KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Tema privatizirana,ponovo.
Postovi ko ,,Gorski vjenac,,
Postovi ko ,,Gorski vjenac,,
naucila se nova rijecbosnas_ je napisao/la:@fera ,ti dobro znas da se ne volim prepirati sa primitivcima,pogotovo ne sa onim anemicnim neznalicama koji su u stanju igraca nazvati Ciganinom samo zato sto je pored Bosne prije 2 godine izabrao Zvezdu! (iako se on tu najmanje pitao,jer je Zvezda ponudila vise novca Slobodi ,jer je Minja bio pod ugovorom)! Ne znam zasto je sramota otici u C.Zvezdu!? to smo mi neko i nesto,a Zvezda neki balavi anemicni kolektiv,bez tradicije,renomea..!? ajd nebitno,ti tako mislis,i to ce neko mozda i postovati,neke babe anemicnih predispozicija!..
To da sam za Radonjica rekao da ce nam biti veliko pojacanje je laz i bezobrazluk! rekao sam samo ,obzirom da dolazi iz jake ekipe kakav je Turow vjerujem da ce nam biti od koristi,i nista vise! ispostavilo se da nam zasad nije od koristi i to je to,sta sam ja tu pogrijesio? mozda zato sto ga nisam poput anemicnih bezobraznika docekao dobro dosao Cigane!? stvarno ne razumijem tvoj intelektualni sklop,ali ajd,i ne trebam!..
To da sam uporedio Bosnu sa CSKA je laz i bezobrazluk,samo sam htio reci da danasnja pobjeda nad Olimpijom koju je CSKA jedva dobio ima posebnu tezinu,jer smo dolaskom Milosevica i Rakocevica dobili na kvaliteti! jos kad se Zlaja oporavi bicemo odlican tim,eh jedino ako ti i Zlaja nije ciganin jer je iz Srbije!.. fakat svakakvih debila!..
U svakom slucaju,nezeleci se prepirati sa anemicnim primitivcima,u nadi da mi vise neces slati svakodnevno po 100 poruka na PM,imas jedno veliko mahanje!

pa neki ljudi ne znaju kako je otisao minja u zvezdu...@Target objasnio.....to je uigrana linija misko - zare - tal....kada je halil to odbio onda su pocela maltretiranja, klupa i slicno....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Oko cega se pojedini zamaraju je naprosto nevjerovatno! pa sta ako je Minja pored Bosne izabrao Zvezdu? zar je to neka sramota? ili je Zvezda anemicni klub,bez tradicije,klub iz nekog zaseoka ..zasto vam smeta Zvezda!? pa kako mozete biti toliko primitivni!.. Razne nene i fere ovdje valjaju gluposti i oni iskrenim navijacima Bosne su zgadili ovaj forum,neka oni svoje psiho-fizicke nedostatke negdje drugo ispoljavaju,a ne ovdje,prosipajuci svoj primitivizam,ljubomornu,frustriranost i nedostatak hormona u razvoju!
Pa taj isti nesposobni @nena kaze da je logicno zasto je Milosevic imao 21 poen,13 skokova jer je novi igrac i kao to je tako svugdje,igrac u prvoj utakmici uvijek da vise od svojih mogucnosti,valjda je zaboravio Radonjica koji je takodjer u prvoj utakmici u dresu Bosne odigrao onako kao Milosevic juce protiv Olimpije!?.. e,svakakvih levata prati kosarku danas,,,zato nam i jesu dvorane prazne!.. sve dok kosarku prate ljudi koji su svojevremeno bili oslobodjeni fizickog u skoli,dotle ce dvorane izbjegavati svaki iole normalan covjek! a svi koji poznaju feru ili nenu znaju da imaju nekih 170c,fera sepa na lijevu,nena na desnu nogu,ali su et ipak veliki strucnjaci za sport,a nedostatak hormona u razvoju vide kao svoju prednost,jer kao takvi bolje vide ono sto drugi ne vide!..
