SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: __Liedson__,deyo

Megamon
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la Megamon » 26 jul 2011, 22:50

legenda reala je napisao/la:Grenn Dragons -Pivopije 1:2 nakon 30 minuta
Strijelci :Megamon,muhovic,OTNYS YNWA

U dobroj formi ove Pivopije ,valjda ćemo mi sutra biti bolji ,bar ja večeras nisam imao sreće u 93 sam promašio Partizana ,al biće bolje sutra i u ligi ;)
Jaki smo k'o beton i to armirani.Jest da sam ja glavna zvijezda ekipe.ujedno sam i najbolji strijelac ekipe.Proslu utakmicu dva gola,evo sad jedan a bit ce jos u drugom poluvremenu. :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 26 jul 2011, 22:50

Zagor je napisao/la: imaš dara, mogao bi kolumne pisati za našu ligu, ono iz zezancije na ovoj strani forumu. ;) :D
Mogli ste mi dat' da nesto vako pisem i kad pocne sezona za 3. ligu samo... :mrgreen: Da malo ofiram Dragonse u svojim tesktovima :mrgreen:
alacious je napisao/la:Kad pocinje nova sezona?
13.08...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 jul 2011, 22:53

Megamon je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Grenn Dragons -Pivopije 1:2 nakon 30 minuta
Strijelci :Megamon,muhovic,OTNYS YNWA

U dobroj formi ove Pivopije ,valjda ćemo mi sutra biti bolji ,bar ja večeras nisam imao sreće u 93 sam promašio Partizana ,al biće bolje sutra i u ligi ;)
Jaki smo k'o beton i to armirani.Jest da sam ja glavna zvijezda ekipe.ujedno sam i najbolji strijelac ekipe.Proslu utakmicu dva gola,evo sad jedan a bit ce jos u drugom poluvremenu. :D
Gledo sam tvoje parove i nema šanse da ćeš išta dati u drugom poluvremenu ,jer si sve odigro navijački nisi ništa profesionalno ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 26 jul 2011, 22:54

SportSport.ba liga sve vise i vise napreduje, nakon sto su iz UEFE objavili da bi se u Katru na SP-u mogl'o igrati tri poluvremena, iz saveza su odmah odlucili iskusati tu ideju na prijateljskim, naime jedno poluvrijeme se igra utorak, drugo u srijedu, a trece u cetvrtak... No, neki to ne znaju, a nazivaju sebe najboljim igracem tima...
Megamon je napisao/la:Jaki smo k'o beton i to armirani.Jest da sam ja glavna zvijezda ekipe.ujedno sam i najbolji strijelac ekipe.Proslu utakmicu dva gola,evo sad jedan a bit ce jos u drugom poluvremenu. :D
:lol: :lol: :lol:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 26 jul 2011, 22:59

Ekspresan odgovor iz ekipe Zmajeva
Održana vanredna presica u klupskim prostorijama

Nakon što su od igrača FK Formule stigle uvrede na račun kapitena te ekipa Bosca i sada skoro već veterana OTNYS_YNWA odlučeno je da se održi vanredba press konferencija za novinare na kojoj će kapiten Bosco porazgovorati sa novinarima i predstaviti im svoju stranu priče.

Kapiten je svoju izjavu otpočeo riječima: " Teško mi padaju uvrede od Edina za kajeg sam bio siguran da je on moj veliki sportski prijatelj, ali i veliki protivnik na terenu. Uvijek sam ga poštovao i smatrao odličnom osobom međutim njegove današnje riječi su me jako uvrijedile i razočarale. Istina je da u posljednje vrijeme nisam u formi i nadam se da će to goraždanska publika shvatit. Naime prolazim kroz veoma teško životno razdoblje i imam privatnih problema što se odrazilo na moju formu. Istina je da sam često zalazio i po birtijama u zadnje vrijeme, ali to je jedini način da utopim veliku tugu. Edin je moj prijatelj i nadam se da ću dobiti izvinjenje od njega".

Kapiten je ovu priliku iskoristio i da poruči svojim navijačima da mu daju samo malo vremena i da će se uskoro vratit u formu zajedno sa svojim suigračem OTNYS_YNWA koji ulazi u najbolje i najzrelije igračke godine. Za kraj današnje konferencije policajac je zamolio igrače da kupe preostalih 1000 godišnjih ulaznica i da zajedno na "Dolini Zmajea" dočekaju novu sezonu.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 26 jul 2011, 23:03

Bosco je napisao/la:Ekspresan odgovor iz ekipe Zmajeva
Održana vanredna presica u klupskim prostorijama

Nakon što su od igrača FK Formule stigle uvrede na račun kapitena te ekipa Bosca i sada skoro već veterana OTNYS_YNWA odlučeno je da se održi vanredba press konferencija za novinare na kojoj će kapiten Bosco porazgovorati sa novinarima i predstaviti im svoju stranu priče.

