NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
Vogel ljudi moji Vogel !Trubio sam o tome prosle sezone stalno,koliko je Walton izgubio utakmica,sad se ni ne sjecam a ep piso eseje o doticnom koji je od Kingsa napravio fenjerasa a prosle godine bili nadomak plejofa.Al dobro ja trolam,ne razumijem igru.
23
- kontrasviju
- Kontakt:
Rocketsi mogu uzeti jednu tekmu ako se ove dvije ekipe sretnu u PO.
LAL su 3 nivoa iznad ovih cirkusanata.
LAL su 3 nivoa iznad ovih cirkusanata.
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 19 jan 2020, 05:17, ukupno mijenjano 2 puta.
1921
Glupo je i porediti Vogela sa Waltonom cirkusantom Vogel je odličan trener gdje god da je radio odbranu je zategao a o doticnom Waltonu je suvišno i trositi rijeci KLAUN
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Alem na poluvremenu otiš'o **** Meksikanke
Znam ja to,al kad ja napisem to je trolanje dok se ne ispostavi da je tako.Isto ce bit i za trejd pg - sga,galo,5pickova...
23
Ne branim Waltona, logicno da je ovaj trenercima za njega, al dok je Walton bio trener i ovo sad, ciljevi ekipe ni blizu.. Jedan igrao s djecon drugi ima LBJ i Davisa, smiješno poredit
EDiIT: Sad ce alem da kaze kako bi pobijedili da je Davis igrao
- BuffonGigi
- Kontakt:
Aleme ako se pojavis narednih dana na forumu, da znas citao sam kako vazelin pomaze samo kratkorocno. Uzmi neke obloge od rakije i stavi na analni otvor, mozes gurnuti i unutra...razradjeno je dovoljno.
Na stranu sve ali ovo je klasicna utakmica Lakersa ove sezone. Stizu, bore se, ne ide sut, i onda izmedju 3 i 4 perioda pocnu stiskati s odbranom i preokrenu. Na temi Lakersa sam pisao o Vogelu, sve pravi potezi, na izgled jednostavni ali daleko od toga. Ustrojio ih je da svako radi ono sto najbolje zna. LBJ je trenutno najbolji playmaker kosarkaske igre.
Na stranu sve ali ovo je klasicna utakmica Lakersa ove sezone. Stizu, bore se, ne ide sut, i onda izmedju 3 i 4 perioda pocnu stiskati s odbranom i preokrenu. Na temi Lakersa sam pisao o Vogelu, sve pravi potezi, na izgled jednostavni ali daleko od toga. Ustrojio ih je da svako radi ono sto najbolje zna. LBJ je trenutno najbolji playmaker kosarkaske igre.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Pa tek je januar, nebitna tekma.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
vala Harden moze ovako do 45. igrat' i nikad nece prsten uzet'
lik kad nema lopte u napadu uopste se ne krece
niko ne trazi da bude JJ Reddick ali brate dragi pomjeri se s mjesta
lik kad nema lopte u napadu uopste se ne krece
niko ne trazi da bude JJ Reddick ali brate dragi pomjeri se s mjesta
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BuffonGigi
- Kontakt:
Sta kazes na Aytona sinoc?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Phoenix Suns 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Bolji je bio hou sa CP3, doktor kosarke za westbricka 
svidja mi se
kao sto sam i rekao, vise agresivnost, manje da glumi Kobija sa fadeaway sutevima
i da, da vise nikad ne vidimo Baynes - Ayton kombinaciju, Monty bilo par puta, ne ponovilo se
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.