Pa taj isti nesposobni @nena kaze da je logicno zasto je Milosevic imao 21 poen,13 skokova jer je novi igrac i kao to je tako svugdje,igrac u prvoj utakmici uvijek da vise od svojih mogucnosti,valjda je zaboravio Radonjica koji je takodjer u prvoj utakmici u dresu Bosne odigrao onako kao Milosevic juce protiv Olimpije!?.. e,svakakvih levata prati kosarku danas,,,zato nam i jesu dvorane prazne!.. sve dok kosarku prate ljudi koji su svojevremeno bili oslobodjeni fizickog u skoli,dotle ce dvorane izbjegavati svaki iole normalan covjek! a svi koji poznaju feru ili nenu znaju da imaju nekih 170c,fera sepa na lijevu,nena na desnu nogu,ali su et ipak veliki strucnjaci za sport,a nedostatak hormona u razvoju vide kao svoju prednost,jer kao takvi bolje vide ono sto drugi ne vide!..
Hahaha, nisam siguran da čovjek uopšte poznaje značenje riječi, jer ove kontekste u kojima je on upotrebljava, ja prvi put vidim u kombinaciji sa boldiranim pridjevomsoe je napisao/la:naucila se nova rijecbosnas_ je napisao/la:@fera ,ti dobro znas da se ne volim prepirati sa primitivcima,pogotovo ne sa onim anemicnim neznalicama koji su u stanju igraca nazvati Ciganinom samo zato sto je pored Bosne prije 2 godine izabrao Zvezdu! (iako se on tu najmanje pitao,jer je Zvezda ponudila vise novca Slobodi ,jer je Minja bio pod ugovorom)! Ne znam zasto je sramota otici u C.Zvezdu!? to smo mi neko i nesto,a Zvezda neki balavi anemicni kolektiv,bez tradicije,renomea..!? ajd nebitno,ti tako mislis,i to ce neko mozda i postovati,neke babe anemicnih predispozicija!..
To da sam za Radonjica rekao da ce nam biti veliko pojacanje je laz i bezobrazluk! rekao sam samo ,obzirom da dolazi iz jake ekipe kakav je Turow vjerujem da ce nam biti od koristi,i nista vise! ispostavilo se da nam zasad nije od koristi i to je to,sta sam ja tu pogrijesio? mozda zato sto ga nisam poput anemicnih bezobraznika docekao dobro dosao Cigane!? stvarno ne razumijem tvoj intelektualni sklop,ali ajd,i ne trebam!..
To da sam uporedio Bosnu sa CSKA je laz i bezobrazluk,samo sam htio reci da danasnja pobjeda nad Olimpijom koju je CSKA jedva dobio ima posebnu tezinu,jer smo dolaskom Milosevica i Rakocevica dobili na kvaliteti! jos kad se Zlaja oporavi bicemo odlican tim,eh jedino ako ti i Zlaja nije ciganin jer je iz Srbije!.. fakat svakakvih debila!..
U svakom slucaju,nezeleci se prepirati sa anemicnim primitivcima,u nadi da mi vise neces slati svakodnevno po 100 poruka na PM,imas jedno veliko mahanje!

uredno si prijavljen administraciji.......a radonjic turow - odlican igrac,hahhahaa.....svasta si ovdje napisao sto nema veze sa kosarkom, ali vidjet cemo sta ce administracija da kaze na sve ovo......i jos raznorazne stvari koje si ti pisao, trebao bi nam dan da ih procitamo...a sada otidji na drugi forum i vidi sta sam napisao prije tekme ko ce da dobije, nauci malo trebat ce ti kasnije.....bosnas_ je napisao/la:Oko cega se pojedini zamaraju je naprosto nevjerovatno! pa sta ako je Minja pored Bosne izabrao Zvezdu? zar je to neka sramota? ili je Zvezda anemicni klub,bez tradicije,klub iz nekog zaseoka ..zasto vam smeta Zvezda!? pa kako mozete biti toliko primitivni!.. Razne nene i fere ovdje valjaju gluposti i oni iskrenim navijacima Bosne su zgadili ovaj forum,neka oni svoje psiho-fizicke nedostatke negdje drugo ispoljavaju,a ne ovdje,prosipajuci svoj primitivizam,ljubomornu,frustriranost i nedostatak hormona u razvoju!
