FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 15 sep 2010, 19:35

radebl je napisao/la:jel gotova tribina za goste?
kakva tribina za goste....ono tribina se pravi za FKR....hiljaditi put govorim da ce Fkr preci na sjever kad se zavrsi....ali nije se zavrsila tribina kad se zavrsi saznat ce te..... :o

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 15 sep 2010, 19:39

FKR_ajla_TZ je napisao/la:
kakva tribina za goste....ono tribina se pravi za FKR....hiljaditi put govorim da ce Fkr preci na sjever kad se zavrsi....ali nije se zavrsila tribina kad se zavrsi saznat ce te..... :o
ok,polako...smiri se... mozda si mogao napisati i 10 000 puta al ja na temu slobode ulazim jednom u god dana... pa tako da ne znam ...a u posljednje vrijeme sam slabo na ovom forumu uopste... samo ne kontam ako ce te fukare preci tamo..gdje ce onda gosti... koliko ja znam oni imaju jednu tribinu i sad se pravi druga

lol
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 15 sep 2010, 19:39

guber_90 je napisao/la:
januar je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:rekose mi da je Bosna bolja bila,da je slobooda postigla gol iz offsidea i da najmanje 2 penala nisu sudjena za Bosnu...

nije provokacija kako bi neki shvatili,samo prenosim informacije pa eto nek vasi kazu ako je neko bio na stadionu...

Pozz 8-) ;)

Legendo ja bio na tekmi Bosne i Slobode.Bosna ih razvalila imali precke,stative, ljudi ne mogu vjerovati da je to Sloboda iz Tuzle ekipa koja igra u Premijer ligi.Bas me interesuje sta ce Glavas reci i kako ce to medi objaviti! :!:
Ajde da ti prepricam u kratkim crtama kakve je drug Glavati nebuloze navaljao:
1. On je zadovoljan igrom Slobode, da da zadovoljan, dobro si procito :evil: jbt ne znam jel od kada je doso u Slobodu posteno ih napao
2. Gospodin je izjavio da je uzrok NESTO LOSIJE IGRE umjetna trava na kojoj se igralo :?, mora da je to cuo od onog glavonje sto vodi Tottenham Harrya Redknappa, pa ko veli kad on moze mogu i ja, jest moze on carko moj to rec i onda oderati Young Boyse slijedecu utakmicu da ne znaju sta ih je snaso
3. Kaze da krece ka utakmici premijer lige u Banovicima :shock: pa jadna nam majka drugoligasa u gostima na guzove dobijemo i on bi od prvoligasa bodove, jest al u panjevima.

Igralo se na umjetnoj travi pom.stadiona Kosevo.

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 15 sep 2010, 19:41

januar je napisao/la: Igralo se na umjetnoj travi pom.stadiona Kosevo.
Znam da jeste, zato sam dao primjer Tottanhama :D.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 15 sep 2010, 19:46

radebl je napisao/la:
FKR_ajla_TZ je napisao/la:
ok,polako...smiri se... mozda si mogao napisati i 10 000 puta al ja na temu slobode ulazim jednom u god dana... pa tako da ne znam ...a u posljednje vrijeme sam slabo na ovom forumu uopste... samo ne kontam ako ce te fukare preci tamo..gdje ce onda gosti... koliko ja znam oni imaju jednu tribinu i sad se pravi druga

lol
pa gosti ce ili na D ili na A ali vece su sanse na D zato sto je ogradjeno i sto bi oni ogradjivali jos A tribinu jer kad mi predjemo na sjever ostaje D tribina prazna tak da ce gostujuci vjerovatno na D...ali znat ce se sve kad se zavrsi tribina... :mrgreen: :mrgreen:

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 15 sep 2010, 19:53

Pa ako je tako brate da fukare idu na novu tribinu,ponovo ce biti sranje za gostujuce navijace,em ce biti ograniceni s ulaznicama,em sto ce svaku utakmicu biti frke jer ce biti na jednoj tribini i gosti i domaci,puno pametnije bi bilo da idu gosti tamo na sjever,al valjda znaju ti vasi sta rade..
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 15 sep 2010, 19:58

kupus army je napisao/la:Pa ako je tako brate da fukare idu na novu tribinu,ponovo ce biti sranje za gostujuce navijace,em ce biti ograniceni s ulaznicama,em sto ce svaku utakmicu biti frke jer ce biti na jednoj tribini i gosti i domaci,puno pametnije bi bilo da idu gosti tamo na sjever,al valjda znaju ti vasi sta rade..
kakva ista tribina sta ti buncas....sjever nije spojen s D tribinom tak da necemo biti na istoj tribini....mi cemo sami biti na sjeveru...a i vjerujem da ces od toliko murije koja bude na tekmi moci biti frke...ali haj et vidjet cemo....pola ih nece praviti frku a mogu pricati da hoce jer postoji STRAH ne kazem od Fkr neg tu su specijalci ako si kad bio na tekmi i vidio da im nemozes nista a oni tebi mogu svasta.....

