uspio je i sa f1 bolidom salto uradittuzlak1987 je napisao/la:Probaj naci, nekad on prije F1 na 24 sata Le Mansa. Jos vise se skrsio i nije mu nista bilosarajlija je napisao/la:http://sportsport.ba/auto_moto/bivsi-vo ... adu/146781
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Zato nikad nije uspio da nadoknadi neku poziciju na startu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Objasnio je za sve osim za Alonsa.Tu se izofirao postenskiDukeOfWellington je napisao/la:Čuj objasnio![]()
Objasnio koliko je ograničen.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Iduce sezone ce biti i Velika nagrada Juzne Koreje.Bodovanje ce biti isto kao prosle a razlika je jedino da u zadnjoj utrci ce biti isto bodovanje ko tokom cijele sezone a ne ko ove sezone kada su se duplali bodovi.Valjda su skontali kako je to bio glup potez.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
znali se spisak i sastav timova i vozača za narednu sezonu?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bistrik je napisao/la:znali se spisak i sastav timova i vozača za narednu sezonu?
McClaren kako znam nema niti jednog vozaca pod ugovorom i tu se sve diktira oko Alonsa. Dok dvije ekipe Caterham i Manor isto nemaju vozaca ali Alonso sigurno nece tu zavrsiti. Vec se bira izmedju 2 od 3 vozaca koja ce biti u McClarenu. Ako se vec nije ni izabralo ali mislim da su odgodili odluku
Red Bull ide sa mladom postavom Ricciardo-Kvyat
Lewis Hamilton, Nico Rosberg---Mercedes
Sebastian Vettel, Kimi Raikkonen---Ferrari
Pastor Maldonado, Romain Grosjean----Lotus----novi motor Mercedesov sada
Nico Hulkenberg, Sergio Perez----Force India
Marcus Ericsson, Felipe Nasr----Sauber, nova mlada postava
Max Verstappen, Carlos Sainz Jr----Torro Rosso---isto mlada nova postava, Sainz je valjda tu jer je Kvyat otisao u Red Bull
Valtteri Bottas, Felipe Massa-----Williams, postava ostala ista
I one dvije ekipe koje nemaju niti jednog vozaca jos. Znaci i oni ce vjerovatno potegnuti za 4 mlada vozaca, uz ovih 5 novih mladih ima 9 mladih vozaca.
hvala. vidim dosta novih imena. koga nečemo gledati slijedeče sezone ondonso umjesto koga ovi voze? ovi su koliko-toliko poznati samo neznam odakle je došao Felipe Nasr? znam da je brazilac ali gdje je vozio prošlu seonu u kojoj seriji?tuzlak1987 je napisao/la:Bistrik je napisao/la:znali se spisak i sastav timova i vozača za narednu sezonu?
McClaren kako znam nema niti jednog vozaca pod ugovorom i tu se sve diktira oko Alonsa. Dok dvije ekipe Caterham i Manor isto nemaju vozaca ali Alonso sigurno nece tu zavrsiti. Vec se bira izmedju 2 od 3 vozaca koja ce biti u McClarenu. Ako se vec nije ni izabralo ali mislim da su odgodili odluku
Max Verstappen, Carlos Sainz Jr----Torro Rosso---isto mlada nova postava, Sainz je valjda tu jer je Kvyat otisao u Red Bull
I one dvije ekipe koje nemaju niti jednog vozaca jos. Znaci i oni ce vjerovatno potegnuti za 4 mlada vozaca, uz ovih 5 novih mladih ima 9 mladih vozaca.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bistrik je napisao/la:hvala. vidim dosta novih imena. koga nečemo gledati slijedeče sezone ondonso umjesto koga ovi voze? ovi su koliko-toliko poznati samo neznam odakle je došao Felipe Nasr? znam da je brazilac ali gdje je vozio prošlu seonu u kojoj seriji?tuzlak1987 je napisao/la:Bistrik je napisao/la:znali se spisak i sastav timova i vozača za narednu sezonu?
Iskreno ja ovo kad pogledam dominacija Mercedesa i naredne godine je neminovna..
Ne znam ni ja gdje je vozio Nasr, valjda neke razne verzije Formule 3. A ima ih dosta..Znaci 4 nova, jos dvije ekipe sa vjerovatno 4 nova vozaca i Perez uz Kvyata. Znaci mozda nikad vise mladih vozaca..