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ima nesto i u tome da igrac odigra prvih par utakmica dobro, "na svjezinu"...
Uvijek se sjetim Veala i njegove perfektne partije protiv Igokee prije par sezona. Poslije toga ni V od Veala nismo vidjeli.
Da li je to i ovdje slucaj ostavimo da pokaze vrijeme.
Svako ima pravo na svoje misljenje, nas je ova bosanska svakodnevica dokrajcila i nekako nedamo drugima da imaju pravo na svoje misljenje ako se razlikuje od naseg.
Ne bi skodilo malo razuma i tolerancije ovdje, svako drugacije misljenje se docekuje kao uvreda, ne vjerujem da bas tako komunicirate u stvarnom zivotu, jer ako je tako onda bas i nemate puno prijatelja, ko bi trpio toliko uvreda i nametanja misljenja.
Stvar je u tome da ovdje ima razlicitih generacija i to je dobro ali ako se nadopunjujemo, medjutim ovdje dolazi do sukoba generacija konstantno.
POJASNJENJE: kad fera za zvezdasa kaze da je "cigan" (nesto slicno onome pitari, kospicari....), to nije uvreda! Neki to ne razumiju jer je ocito u pitanju generacijski jaz.
Hajde da se prestanemo vrijedjati jer svi smo ovdje zbog nase BOSNE.
p.s.
Gdje je otisao Emir Zimic, zna li ko?
Uvijek se sjetim Veala i njegove perfektne partije protiv Igokee prije par sezona. Poslije toga ni V od Veala nismo vidjeli.
Svako ima pravo na svoje misljenje, nas je ova bosanska svakodnevica dokrajcila i nekako nedamo drugima da imaju pravo na svoje misljenje ako se razlikuje od naseg.
Ne bi skodilo malo razuma i tolerancije ovdje, svako drugacije misljenje se docekuje kao uvreda, ne vjerujem da bas tako komunicirate u stvarnom zivotu, jer ako je tako onda bas i nemate puno prijatelja, ko bi trpio toliko uvreda i nametanja misljenja.
Stvar je u tome da ovdje ima razlicitih generacija i to je dobro ali ako se nadopunjujemo, medjutim ovdje dolazi do sukoba generacija konstantno.
POJASNJENJE: kad fera za zvezdasa kaze da je "cigan" (nesto slicno onome pitari, kospicari....), to nije uvreda! Neki to ne razumiju jer je ocito u pitanju generacijski jaz.
p.s.
- storm_raider
- Kontakt:
Zimic je odradio par treninga sa Novim Sarajevom. Odigrace vjerovatno i koju utakmicu. 

Sport je lijek za tijelo i duh.
administracija kaže da je bosnaš stigao pred banoviće zbog vrijeđanja. samo jedan korak iz njega su fera i neno.neno#4 je napisao/la:uredno si prijavljen administraciji.......a radonjic turow - odlican igrac,hahhahaa.....svasta si ovdje napisao sto nema veze sa kosarkom, ali vidjet cemo sta ce administracija da kaze na sve ovo......i jos raznorazne stvari koje si ti pisao, trebao bi nam dan da ih procitamo...a sada otidji na drugi forum i vidi sta sam napisao prije tekme ko ce da dobije, nauci malo trebat ce ti kasnije.....bosnas_ je napisao/la:Oko cega se pojedini zamaraju je naprosto nevjerovatno! pa sta ako je Minja pored Bosne izabrao Zvezdu? zar je to neka sramota? ili je Zvezda anemicni klub,bez tradicije,klub iz nekog zaseoka ..zasto vam smeta Zvezda!? pa kako mozete biti toliko primitivni!.. Razne nene i fere ovdje valjaju gluposti i oni iskrenim navijacima Bosne su zgadili ovaj forum,neka oni svoje psiho-fizicke nedostatke negdje drugo ispoljavaju,a ne ovdje,prosipajuci svoj primitivizam,ljubomornu,frustriranost i nedostatak hormona u razvoju!
