O cemu ti? Pogresno sam vidio kvotu, vjerovatno sam provjerio na poluvremenu dok je jos bilo 0:0.MortemHz je napisao/la:Slevine dragi jel ti dosadilo lagati
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ja samo ne znam kako se usudite rec da je Bandic sudio za Zrinjski. Haloooo covjek dosudi NEPOSTOJECI FAUL i jos dodijeli CRVENI KARTON bez ikakva razloga. Iz tog slobodnjaka Radnik poveo 1-0. Da je tu bio posten,Zrinjski bi poveo preko Kajkuta i rutinski zavrsio utakmicu. Ne radi se tu ljudi moji o nikakvoj steli,vec o nesposobnosti istog suca. Kujete neke teorije zavjere,ovi stite ove,ovi drugi neke druge. Zelji se stima titula. Bruje svi portali u BiH. Kolo prije kraja Zrinjski preuzme vodstvo u utakmici u kojoj je JEDNAKO ostecen kao i Radnik i odjednom fuj savez steli ustasama iz Mostara titulu. To sto ovaj(ovi) narod(i) mogu smislit to je nesto nevjerovatno. Najslicnija je teorija koja kaze da je Zemlja ravna ploca
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
Ostaće zapisano da su kupljenu titulu uspjeli zeznuti.joker90 je napisao/la:Licemjerno je ovo što rade navijači Željezničara! Dok su se iste stvari radile u njihovu korist, nisu osuđivali, nego su se još i bahatili, busali u prsa zbog toga. Pa ona dva penala protiv Širokog su gora nego ovaj Bandićev, neuporedivo.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- JohnCleese
- Kontakt:
Odgovara navijac Zelje :"skripar96 je napisao/la:Ja samo ne znam kako se usudite rec da je Bandic sudio za Zrinjski. Haloooo covjek dosudi NEPOSTOJECI FAUL i jos dodijeli CRVENI KARTON bez ikakva razloga. Iz tog slobodnjaka Radnik poveo 1-0. Da je tu bio posten,Zrinjski bi poveo preko Kajkuta i rutinski zavrsio utakmicu. Ne radi se tu ljudi moji o nikakvoj steli,vec o nesposobnosti istog suca. Kujete neke teorije zavjere,ovi stite ove,ovi drugi neke druge. Zelji se stima titula. Bruje svi portali u BiH. Kolo prije kraja Zrinjski preuzme vodstvo u utakmici u kojoj je JEDNAKO ostecen kao i Radnik i odjednom fuj savez steli ustasama iz Mostara titulu. To sto ovaj(ovi) narod(i) mogu smislit to je nesto nevjerovatno. Najslicnija je teorija koja kaze da je Zemlja ravna ploca
"
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Buran dan pred N/FS BiH: Sutra o penalu u Bijeljini, fašizmu u Širokom Brijegu, ostavkama...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ništa biti neće, Beus i Šulenta to sređuju!MortemHz je napisao/la:Buran dan pred N/FS BiH: Sutra o penalu u Bijeljini, fašizmu u Širokom Brijegu, ostavkama...
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Da.Ras je napisao/la:Ništa biti neće, Beus i Šulenta to sređuju!MortemHz je napisao/la:Buran dan pred N/FS BiH: Sutra o penalu u Bijeljini, fašizmu u Širokom Brijegu, ostavkama...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma napravio samo situaciju u kojoj klupa Zeljeznicara ne ide svi u napad vec cuje da Zrinjski ne pobjedjuje i onda kada Zeljeznicar ne bude mogao nista ond Zrinjski daje gol. Zeljeznicar zavrsava utakmicu i u tom trenutku cuju da je 1:2.esprit24 je napisao/la:Malo je cudno sudjenje Bandica
Prvo iskljucuje Stojkica bez ikakvog razloga, Radnik daje gol i ima tri mrtve sanse za gol. Poslije toga sudi penal za Zrinjski , penal kojeg bi se postidile kantonalne sudije. Tako da stvarno ne znam po cijem je nalogu sudio Antoni.
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Ovako da je mozda bilo za Zrinjski od starta 2:0 Zeljeznicar bi stavio u 16 5 igraca samo da zabije taj jedan, ali ovako kako se desilo ipak su igrali normalno bez srljanja da ne bi primili jos jedan vec su imali dozu opreza.
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Dok se Zelji stimalo ovdje su jos zadovoljno ruke trljali i za.ebavali sve na forumu, sad zbog Zrinjskog postali moralisti, ali lazni!
SELJAČINO odakle god da si.podhum je napisao/la:Gdje je Doboj,.ne idem po tim selendrama,..
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jos cekam drug @Mortem... Prozva me lazovom, hladno.SlevinKelevra je napisao/la:O cemu ti? Pogresno sam vidio kvotu, vjerovatno sam provjerio na poluvremenu dok je jos bilo 0:0.MortemHz je napisao/la:Slevine dragi jel ti dosadilo lagati
Ti si licemjer. Poredis dva penala koja smo svi osudili kod 0-3 i 0-4 sa kriminalom u zadnjoj stotinki koji će odlučiti prvaka.joker90 je napisao/la:Licemjerno je ovo što rade navijači Željezničara! Dok su se iste stvari radile u njihovu korist, nisu osuđivali, nego su se još i bahatili, busali u prsa zbog toga. Pa ona dva penala protiv Širokog su gora nego ovaj Bandićev, neuporedivo.
Dao Bog da vama svira dva penala kad gubite 3-0 a protivniku za prvaka države izmišljeni penal.
Vaša pobjeda je čista kao sunce, u svakom duelu ste bili jači, penal čist ko sunce.
