Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

joker90
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la joker90 » 22 maj 2017, 18:10

Auu! :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 maj 2017, 18:15

Sudac Antoni Bandić iz Gruda nalazi se pred žestokom kaznom Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine. Na utakmici Radnika i Zrinjskog (1:2), Bandić je napravio dvije kardinalne greške i, prema nezvaničnim informacijama SportSport.ba, dobit će najnižu moguću ocjenu - 6.0. Sjednica Komiteta za suđenje zakazana je za sutra, a očekuje se da Bandić bude žestoko suspendovan. Antoni Bandić je na utakmici koja je možda i odlučila novog prvaka Bosne i Hercegovine napravio dvije kardinalne greške. Prva je vezana za isključenje fudbalera Zrinjskog Pere Stojkića, koji je isključen nakon vjerovatno nepostojećeg prekršaja nakon kojeg je Radnik poveo sa 1:0, a druga je napravljena u trećoj minuti sudijske nadoknade kada je dosudio nepostojeći jedanaesterac za Zrinjski, koji je Mostarcima donio važnu pobjedu. Vrijedi napomenuti da se sudije u Premijer ligi ocjenjuju ocjenama od 6.0 do 10.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 22 maj 2017, 18:21

MortemHz je napisao/la:Sudac Antoni Bandić iz Gruda nalazi se pred žestokom kaznom Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine. Na utakmici Radnika i Zrinjskog (1:2), Bandić je napravio dvije kardinalne greške i, prema nezvaničnim informacijama SportSport.ba, dobit će najnižu moguću ocjenu - 6.0. Sjednica Komiteta za suđenje zakazana je za sutra, a očekuje se da Bandić bude žestoko suspendovan. Antoni Bandić je na utakmici koja je možda i odlučila novog prvaka Bosne i Hercegovine napravio dvije kardinalne greške. Prva je vezana za isključenje fudbalera Zrinjskog Pere Stojkića, koji je isključen nakon vjerovatno nepostojećeg prekršaja nakon kojeg je Radnik poveo sa 1:0, a druga je napravljena u trećoj minuti sudijske nadoknade kada je dosudio nepostojeći jedanaesterac za Zrinjski, koji je Mostarcima donio važnu pobjedu. Vrijedi napomenuti da se sudije u Premijer ligi ocjenjuju ocjenama od 6.0 do 10.
Ipak nije uspio plan do kraja, kakav god da im je bio. Gledam na bet365, Zrinjski gubi i ima igraca manje, a kvota na pobjedu 1.57 :rol: :rol:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 maj 2017, 18:26

Suci nisu ni blizu toliki lopovi koliko su ustvari losi, nesposobni. Savez bi trebao poraditi na edukaciji, jer ove suspenzije nemaju smisla. Njih ce zamjeniti jos gori, a i njih gori od njih itd. Ovi su sad najbolji i najlakse je njih dodatno educirati i imati barem malo bolje sudjenje.

PticaSelica1921
Kontakt:

Post Postao/la PticaSelica1921 » 22 maj 2017, 18:26

O kakvim je ovdje mediokritetima rijec,to je nevjerovatno.
I ja Sam bio I mlad I glup ,Ali nikada do ovih granica.Sve sto se blizi kraju se vidi kakve je naravi koje pasce.Svi laju I pjene,a Ono hinjsko najfutavije pasce dohramlje do hrane.
Haram vam kap vode I zrno pijeska na kojem ste se okotili.I nemojte se osjecati ugrozeno Jude ,nece vam niko nista moci.Svakako ste bezvrijedni Kao I mi.
Visoko dignite zastave kad budete dizali trofej.Do Neba ! Nek se sramota sakrije!
U srcu nosim te ja ! 1921

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 22 maj 2017, 18:26

SlevinKelevra je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Sudac Antoni Bandić iz Gruda nalazi se pred žestokom kaznom Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine. Na utakmici Radnika i Zrinjskog (1:2), Bandić je napravio dvije kardinalne greške i, prema nezvaničnim informacijama SportSport.ba, dobit će najnižu moguću ocjenu - 6.0. Sjednica Komiteta za suđenje zakazana je za sutra, a očekuje se da Bandić bude žestoko suspendovan. Antoni Bandić je na utakmici koja je možda i odlučila novog prvaka Bosne i Hercegovine napravio dvije kardinalne greške. Prva je vezana za isključenje fudbalera Zrinjskog Pere Stojkića, koji je isključen nakon vjerovatno nepostojećeg prekršaja nakon kojeg je Radnik poveo sa 1:0, a druga je napravljena u trećoj minuti sudijske nadoknade kada je dosudio nepostojeći jedanaesterac za Zrinjski, koji je Mostarcima donio važnu pobjedu. Vrijedi napomenuti da se sudije u Premijer ligi ocjenjuju ocjenama od 6.0 do 10.
Ipak nije uspio plan do kraja, kakav god da im je bio. Gledam na bet365, Zrinjski gubi i ima igraca manje, a kvota na pobjedu 1.57 :rol: :rol:
Nije bilo tako druze gledao sam i ja bila je kvota preko 3.50 ti si mozda gledao sljedeci gol ili pobjedu bez nerijesenog..
SAMO ČELIK !

