Nista drugo ne preostaje Zeljeznicaru nego da dovede Beusa i kompletira ekipu. Svake sezone zagarantovana titula.tuzlak1987 je napisao/la:Bandic u prvih 24 kola dobije da sudi 5 utakmica, a onda od 25-32 dobije da sudi 4 utakmice. I od te 4 su 3 u ligi za opstanak, a onda dobije Radnik-Zrinjski u ligi za prvaka. Utakmicu koja odlucuje dobije kao grom iz vedra neba u ligi za prvaka iako prvih 8 kola LZP nije niti jednu bio glavni sudija.
I uz to sudija iz Gruda sudi ekipi iz Z. Mostara.
Poslao ga bivsi predsjednik Zrinjskog da sudi i to je to.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ja se smijem kladiti da ce ova hrvatska ekipa sacinjena od sudaca i saveza poslati Celik u cvajtu.
Zenicani nije da vam na muku stajem ali budite spremni.
Siroki - Celik 1
Mladost - Metalege 2
Olimpik - Vitez 2
Siroki - Celik 1
Mladost - Metalege 2
Olimpik - Vitez 2
- Zeljeznicar -
- tuzlak1987
- Kontakt:
U biti zavise od Husrefa, ja mislim da ce Husref ispasti ipak covjek tu i da nece izgubiti.Zenzo je napisao/la:Ja se smijem kladiti da ce ova hrvatska ekipa sacinjena od sudaca i saveza poslati Celik u cvajtu.
Siroki - Celik 1
Mladost - Metalege 2
Olimpik - Vitez 2
-
PiazzaGrande
Isti taj smećarski portal, sinan ba, a pogotovu novinar A.Č. konstantno piše uvrijedljive tekstove o Zrinjskom, iznoseći niz neistina i insinuacija koji su za tužbe...
Taj isti portal je nedavno napisao i ovo u vezi suspenzija sudaca: "...NSBiH je suspendirao trojicu sudaca, a sva trojica su sasvim slučajno sudili utakmice Željezničara..."
Eto o kakvom se portalu i "novinarima" radi.
Taj isti portal je nedavno napisao i ovo u vezi suspenzija sudaca: "...NSBiH je suspendirao trojicu sudaca, a sva trojica su sasvim slučajno sudili utakmice Željezničara..."
Eto o kakvom se portalu i "novinarima" radi.
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 22 maj 2017, 11:38, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te bola'!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
E jbg sad tuzlak, koliko ste ga ispljuvali i sad on ispada covjek. Joj, joj. Ne gumo ovu pricu nikako.tuzlak1987 je napisao/la:U biti zavise od Husrefa, ja mislim da ce Husref ispasti ipak covjek tu i da nece izgubiti.Zenzo je napisao/la:Ja se smijem kladiti da ce ova hrvatska ekipa sacinjena od sudaca i saveza poslati Celik u cvajtu.
Siroki - Celik 1
Mladost - Metalege 2
Olimpik - Vitez 2
Nemoze Metalege dobiti Mladost,sve i da dobiju uzet ce im bodove one od Olimpika.Gotovo je to dole sve.
Halalili su oni jednog svog predstavnika ,to se vidjelo jucer u Banja Luci.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nisam ga ja pljuvao, znam ja dobro njegove statistike u Slobodi i statistike govore sve. Najuspjesniji trener Slobode dugo godina unazad.Sarajlijica1946 je napisao/la:
E jbg sad tuzlak, koliko ste ga ispljuvali i sad on ispada covjek. Joj, joj. Ne gumo ovu pricu nikako.
A inace oko sudija Valjic je nas daleko najbolji sudija, to se vidi golim okom. Nije covjeka trebalo suspendovati i trebao je suditi neku od ovih utakmica jer bi je on sigurno odsudio kako treba.
I da ispadne Metalleghe ulazi Gosk.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Izvinjavam se ako nisi ti, ali ja kad sam ulazio na vas PDF nema kakvih uvreda nisam procitao. Bio je u rangu Jesica kod nas, sto samo teska neznalica moze tvrditi. Zar ne ulaze Visocani, gdje se moze pogledati ta tabela?tuzlak1987 je napisao/la:Nisam ga ja pljuvao, znam ja dobro njegove statistike u Slobodi i statistike govore sve. Najuspjesniji trener Slobode dugo godina unazad.Sarajlijica1946 je napisao/la:
E jbg sad tuzlak, koliko ste ga ispljuvali i sad on ispada covjek. Joj, joj. Ne gumo ovu pricu nikako.
