Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Džanan Musa
Ovo je isto kao kad neka seljacina cijeli zivot vozi golfa dvojku, pa mu preko ljeta dodje rodbina iz inostranstva s X6-icom i on u tih 20 dana koliko oni budu tu objavi 30 slika s njihovim autom i sve vrijeme maltretira narod divljajuci po putu. Tako isto i Musa, pokazao je da moze igrati na nivou ABA lige, a sve preko toga nije sigurno. Medjutim, on je u tih 20-ak meceva ove sezone malo osjetio NBA parkete i evo kakve debilizme pravi.
Niti je sramota voziti golfa (ili uopste biti bez auta), niti je sramota biti kosarkas za ABA lige (ili amater za nase A2 lige), ali je belaj kad se 'opanak pocipeli', ili kako vec ide ta izreka u nasem narodu.
JHam, pa svaka budala iz NBA svijeta zna napamet glavne akcije svih timova iz lige, ali je svejedno Musin postupak za pocupati kosu s glave. Nije on vise balavac da mu se tolerisu svi moguci ispadi, koji se svako malo desavaju.
Niti je sramota voziti golfa (ili uopste biti bez auta), niti je sramota biti kosarkas za ABA lige (ili amater za nase A2 lige), ali je belaj kad se 'opanak pocipeli', ili kako vec ide ta izreka u nasem narodu.
JHam, pa svaka budala iz NBA svijeta zna napamet glavne akcije svih timova iz lige, ali je svejedno Musin postupak za pocupati kosu s glave. Nije on vise balavac da mu se tolerisu svi moguci ispadi, koji se svako malo desavaju.
-
- Kontakt:
Pojeo je jedno veliko ****. Da je njemu igra dobra mozda mu za ovo ne bi nista ni rekli a u njega je igra obicna kur*cina. Poletio je previse. Prokockao je svoju sansu da je ostao jos 2 godine u europi pa dokazao klasu sad bi bio isti Doncic. Sad je sam sebe unazadio 10 godina. I nikad vise nece moci postici ono sto je mogao da je bio pametan.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Isti doncic,ne pretjeruj.Mozda bi bio max Gallinari
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Da je ostao jos dvije godine u Evropi bio bi isti Doncic.
Da je ostao jos tri godine u Evropi bio bi isti LeBron.
A da je ostao jos 5 godina u Evropi bio bi bijeli Jordan.
Da je ostao jos tri godine u Evropi bio bi isti LeBron.
A da je ostao jos 5 godina u Evropi bio bi bijeli Jordan.
- BosniaBoston
- Kontakt:
I ta evrops je precijenjen argument,samo bi stagnirao.Problem je u tome sto je u periodu kad je morao biti u Evropi izabrao los tim i cinjenica da nije otisao na College a imao je ponudu od Sjeverne Karoline
#Punoljetstvo
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ma ne znam ti gdje da je igrao s ovim mozgom i zeljom za napredak, bio bi isti. I u BiH ligi i u NBA lik zna da uradi lijevi dvokorak i da polozi desnom rukom, te da sutne tricu. I to zna vec 5 godina, bez milimetra napretka.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BosniaBoston
- Kontakt:
Njegov lektor je milijarderObjasnijo

#Punoljetstvo
Da,Ali tamo ne bi primao platu i ne bi mogao financirati DZ kao DzenisaBosniaBoston je napisao/la: ↑18 dec 2019, 10:42I ta evrops je precijenjen argument,samo bi stagnirao.Problem je u tome sto je u periodu kad je morao biti u Evropi izabrao los tim i cinjenica da nije otisao na College a imao je ponudu od Sjeverne Karoline

- BosniaBoston
- Kontakt:
Realno jedan od razloga njegovog pada je taj Dzenis Dzenis.Ocigledno iskoristava svog brata,preko njega ispunjava svoje snove i kupi kajmak.Da sam Dzanan odmah bi mu postavio limite
#Punoljetstvo
mozda je decko inteligentan pa ovako mi u bosni trebamo znati da je zbog ovoga ispao iz rotacije a ne zbog ocajne igre:-)
Brat se pita za mnogo toga,to bi ti mogao potvrditi stari forumas Neno4.Nije on kriv Sto se ovaj kurci Kada zabije jednu od 6 trica,.......BosniaBoston je napisao/la: ↑18 dec 2019, 10:52Realno jedan od razloga njegovog pada je taj Dzenis Dzenis.Ocigledno iskoristava svog brata,preko njega ispunjava svoje snove i kupi kajmak.Da sam Dzanan odmah bi mu postavio limite
od 50+ igrača iz ex Yu koliko je došlo u NBA, koliko njih je tamo stiglo iz NCAA? Vučević i Dukan mi padaju na pamet, neka me neko ispravi ako ima još...BosniaBoston je napisao/la: ↑18 dec 2019, 10:42I ta evrops je precijenjen argument,samo bi stagnirao.Problem je u tome sto je u periodu kad je morao biti u Evropi izabrao los tim i cinjenica da nije otisao na College a imao je ponudu od Sjeverne Karoline
Vučević je ipak centar i to je kudikamo lakše, a Dukan je NBA zakačio samo preko nepotizma.
