Kane je ko nama 200m.
Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Jok bola, procitaj ponovo. Ta trojica su level iznad a Morata je u paleti ispod, ebo ga ti. 
Kane je ko nama 200m.
Kane je ko nama 200m.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Lukakua nikad ne bih doveo prije Morate, ni lud.Mig_Mig je napisao/la:Ti poredis tu trojicu sa njim ? Hm... pa prije bi iskrcao 100 miliona za Harry Kanea ili za Lukakuaali eto.. tako je kako je
Cijena jeste velika ali jel tebe to stvarno toliko dotice? Koga boli krasan qrc koliko igrac kosta ako klub ima da plati? Unitedu ipak po pitanju finansija nema ravnog. Treba nam igrac tog profila, dok ga Mou zeli znaci treba. Hoce li kostati 50, 70 ili 90 miliona mene ne zanima ni 1%. Iz mog dzepa niko ne uzima a mnogi se danas upravo tako ponasaju s ovim kuknjavama na cifre, tacno kao da neko od penzije njihovih roditelja krade da bi doveo igraca, pateticno.
Kane za 100 mil u United? Da smo jedini kupac na trzistu i uz milijardu i jedan pritisak mozda bi i moglo. Ocigledno ne poznajes transfer politiku Tottenhama prema Unitedu nakon Berbatova.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 13 jun 2017, 13:55, ukupno mijenjano 2 puta.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Morata je space shuttle za Lewu. Ako treba, 100 milki izvaliti.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Mig_Mig je napisao/la:Ti poredis tu trojicu sa njim ? Hm... pa prije bi iskrcao 100 miliona za Harry Kanea ili za Lukakuaali eto.. tako je kako je
Mozda bi i uprava...ali na drugoj strani nema nikoga.Tj,niti Lukaku(koji se vraća u Chelzi) niti Kane nije na prodaju za nas.
Mislim da bi Totenhem odbio 150 miliona za Kanea.Ne trebaju im pare i to je to...
Primirani smo da dajemo za igrače puno više nego vrijede trenutno,ali danas nam je tako...moramo
-
reddevil96
- Kontakt:
Ma bolje 110 pa da bude svjetski rekorderNitro je napisao/la:Morata je space shuttle za Lewu. Ako treba, 100 milki izvaliti.
Juve doveo za iste novce dokazanog napadača koji svake godine zabija 25+ golova
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kad je bio onaj ljetni transfer period pod Moyesom bilo je kukanja sto se niko ne dovodi, ako treba i "preplati" jer trebaju pojacanja, kako klub koji ima toliko novca ne moze da dovede...
Sada kada klub dovodi koga hoce problem je sto dovodi za toliko novca...
Hejtanje je legitiman biznis danas s punim radnim vremenom. Ne vidis dalje od nosa ali si dezurni pljuvac za sve zivo.
Sada kada klub dovodi koga hoce problem je sto dovodi za toliko novca...
Hejtanje je legitiman biznis danas s punim radnim vremenom. Ne vidis dalje od nosa ali si dezurni pljuvac za sve zivo.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Mah nek se ljudi nasladjuju ebga nije svakodnevnica izvalit 80 milki za Moratu.
Rejal nam ovim porucuje da nas itekak voli a i mi njima da cemo Davida pustit i to jos za sicu.
Ono, ciste carke oko prestiza na trzistu.
Rejal nam ovim porucuje da nas itekak voli a i mi njima da cemo Davida pustit i to jos za sicu.
Ono, ciste carke oko prestiza na trzistu.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Kane je nemoguća meta. Dogovaranje prelaza nije uopšte stihijski posao kako ga mi zamišljamo na razini ozbiljnih klubova, izuzev panic buy situacija.
Igrači se mjesecima, ponekad i dosta duže, prate a sami pregovori obično se vode oko pola godine prije prelaznog roka. Fine tuning i rukovanja nastupaju u samom prelaznom roku ali se glavnina posla odradi znatno ranije. Tržište je uvijek bilo definirano zakonima ponude i potražnje a cijene su relativna kategorija: jučer si igrača preplaćivao 5 a danas 30 miliona. Sutra možda i 50, hajd' znaj. Prvo ti igrač mora biti moguć, zatim dostupan i konačno voljan. Igrači Tottenhama i Neymar, npr. su nam nemogući prije svega.