Kapiten je svoju izjavu otpočeo riječima: " Teško mi padaju uvrede od Edina za kajeg sam bio siguran da je on moj veliki sportski prijatelj, ali i veliki protivnik na terenu. Uvijek sam ga poštovao i smatrao odličnom osobom međutim njegove današnje riječi su me jako uvrijedile i razočarale. Istina je da u posljednje vrijeme nisam u formi i nadam se da će to goraždanska publika shvatit. Naime prolazim kroz veoma teško životno razdoblje i imam privatnih problema što se odrazilo na moju formu. Istina je da sam često zalazio i po birtijama u zadnje vrijeme, ali to je jedini način da utopim veliku tugu. Edin je moj prijatelj i nadam se da ću dobiti izvinjenje od njega".

Kapiten je ovu priliku iskoristio i da poruči svojim navijačima da mu daju samo malo vremena i da će se uskoro vratit u formu zajedno sa svojim suigračem OTNYS_YNWA koji ulazi u najbolje i najzrelije igračke godine. Za kraj današnje konferencije policajac je zamolio igrače da kupe preostalih 1000 godišnjih ulaznica i da zajedno na "Dolini Zmajea" dočekaju novu sezonu.

Bosko uzvraca udarac ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 26 jul 2011, 23:08

UUUuuuu sta pripreme na Bjelasniici uradise od covjeka (@adnan24). :lol: :lol: :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 26 jul 2011, 23:10

Vijest se brzo siri
I "Trkaci" na vandrednoj pressici

Nakon sto su novinari bahnuli na vrata Edinu koji se vec krenuo kupat', vijesti iz tabora "Zmajeva" "skvasili" su Edina vise nego topla voda, doticni je odmah i sazvao pressicu za novinare, na kojoj su osim doticnih prisustvovali u clanovi FK Formula. Bolje reci jedan clan, posto kapiten ne dolazi na utakmice, a kamoli na press konferencije, dok Devil tuguje zbog poraza Partizana, iako je Zvezdas...

...Bosco, moj veliki sportski prijatelj, nije bas najbolje shvatio moje rijeci, on je super igrac sa nevjerovatnim predispozicijama za napredak, nadam se da ce se vratiti u formu poslije utakmice 2. kola gdje se nasi klubovi medjusobno sudaraju, rijeci su EdinaTM87, inace prve violine tima...

Ovaj momak kao izvinjenje prema Boscu je kupio jednu od preostalih 1000 godisnjih ulaznica i prisustvovat ce mecevima u Dolini zmajeva.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 jul 2011, 23:15

Suigrači me izbjegavaju !!!!

Danas je preskonferenciju održao legenda rela i požalio se novinarima kako ga suigrači iz ekipe Green Dragons u posljednje vrijeme izbjegavaju kako na terenu ,tako i van njega .
Reko je kako ga ignorišu u igri i ne žele da mu dodaju lopte pa on sam mora igrati i zabijati ,njih dvojica kao stariji igrači se pitaju za sve i mene ne pitaju ništa .
Oni sami prave preskonferncije i pričaju o planovima u narednoj sezoni ,dok mene niko i ne kontaktira ,osjećam se uvrijeđeno i tužno ,za ovu ekipu sam dao sve a oni mi sad ovako vraćaju :(
Bilo je razgovora sa menadžerom da napustim ekipu zbog takvoga stanja u njoj ,ali sam odlučio da nigdje neidem jer želim svom gradu posvetiti sve svoje golove i želim da klub iz moga grada zaigra jednog dana u Premier Ligi ;)
Nadam se da će doći bolja vremena za ovaj klub ,ali sa ovakvim ponašanjem starijih kolega ,teško ,jednostavno nije ih briga za tim nikao se ne bore ,reko je vidno tužni legenda reala :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 26 jul 2011, 23:22

Dok je danas izlazio iz birtije kapiten Zmajeva je samo dodao da je prihvatio izvinjenje od svog velikog prijatelja Edina i da mu nije jasno koji kuratz više hoće legenda reala sa stalnim zahtjevima rekavši da je on goraždanski Mario Balotelli.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 26 jul 2011, 23:36

Press konferencija popularnih Mislilaca povodom sljedeće sezone.

SLJEDEĆA SEZONA JE NAŠA !...

...riječi su kapitena Mislish UTD-a odmah na početku press konferencije. Uz, mora se reći, neviđenu "navalu" novinara, Zagor je nastavio svoj govor. - Već 2-3 sezone borimo se za ulazak u prvu ligu, par puta smo bili blizu, ali nam je falilo sportske sreće. Mislish United je izgradio svoj ime u prvoj ligi. Čak smo jednom završili i na trećem mjestu najvišeg ranga. Ove sezone radimo ubrzano i nadamo se da ćemo uz pomoć navijača našeg tima popularne "Multrase" uspjeti dostići najviši rang. Odigrali smo i jednu pripremnu utakmicu gdje smo nadigrali Formulu sa 5-1,a moji saigrači Feco i Liedson su dokazali da su u formi. Mislim da je sve na našoj strani i da ćemo ako Bog da uskoro biti među prvoligašima.

