Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Očekivano sve za sada, taktička bitka.
Nazad smo solidno zatvorili, ali je belaj što smo kartonirani i bit će problema.
Iz tog razloga, a i iz razloga što se jasno vidi da ovo trebamo i možemo uzeti - treba odmah izbaciti jednog iz odbrane i staviti Teveza. Jer ovako nećemo izdržati, zalutat će neka, kao obično, a i Nando je beskoristan gore s Comanom.
1 ili 2 ofanzivnija igrača i ovo se uzima.
Usput, Coman dobar, onoliko koliko je mogao, prestrašan na prvom koraku, a brzina atomska.
Nazad smo solidno zatvorili, ali je belaj što smo kartonirani i bit će problema.
Iz tog razloga, a i iz razloga što se jasno vidi da ovo trebamo i možemo uzeti - treba odmah izbaciti jednog iz odbrane i staviti Teveza. Jer ovako nećemo izdržati, zalutat će neka, kao obično, a i Nando je beskoristan gore s Comanom.
Usput, Coman dobar, onoliko koliko je mogao, prestrašan na prvom koraku, a brzina atomska.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Ja ne znam šta ovaj komentator na Areni gleda, pa kaže Coman loš. Najbolji i najagilniji naš igrač, drugo je što mu niko ne pomaže. Kad već ovako igramo na polukontre i kontre i čekamo ih, Morata je trebao početi ispred Llorenta.
Pogba dosta daleko od gola, malo čudna postavka sve u svemu.
Mislim da možemo dobiti uz nekoliko rokada.
Pogba dosta daleko od gola, malo čudna postavka sve u svemu.
Mislim da možemo dobiti uz nekoliko rokada.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Blek atomik mrav!Pogba je napisao/la:Očekivano sve za sada, taktička bitka.
Allegri je gospodin!
- korisnikforuma
- Kontakt:
Ne shvaćam kako neko može biti ovako kratkog pamćenja...IlCapitano je napisao/la:Pirlo i Evra moraju vani. Davno sam rekao, oni nisu za ozbiljnog nogometa više.
Pa čovjek nam je prije 5 dana donio pobjedu nakon 93 minute tragične igre, isto tako i protiv Olympiakosa... Koliko puta će te se opeć s njim meni nije jasno...
- IlCapitano
- Kontakt:
Ti mi pričaj o kratkom pamćenju.korisnikforuma je napisao/la:Ne shvaćam kako neko može biti ovako kratkog pamćenja...IlCapitano je napisao/la:Pirlo i Evra moraju vani. Davno sam rekao, oni nisu za ozbiljnog nogometa više.
Pa čovjek nam je prije 5 dana donio pobjedu nakon 93 minute tragične igre, isto tako i protiv Olympiakosa... Koliko puta će te se opeć s njim meni nije jasno...

To što on ima par sekundi slave ne opravdava što ostatak utakmice loptu dodaje više protivnicima nego svojim igračima.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Pogba, samo da se rijesi ovog prekasnog oslobadjanja lopte. Cist gol je upropastio.
#MaxOUT
#MaxOUT
Treba ubaciti Teveza. Pola tima fali kada on ne igra.
- korisnikforuma
- Kontakt:
Bonucci ne zna niti nogu pravilno postaviti da izbije loptu 

- IlCapitano
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
Koji je **** Pogbi sa ovim driblinzima? Dva čista gola je upropastio. 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
Juventus F.C.
Daj Moratu ili Gia. Nando neupotrebljiv nazalost u ovakvim tekmama. Mislim da je preumoran zbog specificnosti ofanzivnih zadataka koje ima.
#MaxOUT
#MaxOUT
- korisnikforuma
- Kontakt:
Jednom ću te zamolit da mi malo detaljnije elaboriraš ovaj dio "Nando neupotrebljiv nazalost u ovakvim tekmama"Pogba je napisao/la:Daj Moratu ili Gia. Nando neupotrebljiv nazalost u ovakvim tekmama. Mislim da je preumoran zbog specificnosti ofanzivnih zadataka koje ima.
Naime nikako mi ne ide u glavu kako čovjek može biti dobar igrač, a neupotrebljiv nazalost u 70% tekmi?
- firefirefirely
- Kontakt:
Najbolji je igrac biokorisnikforuma je napisao/la:Bonucci ne zna niti nogu pravilno postaviti da izbije loptu

Bonucci je večeras bio najbolji nazad. Čas defanzive precjenjenoj sirovini Kjeliniju i ''usro sam se u gaće'' Ogbonni.korisnikforuma je napisao/la:Bonucci ne zna niti nogu pravilno postaviti da izbije loptu
Llorenteov učinak večeras 7 napravljanih prekršaja.
Nek nam je bog na pomoći protiv Atletika.
- korisnikforuma
- Kontakt:
Generalno je bio odličan, ali kada profesionalni stoper loptu ide izbijati volejom, to mi je smiješno. Kao da je preskočio neke osnovne lekcije na treningufirefirefirely je napisao/la:Najbolji je igrac biokorisnikforuma je napisao/la:Bonucci ne zna niti nogu pravilno postaviti da izbije loptu

Inače ogavna utakmica, ovi nabrijani na 200%, nama napad smiješan. I još neke ideje poput Pereyre na beku

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.