im da ja nemam ništa sa Sarmelovim banom nek mi se skinu s grbače
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ima li neki način da se ne vidi ovo na vrhu ko je šta lajkao?
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
E cuj lajlove uveli ko da su Instagram ali tapatalk nece

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.