respectOsim13 je napisao/la:Selektore ako više vjeruješ koelju nek uzme on devetku, meni je kohezija na prvom mjestu za razliku od nekih AsmiraMoggi je napisao/la:ovoje zato sto se alkohol toči na stadionu, kaznio allah

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
respectOsim13 je napisao/la:Selektore ako više vjeruješ koelju nek uzme on devetku, meni je kohezija na prvom mjestu za razliku od nekih AsmiraMoggi je napisao/la:ovoje zato sto se alkohol toči na stadionu, kaznio allah
Nisam Asmir al odbijam igrati devetku nakon večerašnje predstaveMoggi je napisao/la:respectOsim13 je napisao/la:Selektore ako više vjeruješ koelju nek uzme on devetku, meni je kohezija na prvom mjestu za razliku od nekih AsmiraMoggi je napisao/la:ovoje zato sto se alkohol toči na stadionu, kaznio allah
Ma ja sam te citirao zbog fore i Leoreyi prognoza sto je aktualno ovih dana. I ja sam vise davao sanse Liverpoolu za prolazronaldo99 je napisao/la:Nzm koliko si gkedao Bayern ove godine u ligi i sve bi ti bilo jasno, ni sami oni ne znaju kako su uspjeli odigrati na Anfildu da ne prime gol.LEO10 je napisao/la:ronaldo99 je napisao/la:Livrepool ovo lagano u hendikepu uzima![]()
Liverpool je trenutno jedno dvije klase iznad njih
Veliki Lyon. Malo su slabiji od Rome.BoixosNois1899 je napisao/la:I šta kažu, Ronaldo najbolji ikada
Popiša Messi sve kritičare. Vodi nas babuka do triplete.
Vjerovatno trolujes da se neko upeca ali ako si ozbiljan nidje vezeBoixosNois1899 je napisao/la:I šta kažu, Ronaldo najbolji ikada
Popiša Messi sve kritičare. Vodi nas babuka do triplete.
Dobar troll očito. Jedan se uhvatio.enobarca je napisao/la:Vjerovatno trolujes da se neko upeca ali ako si ozbiljan nidje vezeBoixosNois1899 je napisao/la:I šta kažu, Ronaldo najbolji ikada
Popiša Messi sve kritičare. Vodi nas babuka do triplete.jedan izbacio atletico, drugi lyon
E jesi ih gadno slozioanonymousHD je napisao/la:Barcelona - Manchester United
Juventus - Ajax
Liverpool - Tottenham
Manchester City - Porto
Može, al polufinale.Raonffa je napisao/la:Juventus-Liverpool
Barca-City
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.