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 15 sep 2010, 20:59

januar je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:rekose mi da je Bosna bolja bila,da je slobooda postigla gol iz offsidea i da najmanje 2 penala nisu sudjena za Bosnu...

nije provokacija kako bi neki shvatili,samo prenosim informacije pa eto nek vasi kazu ako je neko bio na stadionu...

Pozz 8-) ;)

Legendo ja bio na tekmi Bosne i Slobode.Bosna ih razvalila imali precke,stative, ljudi ne mogu vjerovati da je to Sloboda iz Tuzle ekipa koja igra u Premijer ligi.Bas me interesuje sta ce Glavas reci i kako ce to medi objaviti! :!:
Dokle ces ti da spamas temu FK SLOBODA? :evil:
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 15 sep 2010, 21:46

pobijediti ekipu iz 3. lige sa 1-0.....SRAMOTA TESKA :evil: :evil:
Glavonja mi se vec poceo penjat na tuki sa svojim presmijesnim izjavama....jos ako su ljudi bili bolji...cccc :oops:
da su bogdom ispali ako su ko p.i.c.k.e.t.i.n.e igrali......
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 sep 2010, 21:49

Ako nista, barem je pobijedjen strah od gostujuceg terena. 8-) 8-)

Ocekujem bolje partije na gostovanjima u narednim utakmicama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 16 sep 2010, 01:22

kupus army je napisao/la:Pa ako je tako brate da fukare idu na novu tribinu,ponovo ce biti sranje za gostujuce navijace,em ce biti ograniceni s ulaznicama,em sto ce svaku utakmicu biti frke jer ce biti na jednoj tribini i gosti i domaci,puno pametnije bi bilo da idu gosti tamo na sjever,al valjda znaju ti vasi sta rade..
Ma ja nezz ko je uopšte rekao da će Fukare na sjever jeste bilo priče ali to nije ništa definitivno a još pričati o nečemu što je već stvar apstrakcije je bespotrebno. Ne odlučuju niti sami navijači, niti sam klub niti samo obezbjeđenje.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 16 sep 2010, 01:29

slani grad je napisao/la:pobijediti ekipu iz 3. lige sa 1-0.....SRAMOTA TESKA :evil: :evil:
Glavonja mi se vec poceo penjat na tuki sa svojim presmijesnim izjavama....jos ako su ljudi bili bolji...cccc :oops:
Glavonja mi je od početka bio sumnjiv,haj' prvu sezonu i nekako ali sad pred početak ove ostali bez pola tima i on govori ostaću ako napravimo tim koji će se boriti za titulu :mrgreen: Ostade Glavonja a tim se jedva sastavi ali opet jeste solidan za naše prilike ali daleko od onog koji bi konkurisao za titulu.Čak šta više nas niđe nema :!: i dokle više ponavljati priču ''dobro smo odigrali'', ''solidno'', 'vako 'nako kad mi uputimo po 2 udarca u okvir gola po svakoj 2 utakmici :x
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 sep 2010, 05:28

Fukare moje jeste li spremni? :) :) :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 16 sep 2010, 11:05

SaltCityAttack je napisao/la:Fukare moje jeste li spremni? :) :) :)
da??jesteli spremni za poraz??? :mrgreen: :mrgreen:
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 sep 2010, 11:25

_amel_13_BHf_ je napisao/la:
da??jesteli spremni za poraz??? :mrgreen: :mrgreen:

ne govorim ja uopste za utakmicu Buducnost-Sloboda.... sto se tice toga to me da ti kaze puno i ne interesuje , a ako vec moramo izgubiti onda vam sretno u pohodu na to....ako ste bolji onda sigurno dobijate, ali ja cisto sumnjam da ste igracki bolji od nas, jer eto imate nasa 4 igraca sa kojima smo i mi gubli gdje god smo isli :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 16 sep 2010, 13:31

Mislim da jesmo.Ide puno rezervisane i ne redovne raje kakav sam i sam. 8-)

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 16 sep 2010, 13:55

slani grad je napisao/la:pobijediti ekipu iz 3. lige sa 1-0.....SRAMOTA TESKA :evil: :evil:
vazda ponavlja jedno te isto i samo supljira

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 16 sep 2010, 13:58

hordas'87 je napisao/la:
vazda ponavlja jedno te isto i samo supljira
Jest vala.Ako nezna postavit igrace nemora nas lagat. 8-)

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 16 sep 2010, 16:39

Mi uzimamo. ;)
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 sep 2010, 16:45

Urban Batalion je napisao/la:
Mislim da jesmo.Ide puno rezervisane i ne redovne raje kakav sam i sam. 8-)

nisam mislio uopste na utakmicu u Banovicima, vec na neke druge stvari koje mozda i neki znaju ovdje, ali otom potom :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.