kakva tribina za goste....ono tribina se pravi za FKR....hiljaditi put govorim da ce Fkr preci na sjever kad se zavrsi....ali nije se zavrsila tribina kad se zavrsi saznat ce te.....radebl je napisao/la:jel gotova tribina za goste?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
kakva tribina za goste....ono tribina se pravi za FKR....hiljaditi put govorim da ce Fkr preci na sjever kad se zavrsi....ali nije se zavrsila tribina kad se zavrsi saznat ce te.....radebl je napisao/la:jel gotova tribina za goste?
ok,polako...smiri se... mozda si mogao napisati i 10 000 puta al ja na temu slobode ulazim jednom u god dana... pa tako da ne znam ...a u posljednje vrijeme sam slabo na ovom forumu uopste... samo ne kontam ako ce te fukare preci tamo..gdje ce onda gosti... koliko ja znam oni imaju jednu tribinu i sad se pravi drugaFKR_ajla_TZ je napisao/la:kakva tribina za goste....ono tribina se pravi za FKR....hiljaditi put govorim da ce Fkr preci na sjever kad se zavrsi....ali nije se zavrsila tribina kad se zavrsi saznat ce te.....radebl je napisao/la:jel gotova tribina za goste?
guber_90 je napisao/la:Ajde da ti prepricam u kratkim crtama kakve je drug Glavati nebuloze navaljao:januar je napisao/la:sarajlija89 je napisao/la:rekose mi da je Bosna bolja bila,da je slobooda postigla gol iz offsidea i da najmanje 2 penala nisu sudjena za Bosnu...
nije provokacija kako bi neki shvatili,samo prenosim informacije pa eto nek vasi kazu ako je neko bio na stadionu...
Pozz![]()
Legendo ja bio na tekmi Bosne i Slobode.Bosna ih razvalila imali precke,stative, ljudi ne mogu vjerovati da je to Sloboda iz Tuzle ekipa koja igra u Premijer ligi.Bas me interesuje sta ce Glavas reci i kako ce to medi objaviti!
1. On je zadovoljan igrom Slobode, da da zadovoljan, dobro si procitojbt ne znam jel od kada je doso u Slobodu posteno ih napao
2. Gospodin je izjavio da je uzrok NESTO LOSIJE IGRE umjetna trava na kojoj se igralo, mora da je to cuo od onog glavonje sto vodi Tottenham Harrya Redknappa, pa ko veli kad on moze mogu i ja, jest moze on carko moj to rec i onda oderati Young Boyse slijedecu utakmicu da ne znaju sta ih je snaso
3. Kaze da krece ka utakmici premijer lige u Banovicimapa jadna nam majka drugoligasa u gostima na guzove dobijemo i on bi od prvoligasa bodove, jest al u panjevima.
Znam da jeste, zato sam dao primjer Tottanhamajanuar je napisao/la: Igralo se na umjetnoj travi pom.stadiona Kosevo.
pa gosti ce ili na D ili na A ali vece su sanse na D zato sto je ogradjeno i sto bi oni ogradjivali jos A tribinu jer kad mi predjemo na sjever ostaje D tribina prazna tak da ce gostujuci vjerovatno na D...ali znat ce se sve kad se zavrsi tribina...radebl je napisao/la:ok,polako...smiri se... mozda si mogao napisati i 10 000 puta al ja na temu slobode ulazim jednom u god dana... pa tako da ne znam ...a u posljednje vrijeme sam slabo na ovom forumu uopste... samo ne kontam ako ce te fukare preci tamo..gdje ce onda gosti... koliko ja znam oni imaju jednu tribinu i sad se pravi drugaFKR_ajla_TZ je napisao/la:kakva tribina za goste....ono tribina se pravi za FKR....hiljaditi put govorim da ce Fkr preci na sjever kad se zavrsi....ali nije se zavrsila tribina kad se zavrsi saznat ce te.....radebl je napisao/la:jel gotova tribina za goste?
