Gledaj,reprezentacija se stvara godinama,neki igraci su tu po 10 godina i imaju ogromne zasluge.Sve u redu dok se ne plasiramo na svjetsko prvenstvo.Odjednom ti neki zasluzni igraci otpadaju sa spiska(a prije su se zvali a igrali su isto kao sad-to je kljucno)a upadaju neki igraci koji NISU bolji od njih i uz to je jos vrlo evidentan sukob interesa selektora jer je vecina tih igraca iz agencije u kojoj je zaposlen njegov brat.aleksandar_veliki je napisao/la:Decko, stvarno me iznenadjujes. O cemu ti pricas? Ljudi, da li je trsko shvatiti da u Brazil ide onaj koga pozove selektor. Cuj jel postenodrummer je napisao/la:Jel posteno da umjesto Hadzica u Brazil ide Zahirovic-jeste.
Je li posteno da umjesto Tina ide Rahimic-jeste
Je li posteno da umjesto Kvržića ide Ibricic-jeste
Je li posteno da umjesto Šunjića ide Pandza-jeste
Je li posteno da umjesto Vrsajevica ide Muslimovic-jeste
Đe problem?
U parama je problem,eto đe,u procentu i proviziji.I da ja to mirno gledam?Nema sanse., bas ne mogu vjerovati...
E sad,ovi nabrojani bi to sve trebali mirno gledati,znajuci ako ovi menadzerski igraci budu igrali da nema od te igre nista,i dopustiti da nakon izvjesne blamaze budu,kao nosioci igre,okrivljeni za debakl i da ih taj isti selektor optuzi a sa sebe skine svu odgovornost kao sto uvijek i radi.
Prijatelju moj,to ti je cista utopija da neko sa ugledom i reputacijom sam sebe izlozi rafalnoj paljbi javnosti,pametan covjek to pokusa prevenirati.
Reprezentacija nije klub,to nije ni slicno.