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 22 maj 2017, 18:27

I sta osteceni klubovi imaju od toga sto ce on biti kaznjen? Nista.

Ponavljanje utakmice ili oduzimanje bodova bi vec bilo "pravednije".
Don't believe the hype.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 22 maj 2017, 18:28

Bandic je poslat po zadaku Beusa, on je dobro nagrađen za ovo - eto njega nazad vec sljedece sezone da stiti "hrvatske" klubove.

P.S. Pratite kako ce Celik da ispadne za vikend, spremili su se i za to .
- Zeljeznicar -

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 maj 2017, 18:29

akisarajevo92 je napisao/la:I sta osteceni klubovi imaju od toga sto ce on biti kaznjen? Nista.

Koliko bi Željezničar ponovljenih utakmica morao odigrati onda ove polusezone?
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 22 maj 2017, 18:30

Ovaj Bandic je pokazao da je nesposobsn i glup. Nadam se da ga nece delegirati za tekme Sarajeva, ostalo me ne zanima. Mada nije za Premijer lige al nikako.

sve5
Kontakt:

Post Postao/la sve5 » 22 maj 2017, 18:30

akisarajevo92 je napisao/la:I sta osteceni klubovi imaju od toga sto ce on biti kaznjen? Nista.

Ponavljanje utakmice
ili oduzimanje bodova bi vec bilo "pravednije".
U tom slučaju bi Željo ove sezone odigrao 50 utakmica :lol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 maj 2017, 18:31

Pa nista ali bolje da se ne ponavlja sve po Željezničar, imali bi mnogo bodova manje.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 maj 2017, 18:35

joker90 je napisao/la:

Koliko bi Željezničar ponovljenih utakmica morao odigrati onda ove polusezone?
Pa do augusta ne bi zavrsili sezonu. Jos bi ih sustigla nova sezona pa bi morali igrati ritam srijeda-subota, srijedom utakmice ove sezone, subotom regularne
Nad tobom sunce najljepše sja

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 22 maj 2017, 18:40

Malo je cudno sudjenje Bandica :crazy:
Prvo iskljucuje Stojkica bez ikakvog razloga, Radnik daje gol i ima tri mrtve sanse za gol. Poslije toga sudi penal za Zrinjski , penal kojeg bi se postidile kantonalne sudije. Tako da stvarno ne znam po cijem je nalogu sudio Antoni.

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 22 maj 2017, 18:42

Zenzo je napisao/la:Bandic je poslat po zadaku Beusa, on je dobro nagrađen za ovo - eto njega nazad vec sljedece sezone da stiti "hrvatske" klubove.

P.S. Pratite kako ce Celik da ispadne za vikend, spremili su se i za to .
Bas nas je stitio :problem:

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 22 maj 2017, 18:44

Viper je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:
Nije bilo tako druze gledao sam i ja bila je kvota preko 3.50 ti si mozda gledao sljedeci gol ili pobjedu bez nerijesenog..
Da,bilo je oko 3.50-4.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 22 maj 2017, 18:46

esprit24 je napisao/la:Malo je cudno sudjenje Bandica :crazy:
Prvo iskljucuje Stojkica bez ikakvog razloga, Radnik daje gol i ima tri mrtve sanse za gol. Poslije toga sudi penal za Zrinjski , penal kojeg bi se postidile kantonalne sudije. Tako da stvarno ne znam po cijem je nalogu sudio Antoni.
najvaznije pitanje je sta je on uopste radio u Bijeljini? Evo kazu da je izvrsen pritisak da to bude bas on ikao je originalno trebao ici drugi sudija. :roll:
Ja sam gledao tekmu, i do 75 minute je to fakat licilo na tekmu gdje bolja ekipa gubi, ima igraca manje, trudi se, a domacin pravi opasne kontre. Od tog trenutka krece opsada gola Radnika, i bilo je samo pitanje kako ce okrenuti. Da je Radnik vodio 3:0, cini mi se da bi izgubio.
4040deuce je napisao/la:
Viper je napisao/la:
Da,bilo je oko 3.50-4.
Do mene je onda. :shifty:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 maj 2017, 18:48

Slevine dragi jel ti dosadilo lagati :lol:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 maj 2017, 18:49

Licemjerno je ovo što rade navijači Željezničara! Dok su se iste stvari radile u njihovu korist, nisu osuđivali, nego su se još i bahatili, busali u prsa zbog toga. Pa ona dva penala protiv Širokog su gora nego ovaj Bandićev, neuporedivo.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 22 maj 2017, 18:50

MortemHz je napisao/la:Slevine dragi jel ti dosadilo lagati :lol:
Mescini da voli malo mahnuti. :hmmmmm:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []