Pa nije on sam osvojio. Osvojio je npr i Sevko Okic sve to, Mario Baric... To i na njih treba dr.kat? Smijesno. A upravo to sto je promasivao zicere i penale je kljucna stvar sto je frajer otjeran odavde. Dosao s reputacijom strasnog spica, bio kharina, nesta.tipa.Catakovic sad. I da sutra Hamza ode u Zrinjski i zabije sto golova, to ne znaci da ovdje nije gola kita.bordobijeli je napisao/la: ↑16 okt 2022, 17:24Nije uopšte ocajan bio. Imao dobar ucinak s njim smo osvojili Kup i titulu, izbacili atromitos dva zabio, igrali play off Europske lige. Problem je sto je promašio neke šanse i penale i standardno krenulo psovanje majke, sestre i tjeranje. Vrhunski igrac i karakter za ovu ligu.napoleon72 je napisao/la: ↑16 okt 2022, 17:13Idi bolan na temu zrinjskog pa dr.kaj na Bilbiju, eno Morto ti je sve objasnio, frajer je kod nas bio ocajan i boli me qrac da sutra u Arsenalu zaigra i osvoji FA kup s njima, u bordo dresu je bio NULA.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Naravno da nije sam, al iz godine u godinu pokazuje da je klas za ovu ligu i nismo ga trebali izgubiti tako lahko , mi previse imamo pogresni poteza u vezi igraca.napoleon72 je napisao/la: ↑16 okt 2022, 17:32Pa nije on sam osvojio. Osvojio je npr i Sevko Okic sve to, Mario Baric... To i na njih treba dr.kat? Smijesno. A upravo to sto je promasivao zicere i penale je kljucna stvar sto je frajer otjeran odavde. Dosao s reputacijom strasnog spica, bio kharina, nesta.tipa.Catakovic sad. I da sutra Hamza ode u Zrinjski i zabije sto golova, to ne znaci da ovdje nije gola kita.bordobijeli je napisao/la: ↑16 okt 2022, 17:24Nije uopšte ocajan bio. Imao dobar ucinak s njim smo osvojili Kup i titulu, izbacili atromitos dva zabio, igrali play off Europske lige. Problem je sto je promašio neke šanse i penale i standardno krenulo psovanje majke, sestre i tjeranje. Vrhunski igrac i karakter za ovu ligu.napoleon72 je napisao/la: ↑16 okt 2022, 17:13Idi bolan na temu zrinjskog pa dr.kaj na Bilbiju, eno Morto ti je sve objasnio, frajer je kod nas bio ocajan i boli me qrac da sutra u Arsenalu zaigra i osvoji FA kup s njima, u bordo dresu je bio NULA.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa ako bi se mučili protiv čelika, i eventualni kiks protiv posusja, mislim da bi tu bio i kraj Feđi. Iako stvarno nemam ideje ko bi ga mogao zamjeniti. Sve smo žive trenere izmijenili.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sto je najgore i Fedja je manje vise svjestan da ne moze vratiti ekipu na pravi put. Nek stave Mersu za trenera sta da se radi Dudic je dobio priliku i nije je iskoristio.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 okt 2022, 17:42Pa ako bi se mučili protiv čelika, i eventualni kiks protiv posusja, mislim da bi tu bio i kraj Feđi. Iako stvarno nemam ideje ko bi ga mogao zamjeniti. Sve smo žive trenere izmijenili.
Njega bi do kraja jedino moglo oprati da se tim skroz preporodi ali kolike su sanse da se to desi. Mislim da najveci optimisti vise u to ne vjeruju.
You are someone else I am still right here
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Od ovih apsolutno nerealnih bi volio vidjeti Dambrauskasa ili Paola Tramezzanija.fera je napisao/la: ↑16 okt 2022, 17:52Sto je najgore i Fedja je manje vise svjestan da ne moze vratiti ekipu na pravi put. Nek stave Mersu za trenera sta da se radi Dudic je dobio priliku i nije je iskoristio.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 okt 2022, 17:42Pa ako bi se mučili protiv čelika, i eventualni kiks protiv posusja, mislim da bi tu bio i kraj Feđi. Iako stvarno nemam ideje ko bi ga mogao zamjeniti. Sve smo žive trenere izmijenili.
