FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma sta ces ovo pustat kad taj klub vise ne postoji
Ovo Berba manipulator pusta u Mejdanu da stvori lazni ugodjaj xd
koliko god Govedarica i Veseli nisu igrači od golova, Husref bi ih trebao natjerat' da što više šutitaju na gol protivnika, jer kao što već neko reče, neće uvijek Ahmetović zabijat', tako da i oni trebaju što češće šutirat', bolje nego da kružimo kao kiša oko Kragujevca, čekajući da se otvori prostor za Ahmetovića
Tako je ahmo.bolje evropa SA slobodom nego borba za opstanak u turskoj.kapa Dole majstore.Zodiac je napisao/la:
A da kostas,kostas,**** ti se
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ahmetovic otisao danas u Rusiju pa ce se vratit 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Reko je meni jednom da dok Azmir ovako plaća nema potrebe da ide negdje drugo da se za***va
Niko, niko, samo Sloboda
Ma meni je sasvim jasno da ne mogu biti svi je.bačipanini je napisao/la:de nam jedan koristan savjet na jutrozlajci je napisao/la:Izvinite,ali o cemu vi private ova dva dana![]()
Mozetel se malo opustiti![]()
![]()
![]()
![]()

Za onu dvojicu mi je sve manje čudno nakon što su se ovdje otvorili kako žive ili su živili na proteinima i kreatinima, a poznato je da od toga nema povratka.
Zadnja izmjena: zlajci, dana/u 26 avg 2015, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
tuzlanska Sloboda
Ja,nikada zlaja
Lijepo sam rekao,grah,piletina,pogaca,kada me vec prozivas,moze i satrica,paprike u domacem kajmaku,Sir suhi SA kajmakom,sarma,pekmez u kajmaku i tak to.
Samo zdrava ishrana,
Lijepo sam rekao,grah,piletina,pogaca,kada me vec prozivas,moze i satrica,paprike u domacem kajmaku,Sir suhi SA kajmakom,sarma,pekmez u kajmaku i tak to.
Samo zdrava ishrana,
Samo cevapi 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Beduin
- Kontakt:
A sto je jos apsurdnije da vecina osporava sexualne aktivnosti drugih, u fazonu kako su upravo oni ti koji udaraju gdje god se pojave. Zato sam uvijek i uzivao biti stidni momak koji gleda sexy tete na kalendarima iz '80ih godina.
Zlaja - krace postove pisi, recenice su ti preduge, hhh.
Zlaja - krace postove pisi, recenice su ti preduge, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
fakat ljudi pisu na temi prepucavanja,
a meni jos pise zakljucano
stop diskriminaciji na forumu

a meni jos pise zakljucano
stop diskriminaciji na forumu
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
fukaratz je napisao/la:Tako jeSlobodaTuzla1919 je napisao/la: Evo ovi ce izgleda stavljat preglede utakmica
imas brate dvije kuce koje stavljaju preglede. jedni su ti iz bhtv-a imaju svoj kanal i na youtubeu (bhtubetv) a ovo sto si ti postavio to ti je druga produkcija. sjediste u Mostaru oni snimaju direktno za savez, stave uvijek sastave ekipa prije snimka¸puste muziku i kamermani su malo bolji.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zadnja izmjena: Zoom088, dana/u 26 avg 2015, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- TzBulevar87
- Kontakt:
Zoom bujrum protiv Viteza u subotu. I dalje stoji ono za piće po izboru 
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
075
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:koliko god Govedarica i Veseli nisu igrači od golova, Husref bi ih trebao natjerat' da što više šutitaju na gol protivnika, jer kao što već neko reče, neće uvijek Ahmetović zabijat', tako da i oni trebaju što češće šutirat', bolje nego da kružimo kao kiša oko Kragujevca, čekajući da se otvori prostor za Ahmetovića
kako bi nam jos dobro dosao Jasmin Mesanovic ili Bilbija da je stigao svejedno ...bilo bi beton ali sta je tu je
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ultrasstyle_tz je napisao/la:mada bi se onda povecali i troskovi FK..ali je.es ba stadion, ja ne razumijem stalno potezanje stadiona kad nam je to najmanji problem...
dugovi prispijevaju polako i mimo reprograma...uslovno receno najlakse ce se reprogram rijesit..sta je sa Barakovica, Arkade, Zade i Giproma
mislim da je nama evropa biti ili ne biti, pa taman je i na marsu igrali..nazalost pred nama je jos puno "sudbonosnih" skupstina , ljeta i zima..ali evropa mora biti sto prije kao i zarada na igracima...mislim da nam je to jedini spas...
il nas ima il nas nema, imam osjecaj da ce tako biti
Realna cijena održavanja Tušnja puno, puno je manja od ovi 300 000 km koje Grad daje JU Stadion.Najviše 70 000km.(Upravnik plus dva radnika i režijski troškovi).
