Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Arsenal have reportedly set their sights on Benfica forward Rodrigo Moreno
još samo ovaj treba za hrpu love koju ne vrijedi
Sagna je odavno "past tense" što se tiče nekih blistavih partija....ali je i dalje bolji od svih naših bekova(osim Gibbsa) defanzivno... 
dobar Moreno
čitam i da smo "blizu" Junga iz Frankfurta 
dobar Moreno
Zadnja izmjena: rambo16, dana/u 19 apr 2014, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
A.F.C. Bournemouth!
Ti kad skontaš da te vijesti tipa navodno je ovaj potpisao navodno će onaj potpisati, navodno Arsenal prati onog i td i td, su obične gluposti i ima ih hrpa i obična je žuta štama, počeće nova era na planeti zemlji. Ali ti to nećeš skontati i ti ćeš nas bombardovati sa tim vijestima vječno
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
dovoljno je da vidim samo da se spominje kao moguća opcija,odmah mi je zlo,ali nebi me čudilo da voajerčina spiska 120 milja na ovakve trabante i da produženje ugovora sagni i nezamjenjivom doctoru artetinedim93 je napisao/la:Ti kad skontaš da te vijesti tipa navodno je ovaj potpisao navodno će onaj potpisati, navodno Arsenal prati onog i td i td, su obične gluposti i ima ih hrpa i obična je žuta štama, počeće nova era na planeti zemlji. Ali ti to nećeš skontati i ti ćeš nas bombardovati sa tim vijestima vječno
pa onomad se i mesi spominjao kao opcija. Mislim i Smalling se spominje kao opcija i ko se već ne spominjeSeaman je napisao/la:dovoljno je da vidim samo da se spominje kao moguća opcija,odmah mi je zlo,ali nebi me čudilo da voajerčina spiska 120 milja na ovakve trabante i da produženje ugovora sagni i nezamjenjivom doctoru artetinedim93 je napisao/la:Ti kad skontaš da te vijesti tipa navodno je ovaj potpisao navodno će onaj potpisati, navodno Arsenal prati onog i td i td, su obične gluposti i ima ih hrpa i obična je žuta štama, počeće nova era na planeti zemlji. Ali ti to nećeš skontati i ti ćeš nas bombardovati sa tim vijestima vječno
I ko uopšte čita te glasine i medije. ja davno presto'.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
[youtube][/youtube] 
Fali još Fredi, vidi kako mu izviruje ona njegova ljubičasta kosaSamoZeljo je napisao/la:Evo jedne slicice sa treninga.
Patrick Vieira, Thierry Henry, Gio van Bronckhorst, Oleg Luzhny, Dennis Bergkamp, Robert Pirez, Gilberto Silva i Syvain Wiltord
- Marsal
- Kontakt:
Na toj slici je čak i Luzhny klasa za neke koji igraju i dan danas, a svjetska klasa za bruku stopera koji su prošli kroz ovaj klub zadnjih desetak godina.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pascal Cygan, Justin Hoyte, Mikael Silvestre, Sebastien Squillaci, Philippe Senderos krampe koje su se naigrale
ANDRE SANTOS !!!MGrabez je napisao/la:Pascal Cygan, Justin Hoyte, Mikael Silvestre, Sebastien Squillaci, Philippe Senderos krampe koje su se naigrale
SamoZeljo je napisao/la:Evo jedne slicice sa treninga.
Patrick Vieira, Thierry Henry, Gio van Bronckhorst, Oleg Luzhny, Dennis Bergkamp, Robert Pirez, Gilberto Silva i Syvain Wiltord
Wiltord
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Kakav Sagna, kakvi bakrači, igra mu je na nivou polu-profesionalnog igrača a traži 100k sedmično.
Ako će već Wenger ostajati, onda treba ići po Serga Auriera, lik je za Sagnu izmislio fudbal.
Ako će već Wenger ostajati, onda treba ići po Serga Auriera, lik je za Sagnu izmislio fudbal.
Mi kad bi Bendera, Auriera i Griezmanna uzeli bili bi pravi konkurent za titulu
Taman DMF dobar, novi bek i brz krilni igrač donijeli bi drugu dimenziju, al opet treba i napadač novi
ma po najdražeg krenuti 
Taman DMF dobar, novi bek i brz krilni igrač donijeli bi drugu dimenziju, al opet treba i napadač novi
Najbitnije je kupiti DMF-a i spica. Ali provjerene i dobre igrace ne neke polovnjake. I beka naravno ako Sagna ode
Kad se sjetim da je ovdje neko napisao da je Santos za Lahma Ernest Hemingway ili tako nesto...Chapman je napisao/la:ANDRE SANTOS !!!MGrabez je napisao/la:Pascal Cygan, Justin Hoyte, Mikael Silvestre, Sebastien Squillaci, Philippe Senderos krampe koje su se naigrale
Ako Wenger ostane (citaj ako uzmemo Kup i budemo 4. na tabeli) ne vidim da ce se ista mjenjati po pitanju transfer politike. Dovesti par levata, dobro gurati sezonu do klucnog dijela kada ostajemo bez 10 standardnih prvotimaca, konkurenti nas naguze i na kraju budemo 4 i svi zadovoljni.
-
arminarsenal
- Kontakt:
Gibbs je danas trenirao sa ostatkom ekipe,tako da mozemo ga ocekivat sutra !
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... 8618_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... 8618_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
šta se brukate ba....čuli ste za tog Auriera prije 19 dana i sad lafo odmah neki igračina...joj što ne mogu meda na viljuškuQUARTERBACK je napisao/la:Kakav Sagna, kakvi bakrači, igra mu je na nivou polu-profesionalnog igrača a traži 100k sedmično.![]()
A.F.C. Bournemouth!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ne bi me uopste iznenadilo da Wenger da tu platu SAgni samo kako ne bi morao novog desnog beka da kupuje i placa odstetu, on tako gleda pa ja isplativije mi je dati mentolu Sagni vecu platu nego kesirati odstetu za novog beka.
Sagna nije zasluzio novi ugovor a kamoli novi ugovor sa jos vecom platom, on je zasluzio sut kartu iz Arsenala, Jenkinson je za mene balvan limitirani ali mislim da nije nista losiji od Sagne, jedina prednost Sagne je iskustvo i rutina, ofanzivno su oba limitirana i i ne znaju voditi loptu defanzivno su tu negdje tako da isti vrag. A i vrijeme je da Belerin dobije sansu.
Sagna nije zasluzio novi ugovor a kamoli novi ugovor sa jos vecom platom, on je zasluzio sut kartu iz Arsenala, Jenkinson je za mene balvan limitirani ali mislim da nije nista losiji od Sagne, jedina prednost Sagne je iskustvo i rutina, ofanzivno su oba limitirana i i ne znaju voditi loptu defanzivno su tu negdje tako da isti vrag. A i vrijeme je da Belerin dobije sansu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.