Mourinhov spisak je predat u martu. Edo je sigurno bio uključen u pravljenu tog spiska u smislu da je pratio proces i situacije mogućih i nemogućih meta. Bitno je da se one dovedu a ne koliko će koštati. Da ljudi govore kako James Rodriguez nije na spisku vjerovao bih. Za Fabinha ne vjerujem jer nam treba šestica.
Igrači se mjesecima, ponekad i dosta duže, prate a sami pregovori obično se vode oko pola godine prije prelaznog roka. Fine tuning i rukovanja nastupaju u samom prelaznom roku ali se glavnina posla odradi znatno ranije. Tržište je uvijek bilo definirano zakonima ponude i potražnje a cijene su relativna kategorija: jučer si igrača preplaćivao 5 a danas 30 miliona. Sutra možda i 50, hajd' znaj. Prvo ti igrač mora biti moguć, zatim dostupan i konačno voljan. Igrači Tottenhama i Neymar, npr. su nam nemogući prije svega.
Mourinhov spisak je predat u martu. Edo je sigurno bio uključen u pravljenu tog spiska u smislu da je pratio proces i situacije mogućih i nemogućih meta. Bitno je da se one dovedu a ne koliko će koštati. Da ljudi govore kako James Rodriguez nije na spisku vjerovao bih. Za Fabinha ne vjerujem jer nam treba šestica.
-
reddevil96
- Kontakt:
Ako je istina da mou ne zeli fabinha onda vjerojatno ima u planu dovesti matica kojeg ce mozda che prodati ako dovedu bakayoka, ali to mi nije logično jer je fabinho puno bolji i mladi 6 God, a i ne smijemo se zadovoljiti sa otpadcima iz ostalih klubova(Matić,Morata...)
Rojo na beku kao stalno/dugoročno/osnovno rješenje bi bio apsolutno katastrofalan izbor. Dečko je totalna rupa na beku. Kao stoper me prošle sezone iznenadio i nemam problema da ostane u timu kao dio rotacije.Feldmarschall je napisao/la:Na tragu apsolutne medijske tišine mislim da je rješenje za poziciju lijevog beka već u klubu. Ukoliko ne bude težih povreda i većeg pada u formi, Lindelof i Bailly su štoperski par Uniteda za narednu sezonu. U tom slučaju će se obojica naći u vrhu liste igrača po broju odigranih minuta, jer Mourinho vrlo rijetko rotira uigranu užu odbranu. To ostavlja oporavljenog Roja van XI, a igrača u onakvoj formi u kakvoj je dočekao povredu se ne ostavlja van ekipe. Zbog toga mislim da bi on mogao biti rješenje za lijevi bek. Mourinhove ekipe su uvijek imale balans na bekovskim pozicijama. Dok su na jednoj strani igrali Marcelo i Maicon, na drugoj je koristio Arbelou i Chivua. United već ima Valenciju desno, a igra s Pogbom lijevo. Ne vjerujem da će se otvoriti i lijevo. Iako priželjkujem novog kvalitetnog beka, a ne priučena rješenja, sa obzirom na stanje na tržištu nije isključeno da sa četiri imena na pozicijama koje se već vrte završi prelazni rok.
Mig_Mig je napisao/la:cijena transfera je nevjerovatno. Alvaro jeste dobar igrac ali ?!Asteriks je napisao/la:Manchester United and Real Madrid are expected to agree a €75m/80m fee for Alvaro Morata in the coming hours. (cadena ser)
Realna cijena Morate je nekih možda 30-40 mil.
Ako za ovu banderu plate 80 mil i plus za Perišića 50 mil onda je bez dvojbe Woodward najnesposobniji sportski direktor na planeti.Jel' on u stanju procjeniti kvalitetu igrača i kako će se taj igrač uklopiti u sistem.? Ili čovjek samo lupa ko Maksim po diviziji, prije da će biti ovo drugo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ovaj misli da je Woodward taj koji pravi ekipu 
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
On je taj koji plaća i trebao bi biti taj koji može reći da taj igrač nije za Utd.
