Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sudac Antoni Bandić iz Gruda nalazi se pred žestokom kaznom Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine. Na utakmici Radnika i Zrinjskog (1:2), Bandić je napravio dvije kardinalne greške i, prema nezvaničnim informacijama SportSport.ba, dobit će najnižu moguću ocjenu - 6.0. Sjednica Komiteta za suđenje zakazana je za sutra, a očekuje se da Bandić bude žestoko suspendovan. Antoni Bandić je na utakmici koja je možda i odlučila novog prvaka Bosne i Hercegovine napravio dvije kardinalne greške. Prva je vezana za isključenje fudbalera Zrinjskog Pere Stojkića, koji je isključen nakon vjerovatno nepostojećeg prekršaja nakon kojeg je Radnik poveo sa 1:0, a druga je napravljena u trećoj minuti sudijske nadoknade kada je dosudio nepostojeći jedanaesterac za Zrinjski, koji je Mostarcima donio važnu pobjedu. Vrijedi napomenuti da se sudije u Premijer ligi ocjenjuju ocjenama od 6.0 do 10.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ipak nije uspio plan do kraja, kakav god da im je bio. Gledam na bet365, Zrinjski gubi i ima igraca manje, a kvota na pobjedu 1.57MortemHz je napisao/la:Sudac Antoni Bandić iz Gruda nalazi se pred žestokom kaznom Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine. Na utakmici Radnika i Zrinjskog (1:2), Bandić je napravio dvije kardinalne greške i, prema nezvaničnim informacijama SportSport.ba, dobit će najnižu moguću ocjenu - 6.0. Sjednica Komiteta za suđenje zakazana je za sutra, a očekuje se da Bandić bude žestoko suspendovan. Antoni Bandić je na utakmici koja je možda i odlučila novog prvaka Bosne i Hercegovine napravio dvije kardinalne greške. Prva je vezana za isključenje fudbalera Zrinjskog Pere Stojkića, koji je isključen nakon vjerovatno nepostojećeg prekršaja nakon kojeg je Radnik poveo sa 1:0, a druga je napravljena u trećoj minuti sudijske nadoknade kada je dosudio nepostojeći jedanaesterac za Zrinjski, koji je Mostarcima donio važnu pobjedu. Vrijedi napomenuti da se sudije u Premijer ligi ocjenjuju ocjenama od 6.0 do 10.
Suci nisu ni blizu toliki lopovi koliko su ustvari losi, nesposobni. Savez bi trebao poraditi na edukaciji, jer ove suspenzije nemaju smisla. Njih ce zamjeniti jos gori, a i njih gori od njih itd. Ovi su sad najbolji i najlakse je njih dodatno educirati i imati barem malo bolje sudjenje.
- PticaSelica1921
- Kontakt:
O kakvim je ovdje mediokritetima rijec,to je nevjerovatno.
I ja Sam bio I mlad I glup ,Ali nikada do ovih granica.Sve sto se blizi kraju se vidi kakve je naravi koje pasce.Svi laju I pjene,a Ono hinjsko najfutavije pasce dohramlje do hrane.
Haram vam kap vode I zrno pijeska na kojem ste se okotili.I nemojte se osjecati ugrozeno Jude ,nece vam niko nista moci.Svakako ste bezvrijedni Kao I mi.
Visoko dignite zastave kad budete dizali trofej.Do Neba ! Nek se sramota sakrije!
I ja Sam bio I mlad I glup ,Ali nikada do ovih granica.Sve sto se blizi kraju se vidi kakve je naravi koje pasce.Svi laju I pjene,a Ono hinjsko najfutavije pasce dohramlje do hrane.
Haram vam kap vode I zrno pijeska na kojem ste se okotili.I nemojte se osjecati ugrozeno Jude ,nece vam niko nista moci.Svakako ste bezvrijedni Kao I mi.
Visoko dignite zastave kad budete dizali trofej.Do Neba ! Nek se sramota sakrije!
U srcu nosim te ja ! 1921
Nije bilo tako druze gledao sam i ja bila je kvota preko 3.50 ti si mozda gledao sljedeci gol ili pobjedu bez nerijesenog..SlevinKelevra je napisao/la:Ipak nije uspio plan do kraja, kakav god da im je bio. Gledam na bet365, Zrinjski gubi i ima igraca manje, a kvota na pobjedu 1.57MortemHz je napisao/la:Sudac Antoni Bandić iz Gruda nalazi se pred žestokom kaznom Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine. Na utakmici Radnika i Zrinjskog (1:2), Bandić je napravio dvije kardinalne greške i, prema nezvaničnim informacijama SportSport.ba, dobit će najnižu moguću ocjenu - 6.0. Sjednica Komiteta za suđenje zakazana je za sutra, a očekuje se da Bandić bude žestoko suspendovan. Antoni Bandić je na utakmici koja je možda i odlučila novog prvaka Bosne i Hercegovine napravio dvije kardinalne greške. Prva je vezana za isključenje fudbalera Zrinjskog Pere Stojkića, koji je isključen nakon vjerovatno nepostojećeg prekršaja nakon kojeg je Radnik poveo sa 1:0, a druga je napravljena u trećoj minuti sudijske nadoknade kada je dosudio nepostojeći jedanaesterac za Zrinjski, koji je Mostarcima donio važnu pobjedu. Vrijedi napomenuti da se sudije u Premijer ligi ocjenjuju ocjenama od 6.0 do 10.![]()
SAMO ČELIK !
- akisarajevo92
- Kontakt:
I sta osteceni klubovi imaju od toga sto ce on biti kaznjen? Nista.
