FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Omar500
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Omar500 » 21 jun 2011, 15:22

Sretno Ibro, definitivno naš najbolji igrač u Osimovom cjelokupnom mandatu. Jbg, malo je pola miliona za igrača kakav je Šehić, al šta ćemo sada. Uglavnom, neko kaže da će biti pojačanja. Ja se i ne bih baš nadao, iako ima viška love, itekako. Da sam ja Amar, sada bih odma Muslimovića doveo, ali pošto nisam, šutiti ću :D

Još jednom, sretno Ibrahime care ;)

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 21 jun 2011, 15:22

Bianconeri1988 je napisao/la:
seha je napisao/la:Koja je ovo ekipa jesul oni u Super Ligi ?
I ti potpiso za njih, a ne znaš koja su liga :lol: :lol: :lol:

Malo šale zbog tvog nika, ne zamjeri ;)

Ja mislim da su tek ušli u Super ligu.
I ja sam Sehic, a evo vidim sad tek su usli bili su prvoplasirani u 1. Lig Türkiye Kupasi
Zadnja izmjena: seha, dana/u 21 jun 2011, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 21 jun 2011, 15:23

Omar500 je napisao/la:Sretno Ibro, definitivno naš najbolji igrač u Osimovom cjelokupnom mandatu. Jbg, malo je pola miliona za igrača kakav je Šehić, al šta ćemo sada. Uglavnom, neko kaže da će biti pojačanja. Ja se i ne bih baš nadao, iako ima viška love, itekako. Da sam ja Amar, sada bih odma Muslimovića doveo, ali pošto nisam, šutiti ću :D

Odakle Muslimovića, da nam MMF posudi para ?
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 21 jun 2011, 15:24

nick je napisao/la: pa jbg nisam ja kriv za to, sta uprava radi? mislim koja je njihova svrha? za sta plate primaju...
za tvoj info (kad već sve znaš pa držiš predavanja ovdje) uprava ne prima plate. U upravu se ulazi tako što doneseš novac ili si od uticaja koji može valjati klubu.

A ako si mislio na mgmt, odnosno administraciju kluba (Buki, Dželo, Osim, Cviko), oni su tu niži u hijerarhiji i rade svoj posao za koji im uprava (ovi gore) daju ciljeve, zadatke i uslove. Oni tu puno ne mogu odlučiti. Pogotovo ne mogu odlučiti o pravcu u kojem će se klub razvijati u narednih 5 ili 10 godina.

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 21 jun 2011, 15:25

Nema veze odakle se prodaje, vec ko prodaje. Ono sto Zdravko Mamic radi to niti jedan klub u njemackoj nije, sto znaci da je sve do sposobnosti u ovom slucaju nesposobnosti ljudi koji vode klub/ove!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 21 jun 2011, 15:25

KB-TM87 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Sretno Ibro, definitivno naš najbolji igrač u Osimovom cjelokupnom mandatu. Jbg, malo je pola miliona za igrača kakav je Šehić, al šta ćemo sada. Uglavnom, neko kaže da će biti pojačanja. Ja se i ne bih baš nadao, iako ima viška love, itekako. Da sam ja Amar, sada bih odma Muslimovića doveo, ali pošto nisam, šutiti ću :D

Odakle Muslimovića, da nam MMF posudi para ?
Ma ima se love, ne brini, ne treba za njega obeštećenje, a to bi doveo čisto za svoju dušu :) ( mada znam da ne bi došao u našu napaćenu ligu, ali eto, onako bezveze kažem )
Nego, sad će biti zanimljivo vidjeti ko će zamijeniti Šehića, mali Bukvić ili Karić. Po meni je Karić solidan golma, ali ne vjerujem da je dovoljno pouzdan za prvog golmana. Vidjet ćemo šta će biti.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 jun 2011, 15:26

Ko ce nam zamjeniti Sehu ? :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 21 jun 2011, 15:27

trebevic je napisao/la:Jos se jednom pokazalo kakvi nesposobni ljudi vladaju nasim sportom. Prodati takvog talenta za saku eura, dok konkretno Mamic uzima desetine miliona eura za mnogo slabije igrace od Sehica.
Sretno Seha!
To je svakako istina,ali i mi do prosle godine nismo mogli ostvariti ni blizu takav transfer.Prvi je bio Bekric,evo sada Seha.Vrijedi vise,ali tako je kako je,nama ce milion km svakako jako dobro doci,pogotovo ako ga budemo znali iskoristiti,a ja se nadam da hocemo.Pa se pojacamo pa poraste cijena cijeloj ekipi,pa probamo malo jace u evropi,pa ako uspijemo opet raste cijena tim nekim igracima,pa se nadam da cemo u skorijoj buducnosti od takvih igraca imati i mnogo jace transfere.Ipak smo krenuli od nule i dosli do toga da bez problema prodamo istina vrijednog eksponata za milion km.Daleko smo od Dinama i tih ljudi,i meni nema svrhe o tome pricati,a mnogi porede taj Dinamo.Kada budemo dosli do nivoa da igramo ligu evrope onda cemo i mi moci razmisljati tako.Sada je i ovo dobro sto se tice dobitka za klub,bar sam ja zadovoljan.Ali dobijene pare se moraju uloziti i pokusati od tog miliona dobiti duplo ili vise sljedece godine.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 21 jun 2011, 15:27

trebevic je napisao/la:Jos se jednom pokazalo kakvi nesposobni ljudi vladaju nasim sportom. Prodati takvog talenta za saku eura, dok konkretno Mamic uzima desetine miliona eura za mnogo slabije igrace od Sehica.
Sretno Seha!
da malo vise pratis Pl,a ne drkas na lige petice i Celsi ne bi to govorio ;) nastavi ti Celsi i Mamica pratit nemoj se javljat bezveze..
AMAR OSIM!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 21 jun 2011, 15:28

