Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- CROtorious
- Kontakt:
Re: Serie A
Ljudi moji sta je ovo sklanjaju nam se protivnici evo 38 kola, kako smo sve unaprijed kupili
Nego gdje je onaj Truth da nam kaze kako inter uzima titulu sa 10 bodova razlike i kako ce se milan boriti grcevito za LP i kako im je Juve jedini konkurent
Nego gdje je onaj Truth da nam kaze kako inter uzima titulu sa 10 bodova razlike i kako ce se milan boriti grcevito za LP i kako im je Juve jedini konkurent

- OldFashioned
- Kontakt:
M.M uskoro najbolji golman planete.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
10 kola ranije

I ako sam to uradio odmah poslije utakmice Bolonja -Inter
Jos jednom sve Cestitke Milanistima na Scudettu nadam se da cemo se iduci par godina izmjenjivati na vrhu
Jos jednom sve Cestitke Milanistima na Scudettu nadam se da cemo se iduci par godina izmjenjivati na vrhu
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Zasluzeno 

Ma de ba pustite konsultanta
taj ne smije doci ovdje vise hahah..... dobra ova Doria, haman ce i skudeto uzeti......
Turcin moze da ga oglaba svima u Milanu

Turcin moze da ga oglaba svima u Milanu

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Uživajte milanisti zaslužili ste... najvise pokazali definitivno...potpuno zasluzeno...
- branimir85
- Kontakt:
Ne znam zašto se Milanisti raduju,očito se mnogi ne sjećaju 2005god 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Čestitke svima
“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”
Samo da se javim i čestitam Milanistima na Scudettu. Posebno čestitke Pioliju, sigurno najveći trenerski uspijeh u zadnjih 15 godina.
Inzaghi nek pocijepa trenersku diplomu budući da je u ovakoj konkurenciji uspio ne uzedi Scudetto.
Inzaghi nek pocijepa trenersku diplomu budući da je u ovakoj konkurenciji uspio ne uzedi Scudetto.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Samo što taj rezultat iz meča koji se ne spominje ne kvari slavljebranimir85 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 18:54Ne znam zašto se Milanisti raduju,očito se mnogi ne sjećaju 2005god![]()

Ali fudbal je čudo, pa treba sačekati još 45 minuta.

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nama 3-3 odgovara tako da smo mirnibranimir85 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 18:54Ne znam zašto se Milanisti raduju,očito se mnogi ne sjećaju 2005god![]()

Apsolutno zasluženo. Najiskrenije čestitke Milanistima.
Leao MVP sezone. A najviše mi je drago zbog Tonalia,momak pravi Milanista i gine za svaku loptu.
Čestitke još jednom i vidimo se iduće sezone
Leao MVP sezone. A najviše mi je drago zbog Tonalia,momak pravi Milanista i gine za svaku loptu.
Čestitke još jednom i vidimo se iduće sezone

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Hvala majstore. Napokon neko da ne počne čestitku sa riječima "čestitam, ali..." , Pa neku masu izgovora da napiše.
Milan je imao najteži raspored od svih iz top 3. Zadnjih 6 mečeva su morali na ekipe iz top 10. I evo na pragu su da to zaokruže sa 6 pobjeda.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Jedino bi Allegri trebao pocijepati diplomu, svi znamo na kladionicama prije početka sezone ko je bio apsolutni favorti (kvote tipa 1,50 na Juve, 6 na Inter, 10 na Milan...). Šteta što smo ovo prosuli jer smo igrali najbolji fudbal veći dio sezone al to je sport, čestitke Milanistima. Smiješno je pljuvat Inzaghija koji je radio odličan posao ove sezone i ako mu ne prodaju nikod od startera radit će još bolji naredne sezone uz pravu 9-ku a ne penzionera Džeku.
Zadnja izmjena: Biscione, dana/u 22 maj 2022, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ako jos 100x ponovite neko ce mozda i povjerovati da je Juventus bio favorit za nesto.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Leao je MVP, ne samo Milana već lige. Alal ti vjera momče. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.