-
reddevil96
- Kontakt:
Onda bi se mou žalio da mu nisu dovedena željena pojačanja pa da on nije kriv za loše rezultateSaurman je napisao/la:On je taj koji plaća i trebao bi biti taj koji može reći da taj igrač nije za Utd.
Čitam i gledam šta momak piše.Policeman je napisao/la:Ovaj misli da je Woodward taj koji pravi ekipu
Nije se loše uputiti u neke stvari pa onda doći i ostaviti neki komentar. Nikakva frka da pročitamo mišljenje od nekog drugog simpatizera, ali ovako nije rješenje sigurno.
Mourinho je već kriv jer nije ispunio očekivanja na OT, pitanje je samo koliko će Glazeri tolerisati jednog i drugog.reddevil96 je napisao/la:Onda bi se mou žalio da mu nisu dovedena željena pojačanja pa da on nije kriv za loše rezultateSaurman je napisao/la:On je taj koji plaća i trebao bi biti taj koji može reći da taj igrač nije za Utd.
Kako ne znaš da u Utdu menadžer ima potpuno sva ovlaštenja i slobodu za sklapanje ekipe. Nijedan od članova uprave se ne miješa u posao menadžera. Na Woodwardu je samo da ispunjava želje baveći se pregovaranjem i sklapanjem transfera. Ništa više. Mourinho je taj koji ima potpunu slobodu, baš kao što ju je imao i Lujo, pa čak i Moyes svojevremeno.Saurman je napisao/la:On je taj koji plaća i trebao bi biti taj koji može reći da taj igrač nije za Utd.
Zato Utd i jest u ovom sranju u kojem se nalazi, dok jedan samo zanovjeta hoću ovog hoću onog bez nekih značajnih rezultata a drugi prima platu i samo klima glavom.Posao Woodwarda je vrlo lak samo plati koliko zine menadžer i klub.Prošlo je vrijeme Fergusona i Gilla koji su znali koga dovesti i koliko platiti i hoće li se taj igrač na kraju isplatiti.Poligon10 je napisao/la:Kako ne znaš da u Utdu menadžer ima potpuno sva ovlaštenja i slobodu za sklapanje ekipe. Nijedan od članova uprave se ne miješa u posao menadžera. Na Woodwardu je samo da ispunjava želje baveći se pregovaranjem i sklapanjem transfera. Ništa više. Mourinho je taj koji ima potpunu slobodu, baš kao što ju je imao i Lujo, pa čak i Moyes svojevremeno.Saurman je napisao/la:On je taj koji plaća i trebao bi biti taj koji može reći da taj igrač nije za Utd.
Najjeftinija karta za superkup 30 km, najskuplja 100
Haj rio prebaci post, profulo sam temu
Haj rio prebaci post, profulo sam temu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ali Mou ne pregovara, samo popise koga hoce i da Edi. Eh sada, meni uopste ne smeta cijena nijednog igraca. Zelim da se ispuni treneru zelja kako bi mogao igrati fudbal koji je zamislio, cijena mi sekunde nije bitna. Za Moratu bih dao koliko god treba, bilo to 50 ili 80 miliona, savrseno mi je svejedno. Ali neki ipak "vode brigu" o tome poput @Saurmana i njima ocigledno smeta takva transfer politika. Sto mi opet ekonomski nije bas "svarljivo" jer ako klub ima novca za transfere i da trosi, a United ga ima najvise, sto bi bilo bitna koliko platis zeljenog igraca? Da nemas, ne bi ni platio. Imas? Zakone trzista mnogi ne razumiju pa ih i ne mozes kriviti.
Poenta, jedni nikad nece imati problem s cijenama igraca i mirni su. Drugi ce cir dobiti brinuci koliko je ko placen. Dosta je ljepse biti ovaj prvi kojeg to uopste ne interesuje.
Poenta, jedni nikad nece imati problem s cijenama igraca i mirni su. Drugi ce cir dobiti brinuci koliko je ko placen. Dosta je ljepse biti ovaj prvi kojeg to uopste ne interesuje.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.