Elegant je napisao/la:Ko ce nam zamjeniti Sehu ? :|
Bukvić će najvjerovatnije biti solidan, dok će ga istinski zamijeniti Kjosevski za koju godinu, iskreno se nadam ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 jun 2011, 15:28

KB-TM87 je napisao/la:
Sretno Seha!
U ovoj kukuruz ligi je ovaj novac premija !
A inače HNL je sila od lige.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Manijac18
Kontakt:

Post Postao/la Manijac18 » 21 jun 2011, 15:28

nick je napisao/la:mah jbt, treba sve rasprodat, nidje veze ovo, nije se moglo sacekat 15 dana... imamo ambicije boli glava..
logicno bi bilo da su sacekali da prodje dvomec protiv Serifa i onda bi cak mozda i za vise para ga mogli prodat, ali eto..

u svakom slucaju sretno Seha i hvala ti za sve!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 21 jun 2011, 15:30

@Saurman

Znaš li ti da Dinamo prije svega ima iza sebe rezultate koji mu donose tolike cijene igračima, po čemu bi Željo mogao prodavati igrače ? I Hajduk je stalan, a da je jača, jače je, ruku na srce, kad iz jednog zaprešića momak ode u Čelzi za 3-4 miliona a ima 18 godina to ti nešto govori ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 21 jun 2011, 15:31

seha je prodat jer su nam trebale pare za moldaviju. nema drugog objasnjenja u vezi njegove prodaje prije utakmica EL, kada mu je cijena mogla narasti. u svakom slucaju bio je jedan od najboljih i pravi zeljovac. sretno mu u turskoj!
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 21 jun 2011, 15:32

Koje ono ovdje pisao kako sehic nece iz zelje da mu je dobro ??
Glory Glory Man United !!! :D

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 21 jun 2011, 15:32

kalimero je napisao/la:
Sretno Seha!
da malo vise pratis Pl,a ne drkas na lige petice i Celsi ne bi to govorio ;) nastavi ti Celsi i Mamica pratit nemoj se javljat bezveze..
Drkati na ligu petice? Pa je li nasim klubovima u cilju da dostignu nivo klubova lige petice ili obratno...
Mozemo mastati da cemo jednog dana gledati Zelju u grupama Evropskih kupova, vec cemo i dalje strahovati hoce li nam Litex uvaliti sedam komada, evo i razloga zasto je to tako.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 jun 2011, 15:36

KB-TM87 je napisao/la:@Saurman

Znaš li ti da Dinamo prije svega ima iza sebe rezultate koji mu donose tolike cijene igračima, po čemu bi Željo mogao prodavati igrače ? I Hajduk je stalan, a da je jača, jače je, ruku na srce, kad iz jednog zaprešića momak ode u Čelzi za 3-4 miliona a ima 18 godina to ti nešto govori ;)
Izvini nešto se slabo sjećam nekih rezultata Dinama u Europi,ili ti misliš ako Dinamo osvoji HNL da se automatski diže cijena igrača do 10-15-20 mil eura. :lol: ...istina je jedna a to je da nepismeni ljudi vode Želju i koji im god mahne ispred nosa sa par hiljada eura oni ga prodaju momentalno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 jun 2011, 15:37

Karić će da zamjeni Šehića!

Nije igrao često, ali i ono što je pokazao bilo za vrijeme na terenu ili na treninzima, nije nimalo bio u podređenom položaju o odnosu na Šehića...

Ovaj transfer je samo početak, sljedeći igrač koji bude kvaliteta Šehića se sigurno neće prodati za male pare, ovaj transfer koliko toliko je podigrao vrijednost igrača Želje...

Do godine ćemo Višću prodati možda čak i za miliona eura...

Živi bili pa vidjeli...
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 21 jun 2011, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 21 jun 2011, 15:38

Ponavlja se proslogodisnji scenarij.Prodaja najboljeg igraca pred Evropsku utakmicu.I to za sicu.

Sta bar meni ovo govori.

1.Da smo se vec oprostili od Evrope.
2.Politika kluba je losa.
3.Ni za 10 godina mi necemo docekati da se borimo za grupnu fazu LS ili LE.

E sad da me nebi napadali ovdje i rekli "pa hajde ti vodi klub" samo cu reci -Zeljeznicar za zivot cijeli........
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 21 jun 2011, 15:39

Saurman je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:@Saurman

Izvini nešto se slabo sjećam nekih rezultata Dinama u Europi,ili ti misliš ako Dinamo osvoji HNL da se automatski diže cijena igrača do 10-15-20 mil eura. :lol: ...istina je jedna a to je da nepismeni ljudi vode Želju i koji im god mahne ispred nosa sa par hiljada eura oni ga prodaju momentalno.
Neka tvoj klub ako se može nazvat vode bordo prijatelji odnosno ulica,a nama neka mašu
non stop sa ovakvom cifrom od par 500 hiljada eura svakog ćemo prodat sposobna uprava
i prodaje igrače,i osvaja ligu i kup,od kad je ta sposobna uprava i odskakuči mi sa teme
gadiš mi se.,pojma ti nemaš.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.