Baš me zanima šta će Carlo sa Javijem ?? Vjerujem da će ga koristit' i na CB i DMF, zavisi od potrebe i resursa sa kojima u tom momentu raspolaže.
Opet si fulo.Karlo je napisao/la:daj izvor![]()
cekam
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Opet si fulo.Karlo je napisao/la:daj izvor![]()
cekam
Nisam duse mi mojeCentre forward je napisao/la:Opet si fulo.Karlo je napisao/la:daj izvor![]()
cekam
Veći si plagijator od Edina Dervišhalidovića. Jel' još uvijek živiš u uvjerenju da si ti za Arsenovu prćiju smislio originalan nick MKO ??
phily je napisao/la:je li predatorprvi portugalac u dresu Bayerna ja se ne mogu sjetiti ni jednog drugog
phily je napisao/la:je li predatorprvi portugalac u dresu Bayerna ja se ne mogu sjetiti ni jednog drugog

Spekulacije o efentualnom transferu Gotzea su prekrile sve ostale spekulacije o transferima Bayerna. KHR je rekao da je transfer rok otvoren do kraja augusta i da se svasta moze desiti. Ovaj Sammerov odlazak ce malo usporiti aktivnosti na trzistu, vjerujem da se sad radi na pronalazenju sportskog direktora.Centre forward je napisao/la:Neg' ganjajul' se još kakva pojačanja ?? Napadač i defanzivac moraju doć'. Mene je Miler pravo zabrin'o. Šta je sa Mehom, kakav je njegov status ?? Ne treba previše petljat' oko toga, ako je već dogovoreno sa Damom, treba to ispoštovat'. Ne treba da kvarimo dobar odnos sa njima. Trebaće nam kasnije kad štajaznam budemo obarali vlastiti rekord trasnfera.Upravo iz tog razloga ja bi Gecea prvo ponudio Juventusu, a njima jedan takav treba.
Baš me zanima šta će Carlo sa Javijem ?? Vjerujem da će ga koristit' i na CB i DMF, zavisi od potrebe i resursa sa kojima u tom momentu raspolaže.
Hamsik bi odlicno dosao kao zamjena za mullera iako je pitanje bi li takav igrac htio sjediti na klupimuamerc je napisao/la:Spekulacije o efentualnom transferu Gotzea su prekrile sve ostale spekulacije o transferima Bayerna. KHR je rekao da je transfer rok otvoren do kraja augusta i da se svasta moze desiti. Ovaj Sammerov odlazak ce malo usporiti aktivnosti na trzistu, vjerujem da se sad radi na pronalazenju sportskog direktora.Centre forward je napisao/la:Neg' ganjajul' se još kakva pojačanja ?? Napadač i defanzivac moraju doć'. Mene je Miler pravo zabrin'o. Šta je sa Mehom, kakav je njegov status ?? Ne treba previše petljat' oko toga, ako je već dogovoreno sa Damom, treba to ispoštovat'. Ne treba da kvarimo dobar odnos sa njima. Trebaće nam kasnije kad štajaznam budemo obarali vlastiti rekord trasnfera.Upravo iz tog razloga ja bi Gecea prvo ponudio Juventusu, a njima jedan takav treba.
Kako vidim ganja/o se Hamsik, iako nemam pojma po kojoj potrebi.
Sto se tice Mehe Bajern je dogovorio sve sa Juventusom na cifru 20m samo se ceka potpis sa igracem, navodno je Milan upao u igru iako mislim da je to samo radi ganjanja boljih uslova za igraca. Benatia je Bayernov zombi igrac, tu je samo radi reda i pravila.
Dosta timova ganja i ovog Gabrijela Jesusa, desetak, medju njima i Bayern. Vjerujem da je talenat, i potencijalno odlican igrac, a skeptik sam sto se tice napretka ovih mladjih jer imamo vec tri prospekta koji trebaju da dobijaju priliku za razvoj, u ovakvoj ekipi. Cetvorica bi bila ipak previse jer Bayern ipak ima drugacije planove, ciljeve i strategiju nasuprot toga da bude razvojni tim.
Ostalih spekulacija nema, ma ni trunka, a obicno to dobro ispadne kad je ovako zatisje.
Sto se tice Javija, oko njega se ne vode nikakve price, ni lose ni dobre sto je inace los znak. Niko nema pojma za sta ce se koristiti i sta ce igrati, ako ce igrati uopce (mislim ozbiljnu ulogu). Da nije one prve godine pokazao onkvu igru vjerujem da bi davno bio prodat. Taj ga kredit jos drzi. A, ako bude lose forme, i povrijedjen i ove godine siguran sam da ce se na prvi upit o njegovoj prodaju vrlo ozbiljno razmisljati.
OK mlad je ali momci nisam nesto posebno odusevljen mladim komanom ,nije to bas tako kako se prica.MAli ima potencijal na neki svoj nacin,veliku prednost u brzini ali teh. osobine mu nisu bas na nivou koje se od nejga ocekuju u bayernu ,sto ne znaci da se nece popraviti na tom polju ,ali po meni tesko da se pribliziti konkretno riberiju ,ako bude i 10% njega bice sjajno nema mali coman ono nesto .Po meni je blizi kosta da donekle dostigne nekog od dvojca roberija ali i on realno tesko ,s tim da on ima i tehniku i brzinu samo mora vise glavu ukljuciti i od njega bi se moglo nesto skovati .Mozda grijesim ali vrijeme ce pokazati .Coman nije los igraca pomeni genijalan igrac za izrazito kontraski nogome ,ali u direktnom tu je malo klimavoluca toni 9 je napisao/la:Ove sezone ocekujem da Coman i Costa u potpunosti preuzmu ulogu Robberyja.
Mada imam osjecaj da bi sredina mogla biti kljucna ove godine - Vidal, Renato, Thiago, Javi, Kimmich, Müller...
PS. I ja se nadam jos jednom napadacu, back-up za Lewu.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Scholl je napisao/la:Ribery se jednom radja, on igra mozgom, pored tehnike sto ima i brzine koju je imao. Sve je to mozgom znao koristiti kad treba. Coman i Costa nazalost ne igraju glavom.
thulkazal je napisao/la:![]()
[youtube][/youtube]
Jarane ,druze,dostu,vidal je naprosto daleko ispred i alkante i martina, arturo jednostavno mora biti u top 11 na terenu.sad ko ce biti taj igrac koji ce raditi taj balans i prebacivanje lopte iz odbrane u navallu uz vidala to se ne zna,ja ne bi volip da je to alkantara jer s njim curimo ko reseto u defanzivi.proFCB je napisao/la:Ja vjerujem da će Bayern nastaviti igrati po krilima, odnosno više po krilima nego kroz sredinu terena. Na slatkim mukama će da bude Carlo, ali vjerujem da će mu iz svih kombinacija Alonso otpasti.
Ostaju Martinez, Renato, Thiago, Vidal...to su ajmo reći 4igrača za dvije pozicije. Nadam se da će Martinez i Thiago imati prednost (naravno ukoliko Thiago bude u formi), u tom slučaju je možda i naš najkvalitetniji igrač.
Costa i Coman vjerovatno nikada neće dostići nivo Robbena i Riberya, ali su jako dobre zamjene, koji bi s godinama mogli izrasti u jako kvalitetne igrače.
Sumnjam da će on biti jeftin, ne puštaju oni tako lagano igračemuamerc je napisao/la:Prema ovim glasinama Koulibaly je planirana zamjena za Benatiu. U toku su pregovori. Klasicni stoper sa dobrim osjecajem za pas. Nadam se da nas onaj filmadzija nece oderati.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.