NK Zvijezda Gradačac

zmaj_Bosne
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmaj_Bosne » 27 nov 2011, 21:29

astra1922 je napisao/la:ma nije dobro napisao znaci jos jednom 200 000 eura godisnje i tako 5 godina,a firma zott ce biti otvorena u gradaccu u industrijskoj zoni a firma se bavi proizvodnjom vocnih jogurta i ono monte jogobela i to eto to je to :D
Da istina je sve to samo treba staviti još jednu info. Nurdo ima učešća u tom pogonu koji se otvara u Gradačcu od strane od te firme, znači da je sve to Nurdo doveo kao sponzora i naravno našao firmu sa kojom će poslovati u BiH.
Mislim da trenutno Nurdo najviše daje za Zvijezdu i da je daleko sada jači sponzor od Cimosa.
Dragon Town

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 27 nov 2011, 21:33

zmaj_Bosne je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:ma nije dobro napisao znaci jos jednom 200 000 eura godisnje i tako 5 godina,a firma zott ce biti otvorena u gradaccu u industrijskoj zoni a firma se bavi proizvodnjom vocnih jogurta i ono monte jogobela i to eto to je to :D
Da istina je sve to samo treba staviti još jednu info. Nurdo ima učešća u tom pogonu koji se otvara u Gradačcu od strane od te firme, znači da je sve to Nurdo doveo kao sponzora i naravno našao firmu sa kojom će poslovati u BiH.
Mislim da trenutno Nurdo najviše daje za Zvijezdu i da je daleko sada jači sponzor od Cimosa.
pa nurdo je prosle ili predprosle godine proglasen za najuspjesnijeg menađera u regionu... a mi imata takvog covjeka u upravi... nisam se ni nadao da bi netko drugi i mogao dovesti spnzora...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 27 nov 2011, 21:40

ja vam mogu reci samo da cimos daje najvise a da je fadil sve prepustio nurdi sto je pravi potez ipak nurdo se puno bolje razumije u sport.mislim da nebi trebalo ni jednog izdvajat ipak u oni tvorci ove zvijezde koju trenutno gledamo i hvala im na tome to treba priznati.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 27 nov 2011, 21:42

astra1922 je napisao/la:ja vam mogu reci samo da cimos daje najvise a da je fadil sve prepustio nurdi sto je pravi potez ipak nurdo se puno bolje razumije u sport.mislim da nebi trebalo ni jednog izdvajat ipak u oni tvorci ove zvijezde koju trenutno gledamo i hvala im na tome to treba priznati.
uh pardon zaboravio sam fadila...

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 27 nov 2011, 21:48

Ma stvar je u tome kako Nurdo nije sebičan i ne misli samo na sebe, mogao je sa tom firmom sklopit ugovor bez tog sponzorstva prema Zvijezdi, ali on je na tome insistirao. Treba reći da se u Zvijezdi radi sve planski i ne treba sada uzimat sve zaozbiljno kada se pojave neke dezinformacije koje utiču na nas navijače. Dosta toga prodje kroz raju brzinskih informacija koja nisu tačna već su zlonamjerna. Dosta nas nema prave informacije i crpimo od nekih budala koji misle da sa time im raste koeficijent i nas zavaraju sa svojim informacijama koje su našli, zamisli od glavnih ljudi u upravi. Pustimo ljude koji su zaduženi za rad Zvijezde i mislim da ćemo imati jedan respektabilan klub ne samo u BIH.
Dragon Town

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 28 nov 2011, 10:45

emir_dj je napisao/la:znaci na proljece bi mogli biti ZVIJEZDA - JOGOBELA -GRADAČAC :) salim se, ako je istina pa to je jako puno novca 600000 eura godisnje ako sam ja dobro razumijo... uz postojece spnzore mogli bi rame uz rame sa "najvećim" timovima ove nase lige...
Ma nisam se ja dobro izrazio,htio sam 200.000 eura pretvoriti u marke,pa napisao da je to dodadnih oko 400.000 maraka za Zvijezdu uz stare sponzore Cimos,Dukat itd,kada malo bolje procitate vidjet cete da ne pisu obe cifre u eurima.
adresa sjedista zotta
Zott GmbH & Co. KG‎
Dr.-Steichele-straße 4
86690 Mertingen, Germany
09078 8010

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 nov 2011, 11:30

Dzin je napisao/la:
emir_dj je napisao/la:znaci na proljece bi mogli biti ZVIJEZDA - JOGOBELA -GRADAČAC :) salim se, ako je istina pa to je jako puno novca 600000 eura godisnje ako sam ja dobro razumijo... uz postojece spnzore mogli bi rame uz rame sa "najvećim" timovima ove nase lige...
Ma nisam se ja dobro izrazio,htio sam 200.000 eura pretvoriti u marke,pa napisao da je to dodadnih oko 400.000 maraka za Zvijezdu uz stare sponzore Cimos,Dukat itd,kada malo bolje procitate vidjet cete da ne pisu obe cifre u eurima.
adresa sjedista zotta
Zott GmbH & Co. KG‎
Dr.-Steichele-straße 4
86690 Mertingen, Germany
09078 8010
dzine jel potpisan ugovor dzine jesil cuo sta :?:

Nova sezona nova nafaka

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 28 nov 2011, 12:05

zmaj_Bosne je napisao/la:Ma stvar je u tome kako Nurdo nije sebičan i ne misli samo na sebe, mogao je sa tom firmom sklopit ugovor bez tog sponzorstva prema Zvijezdi, ali on je na tome insistirao. Treba reći da se u Zvijezdi radi sve planski i ne treba sada uzimat sve zaozbiljno kada se pojave neke dezinformacije koje utiču na nas navijače. Dosta toga prodje kroz raju brzinskih informacija koja nisu tačna već su zlonamjerna. Dosta nas nema prave informacije i crpimo od nekih budala koji misle da sa time im raste koeficijent i nas zavaraju sa svojim informacijama koje su našli, zamisli od glavnih ljudi u upravi. Pustimo ljude koji su zaduženi za rad Zvijezde i mislim da ćemo imati jedan respektabilan klub ne samo u BIH.
zato treba se klub malo angazovat oko informiranja svojih navijaca pa napravit internet stranicu koja ce biti uredno i tacno vodjena pa se to nebi nista desavalo bilo bi lijepo da imas gdje procitat sta ti tvoj klub planira i sta radi i kako napreduje ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 nov 2011, 16:37

kraj je polusezone zvijezda je zavrsila solidno na kraju 9..vec sada bi ljudi u zvijezdi trebali poceti da se bave igrackim kadrom,promijena ce biti nevjerujem puno ali sigurno ce pet sest igraca otici isto toliko doci.evo po meni nekoliko igraca na koje bi trebalo obratiti paznja...vukelja bez kluba,igor anicic leotar,popovic travnik,slomic sloboda mujic buducnost okic velez senad mujic kozara huseinbasic gradina mirvic krajina dzafic rudar galin jedinstvo to su otprilike napadaci zatim savic zeljo kantar rudar ivesic i simeunovic travnik sarajlic buducnost cehajic bez kluba tomic gosk milan muminovic i ognjen todorovic slavija to su vezni leonid coric stoper,edvard bek modrice i mujkic ostrakovic tripic golmani :arrow:

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 nov 2011, 16:44

eto neka svi napisu koji bi to igraci iz nase lige mogli biti pojacanja mislim realno pisite jer ipak tesko da mi mozemo dovesti igrace iz prve 3-4 ekipe nase lige

Nova sezona nova nafaka

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 28 nov 2011, 16:52

astra1922 je napisao/la:kraj je polusezone zvijezda je zavrsila solidno na kraju 9..vec sada bi ljudi u zvijezdi trebali poceti da se bave igrackim kadrom,promijena ce biti nevjerujem puno ali sigurno ce pet sest igraca otici isto toliko doci.evo po meni nekoliko igraca na koje bi trebalo obratiti paznja...vukelja bez kluba,igor anicic leotar,popovic travnik,slomic sloboda mujic buducnost okic velez senad mujic kozara huseinbasic gradina mirvic krajina dzafic rudar galin jedinstvo to su otprilike napadaci zatim savic zeljo kantar rudar ivesic i simeunovic travnik sarajlic buducnost cehajic bez kluba tomic gosk milan muminovic i ognjen todorovic slavija to su vezni leonid coric stoper,edvard bek modrice i mujkic ostrakovic tripic golmani :arrow:
jos da sudije nisu bile protiv Vas

dje bi Vam bio kraj
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 28 nov 2011, 18:07

Fudbaleri Zvijezde iz Gradačca najnekorektniji su tim jesenjeg dijela Premijer lige Bosne i Hercegovine. Ekipa koju sa klupe vodi trener Dragan Jović u 15 susreta jeseni dobila je 49 žutih i čak šest crvenih kartona.

Sloboda i Široki Brijeg jedina su dva tima čiji fudbaleri nakon pola šampionata nisu bili isključeni, a igrači Veleža pocrveni su kao i Zvijezdini (šest puta), uz 18 manje žutih kartona (31). Najmanje javnih opomena zaradili su prvotimci Borca (23)...

TABELA - FAIR PLAY
ŽUTI KARTONI
49 - Zvijezda; 47 - Čelik; 45- Široki Brijeg; 44 - Travnik; 42 - Zrinjski, Olimpic; 41 - Leotar, Kozara; 39 - Sarajevo, Rudar; 33 - Sloboda; 32 - Slavija; 31 - Velež; 30 - GOŠK, Željezničar; 23 - Borac.

CRVENI KARTONI
6 - Zvijezda, Velež; 4 - Rudar; 3 - Olimpic; 2 - Slavija, Čelik, Kozara, Borac, GOŠK; 1 - Zrinjski, Željezničar, Travnik, Sarajevo, Leotar.