predlažem da spustite loptu i međusobne razmirice rješavate na nekom drugom mjestu, a ovu temu oslobodite uvreda, prikivenih šukova i tužakanja. u protivnom, posegnuću za najlakšim rješenjem, a to je da vas odrežem svu trojicu.
sto se tice cigana drago mi je da su oni pravi i iskusni forumasi i ljudi koji prate kosarku skontali sta sam ja htio da kazem a sa ovim bombašima neću da se bavim više stvarno samo sam padam sebi u ocima sto takvima uopste i odgovaram.biskitt je napisao/la:Ima nesto i u tome da igrac odigra prvih par utakmica dobro, "na svjezinu"...
p.s.
zima trenira sa novim gradom kao i kenan bajramovic koji i sa nama zna odraditi poneki trening

@admin ne znam po ćemu to neno i ja spadamo u isti koš sa bosnašem procitaj postove koje on piše u svakom ima par uvreda na racun nene ili mene nevezano o cemu se prica. evo poslije ovih zadnjih njegovih postova javi se po 3-4 covjeka i ismiju ga (sa pravom naravno) i ti onda nas stavljas u isti koš sa takvom osobom koja izvali da neno ili ja mozemo zgaditi nekome KK Bosnu... ja mu porucujem neka pogleda naše finale Eurolige i odma ce mu se vratiti ljubav prema ovoj instituciji jer to e nesto sto se pamti a ne pašalalići,miloševići,zimići,imamovići i ostalo.
ostalim forumašima se izvinjavam radi "privatizovanja" teme i jako dugih postova "gorskih vijenaca" kao sto je to fino rekao jedan nas forumas koji je 100% u pravu. hajmo da uzivamo u ovim lijepim trenucima dok još možemo.
ja sam mozda pretjerao u vezi minje ali moja mrznja prevma delijama ide u više u političke i nacinalne teme a ne bi sada da moram ovdje pisati o arkanu&co pa zato vas molim sve da ovo ostavimo iza sebe. hvala još jednom
You are someone else I am still right here
nerazumijem sto se samonaprijed i fera prepucavaju na ovoj temi
samo naprijed je nekih 10 godina stariji od mene, stari navijac bosne i sa velikim kosarkaskim iskustvom jer je radio i kao trener
fera je jedan mlazi momak, ali voli bosnu svim srcem i kako je igrao kosarku dobro se razumije u nju6
tako da mi nije jasno sto se 2 pozitivca na ovom forumu prepucavaju
ja sam procitao sve vase postove i vidim da je ovdje doslo do nesporazuma
samo naprijed je nekih 10 godina stariji od mene, stari navijac bosne i sa velikim kosarkaskim iskustvom jer je radio i kao trener
fera je jedan mlazi momak, ali voli bosnu svim srcem i kako je igrao kosarku dobro se razumije u nju6
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Meni nije jasno sto ljudi imaju potrebu da izvinete na izrazu seru po ovim forumima, a pricaju se suplje price koje nemaju kraja. Ako nemate kakavu kvalitetnu informaciju ili nesto konstruktivno za reci nemojte ni pisati gluposti i prepirati se.Nadjite se na kafi pa raspravite nedoumice a ne da ovdje u nedogled gledamo neka prepucavanja bez ikakve veze sa utakmicom.