Litvancima je decenijama NCAA bio dobar izlog, ali za Jugoslovnene to je uglavnom bio put za one srednje talentovane. Top talenti su odmah bacani u ozbiljnu vatru da se vidi ko može a ko ne može, jako rijetko top talenti biraju odlazak na koledž
Nemanja86 je napisao/la: ↑18 dec 2019, 11:06od 50+ igrača iz ex Yu koliko je došlo u NBA, koliko njih je tamo stiglo iz NCAA? Vučević i Dukan mi padaju na pamet, neka me neko ispravi ako ima još...BosniaBoston je napisao/la: ↑18 dec 2019, 10:42I ta evrops je precijenjen argument,samo bi stagnirao.Problem je u tome sto je u periodu kad je morao biti u Evropi izabrao los tim i cinjenica da nije otisao na College a imao je ponudu od Sjeverne Karoline
Vučević je ipak centar i to je kudikamo lakše, a Dukan je NBA zakačio samo preko nepotizma.
Litvancima je decenijama NCAA bio dobar izlog, ali za Jugoslovnene to je uglavnom bio put za one srednje talentovane. Top talenti su odmah bacani u ozbiljnu vatru da se vidi ko može a ko ne može, jako rijetko top talenti biraju odlazak na koledž
Problem je Sto u Ncaa moras prije prvog ugovora .Teletovic je htio ,Ali nije mogao jer je rano potpisao prof.ugovor sa Slobodom..Litvanci mozda drugacije razmisljaju,prvo skola pa Kosarka.
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 18 dec 2019, 11:16, ukupno mijenjano 2 puta.
- BuffonGigi
- Kontakt:
@lumani, mislis u NCAA moras prije prvog ugovora?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Da .da.
musa je ovakvim postupcima samo olaksao nasim navijacima da ga lakse prekrize....niko ne voli likove koji se k.urce...znamo za dobacivanja "halo pisac, napise li se sta"....iako mi je bilo stalo da uspije ,sada je dio mene zadovoljan sto je balonja bolno prizemljen,pa iz frustracija radi ovakve gluposti
s netsima je zavrsio 99% i zalupio rata bilo kakvom trejdu...nakupilo se aferima, nece niko igraca koji niti ima neki plafon, ili ga bar nije pokazao ove godine,niti igraca koji moze narusit atmosferu u svlacionici
sta reci...uzivajte momci u new yorku ..mozete jos malo prije hladne rusije ili aba lige.....dziberu od buraza ce tesko pasti ali staces
s netsima je zavrsio 99% i zalupio rata bilo kakvom trejdu...nakupilo se aferima, nece niko igraca koji niti ima neki plafon, ili ga bar nije pokazao ove godine,niti igraca koji moze narusit atmosferu u svlacionici
sta reci...uzivajte momci u new yorku ..mozete jos malo prije hladne rusije ili aba lige.....dziberu od buraza ce tesko pasti ali staces
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A da ipak malo spustite loptu na zemlju, ne treba sad likovati. Glupost je učinio, to zna i on. Bitno je kako će ovo Netsi gledati, hoće li reći da je velika greška i da se ne smije više ponoviti i zaboraviti ovo ili će smatrati ovo neoprostivom greškom i izbaciti ga iz tima skroz. Musu previše gledate iz prizme Dončića, Musa postigne 12pts ali tu istu noć Dončić postigne 40pts i odmah se kaže ne valja, loše jer je 12 mnogo manje od 40. Ovo je prva NBA sezona za Musu, mora proći proces prilagodbe, to je novi svijet. Neće njemu ono od sinoć zatvoriti vrata NBA niti je to prevelika greška.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Tačno vidiš da mu fali koja godina košarkaškog preodgoja kod najboljih europskih trenera. Dvije godine kod Žoca il Šarasa bi mu izbile bilo kakvu pomisao na ovakve gluposti. Dečko je nevjeroatno prepotentan i pride još jako glup.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 10 gostiju.