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 28 nov 2011, 19:56

Zvijezda po mom misljenju za značajniju ulogu u PL.bi trebala ostaviti samo par igrača,tj.igrače koji bi mogli igrati u bilo kojem klubu PL.to su-Halilović,Djelmić,Husić,Moranjkić,Jakovljević,Gavarić,Nuhanović pa i Hasić.To su igrači koji su održali Zvijezdu u životu i sve sto se desavalo,desavalo se igrama ovih igrača.Hamza je proteklih sezona bio prvo ime,ali gledajući unaprijed ne vidim ga u ekipi za veće domete.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 nov 2011, 21:45

hamza je ovu polusezonu imao dosta oscilacija na pocetku je odigrao dobro pa se onda izgubio da bi na kraju zadnja dva kola bio prvo ime zvijezde.hamza ostaje dok ne dovedemo igraca koji ce ga otjerati na klupu.mislim za ove crvene i zute kartone da je sramota to su nam sve sudije radile.ispadosmo mesari bog te vidio :D

Nova sezona nova nafaka

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 29 nov 2011, 02:16

Hmm, ne znam koliko si upoznat, mozda je malo prenaglo reci da bi finansijski mogli stati sa nekim drugim klubovima iz PL. Drzavni prvak za ucesce u kvalifikacijama LP odmah dobija 200000€, plus 130000€ za svaku rundu. Ukoliko dodje do play-off-a, brise se ovo za runde i dobija fiksno 2,1 milion €. Evropa liga donosi 90000€ po rundi. Bez Evrope tesko mozes u ovoj nasoj ligi zaraditi za bilo sta... Ali bice za vas fino, ipak cjelokupni ugovor vrijedi milion €, sto nije nikako malo za nas standard :) naravno, ukoliko se realizira.

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 29 nov 2011, 09:35

hmmm 4 komada a 16 reflektora na 1 komadu i veliki go go semafor su vec u gradu na nekoj lokaciji doslo zajedno sa onom umjetnom travom sad koliko je to istina ja sam cuo od jednomg vozaca kamiona koji je to vozio :?

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 nov 2011, 09:46

provjerena informacija je da ce se prvo postavljati reflektori i semafor a da ce se pokrivanje ostaviti za kasnije sto znaci da bi ova fatkina informacija mogla biti tacna.mislim da ce se reflektori postavljat u proljece :)

Nova sezona nova nafaka

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 29 nov 2011, 09:57

astra1922 je napisao/la:provjerena informacija je da ce se prvo postavljati reflektori i semafor a da ce se pokrivanje ostaviti za kasnije sto znaci da bi ova fatkina informacija mogla biti tacna.mislim da ce se reflektori postavljat u proljece :)
hehe jedva cekam nocnu tekmu u Gradačcu mislim da bi to napunilo stadion bilo bi to nesto novo za citav grad ono subota 7 sati tekma pa kasnije u grad na pice oko pola 10 ha sta kazete nebi bilo lose

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 29 nov 2011, 10:13

Ebo te kako smo krenuli repka ce igrati kod nas na stadionu... hahaha :D zezam se, ali sto da ne kada bi se sve to sredilo jer imamo ubjedljivo najbolju travnatu podlogu i BiH.Dobro je ovo sve sto se radi nego mene samo jedno zanima da li ce se praviti sjeverna i juzna tribina, odnosno, da li ce se sastavljati istok i zapad preko onog gore brijega i dole prema sumi? Ja nikada nisam bio upucen u to i volio bih kad bi mi ko odgovorio? Jer bilo bi glupo da se ne uradi to, znam ja treba para stoji to sve, ali kada radis da napravis bas nesto dobro i da ostane generacijama iza tih ljudi....

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 29 nov 2011, 11:09

Gradacac je napisao/la:Ebo te kako smo krenuli repka ce igrati kod nas na stadionu... hahaha :D zezam se, ali sto da ne kada bi se sve to sredilo jer imamo ubjedljivo najbolju travnatu podlogu i BiH.Dobro je ovo sve sto se radi nego mene samo jedno zanima da li ce se praviti sjeverna i juzna tribina, odnosno, da li ce se sastavljati istok i zapad preko onog gore brijega i dole prema sumi? Ja nikada nisam bio upucen u to i volio bih kad bi mi ko odgovorio? Jer bilo bi glupo da se ne uradi to, znam ja treba para stoji to sve, ali kada radis da napravis bas nesto dobro i da ostane generacijama iza tih ljudi....
dobro sad reprezentacija u-21 bi mogla doci ali i travnjak nije kao sto je nekad bio zapostavili su ga skroz a i nisu ga znali valjat kako treba jer je teren napravljen da ima padove na stranu i treba to kako treba valjat a ne samo da se uradi sto prije al kako sam cuo trebao je dodji tim ljudi iz holandije da odradi travnjak kako treba profesionalno samo da se plati ljudima smjestaj i hrana ali neko je zezno tu stvar iz kluba koji nije mogo imati pinku od toga sad necemo govoriti ko je to

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.