Ovi mogu sa nama pod rukusoccerfan je napisao/la:Pa kazeee: Ovde niko nije normalan, nije normalan, nije normalanbiskitt je napisao/la:
roditeljska pažnja![]()
![]()
![]()
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Bas su zanimljiviadoo11 je napisao/la:Ovi mogu sa nama pod rukusoccerfan je napisao/la:Pa kazeee: Ovde niko nije normalan, nije normalan, nije normalanbiskitt je napisao/la:
roditeljska pažnja![]()
![]()
![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trpaj ih klocu molim te !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ako se ne varam ovo bi značilo kao nešto "Edin od Midhata Džeko", nedavno sam o ovome negdje čitao i čini mi se da je o tome bila riječAlanSmith14 je napisao/la:Harrison je napisao/la: Arap: E-ddin ben Midhat Dzeko![]()
nisam upratio ovaj arapski oblik do sad xd
Najbolji napadač naše reprezentacije svih vremena! Dokazana klasa.
Tako neštokvalitet je napisao/la:Ako se ne varam ovo bi značilo kao nešto "Edin od Midhata Džeko", nedavno sam o ovome negdje čitao i čini mi se da je o tome bila riječAlanSmith14 je napisao/la:Harrison je napisao/la: Arap: E-ddin ben Midhat Dzeko![]()
nisam upratio ovaj arapski oblik do sad xd
Kad je u nazivu IBN ili BIN onda se prevodi 'sin od ...'
Kad je ono 'EBU' , onda je to 'otac ...od tog i tog' xd
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
Veceras ga DZEKO zabija u 25oj minuti za veliko izjednacenje, nakon 15 minuta velikog pritiska nasih igraca, da bi na kraju u 68oj minuti Ibisevic zabio za konacni 2:1
Mislim da Ibišević neće dobit ni minute večeras, a da će igrati cijelu protiv Andore. Al' niko sretniji od mene ako ti se želja ispuni.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:Veceras ga DZEKO zabija u 25oj minuti za veliko izjednacenje, nakon 15 minuta velikog pritiska nasih igraca, da bi na kraju u 68oj minuti Ibisevic zabio za konacni 2:1
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Prići će mnogo vode Bosnom, Savom i Neretvom dok se ne rodi novi Edin Džeko!
Volim ga k'o brata rođenog.
Volim ga k'o brata rođenog.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Nabijem ga onu stvar ko kaze da Dzkeko nevalja!
-
risingforce
- Kontakt:
Kapa dole majstore,

Sto je mogao napraviti, napravio. Gol iz bukvalno nicega! Borio se koliko je mogao.

- Goalgetter
- Kontakt:
Institucijo!
Nije mogao sam, maestralna utakmica naseg kapitena.
Majstor, a sto je najvaznije, kada igra za repku, pokaze taj majstorluk. Veliki Dzekson. 
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 03 sep 2015, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Najbolji igrac svih vremena. Svaka ti cast. Jedina si igracina u nasoj reprezentaciji.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Kad se davala kapitenska mnogi su govorili da je ne zasluzuje, ali ja sam se potajno nadao da ce je bas njemu dati. Ta kapitenska je Edina bukvalno preporodila i da bog da je jos dugooo dugo nosio.Goalgetter je napisao/la:Institucijo!![]()
![]()
![]()
Kad Edin zavrsi karijeru mogu ukinut repku slobobodno!
Jedini igrač za kojeg vrijedi ona Cartmanova "ne zaslužujemo te kapitenu"... uskoro će važiti i za Bešića 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.