sutra gostujemo kaknju u okviru kupa BiH treba to rutinski rijesiti i lagano u polufinale
Cestitke Bosni za pobjedu protiv Olimpije,uz pomoc tuzlanske kosarkaske skole Milana Milosevica 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Vidi ove tipicne klosarske i luzerske price molim te. Ti decko ako imas kakve dokaze protiv doticnog gospodina - bujrum predoci ih Tuzilastvu. Ali naravno, nemas nista osim bljuvanja i sranja misleci da si pokupio svu pamet svijeta a zapravo dokazujes samo svoj primitivizam. Lijepa je ona stara narodna poslovica - djukele laju a karavana prolazi.dnalydal je napisao/la:Čuj onaj hoće da gradi dvoranu....majko mila koju šuplju taj prosipa......i kao dobićemo prvenstvo, jer dolazi neki turčin na čelo fibe....pa majuku mu, nije to njegova stranka ili uprava sarajeva da se dijele pozicije po toj liniji. Strahoba i grozota kako enki ljudi mogu da vjeruju u ovo. Malo mu se poljuljao ugled lopovskim aferama koje su izasle na vidjelo, pa sad on tu kao nesto planira, ulaze u ocim javnosti......Fuj!
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
odgodjena je kup utakmica....muamer_15 je napisao/la:sutra gostujemo kaknju u okviru kupa BiH treba to rutinski rijesiti i lagano u polufinale
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
slazem se sa tobom i iskreno ja nisam imao nikakve lose namjere i vjerovatno me covjek pogresno razumio. ja povlacim sve sto sam lose rekao i izvinjavam se ako sam ga uvrijedio.nerminh74 je napisao/la:nerazumijem sto se samonaprijed i fera prepucavaju na ovoj temi
@sud u potpunosti si u pravu za sve sto si napisao jer ovo sto smo juce radili i jesu gluposti.
You are someone else I am still right here
radnicki je daleko vaznijineno#4 je napisao/la:odgodjena je kup utakmica....muamer_15 je napisao/la:sutra gostujemo kaknju u okviru kupa BiH treba to rutinski rijesiti i lagano u polufinale
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
drago mi je sto to shvatasfera je napisao/la:slazem se sa tobom i iskreno ja nisam imao nikakve lose namjere i vjerovatno me covjek pogresno razumio. ja povlacim sve sto sam lose rekao i izvinjavam se ako sam ga uvrijedio.nerminh74 je napisao/la:nerazumijem sto se samonaprijed i fera prepucavaju na ovoj temi
@sud u potpunosti si u pravu za sve sto si napisao jer ovo sto smo juce radili i jesu gluposti.
izvinjavam se na pogreskama ali sam kucao zajedno sa kcerkom koja ima 19 mjeseci

Slazem se da ne smije biti vrijedjanja,ali vidite svi ko je prvi poceo! ja sam samo htio reci da je @fera totalno fulio sa Milosevicem,pa sam bio sarkastican,sto je on shvatio kao povod za paljbu u nekom svom stilu! ajd to je sada nebitno! Treba uzivati u pobjedama Bosne,one su nam jako nedostajale! Nadam se da se svi slazemo u jednom,da nakon dugo vremena imamo jako dobru ekipu! kad se uigramo bice tu jos mnogo razloga da uzivamo,i bodrimo nas klub,ili kosarkasku instituciju kakva je Bosna bez sumnje!
Sto se tice onog gore levata sto napada Imamovica,bez trunka argumenata,to je samo dokaz da je Bosna trn u oku mnogima,nazvati jednog od najuspjesnijih biznismena u ovoj drzavi lopovom,kriminalcem.. je jako primitivno i licemjerno!Nazalost mnogo je zlonamjernih i zavidnih ljudi,ali na njih ne treba trositi rijeci!
Budi Bosna!
Sto se tice onog gore levata sto napada Imamovica,bez trunka argumenata,to je samo dokaz da je Bosna trn u oku mnogima,nazvati jednog od najuspjesnijih biznismena u ovoj drzavi lopovom,kriminalcem.. je jako primitivno i licemjerno!Nazalost mnogo je zlonamjernih i zavidnih ljudi,ali na njih ne treba trositi rijeci!
Budi Bosna!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.