Poreski dug koji treba da se riješi Reprogramom ja uvjerljivo najveći dug koji imamo prema nekome.(preko 3 000 000)
Čuo si Predsjednika na Skupštini kad kaže Barakoviću da sačeka jesen dok se ne isplati sadašnji set obaveza na osnovu tužbi.
Proizilazi da Predsjednik Husić lično pregovara sa njim ,Arkadom i Zadom. Za Giprom je Predsjednik naglasio da nije tužio nego je to evidentirani dug.
Ja volim FK Tuzla City
[quote="Beduin"]
Nije Sloboda jedina stvar u ovom gradu, ne mozes zivjeti od Slobode i ona nama, navijacima, nista ne donosi osim radosti.
OD FK SLOBODA SE NE ŽIVI. ZA FK SLOBODU SE ŽIVI !
Nije Sloboda jedina stvar u ovom gradu, ne mozes zivjeti od Slobode i ona nama, navijacima, nista ne donosi osim radosti.
Ja volim FK Tuzla City
Porezni dug SA kamatama je oko 2.8 mil.sloboda72 je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:mada bi se onda povecali i troskovi FK..ali je.es ba stadion, ja ne razumijem stalno potezanje stadiona kad nam je to najmanji problem...
dugovi prispijevaju polako i mimo reprograma...uslovno receno najlakse ce se reprogram rijesit..sta je sa Barakovica, Arkade, Zade i Giproma
mislim da je nama evropa biti ili ne biti, pa taman je i na marsu igrali..nazalost pred nama je jos puno "sudbonosnih" skupstina , ljeta i zima..ali evropa mora biti sto prije kao i zarada na igracima...mislim da nam je to jedini spas...
il nas ima il nas nema, imam osjecaj da ce tako biti
Realna cijena održavanja Tušnja puno, puno je manja od ovi 300 000 km koje Grad daje JU Stadion.Najviše 70 000km.(Upravnik plus dva radnika i režijski troškovi).
Poreski dug koji treba da se riješi Reprogramom ja uvjerljivo najveći dug koji imamo prema nekome.(preko 3 000 000)
Čuo si Predsjednika na Skupštini kad kaže Barakoviću da sačeka jesen dok se ne isplati sadašnji set obaveza na osnovu tužbi.
Proizilazi da Predsjednik Husić lično pregovara sa njim ,Arkadom i Zadom. Za Giprom je Predsjednik naglasio da nije tužio nego je to evidentirani dug.
Ukupan dug slobode oko 4.2 mil.
Chinaglia je napisao/la:ne da ne može u top 3, nego ne može biti među prve 4, vidjet' ćemo na kraju sezone ko je bio u pravu, malo objektivnosti vam ne bi škodiloa tek na polusezoni ako dođu dva-tri provjerena, kvalitetna pojačanja, uz malo sreće bi se to moglo
malo smo se digli, dvije pobjede na strani i odmah ovo, ono, dok su ove četiri ekipe standardne iz sezone u sezonu u samom vrhu i samo se smjenjuju osvajanjem titula i plasmanom u evropu .. em uvijek imaju kvalitet, em znaju rutinski uzimat' mečeve, jer već odavno imaju izgrađen pobjednički mentalitet, a i kad mjenjaju ekipu, to je sa par igrača, okosnica je tu i uvijek imaju balans .. nama je ovo prvi put haman da sačuvamo okosnicu tima i da se još pojačamo, a pobjednički mentalitet tek treba izgradit'
NITI JEDNOM POSLIJE RATA A I DOSTA GODINA PRIJE RATA, SLOBODA NIJE KAO SADA IMALA I GLAVU I REP. PREDSJEDNIK, ŠEF STRUKE , IGRAČI.......
Ja volim FK Tuzla City
POREZNI DUG SA KAMATAMA JE UVEĆAN ZA 800 000 KM.OVO JE NA SKUPŠTINI IZNIO PREDSJEDNIK HUSIĆ. DAKLE 2 800 000 + 800 000 =3 600 000. BILA JE U MEĐUVREMENU PORESKA INSPEKCIJA NA POZIV HUSIĆA I KONSTATOVALA NOVO ,VEĆE STANJE DUGA.
Ja volim FK Tuzla City
sloboda72 je napisao/la:Beduin je napisao/la: Nije Sloboda jedina stvar u ovom gradu, ne mozes zivjeti od Slobode i ona nama, navijacima, nista ne donosi osim radosti.
Jest brate, nahranit će ti porodicu. Živi ti za Slobodu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.