Nema Sutila, Vergnea, Gutiereza, Chiltona i sad nekih sigurno 5-6-7 vozaca koji su vozili za Caterham i Marusiju..
šteta sa Sutila i Gutiereza. nisu bili loši vozaći, pogotov Sutilj. jednostavno vozio je loš bolid
eto konacno je zavrsila i ta saga oko Alonsa

McLaren @McLarenF1 · 33m 33 minutes ago
#McLarenDrivers2015 confirmed: Fernando Alonso & Jenson Button, the new era of McLaren-Honda: http://tinyurl.com/l3ljxlh" onclick="window.open(this.href);return false;

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Welcome back Nando!
Nadao sam se da ce vozacki par biti Kevin-Nando, al hajd bitno da je Nando tu ponovo.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
- samo_lijevo
- Kontakt:
brzo zaboravise kaznu za spijunazu,cudi me da se nema reakcije od Dennisa.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ron Dennis je bio vise za Alonso-Magnussen po glasinama ali je ispala ova kombinacija. Mislim da je Alonso vozac kojem bi bilo bolje da ima Magnussena, klasicni onaj tip vozaca gdje ovaj drugi treba da radi za njega, a ne da mu bude 50-50 konkurencija..Ali nadam se da ce ovo uspjeti.samo_lijevo je napisao/la:brzo zaboravise kaznu za spijunazu,cudi me da se nema reakcije od Dennisa.
U ovoj F1 sam postao kao neki momci u NBA sa Jamesom. Gdje Alonso za toga i ja, ponovo sam navijac McLarena, ali ovaj puta Honde
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ова $ ? $ $ сене " 1991. $, & ? & ? " % заправо сена % " " за ? 1 " % ? "... $, ? " - ? са ?!!! а ја $ & ' $ $ " & сене у сао ? 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Zadovoljan sam što se saga oko vozačkog dvojca McLarena konačno završila. Odluka je očekivana i opravdana po mom mišljenju, ipak je kvalitet na prvom mjestu pa onda sve ostalo. Pomalo mi je žao Magnussena, biće on veliki vozač sasvim sigurno, ali ispred Alonsa i Buttona jednostavno ne može.
Mogli bismo i sljedeće sezone gledati dvoboj titana ako se najave ostvare.
Ronnie ne smije napraviti istu grešku dva puta. Fernandu je već jedanput izbio titulu iz ruku...
Mogli bismo i sljedeće sezone gledati dvoboj titana ako se najave ostvare.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Problem je opet sto u ekipi nemas prvog vozaca. Button ce kada ima dobar dan izbijati poene Alonsu, a Hamilton ce tamo osvojiti opet titulu jer je prvi vozac ekipe. To je neko moje misljenje..
Zato ako su vec doveli Alonsa, Button ne treba biti tu ako ga nece stititi iza ledja.
Zato ako su vec doveli Alonsa, Button ne treba biti tu ako ga nece stititi iza ledja.
Slažem se s tobom, zato sam i napisao kako se nadam da Dennis i ekipa neće ponovo zayebati stvar. Za mene nije upitno da li je Alonso i dalje bolji vozač od Jensona, zato smatram da on treba biti prvi vozač, a JB drugi. Ako će biti suprotna situacija, zašto su onda prešli preko svega i vratili Alonsa
Mogli su i s Kevinom u timu favorizirati Buttona, ali mislim da to neće biti slučaj jer je Britancu smanjenjem plate i dovođenjem vozača Fernandovog kalibra u tim dato do znanja da više neće voditi glavnu riječ u McLarenu.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Svako živ zna da je Alonso bolji vozač, Button će se vjerovatno malo s početka bagrtat', ali će ubrzo biti jasno ko je glavni.
Ybg, znalo se i 2007. ko je tata, ali gluposti McLarena su skupo koštale Nanda i neubjedljivi Ferrari im je praktično oteo titulu iz ruku.
Ako budu racionalno sagledali stvari, ovoga puta im se to neće desiti. Ipak, nijednu opciju ne treba odbacivati.
Ako budu racionalno sagledali stvari, ovoga puta im se to neće desiti. Ipak, nijednu opciju ne treba odbacivati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.