A inace oko sudija Valjic je nas daleko najbolji sudija, to se vidi golim okom. Nije covjeka trebalo suspendovati i trebao je suditi neku od ovih utakmica jer bi je on sigurno odsudio kako treba.
I da ispadne Metalleghe ulazi Gosk.
- HNKBranitelj
- Kontakt:
Mislim da u Bih sve sudce treba ****, osim mozda Jakupovicatuzlak1987 je napisao/la:Posra se Bandic na sve utakmice koje je dobro odradio i na potencijal koji je imao. Fino izrezira utakmicu. Za ovo sto je uradio treba dozivotno biti izbacen iz fudbala, nema on nakon ovoga sta raditi u fudbalu jer ovakve sudije fudbalu ne trebaju.
Bandic u Bijeljini je izravno ostetio i Zrinjski i Radnik
HNK Branitelj Mostar 1992
- tuzlak1987
- Kontakt:
Moze Bosna Visoko da udje ako Velez odigra za njih. Velez igra i sa Bosnom i sa Goskom.
Sloga ima 1% sanse jer zaostaje 4 boda, a u igri 9 bodova. A ako Bosna sada dobije Veleza i onda Velez u zadnjem kolu uzme bod GOSKU onda ulazi Bosna.
Sloga ima 1% sanse jer zaostaje 4 boda, a u igri 9 bodova. A ako Bosna sada dobije Veleza i onda Velez u zadnjem kolu uzme bod GOSKU onda ulazi Bosna.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja bih volio da Visoko ude. Otisao bih na proslavu maksuz radi Enesa Begovica.tuzlak1987 je napisao/la:Moze Bosna Visoko da udje ako Velez odigra za njih. Velez igra i sa Bosnom i sa Goskom.
- HNKBranitelj
- Kontakt:
Gabela je u PL to vam je sigurnotuzlak1987 je napisao/la:Moze Bosna Visoko da udje ako Velez odigra za njih. Velez igra i sa Bosnom i sa Goskom.
Presudno je bilo sada u Kaknju kad je Lujo sredio sudca
Crveni karton i penal 11min
HNK Branitelj Mostar 1992
- tuzlak1987
- Kontakt:
Rudar je u zadnjih 10 godina jedno 7 puta odlucio ko ce da udje u PL
Najkriminalniji klub u drzavi uz Bratstvo. Imaju sablon gdje prvi dio sezone odlicno igraju, a onda drugi dobro pozicionirani mogu da rade sta zele jer im ne prijeti ispadanje.
Najkriminalniji klub u drzavi uz Bratstvo. Imaju sablon gdje prvi dio sezone odlicno igraju, a onda drugi dobro pozicionirani mogu da rade sta zele jer im ne prijeti ispadanje.
Gosk i Borac ulaze ispadaju Olimpic i Metalege..Sva prica oko Metalegea i stimanja ce se zaboravit jer su svakako ispali.Dobro njima,dobro svima.
!
Ljudi su najbolje pozicionirani na vjecnoj tabeli Prve lige FBiH. To sve govori. Njima ulazak u PL nije sto i ostalim, za njih je to ispadanje iz Prve ligetuzlak1987 je napisao/la:Rudar je u zadnjih 10 godina jedno 7 puta odlucio ko ce da udje u PL![]()
- Evolve
- Kontakt:
Kako je stanje u slucaju da Zrinja i Sarajevo budu izjednaceni na kraju?
NK Široki Brijeg
stanje je dobro, zrinjski osvajaEvolve je napisao/la:Kako je stanje u slucaju da Zrinja i Sarajevo budu izjednaceni na kraju?
1 pobjeda, 1 X
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Da je Široki izgubio, borio bi se protiv Čelika za opstanak(na neutralnom terenu).miky_hz je napisao/la:Nemoze Metalege dobiti Mladost,sve i da dobiju uzet ce im bodove one od Olimpika.Gotovo je to dole sve.
Sudija koji sa 25-26 godina dodje na premijer ligu nece nikada postati dobar sudija.tuzlak1987 je napisao/la:Posra se Bandic na sve utakmice koje je dobro odradio i na potencijal koji je imao. Fino izrezira utakmicu. Za ovo sto je uradio treba dozivotno biti izbacen iz fudbala, nema on nakon ovoga sta raditi u fudbalu jer ovakve sudije fudbalu ne trebaju.
Volim te Bosno!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.