Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ovaj Kroos kao da godina igra u Realu 
Veli meni drug bavarac nek smo vam uvalili krosa,jos za te pare :S
Ja sto sam gledo tekme ,neku sicu,iker imo dva izlaska pri izvodjenju kornera i oba itekako uspjesna.Ja sretan.
Ja sto sam gledo tekme ,neku sicu,iker imo dva izlaska pri izvodjenju kornera i oba itekako uspjesna.Ja sretan.
Sretno zmajevi!!
Hvala Sir Alexu

dobro neko rece sad koliki je panj benz da svrsavamo i na dodavanje pravilno. Realno lika nigdje nije bilo i igrali smo bez napadaca. On nesto izvlacio se glumio neku poziciju vise je igro ko ofanzivni vezni a to je lik koji nije nekog stila da je prebrz i samo predribla par igraca i to je to. Napadac nam drugi treba svakako.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Dominatorjuanitomaravillaa je napisao/la:Kroos!!
Kavka je igracina dovedena za sicu.![]()
Cime si se ti uradio pa ti je Benzema flopRasputin je napisao/la:Benzema flop toliko spustio standard da kad uradi tacno dodavanje odma ide ono "K***m Veliki".
Ramos nastavlja sa svojim glupostima. Šta je ispada imao večeras...
Zato je Kepler ponovo pokazao ko je najbolji stoper na svijetu.Cap17an je napisao/la:Ramos nastavlja sa svojim glupostima. Šta je ispada imao večeras...
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Hocu Varana u prvoj inace momak ode.
Ovako se pricalo i za Bale-a u prvoj tekmi,momak je dosao u novi klub trenira 10-tak dana,Hamo ce da prekuca sezonu,meni je zao Isca jer to je igrac koji ima nevjerovatan potencijal,ali nije za ovaj trenutni sistem.
Ali za jedno 2 sezone
--Kroos--
Isco Modric
Bale Hamo
--Ronaldo--
Ovako se pricalo i za Bale-a u prvoj tekmi,momak je dosao u novi klub trenira 10-tak dana,Hamo ce da prekuca sezonu,meni je zao Isca jer to je igrac koji ima nevjerovatan potencijal,ali nije za ovaj trenutni sistem.
Ali za jedno 2 sezone
--Kroos--
Isco Modric
Bale Hamo
--Ronaldo--
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 13 avg 2014, 04:06, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
s 50% snage uzeta prva titula ove sezone,idemo dalje 
- tyler durden
- Kontakt:
Pretjerujete sa pljuvanjem i negodovanjem. Prva utakmica sezone, s 50% snage uzeli trofej i vama ne valja.
Kroos odlican, James ce nadoci. Ali sta treba pohvalit , to je borba citave ekipe. Nema tu neslaganja ko u proslim Galacticosima. Carvajal je sinoc imao dosta gresaka
Nadam se da ce onaj udarac u glavu Ramosa ,dovest u red.
Jos kad Keylor stane na gol. Perverzijaaaaa
Kroos odlican, James ce nadoci. Ali sta treba pohvalit , to je borba citave ekipe. Nema tu neslaganja ko u proslim Galacticosima. Carvajal je sinoc imao dosta gresaka
Nadam se da ce onaj udarac u glavu Ramosa ,dovest u red.
Jos kad Keylor stane na gol. Perverzijaaaaa
- AlfredBorden
- Kontakt:
emir18 je napisao/la:Hocu Varana u prvoj inace momak ode.
Ali za jedno 2 sezone
--Kroos--
Isco Modric
Bale Hamo
--Ronaldo--
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Jeste prijatelju moj.Kawhi je napisao/la:Zato je Kepler ponovo pokazao ko je najbolji stoper na svijetu.Cap17an je napisao/la:Ramos nastavlja sa svojim glupostima. Šta je ispada imao večeras...
Pa dobro , Ramo je dizelas.
On pocinje igrati od januara..
On pocinje igrati od januara..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- Consigliere
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
nadam se da i vi vidite koliko je Hames preplacen , Kroos je odlicno odradio , odbrana vam je malo tanka i djeluje neuigrano , al predsezona je jos prakticno , a nije ni da su prosle sezone briljirali .
Modric , Kroos , Benzema , Ronaldo i Bale dobri , al Hames je ostao dosta duzan .
Modric , Kroos , Benzema , Ronaldo i Bale dobri , al Hames je ostao dosta duzan .
Kroos je ono sto nam je falilo u vezi prosle sezone,neko ko zna smiriti loptu,sakriti.
Inace Carlo 3 od 3
Inace Carlo 3 od 3
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Znaci prvi od 6 mogucih je tu,idemo dalje...
Ronaldo nastavlja tamo gdje je stao,ubjedljivo najbolji fudbaler danasnjice.
Ronaldo nastavlja tamo gdje je stao,ubjedljivo najbolji fudbaler danasnjice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.