Ponavljanje utakmice ili oduzimanje bodova bi vec bilo "pravednije".
Don't believe the hype.
Bandic je poslat po zadaku Beusa, on je dobro nagrađen za ovo - eto njega nazad vec sljedece sezone da stiti "hrvatske" klubove.
P.S. Pratite kako ce Celik da ispadne za vikend, spremili su se i za to .
- Zeljeznicar -
Koliko bi Željezničar ponovljenih utakmica morao odigrati onda ove polusezone?akisarajevo92 je napisao/la:I sta osteceni klubovi imaju od toga sto ce on biti kaznjen? Nista.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ovaj Bandic je pokazao da je nesposobsn i glup. Nadam se da ga nece delegirati za tekme Sarajeva, ostalo me ne zanima. Mada nije za Premijer lige al nikako.
U tom slučaju bi Željo ove sezone odigrao 50 utakmicaakisarajevo92 je napisao/la:I sta osteceni klubovi imaju od toga sto ce on biti kaznjen? Nista.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa nista ali bolje da se ne ponavlja sve po Željezničar, imali bi mnogo bodova manje.akisarajevo92 je napisao/la:I sta osteceni klubovi imaju od toga sto ce on biti kaznjen? Nista.
Pa do augusta ne bi zavrsili sezonu. Jos bi ih sustigla nova sezona pa bi morali igrati ritam srijeda-subota, srijedom utakmice ove sezone, subotom regularnejoker90 je napisao/la:Koliko bi Željezničar ponovljenih utakmica morao odigrati onda ove polusezone?akisarajevo92 je napisao/la:I sta osteceni klubovi imaju od toga sto ce on biti kaznjen? Nista.
Nad tobom sunce najljepše sja
Malo je cudno sudjenje Bandica 
Prvo iskljucuje Stojkica bez ikakvog razloga, Radnik daje gol i ima tri mrtve sanse za gol. Poslije toga sudi penal za Zrinjski , penal kojeg bi se postidile kantonalne sudije. Tako da stvarno ne znam po cijem je nalogu sudio Antoni.
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Prvo iskljucuje Stojkica bez ikakvog razloga, Radnik daje gol i ima tri mrtve sanse za gol. Poslije toga sudi penal za Zrinjski , penal kojeg bi se postidile kantonalne sudije. Tako da stvarno ne znam po cijem je nalogu sudio Antoni.
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Bas nas je stitioZenzo je napisao/la:Bandic je poslat po zadaku Beusa, on je dobro nagrađen za ovo - eto njega nazad vec sljedece sezone da stiti "hrvatske" klubove.
Da,bilo je oko 3.50-4.Viper je napisao/la:Nije bilo tako druze gledao sam i ja bila je kvota preko 3.50 ti si mozda gledao sljedeci gol ili pobjedu bez nerijesenog..SlevinKelevra je napisao/la:Ipak nije uspio plan do kraja, kakav god da im je bio. Gledam na bet365, Zrinjski gubi i ima igraca manje, a kvota na pobjedu 1.57MortemHz je napisao/la:Sudac Antoni Bandić iz Gruda nalazi se pred žestokom kaznom Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine. Na utakmici Radnika i Zrinjskog (1:2), Bandić je napravio dvije kardinalne greške i, prema nezvaničnim informacijama SportSport.ba, dobit će najnižu moguću ocjenu - 6.0. Sjednica Komiteta za suđenje zakazana je za sutra, a očekuje se da Bandić bude žestoko suspendovan. Antoni Bandić je na utakmici koja je možda i odlučila novog prvaka Bosne i Hercegovine napravio dvije kardinalne greške. Prva je vezana za isključenje fudbalera Zrinjskog Pere Stojkića, koji je isključen nakon vjerovatno nepostojećeg prekršaja nakon kojeg je Radnik poveo sa 1:0, a druga je napravljena u trećoj minuti sudijske nadoknade kada je dosudio nepostojeći jedanaesterac za Zrinjski, koji je Mostarcima donio važnu pobjedu. Vrijedi napomenuti da se sudije u Premijer ligi ocjenjuju ocjenama od 6.0 do 10.![]()
- SlevinKelevra
- Kontakt:
najvaznije pitanje je sta je on uopste radio u Bijeljini? Evo kazu da je izvrsen pritisak da to bude bas on ikao je originalno trebao ici drugi sudija.esprit24 je napisao/la:Malo je cudno sudjenje Bandica
Ja sam gledao tekmu, i do 75 minute je to fakat licilo na tekmu gdje bolja ekipa gubi, ima igraca manje, trudi se, a domacin pravi opasne kontre. Od tog trenutka krece opsada gola Radnika, i bilo je samo pitanje kako ce okrenuti. Da je Radnik vodio 3:0, cini mi se da bi izgubio.
Do mene je onda.4040deuce je napisao/la:Da,bilo je oko 3.50-4.Viper je napisao/la:
Nije bilo tako druze gledao sam i ja bila je kvota preko 3.50 ti si mozda gledao sljedeci gol ili pobjedu bez nerijesenog..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slevine dragi jel ti dosadilo lagati 
Licemjerno je ovo što rade navijači Željezničara! Dok su se iste stvari radile u njihovu korist, nisu osuđivali, nego su se još i bahatili, busali u prsa zbog toga. Pa ona dva penala protiv Širokog su gora nego ovaj Bandićev, neuporedivo.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Mescini da voli malo mahnuti.MortemHz je napisao/la:Slevine dragi jel ti dosadilo lagati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.