FK Radnički Lukavac

senjorsamko
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la senjorsamko » 06 sep 2014, 19:34

Čestitke za pobjedu nad liderom... :clap: Pozdrav iz Bihaća...

faketowsky
Kontakt:

Post Postao/la faketowsky » 06 sep 2014, 19:39

brazzo je napisao/la:Poslovno ;)
Meni se ucinilo da je Vojvodicu skandirano a da li je bio..
Mnostvo bivsih fudbalera Slobode na terenu danas. Kad sam vec da pitam, otkud ta 'ljubav' izmedju Sioux-a i Joguncica ?
Siouxi znaju cijeniti igrace koji daju sve od sebe za ekipu,a i Joguncic je sila momak, uvijek je u svojim izjavama spominjao Siouxe, cak i kad je ovu utakmicu najavljivao spomenuo je da slave 25 godina. Na kraju danasnje tekme sam je prisao tribinama i aplaudirao Siouxima, na sto su ovi odgovorili skandiranjem njegovog imena.. :clap:

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 06 sep 2014, 20:02

SiouxLukavac je napisao/la:Beščalić nije imao puno posla.
Šuba kapitenski, siguran, jak, borben. Odlično odigrao danas i dosta bolji je na štoperu nego na beku.
Jusufović imao fin broj grešaka koje su nas mogle koštati, ispadao je često. Dobar je u skoku pa ga to izvuče danas.
Todorović dosta dobar prvo poluvrijeme dok u drugom nije imao snage. Brz, borben, solidna partija.
Desni bek, 20 broj, ime?? Odličan bio, imao par finih ubacivanja, u defanzivi dobar bio.

Jaha borber kao i uvijek, solidan bio mada ništa posebno.
19, u sredi što je igrao, ime? Po meni loše odigrao, izgubljen cijelu utakmicu a i prespor je.
Dani mali fino odigrao onih 10 minuta.
Jaganjac ništa posebno, trčao, borio se ali nije loše.
Dženo odličan u sredi, momak igra srcem i zna s loptom. S obzirom na godine, budućnost kluba.

Džana odličan dok je imao snage, već u drugom poluvremenu pred kraj se istrošio. Ima strašan šut, šteta što ona ne uđe kad je opalio iz okreta, prečka se i sad trese.

Šta je sa Sućeskom, jel on igrao ili je povrijeđen, broj? Terzić je bek, broj 20?
Suđeska povrijeđen u Rodoču, glava nastradala. Mujić takođe povrijeđen, zato je igrao zadnjih 20-ak minuta. Šteta za onu njegovu šansu, inače onakvu loptu on šalje u mrežu.
Broj 20 je Širanovic a 19 Terzić, obojica došli iz Orašja.
Generalno je danas ekipa dobro izgledala na terenu. Veliki napredak u odnosu na prošlu domaću. Malo je Juka ispadao, al generalno njegova forma nazaduje već 2 godine. Mali Dženo bi mogao biti fin igrač, samo da nauči kontrolisati šut. Danas je šutao kao kakav kicker iz NFLa. Laki je car, sviđa mi se s kakvim stavom ulazi u utakmice. O Jahi je suvišno i govoriti, lav! Kuduzović je za ono vremena što je dobio, pokazao zašto je na klupi. Mlad je, treba mu vremena na terenu.
Next stop Konjic. Lijepo bi bilo iskoristit njihovu krizu. Jest da se oni sad moraju čupat na nama, biće teško.
PS: Joge je ostao u lijepom sjećanju navijačima domaćih (ne svima,otac Šuba ga ne voli :) ), meščini proglašen za najboljeg igrača prošle sezone. Zato i danas onakvo skandiranje :thumbup:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 06 sep 2014, 20:12

Hvala drug. Šta Sućeska igra, nadam se da je na poziciji Širanovića, ovaj me je danas razočarao, totalno nezainteresovan, izgubljen a kako sam i vidio dosta je spor.

Eh da smo ostavili Jogunčića, doveli Trumića u sredi, pokušali zadržati Gigu... mislim da bi mogli do Premijer lige mada nije isključeno ni sa ovom ekipom. Kako bi nam godila 3 boda iz Konjica. :P

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 06 sep 2014, 20:24

Ma ne sekiraj se za 3 boda rekao sam ti već. Mi sa onakvom igrom ne možemo dobit nikoga a kamoli Radnički koji konkuriše za PL...
Support your local club !

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 06 sep 2014, 20:39

SiouxLukavac je napisao/la:Hvala drug. Šta Sućeska igra, nadam se da je na poziciji Širanovića, ovaj me je danas razočarao, totalno nezainteresovan, izgubljen a kako sam i vidio dosta je spor.

Eh da smo ostavili Jogunčića, doveli Trumića u sredi, pokušali zadržati Gigu... mislim da bi mogli do Premijer lige mada nije isključeno ni sa ovom ekipom. Kako bi nam godila 3 boda iz Konjica. :P
Kakva ba PL, pusti te šuplje. Nit para niti ljudskih resursa
Btw Širanović ti je igrao beka, danas ponajbolja njegova partija s obzirom kako je do sada igrao. A taj što ga ti ne gotiviš je Terzić (19), kod nas počinjao kao štoper a sada je zadnji vezni. Sućeska će igrati to mjesto, jest da je i on tanak. Ima dobru tehniku ali gubi puno lopti.
Radničkom definitivno fali jedan dobar organizator igre, ovako to ide na borbenost i na silu.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 06 sep 2014, 20:43

KonjicBOY je napisao/la:Ma ne sekiraj se za 3 boda rekao sam ti već. Mi sa onakvom igrom ne možemo dobit nikoga a kamoli Radnički koji konkuriše za PL...
Takve ekipe su najteže za dobiti kad im gori pod nogama. Neće ni Radničkom dolje biti lako, bod bi bio kao kuća. Samo da se nastavi niz bez poraza, pa onda dvije kod kuće.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 06 sep 2014, 21:25

Izvještaj i video prilog sa današnje utakmice OVDJE
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 06 sep 2014, 21:57

Zoom088 je napisao/la:Izvještaj i video prilog sa današnje utakmice OVDJE
Svaka čast, brzi ste. :clap:
Btw kome će biti pripisan go, nisam siguran ni da je Džana dirao? Više mi se čini da je Dejo igrao ispred golmana!

maksum
Kontakt:

Post Postao/la maksum » 06 sep 2014, 21:58

Kakav je ovo igrac u gorazdu zove se tri tacke? sto je imo sansu u 28 minuti

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 06 sep 2014, 21:59

Mislim da je Džani pripisan go. On jeste glavom skrenuo loptu, ali čini mi se da je Širanović golmanu ispred ruke reagovao.

Evo Goražde se žali na suđenje. Jedva čekam da čujem razloge :)

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 06 sep 2014, 22:15

studeni je napisao/la:Kakva ba PL, pusti te šuplje. Nit para niti ljudskih resursa
Btw Širanović ti je igrao beka, danas ponajbolja njegova partija s obzirom kako je do sada igrao. A taj što ga ti ne gotiviš je Terzić (19), kod nas počinjao kao štoper a sada je zadnji vezni. Sućeska će igrati to mjesto, jest da je i on tanak. Ima dobru tehniku ali gubi puno lopti.
Radničkom definitivno fali jedan dobar organizator igre, ovako to ide na borbenost i na silu.
Da, zamjenio sam Širanovića i Terzića. Širanović je bio desni bek i odlično odigrao dok je Terzić bio katastrofa. :mrgreen: Ispravka, nisam još sve povezao :P

A zašto ne pričati o Premijer ligi dok imamo rezultate? S obzirom da su sve ekipe tu negdje kvalitetom, imamo šansi kakvih takvih jer nema ti kao prošle godine ekipa kao što su Jedinstvo i Sloboda koji su bili daleko ispred ostalih i kao pretprošle godine Vitez. Tu smo svi negdje i uz par pojačanja koja nas neće puno koštati, zašto ne.

