NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

bazeni
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la bazeni » 10 jun 2015, 21:35

Bihac96 je napisao/la:Na stadionu "Pod borićima" igra se završnica juniorskog prvenstva F BiH, u prvoj utakmici sastaju se NK "Jedinstvo" - FK "Budućnost" Banovići, u toku je drugo poluvrijeme. Trenutni rezultat 2:1 za "Jedinstvo".

U drugoj utakmici od 18:00 sastaju se FK "Rudar" Kakanj - NK "GOŠK" Gabela.
U finalu su Jedinstvo i GOŠK koji je nakon penala savladao Rudar Kakanj jer je u regularnom dijelu utakmice bilo 0-0.Rudar zadnjih 10-tak minuta bio sa igračem manje jer je jedan igrač dobio direktan crveni karton.Za mene je GOŠK bio malo bolji,ali Rudar imao najbolju šansu na utakmici.Od utakmice sam više očekivao,uglavnom se igralo na napucavanje lopte,bez nekih akcija... ;)

LloriS
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la LloriS » 10 jun 2015, 23:49

Kakvi su ovi nasi jel mozemo uzeti Gosk sutra u finalu ?? Jesu ovo samo ekipe iz Prve lige Federacije ili ih ima i iz PL
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 11 jun 2015, 23:43

Juniori porazeni nakon penala 4:6 od Goska u finalu
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 15 jun 2015, 13:39

Može li koja riječ o Fikretu Karajbiću. Stigao je na probu u Slaviju. Ima li kakvog materijala ? :)

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 15 jun 2015, 17:16

Nikad pravu priliku nije dobio, doveden je kao rezerva nedodirljivom Alminu, tipicni golman Prve lige, branio u Radniku iz Hadzica...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 15 jun 2015, 22:57

Zvijezda Gradačac za 6 dana počinje pripreme, pregovaraju igračima, Metaleghe doveo već tri igrača, spremaju se ljudi, kod nas odmaraju. Bila nam jaka sezona, potreban je odmor.
Ne znam zašto se ništa ne prilča, zašto uvijek pokupimo otpatke od igrača, što niko neće daj nama, sreća da Janjoš od njih sviju izvuče maksimum, ali njega neće biti do kraja, kakvi ćemo biti..

rondo
Kontakt:

Post Postao/la rondo » 16 jun 2015, 11:57

kakav je bio siljeg proslu sezonu?
Volim Zrinjski, volim Mostar, svaki kamen ovog grada..

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 17 jun 2015, 00:19

rondo je napisao/la:kakav je bio siljeg proslu sezonu?
Srednja žalost, mislim za 1 lige FbiH dobar, ali za Zrinjskog i nesto vece sigurno nije.

BIHfAnatiC86
Kontakt:

Post Postao/la BIHfAnatiC86 » 18 jun 2015, 18:44

Jedinstvo sad ako ne udje nece nikad...

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 19 jun 2015, 01:34

BIHfAnatiC86 je napisao/la:Jedinstvo sad ako ne udje nece nikad...

To se govori svake godine ;)

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 19 jun 2015, 13:35

Priča se da napadamo PL,a nikakva dešavanja ne vidim...(možda je do mene)
Sent using Tapatalk

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 19 jun 2015, 13:56

Sinanović i Milenković najvjerovatnije ostaju u Jedinstvu ;)

bihac1968
Kontakt:

Post Postao/la bihac1968 » 20 jun 2015, 01:34

Ostaje i Topić??

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 20 jun 2015, 18:47

Ma ja mislim da hoćemo na PL. Janjoš je tu, sastaviće on ekipu, pa i ako ne bude nešto para u klubu igraćemo dobro, a kad krenemo dobro, Emdžo će njih dati, jer su izbori, i njemu su veliki glasovi tu, pa vidjećemo još, iako ako bi išli na PL trebali bi se polako spremati

TehnickiDirektor
Kontakt:

Post Postao/la TehnickiDirektor » 20 jun 2015, 19:25

Nije samo ici na Premijer ligu i sastaviti ekipu. Mnogo je tu popratnih sadržaja koje mi nemamo. Glavna je infrastruktura. Svlačionice su u jako lošem stanju, tribine, VIP loza, loza za novinare, press centar, sala za doping kontrolu. Zatim teren nije bas zadovoljavajući, ali to moze proci, električni semafor..

Pametnije je napraviti dugoročni plan i fokusirati na na jedan segment, npr:infrastrukturu i igrati s našim momcima, pa kad to bude na nivou, onda uz naše talente nabaviti provjerene igrače i ući u PL.