U klubskim prostorijama se čuo gromoglasni aplauz na kraju pressice, a na izlasku iz istih bila je manja skupina navijača ovog tima gdje su držali transparent s natpisom "Uz vas smo, samo hrabro". Desila se jedna nezgoda kapitena. Vjerovatno iznenađen podrškom navijača kapiten MU-a je zaboravio na jedan red stepenica i za malo nije pao. Uhvatili su ga dvojica novinara sa sportsport.ba.

;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 27 jul 2011, 00:48

Iako je situacija losa u ekipama FK Formula i Green Dragons profesionalonost izmjedju igraca je maestralna, no u Pivopija skroz obrnuto! Naime klub odlicno stoji, sjajno im idu pripreme, no zatekli smo kapitena Faraona iz Visoka ljutog na svoje saigrace zbog neprofesionalizma...

"Mi smo ozbiljna ekipa, prosle sezone smo zamali usli u drugu ligu, ove cemo sigurno, no naljutilo me tipovanja mojih saigraca mec Zeljo - Makabi 0:2, jasno je da Zeljo razbija Makabi, kakva neprofesionalnost od njih... Tuzno kaze Faraon.

Iako su kao mali isli na utakmice Sarajeva, Megamon i muhovic se brane izjavom:

"Ma ne, imam pouzdane informacije da je Blekic vec kupio tu tekmu i da Makabi dobija 2:0, kapitena nisam stigao obavijestiti o tome, no ja i muhovic smo tipovali cisto profesionalno! Izjavio je Megamon inace Blekicev dobar prijatelj.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 jul 2011, 01:52

Da nema ovih trećeligaša ne bi bilo zanimljivo uopšte igrat kamoli ulazit na ovaj pdf :lol: :P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 27 jul 2011, 02:21

ajde nastavite pisati u temi ss.ba liga chat, ljudi ovdje ne vide obavijesti a i ove nove grbove i dresove dok nadjem trebam preci 50 stranica :x :roll:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 27 jul 2011, 13:54

defender je napisao/la:ajde nastavite pisati u temi ss.ba liga chat, ljudi ovdje ne vide obavijesti a i ove nove grbove i dresove dok nadjem trebam preci 50 stranica :x :roll:
Pa to je chat, ovo su vrlo vazne vijesti iz klubova, nemoj tako ;)

EDIT: Prica se nastavlja ovde: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 47#1210347" onclick="window.open(this.href);return false;

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 27 jul 2011, 18:03

Ima li gdje mojih "Pjetlova" ?

Ništa katastrofa,nismo trenirali čitavo ljeto,biće problema u 1.ligi. :mrgreen:
FK Pjetlovi

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 27 jul 2011, 18:10

reds je napisao/la:Ima li gdje mojih "Pjetlova" ?

Ma kak'i kume, ima da se prosetamo ovom ligom. Svi smo dobili zasluzen odmor i iskoristili ga maksimalno, sad idemo u Aziju malo reklamirati klub, odigrati koju tekmu sa Tajlandom i Malezijom. Pravimo novi brand - 'Pijetlovi'. :mrgreen:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 jul 2011, 18:13

Johnyx95 je napisao/la:
reds je napisao/la:Ima li gdje mojih "Pjetlova" ?

Ma kak'i kume, ima da se prosetamo ovom ligom. Svi smo dobili zasluzen odmor i iskoristili ga maksimalno, sad idemo u Aziju malo reklamirati klub, odigrati koju tekmu sa Tajlandom i Malezijom. Pravimo novi brand - 'Pijetlovi'. :mrgreen:
E hajde kad ste tu ,mogli smo za sljedeću sedmicu zakazati jednu prijateljsku(uzvrate ovih utakmica ) ,nama bi dobro došla kao posljednja provjera pred prvenstvo jedna utakmica sa nekim prvoligašem :?:

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 27 jul 2011, 18:17

Imamo carter let za Hong Kong sutra ujutro, tako da nista od toga... :mrgreen:

Salim se, naravno da moze jedna tekma samo ne znam gdje nam je @Zdena, al valjda ce naletit i on. Stavite nam parove i to, jer kolko vidim savez ne zeli da ima posla s prijateljskim. :lol:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 jul 2011, 18:19

Johnyx95 je napisao/la:Imamo carter let za Hong Kong sutra ujutro, tako da nista od toga... :mrgreen:

Salim se, naravno da moze jedna tekma samo ne znam gdje nam je @Zdena, al valjda ce naletit i on. Stavite nam parove i to, jer kolko vidim savez ne zeli da ima posla s prijateljskim. :lol:
Postaviće neko iz saveza već u petak parove za prijateljske ,a ja ću postaviti ,tipovaće se mislim do 04.08 ;)

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.