I ja sam bio pesimista na početku, al već polako raste optimizam, pa šta bude, bude. Uglavnom lijepo je vidjeti da smo u vrhu. I ništa nije nemoguće. :twisted:

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 06 sep 2014, 22:22

Zoom088 je napisao/la:Mislim da je Džani pripisan go. On jeste glavom skrenuo loptu, ali čini mi se da je Širanović golmanu ispred ruke reagovao.

Evo Goražde se žali na suđenje. Jedva čekam da čujem razloge :)
U blizini nas na zapadu su sjedili ljudi iz uprave Goražda. Vidio sam da su komentarisali da ono u zadnjoj minuti prvog poluvremena nije bio ofsajd, kada je onaj njihov prešao Baščelića. Na poluvremenu je kapiten bio na raportu kod njih a na kraju utakmice trener. Jedino na šta se mogu još žaliti je onaj start u prvom ( na snimku se vidi da nije penal) i možda na neke sitne faulove što je Sivac sudio na kraju za nas. Crveni je onako (drugi žuti), ali prije toga je Radović zaslužio direktni crveni.
I mene zanima šta mogu izvući kao opravdanje za manje-više bezopasnu igru!

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 06 sep 2014, 22:24

SiouxLukavac je napisao/la:
studeni je napisao/la:Kakva ba PL, pusti te šuplje. Nit para niti ljudskih resursa
Da, zamjenio sam Širanovića i Terzića. Širanović je bio desni bek i odlično odigrao dok je Terzić bio katastrofa. :mrgreen: Ispravka, nisam još sve povezao :P

A zašto ne pričati o Premijer ligi dok imamo rezultate? S obzirom da su sve ekipe tu negdje kvalitetom, imamo šansi kakvih takvih jer nema ti kao prošle godine ekipa kao što su Jedinstvo i Sloboda koji su bili daleko ispred ostalih i kao pretprošle godine Vitez. Tu smo svi negdje i uz par pojačanja koja nas neće puno koštati, zašto ne.

I ja sam bio pesimista na početku, al već polako raste optimizam, pa šta bude, bude. Uglavnom lijepo je vidjeti da smo u vrhu. I ništa nije nemoguće. :twisted:
Ma nije poenta može li se ili ne do PL, već šta kad uđeš! Niti imamo love, budžet je tada 2-3 veći ako želiš da ne budeš kanta za nabijanje, niti imamo sposobnih ljudi da vode klub u takvu operaciju.
Btw kakva je sad situacija sa UO, ko je na mjestu predsjednika od kada je Džamba otišao?!

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 06 sep 2014, 22:27

Osim ovog jednog sto je napravio dupli nick pa sad malo kao anonimni junak pokusava biti pametan, gdje su oni ostali "proleteri" koji kritikovase sve vezano za Radnicki??
Jel jos uvijek cekaju prvi kiks ili...?
Hajd i ti sto si drugi nick napravio slobodno igru komentarisi...pusti se mene i tekstova :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

maksum
Kontakt:

Post Postao/la maksum » 07 sep 2014, 09:41

Misljenje drzim za sbe jer nisam neki strucnjak. Dok ide dobro dobro je kad bude lose deveramo. I nisam ja nikakv dupli to da znas.

Nesro razmisljam pa vojvodic bi s ovom ekipom dosad izgubio barem dvije utakmice i pricao ako u prosloj sezoni kakl nema igraca i akko je mandalinic lose pripreme radio... a igraci ovi nisu nista kvalitet iji nego prosle sezone.