Postano Iphone 6

BIHfAnatiC86
Kontakt:

Post Postao/la BIHfAnatiC86 » 20 jun 2015, 21:15

nebeskasila je napisao/la:
BIHfAnatiC86 je napisao/la:Jedinstvo sad ako ne udje nece nikad...

To se govori svake godine ;)
Sad ispada 6 ekipa i stalno ce se vrtiti 3-4 ekipe koje ce ulaziti i ispadati, Jedinstvo ne vidim medju tim ekipama, jer zaostaje u mnogo cemu za tim ekipama, ipak ljudi imaju uslove za PL stecene tok svih ovih godina koje Jedinstvo igra u 1. ligi federacije

Nije ni PL kao sto je bila kad ju je Jedinstvo igralo i sad treba svasta nesto imati, sve su prilike da ce Jedinstvo 100 godina docekati u trenutnom rangu takmicenja...

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 20 jun 2015, 21:20

BIHfAnatiC86 je napisao/la:
Sad ispada 6 ekipa i stalno ce se vrtiti 3-4 ekipe koje ce ulaziti i ispadati, Jedinstvo ne vidim medju tim ekipama, jer zaostaje u mnogo cemu za tim ekipama, ipak ljudi imaju uslove za PL stecene tok svih ovih godina koje Jedinstvo igra u 1. ligi federacije

Nije ni PL kao sto je bila kad ju je Jedinstvo igralo i sad treba svasta nesto imati, sve su prilike da ce Jedinstvo 100 godina docekati u trenutnom rangu takmicenja...
Po cemu to Jedinstvo zaostaje za nekim ekipama koje ce ispasti iz PL ? Po cemu su Travnik,Vitez,Mladost DK,pa i Velez sto se tice federacije ispred Jedinstva barem po infrastrukturi ? Kod nas stanje jeste katastrofalno ali i ovakav stadion kakav je sad je medju boljim u drzavi.Bihac ima ljude koje ce ulagati u klub i koji bi nas lako odveli u PL,samo ne moze niko otjerati ove sadasnje kojima je cilj unistavanje kluba i uzimanje para u svoj dzep preko Jedinstva.Kad se takvih ljudi rjesimo onda mozemo pricat o necem vecem.Nema sumnje da cemo se mi sad borit za PL al to ce biti sve na silu,jer znamo kako to kod nas funkcionise pred izbore.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 20 jun 2015, 23:23

Koji su to ljudi koji ce ulagati u klub matere ti, gdje su ti ljudi bili dosad...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

treci
Kontakt:

Post Postao/la treci » 20 jun 2015, 23:33

Ja ipak mislim da smo mi zadnji voz propustili u onoj trci sa slobodom, tad su nam se sve karte poklopile. Poslije toga mozda dodje opet al tesko da se sve tako ispoklapa. Treba sjest napraviti plan za 5 10 godina i raditi na tome i kad se udje da sve fercera, radi i da ispunjavamo sve uslove, bolje nego da udjemo spletom okolnosti pa nas ljudi izbuse i vrate nazad

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

BIHfAnatiC86
Kontakt:

Post Postao/la BIHfAnatiC86 » 21 jun 2015, 10:47

Bihac96 je napisao/la:
BIHfAnatiC86 je napisao/la:

Po cemu to Jedinstvo zaostaje za nekim ekipama koje ce ispasti iz PL ? Po cemu su Travnik,Vitez,Mladost DK,pa i Velez sto se tice federacije ispred Jedinstva barem po infrastrukturi ? Kod nas stanje jeste katastrofalno ali i ovakav stadion kakav je sad je medju boljim u drzavi.Bihac ima ljude koje ce ulagati u klub i koji bi nas lako odveli u PL,samo ne moze niko otjerati ove sadasnje kojima je cilj unistavanje kluba i uzimanje para u svoj dzep preko Jedinstva.Kad se takvih ljudi rjesimo onda mozemo pricat o necem vecem.Nema sumnje da cemo se mi sad borit za PL al to ce biti sve na silu,jer znamo kako to kod nas funkcionise pred izbore.
Mladost nije zato sto su se tek plasirali i sigurno ispadju iduce sezone, ali ostali su jako daleko od Jedinstva sto se tice svega. To sto pricas o privatnicima i ljudima od toga nema nista, Jedinstvo zivi od grada, a ne od njih i dok god bude tako bit ce u 1. ligi FBIH

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.