Njega bi do kraja jedino moglo oprati da se tim skroz preporodi ali kolike su sanse da se to desi. Mislim da najveci optimisti vise u to ne vjeruju.
Od ovih realnih nemam nikog za navesti

Ma Vahu zaganjati i on je nerealan.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 okt 2022, 17:57Od ovih apsolutno nerealnih bi volio vidjeti Dambrauskasa ili Paola Tramezzanija.fera je napisao/la: ↑16 okt 2022, 17:52Sto je najgore i Fedja je manje vise svjestan da ne moze vratiti ekipu na pravi put. Nek stave Mersu za trenera sta da se radi Dudic je dobio priliku i nije je iskoristio.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 okt 2022, 17:42Pa ako bi se mučili protiv čelika, i eventualni kiks protiv posusja, mislim da bi tu bio i kraj Feđi. Iako stvarno nemam ideje ko bi ga mogao zamjeniti. Sve smo žive trenere izmijenili.
Od ovih realnih nemam nikog za navesti![]()
Treba ih pustiti sami da igraju bez trenera da ne bacamo pare bezveze.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vala ima ti i ova mjesta. Najpametnije, svakako je raštimani orkestar i s trenerom i bez njegafera je napisao/la: ↑16 okt 2022, 18:01Ma Vahu zaganjati i on je nerealan.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 okt 2022, 17:57Od ovih apsolutno nerealnih bi volio vidjeti Dambrauskasa ili Paola Tramezzanija.fera je napisao/la: ↑16 okt 2022, 17:52
Sto je najgore i Fedja je manje vise svjestan da ne moze vratiti ekipu na pravi put. Nek stave Mersu za trenera sta da se radi Dudic je dobio priliku i nije je iskoristio.

-
- Kontakt:
Gacinovic napustio Novi PazarGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 okt 2022, 17:57Od ovih apsolutno nerealnih bi volio vidjeti Dambrauskasa ili Paola Tramezzanija.fera je napisao/la: ↑16 okt 2022, 17:52Sto je najgore i Fedja je manje vise svjestan da ne moze vratiti ekipu na pravi put. Nek stave Mersu za trenera sta da se radi Dudic je dobio priliku i nije je iskoristio.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 okt 2022, 17:42Pa ako bi se mučili protiv čelika, i eventualni kiks protiv posusja, mislim da bi tu bio i kraj Feđi. Iako stvarno nemam ideje ko bi ga mogao zamjeniti. Sve smo žive trenere izmijenili.

- ElCartel11
- Kontakt:
Da je danas Sloboda pobjedila bili na +4 u odnosu na klub koji ispada u nizi rang 
Povedite nas Mirva, Fedja, Hadzija, Ajla & co

Povedite nas Mirva, Fedja, Hadzija, Ajla & co
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Privatni problemi nije bez razloga napustioSanchez1987 je napisao/la: ↑16 okt 2022, 18:05Gacinovic napustio Novi PazarGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 okt 2022, 17:57Od ovih apsolutno nerealnih bi volio vidjeti Dambrauskasa ili Paola Tramezzanija.fera je napisao/la: ↑16 okt 2022, 17:52
Sto je najgore i Fedja je manje vise svjestan da ne moze vratiti ekipu na pravi put. Nek stave Mersu za trenera sta da se radi Dudic je dobio priliku i nije je iskoristio.
![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Treba pratiti stanje s Leicesterom ako Brendana Rodgersa otjera pa ga zaganjat.fera je napisao/la: ↑16 okt 2022, 18:01Ma Vahu zaganjati i on je nerealan.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 okt 2022, 17:57Od ovih apsolutno nerealnih bi volio vidjeti Dambrauskasa ili Paola Tramezzanija.fera je napisao/la: ↑16 okt 2022, 17:52
Kakav crni Vaha naplatio milione upravo, treba se ovdje s Dzaficem i Suljicem yebavat.
