Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Treba vremena da se ovo posloži,bio bih zadovoljan i sa 1:0,nebitno koliko samo nek je pobjeda.
Diego kao gospodin "pamtim samo dobre stvari",nek mu je sretno ..
Diego kao gospodin "pamtim samo dobre stvari",nek mu je sretno ..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
.
Zadnja izmjena: Gefufna, dana/u 25 feb 2016, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Inače kao anketno pitanje može nešto o Ikeru i Navasu i ko je za jednog a ko za drugog,ovo sa Falcao je besmisleno jer ne može bit bacanje para za takvog igrača a sad jel on potreban ili ne je drugi par cipela..
Len
Len
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- AlfredBorden
- Kontakt:
najveci sportski kolektiv svih vremena, sta je tu cudno? 
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
djeluješ mi poznatoAlfredBorden je napisao/la:najveci sportski kolektiv svih vremena, sta je tu cudno?
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
nedim93 je napisao/la:djeluješ mi poznatoAlfredBorden je napisao/la:najveci sportski kolektiv svih vremena, sta je tu cudno?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Len brat is backnedim93 je napisao/la:djeluješ mi poznatoAlfredBorden je napisao/la:najveci sportski kolektiv svih vremena, sta je tu cudno?
Što se danas igra ova tekma ? 
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Postovani,
Najglamurozniji Svjetski klub i branilac Lige Prvaka nece stati na decimi.Arijevski mudrac ukrsten sa kartelskim sinom ce biti veliko osvjezenje.Spoj znanja, gladi za dokazivanjem i istancanim temperametnom pobjednika.
Florentino Perez je vrhunski trgovac i ekonom, ruznog lica i zdepastog tjela.
LP
Sent from my MB865 using Tapatalk
Najglamurozniji Svjetski klub i branilac Lige Prvaka nece stati na decimi.Arijevski mudrac ukrsten sa kartelskim sinom ce biti veliko osvjezenje.Spoj znanja, gladi za dokazivanjem i istancanim temperametnom pobjednika.
LP
MidhatVelicanstveni je napisao/la:Postovani,
LP
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
juanitomaravillaa je napisao/la:![]()
Znaci vcrs je fakticki prva pripremna tekma prve ekipe...
Samo pobjeda i bez ozljeda.
Samo pobjeda i bez ozljeda.
Sretno zmajevi!!
Jes' to ti?AlfredBorden je napisao/la:...
- Consigliere
- Kontakt:
Jes mocna ova oprema za trening...
Inace, gubimo veceras

Inace, gubimo veceras
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Nervira me ovo d.rkanje na Hamesa. Bilo bi lijepo da ga Carlo stavi na klupu veceras. Inace, ajde neka Luka osvoji barem jedan trofej kad vec druge nece moci
..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Luka Gospodar svijetova u svim dimenzijama ce nadjebat Andrea Pirla, bice Luka u prvoj postvi do 2022. barem, lik je Vapir pored toga sto je Gospodar svijetova u svim dimenzijama, izgleda ko' da je uso u pubertet a trci ko dva Robbena.Lillard je napisao/la:Nervira me ovo d.rkanje na Hamesa. Bilo bi lijepo da ga Carlo stavi na klupu veceras. Inace, ajde neka Luka osvoji barem jedan trofej kad vec druge nece moci..
Ma vec je najavio i njega i krosa u prvih 11. Sad koliko je pametno vidjecemo nocas s obzirom da im je prva tekma.Lillard je napisao/la:Nervira me ovo d.rkanje na Hamesa. Bilo bi lijepo da ga Carlo stavi na klupu veceras. Inace, ajde neka Luka osvoji barem jedan trofej kad vec druge nece moci..
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- BurningLegion
- Kontakt:
Kroos ce biti odlican, James je vec nepoznanica. Cast momku, ali treba to jos vidjeti u velikom klubu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.