Centre forward je napisao/la:Suvereno se krenulo u odbranu Europa Lige
Na temi Chelsea.
Moderator/ica: insider
Centre forward je napisao/la:Suvereno se krenulo u odbranu Europa Lige
CL tema.Mesa_Dzeko je napisao/la:Basel se namučio protiv Chelseaja
Neutral je napisao/la:Centre forward je napisao/la:Suvereno se krenulo u odbranu Europa Lige
Na temi Chelsea.
LenBias je napisao/la:amin hodzahodža je napisao/la:došlo vrijeme da se meće u 2003-će
harishp je napisao/la:Vecinom su vazda forumasi takvi,kad citaju tvoje postovevelez_mostar je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
princx je napisao/la:de ima li netko da mi objasni kako naci citav film na yuo tobe? ovo sto ja nadjem sve su djelovi!!!!
navikaMrShadow je napisao/la:ebem li ti mancini mamicu
Eki princa.Signore je napisao/la:Listam temu o filmovima vec mjesec dana i tako gledam filmove, na svasta sam naisao, al ovaj pobjedjuje![]()
![]()
princx je napisao/la:de ima li netko da mi objasni kako naci citav film na yuo tobe? ovo sto ja nadjem sve su djelovi!!!!
navika od starog ostalael-fighter je napisao/la:Nakon sto je Pelegrini ostavio Dzeku na klupi:
navikaMrShadow je napisao/la:ebem li ti mancini mamicu![]()
Beppe je napisao/la:MIlan se trudio u ovoj tekmi i mislim da je zasluzio josh jedan penal.
tema Safet SusicConsigliere je napisao/la:
Klubovi sa najvise igraca na SP:
1. Real Madrid
2. Bayern
3. Hajduk
![]()
budzak je napisao/la: Fk Sarajevo je najveci klub u BiH i gosp.Tan je nas dobrotvor i nasa briga u FKS..
robery20 je napisao/la:i ja hljeba mi,jos linka da valja nisam nasao,ovi stopaju nenormalno,j.ebem ti krntiju od kompj,,samo je kod mene ovako citav zivot se patim,j.ebo ga utakmica vise,i ovi kanali nasi na vrh glave,glava me zaboli,poluvrjeme zavrsi ja linka nasao nisam da valja
Amar Dzeko je napisao/la:robery20 je napisao/la:i ja hljeba mi,jos linka da valja nisam nasao,ovi stopaju nenormalno,j.ebem ti krntiju od kompj,,samo je kod mene ovako citav zivot se patim,j.ebo ga utakmica vise,i ovi kanali nasi na vrh glave,glava me zaboli,poluvrjeme zavrsi ja linka nasao nisam da valja![]()
robery20 je napisao/la:kod mene Dzeko i sad igra,69 min,nekad valja ovaj komp i strim,j,bem mu sve u pi.cku
bavarian_bk je napisao/la:U mene u jarana slaba konekcija bila ...Lesnar je napisao/la:![]()
![]()
![]()
ima li iko da ovo može ?![]()
TEST IZDRŽLJIVOSTI
75% njih nece uspjeti!
1. Zadrži zrak.
2. Lajkuj ovaj status.
3. Reci u sebi 'Ja to mogu'
4. Lajkuj stranicu : Full Zezancija Xd
5. Možeš opet disati ;]
----------SVAKA CAST ONOME KOJI TO MOZE URADITI------------Nije mu htjelo otvoriti stranicu ovu ... Sutra mu 40 dana
Consigliere je napisao/la:AgresivnoDjubre je napisao/la:Hajd se ti probudi.Torres_9 je napisao/la:hajde draxler,baloteli,lewandowski,neymar i arsenal 2 razlike,barsa jos 2 gola kao i napoli dortmund 2 gola

Na temi Reala, BraćoFKKrajina je napisao/la:Braco,nekoc vam je moj klub Krajina iz Cazina harala 2. ligom zapad kao Real danas Spanijom. Zvali su nas krajiski Real. Imali smo svog Pereza,da ga ne imenujem sada ovdje,da ga ne reklamiram. Nije vazno gdje igramo,kuci ili na strani,izadjemo na teren 10 minuta pred utakmicu,rastricmo se malo,dodamo svakom po jednom,malo "seve" minut-dva i igraj. Taktiku je trener odlicno postavio. Na nama je bilo da donesemo loptu do njihovih 30,40 metara,a za ostalo ce se pobirnuti ljudi u crnom. Odbrana se igrala tako da lopta moze proci,ali igrac ne moze i nismo se uopste bojali za sankcije jer ih nije bilo. Svaki nas start je bio 100% cist,po misljenju nasih dragih sudija. A u protivnickih 16 metara cupaj,guraj,padaj,pa makar i na svog igraca,tu je sudija da pomogne.
Zato nas nazvase krajiski Real.
Na temi Milana, hahahahahahaha_forzamilan_ je napisao/la:francobaresi je napisao/la:Nemoguće je opisati lika koji je uspio da promaši 5 fantastičnih prilika na jednoj utakmici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.