Ali da si licemjer jesi.
Zeljo je najesen imao najgore sudjenje. Penal u Mostaru koji je Veca odbranio je kriminal. O tome se šuti. O dva derbija na Grbavici oba sa igračem manje.
O tome se šuti. O penalu za Sarajevo protiv Krupe se šuti, o pobjednickom golu Sarajeva protiv Olimpika se šuti.
O slobodnjaku u Tuzli koji je ukraden 10 metara se šuti.
Zeljo je zasluženo zijanio, to je kraj, od 6 poena uzeti 1 to nije srce šampiona.
Ali ovom sudjenju stati u kraj.
Bandicu doživotno suspenzija kao onom što je 16 ofsajda Želji svirao.
Stop majoroziranju bošnjaka u NS.
Sarajevu ukradu kup, Želji titulu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Previše emotivno ulaziš u sve ovo, samim tim se s tobom ne može objektivno i konstruktivno diskutovati. Post ti je pun nebuloza napisanih vruće glave, većinom neutemeljene optužbe i čiste situacije.bhsport je napisao/la:Ti si licemjer. Poredis dva penala koja smo svi osudili kod 0-3 i 0-4 sa kriminalom u zadnjoj stotinki koji će odlučiti prvaka.joker90 je napisao/la:Licemjerno je ovo što rade navijači Željezničara! Dok su se iste stvari radile u njihovu korist, nisu osuđivali, nego su se još i bahatili, busali u prsa zbog toga. Pa ona dva penala protiv Širokog su gora nego ovaj Bandićev, neuporedivo.
Dao Bog da vama svira dva penala kad gubite 3-0 a protivniku za prvaka države izmišljeni penal.
Vaša pobjeda je čista kao sunce, u svakom duelu ste bili jači, penal čist ko sunce.
Ali da si licemjer jesi.
Zeljo je najesen imao najgore sudjenje. Penal u Mostaru koji je Veca odbranio je kriminal. O tome se šuti. O dva derbija na Grbavici oba sa igračem manje.
O tome se šuti. O penalu za Sarajevo protiv Krupe se šuti, o pobjednickom golu Sarajeva protiv Olimpika se šuti.
O slobodnjaku u Tuzli koji je ukraden 10 metara se šuti.
Zeljo je zasluženo zijanio, to je kraj, od 6 poena uzeti 1 to nije srce šampiona.
Ali ovom sudjenju stati u kraj.
Bandicu doživotno suspenzija kao onom što je 16 ofsajda Želji svirao.
Stop majoroziranju bošnjaka u NS.
Sarajevu ukradu kup, Želji titulu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Samo reci jesen, penal koji je Veca digao i ovaj sada.
Gurao se Zrinski nemilice.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Zrinjski je imao par poguranaca, ali i svaka ekipa ih je imala. Negdje te sudije poguraju, negdje zakolju, jednostavno su kvalitetni kao i općenito fudbal u našoj državi. Željezničar je ipak ekipa koja je prednjačila u sudijskim odlukama u svoju korist, to vide svi osim onih koji gledaju na fudbal kroz plave naočale.bhsport je napisao/la:Samo reci jesen, penal koji je Veca digao i ovaj sada.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ohani malo, jucer neke titule fulas, danas ovo, pomalo baSlevinKelevra je napisao/la:Jos cekam drug @Mortem... Prozva me lazovom, hladno.SlevinKelevra je napisao/la:O cemu ti? Pogresno sam vidio kvotu, vjerovatno sam provjerio na poluvremenu dok je jos bilo 0:0.MortemHz je napisao/la:Slevine dragi jel ti dosadilo lagati
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Cist penal za Zrinjski( bez zaje.bancije).Ima na drugom portalu usporen snimak iz drugog ugla,vidi se fkt guranje
Ovaj je jos trcao ondje je i mali kontakt dovoljan da padnes.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- primasquadra
- Kontakt:
Treba Bandica suspendirati zbog kafastrofalnog sudjenja na stetu Zrinjskog i sto je umalo imao utjecaj na krajnji ishod utakmice a mozda i prvenstva. Penal je bio toliko ocigledan da ga je morao svirati .miky_hz je napisao/la:Cist penal za Zrinjski( bez zaje.bancije).Ima na drugom portalu usporen snimak iz drugog ugla,vidi se fkt guranjeOvaj je jos trcao ondje je i mali kontakt dovoljan da padnes.
-
dimitrije21
- Kontakt:
U 93 minuti ćeš svirat penal koji to nije bog te u sudačkoj nadonadi bog te ne ubio i to u zadnjim utakmicama koje odlučuju o šampionu ej i šta baka slišković sad ne priča nešto nego šuti ko hinja, onakva pomoć suca još je trebo zabit gol za vas,a onaj je crveni samo da se opere prije.
-
dimitrije21
- Kontakt:
Ti si pitar i tvoja se ne pika vi sve vidite duplo i mrzite Želju ko da smo vam mi oteli igrače ne Vi nama trebate cjenit i starijeg i uspješnijeg u svakom smislu ne možete vi sa Željom nemate vi tu hemiju mi smo to dokazali više puta, mi napravimo tribinu slogom i ljubavlju prema klubu vještačka tvorevina ostaje vještačka ko uvjek isto plastično cvjeće s vana lijepo izgleda unutra truhlotina.miky_hz je napisao/la:Cist penal za Zrinjski( bez zaje.bancije).Ima na drugom portalu usporen snimak iz drugog ugla,vidi se fkt guranjeOvaj je jos trcao ondje je i mali kontakt dovoljan da padnes.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.