lol
kakva ista tribina sta ti buncas....sjever nije spojen s D tribinom tak da necemo biti na istoj tribini....mi cemo sami biti na sjeveru...a i vjerujem da ces od toliko murije koja bude na tekmi moci biti frke...ali haj et vidjet cemo....pola ih nece praviti frku a mogu pricati da hoce jer postoji STRAH ne kazem od Fkr neg tu su specijalci ako si kad bio na tekmi i vidio da im nemozes nista a oni tebi mogu svasta.....kupus army je napisao/la:Pa ako je tako brate da fukare idu na novu tribinu,ponovo ce biti sranje za gostujuce navijace,em ce biti ograniceni s ulaznicama,em sto ce svaku utakmicu biti frke jer ce biti na jednoj tribini i gosti i domaci,puno pametnije bi bilo da idu gosti tamo na sjever,al valjda znaju ti vasi sta rade..
Dokle ces ti da spamas temu FK SLOBODA?januar je napisao/la:sarajlija89 je napisao/la:rekose mi da je Bosna bolja bila,da je slobooda postigla gol iz offsidea i da najmanje 2 penala nisu sudjena za Bosnu...
nije provokacija kako bi neki shvatili,samo prenosim informacije pa eto nek vasi kazu ako je neko bio na stadionu...
Pozz![]()
Legendo ja bio na tekmi Bosne i Slobode.Bosna ih razvalila imali precke,stative, ljudi ne mogu vjerovati da je to Sloboda iz Tuzle ekipa koja igra u Premijer ligi.Bas me interesuje sta ce Glavas reci i kako ce to medi objaviti!
Ma ja nezz ko je uopšte rekao da će Fukare na sjever jeste bilo priče ali to nije ništa definitivno a još pričati o nečemu što je već stvar apstrakcije je bespotrebno. Ne odlučuju niti sami navijači, niti sam klub niti samo obezbjeđenje.kupus army je napisao/la:Pa ako je tako brate da fukare idu na novu tribinu,ponovo ce biti sranje za gostujuce navijace,em ce biti ograniceni s ulaznicama,em sto ce svaku utakmicu biti frke jer ce biti na jednoj tribini i gosti i domaci,puno pametnije bi bilo da idu gosti tamo na sjever,al valjda znaju ti vasi sta rade..
Glavonja mi je od početka bio sumnjiv,haj' prvu sezonu i nekako ali sad pred početak ove ostali bez pola tima i on govori ostaću ako napravimo tim koji će se boriti za tituluslani grad je napisao/la:pobijediti ekipu iz 3. lige sa 1-0.....SRAMOTA TESKA![]()
![]()
Glavonja mi se vec poceo penjat na tuki sa svojim presmijesnim izjavama....jos ako su ljudi bili bolji...cccc![]()
da su bogdom ispali ako su ko p.i.c.k.e.t.i.n.e igrali......
da??jesteli spremni za poraz???SaltCityAttack je napisao/la:Fukare moje jeste li spremni?![]()
![]()
_amel_13_BHf_ je napisao/la:da??jesteli spremni za poraz???SaltCityAttack je napisao/la:Fukare moje jeste li spremni?![]()
![]()
![]()
Mislim da jesmo.Ide puno rezervisane i ne redovne raje kakav sam i sam.SaltCityAttack je napisao/la:Fukare moje jeste li spremni?![]()
![]()
vazda ponavlja jedno te isto i samo supljiraslani grad je napisao/la:pobijediti ekipu iz 3. lige sa 1-0.....SRAMOTA TESKA![]()
![]()
Glavonja mi se vec poceo penjat na tuki sa svojim presmijesnim izjavama....jos ako su ljudi bili bolji...cccc![]()
Jest vala.Ako nezna postavit igrace nemora nas lagat.hordas'87 je napisao/la:vazda ponavlja jedno te isto i samo supljiraslani grad je napisao/la:pobijediti ekipu iz 3. lige sa 1-0.....SRAMOTA TESKA![]()
![]()
Urban Batalion je napisao/la:Mislim da jesmo.Ide puno rezervisane i ne redovne raje kakav sam i sam.SaltCityAttack je napisao/la:Fukare moje jeste li spremni?![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.