Doci ce ti opet neki seoski strucnjak, mozda probat Vladu Jagodica
Ma kakav Vaha zezam se.spezial je napisao/la: ↑16 okt 2022, 18:10Treba pratiti stanje s Leicesterom ako Brendana Rodgersa otjera pa ga zaganjat.fera je napisao/la: ↑16 okt 2022, 18:01Ma Vahu zaganjati i on je nerealan.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 okt 2022, 17:57
Od ovih apsolutno nerealnih bi volio vidjeti Dambrauskasa ili Paola Tramezzanija.
Kakav crni Vaha naplatio milione upravo, treba se ovdje s Dzaficem i Suljicem yebavat.
-
- Kontakt:
Jagodic bi najbolje isao sad uz ove kladionice.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
hahahahahaahhaspezial je napisao/la: ↑16 okt 2022, 18:10Treba pratiti stanje s Leicesterom ako Brendana Rodgersa otjera pa ga zaganjat.fera je napisao/la: ↑16 okt 2022, 18:01Ma Vahu zaganjati i on je nerealan.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 okt 2022, 17:57
Od ovih apsolutno nerealnih bi volio vidjeti Dambrauskasa ili Paola Tramezzanija.
- napoleon72
- Kontakt:
Bakaspezial je napisao/la: ↑16 okt 2022, 18:10Treba pratiti stanje s Leicesterom ako Brendana Rodgersa otjera pa ga zaganjat.fera je napisao/la: ↑16 okt 2022, 18:01Ma Vahu zaganjati i on je nerealan.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 okt 2022, 17:57
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
U duhu sponzora hahaha
-
- Kontakt:
Dajem ruku da naši stručnjaci u klubu ne znaju ni ko je on. Ali bi bio strašno rješenje, ne vjerujem da je imao puno veću platu u Hajduku od izvjesnih Feđinih 15000.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 okt 2022, 17:57Od ovih apsolutno nerealnih bi volio vidjeti Dambrauskasa ili Paola Tramezzanija.fera je napisao/la: ↑16 okt 2022, 17:52Sto je najgore i Fedja je manje vise svjestan da ne moze vratiti ekipu na pravi put. Nek stave Mersu za trenera sta da se radi Dudic je dobio priliku i nije je iskoristio.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 okt 2022, 17:42Pa ako bi se mučili protiv čelika, i eventualni kiks protiv posusja, mislim da bi tu bio i kraj Feđi. Iako stvarno nemam ideje ko bi ga mogao zamjeniti. Sve smo žive trenere izmijenili.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
50 000 mjesecno minamalo je imao u Hajduku. Caktaš prije dvije godine zaradjivao 600 000 godišnje u hajdukuumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑16 okt 2022, 19:14Dajem ruku da naši stručnjaci u klubu ne znaju ni ko je on. Ali bi bio strašno rješenje, ne vjerujem da je imao puno veću platu u Hajduku od izvjesnih Feđinih 15000.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 okt 2022, 17:57Od ovih apsolutno nerealnih bi volio vidjeti Dambrauskasa ili Paola Tramezzanija.fera je napisao/la: ↑16 okt 2022, 17:52
Ja tacno ne vidim nacin na koji bi smo ostali neporazeni u Posusju, otkako ih vodi onaj pomocnik, remi sa Velezom, nabise Tuzlu i izgubise nesretno od Borca.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 okt 2022, 17:42Pa ako bi se mučili protiv čelika, i eventualni kiks protiv posusja, mislim da bi tu bio i kraj Feđi. Iako stvarno nemam ideje ko bi ga mogao zamjeniti. Sve smo žive trenere izmijenili.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- siroliver69
- Kontakt:
Baku Sliškovica dovesti. Ako ne moze Kodro.
Ne čekati ni dana vise.
Ne čekati ni dana vise.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Dave, VolimBiH96 i 71 gost.