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 07 sep 2014, 10:46

Iskrene čestitke SIOUXIMA koji slave jubilej 25 godina :clap: :clap: :clap:

turskilukavac
Kontakt:

Post Postao/la turskilukavac » 07 sep 2014, 16:48

Zoom088 je napisao/la:Osim ovog jednog sto je napravio dupli nick pa sad malo kao anonimni junak pokusava biti pametan, gdje su oni ostali "proleteri" koji kritikovase sve vezano za Radnicki??
Jel jos uvijek cekaju prvi kiks ili...?
Hajd i ti sto si drugi nick napravio slobodno igru komentarisi...pusti se mene i tekstova :D

turskilukavac je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Nevjerovatno. Pobjedu kluba za koji kofol navijas pokusavas diskreditovati cinjenicom da je protivnik, tj. domacin "ekipa levata". Sramotno je da si sebi uzeo za pravo da koristis nick Sioux, jer pravi siouxi su danas bili u S. Mostu i oni nece nagadjati da li su tamo igrali levati.

Ali dobro, barem si se prvi od svih strucnjaka ovdje koji u posljednjih nekoliko dana prosipaju demagogiju usudio da cestitas na pobjedi.
Posto je izgleda ovo usmjereno i na moj racun imam obavezu i da odgovorim. Moje kritike nisu bile upucene na igru ili rezultate jer kao neko ko se bavio fudbalom u nizim ligama znam da treba kamaru stvari da se poklopi da bi imali rezultat. Kritikovao sam mucke koje se igraju oko kluba i ne razumijem kako se svako ko kaze nesto proglasava neprijateljem. Niko sretniji od mene da se mi borimo za premijer ligu i da je sve kako treba ali sta ce biti kad krene lose. Hoce li ikada iko preuzeti odgovornost za nesto ili zivimo iz sezone u sezonu bez napretka. Barem si ti zume bio nekada kriticar dok te nisu usutkali.
Postajes malo dosadan. Da ne pisem ponovo sta mislim a pitacu te kad progledas malo.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 07 sep 2014, 17:28

Nekada treba biti puno dosadan da isprovociras reakciju.
Evo recimo, ovaj dupljak u jednoj recenici za sebe tvrdi da nije strucnjak, a vec u drugoj recenici "strucno analizira" trenera koji je vadio Radnicki iz blata te sa nizom od 16 utakmica bez poraza klub doveo na prag PL. Ali dobro...znamo cija je osobina da samom sebi oponira unutar dvije prostoprosirene recenice ;). Imaju doktori strucni naziv za to.

Ti @turski lukavac trebas nekad i konstruktivnu kritiku uputiti na racun kluba. Ne trazi niko pohvale ni hvalospjeve, ali kao bivsi sportista trebao bi znati da je svima u klubu i oko njega potrebna konstruktivna kritika (sto ukljucuje i pohvale), a sve zasnovano na cinjenicama a ne na pricama rekla-kazala ;).

SPASIOC
Kontakt:

Post Postao/la SPASIOC » 08 sep 2014, 14:06

studeni je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Hvala drug. Šta Sućeska igra, nadam se da je na poziciji Širanovića, ovaj me je danas razočarao, totalno nezainteresovan, izgubljen a kako sam i vidio dosta je spor.

Kakva ba PL, pusti te šuplje. Nit para niti ljudskih resursa
u toku priprema sam napisao da bi mogli povest kolo.da smo pobijedili kakanj bili bi prvi.što se tiče bodova super dobar start.ali sve je nekako na silu. nije po nekom mom shvatanju igre.evo nabrojao si neke nedostatke. po meni sućeska nema mjesto u prvih 11 proda puno lopti .ali to odlučije trener.ja sam lično iznenadjen slabim partijama koje pruža terzić.hvalio sam ga .i definitivno jusufović zna odletit u prazno.trebali bi to popraviti.sve je dobro dok se osvajaju bodovi ali treba puno raditi na uigravanju linija na terenu.odbrana sredina.napad.čehajić me je pozitivno iznenadio.golovima ne toliko igrom.nadam se bar bodu u sljedećem kolu.mogli bi jer igramo zatvoreno i teško primamo golove.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.