Pošteno i ok čestitam mi nismo ni igrali sve ok, vi osvajate titulu nema druge.miky_hz je napisao/la:dimitrije21 je napisao/la:Ti si pitar i tvoja se ne pika vi sve vidite duplo i mrzite Želju ko da smo vam mi oteli igrače ne Vi nama trebate cjenit i starijeg i uspješnijeg u svakom smislu ne možete vi sa Željom nemate vi tu hemiju mi smo to dokazali više puta, mi napravimo tribinu slogom i ljubavlju prema klubu vještačka tvorevina ostaje vještačka ko uvjek isto plastično cvjeće s vana lijepo izgleda unutra truhlotina.miky_hz je napisao/la:Cist penal za Zrinjski( bez zaje.bancije).Ima na drugom portalu usporen snimak iz drugog ugla,vidi se fkt guranjeOvaj je jos trcao ondje je i mali kontakt dovoljan da padnes.
I opet vas mi mlatnemo![]()
![]()
U vas je hemija samo po tribini,kad se pocne valjati spid.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
dimitrije21
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
- Marsal
- Kontakt:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Objaviste li poslije ovog ikakvo saopćenje?
Licemjeri.
Licemjeri.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nadam se da će ovi iz Zrinjskog reagovati na ovo! Gnusne optužbe koje im dovode u pitanje ispravnost, ne jedne, nego posljednje dvije titule.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- firefirefirely
- Kontakt:
High je napisao/la:Objaviste li poslije ovog ikakvo saopćenje?
Licemjeri.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Nadam se da će ovi iz Zrinjskog reagovati na ovo! Gnusne optužbe koje im dovode u pitanje ispravnost, ne jedne, nego posljednje dvije titule.
Jesu im iz Zrinjskog kupovali stolice.
Neka posalju UEFI crveni karton za Pezera kada su nas pokrali na Grbavici.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- HNKBranitelj
- Kontakt:
firefirefirely je napisao/la:High je napisao/la:Objaviste li poslije ovog ikakvo saopćenje?
Licemjeri.
![]()
HNK Branitelj Mostar 1992
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Afera Brajlovic.High je napisao/la:Objaviste li poslije ovog ikakvo saopćenje?
Licemjeri.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovi nisu normalni. Stvarno se ponasaju kao da samo oni postoje. Prije par godina puste Leotar da smjeste Slobodi, a danas prizivaju istu Slobodu da igra posteno dole i uzme bodove.
Kao ako ne uzme bodove nije posteno, hajde makar nije Sloboda 1. na tabeli , a Zrinjski 15. kao sto je Leotar bio.
Kao ako ne uzme bodove nije posteno, hajde makar nije Sloboda 1. na tabeli , a Zrinjski 15. kao sto je Leotar bio.
Nek se pjeva Bajram je hahahahaahahahahahahahahahhah aaaaaaaaaaaaa

!
- PitarBordo
- Kontakt:
A fakat su prejaki neki... Kako se to preventivno vrši pritisak na ove sezone prosječnu ekipu koja gostuje lideru, ekipu koju su oni bukvalno izbacili da bi ostavili drugi klub... Zato se karma vraća 2 od 3 zadnje sezone u borbi za titulu, a Sloboda im sve riješava zadnje kolo. Baš onako komično.
Ali najjače mi ovo sa sudijama, u jednom trenutku nakon svake utakmice njihove glavni sudac suspendovan i sad oni kao "kako smo to pokupovali sve a nismo titulu osvojili," pa to i nas zanima, da li ste toliko nesposobni... Sramotite Amarovu zaostavštinu Tita mi.
Ali najjače mi ovo sa sudijama, u jednom trenutku nakon svake utakmice njihove glavni sudac suspendovan i sad oni kao "kako smo to pokupovali sve a nismo titulu osvojili," pa to i nas zanima, da li ste toliko nesposobni... Sramotite Amarovu zaostavštinu Tita mi.
Samo Saraj'vo.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Kakvi cobani
Gospodo, ne puca samo vama korner zastavica 
Debili,dovoljno je da se UEFI posalju svi snimci njihovih penala i stvari koje su sudjene u njihovu korist,mogao bi se materijal od par sati sastaviti,plus dokaz odmah zaljepiti zvanicni suspendovane sudije zbog gresaka u njihovu korist.Ekipa koja je imala najvecu pomoc sudaca,penal Zrinjskog je penalcina za ono sto su oni samo ove sezone dobijali.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
GradKamena1
- Kontakt:
Nismo majstore,mozemo li za neku drugu tribinu ?Sarajlijica1946 je napisao/la:joker90 je napisao/la:Nadam se da će ovi iz Zrinjskog reagovati na ovo! Gnusne optužbe koje im dovode u pitanje ispravnost, ne jedne, nego posljednje dvije titule.
Jesu im iz Zrinjskog kupovali stolice.
Nije valjda da nas radi toga more ?
Al Zrinjski unaprijed slavi titulu?To su kao napisali. A gdje 100 hiljada Lendricevih za proslavu,gdje su majice,gdje su poruke u svlacionici prije derbija?
Jao jao
Jao jao
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ti kao da ne znas da se radi o zelji.miky_hz je napisao/la:Al Zrinjski unaprijed slavi titulu?To su kao napisali. A gdje 100 hiljada Lendricevih za proslavu,gdje su majice,gdje su poruke u svlacionici prije derbija?
Jao jao
Najpošteniji klub lige i univerzuma - Misketov Željezničar!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Vrlo moguće i šire.High je napisao/la:Najpošteniji klub lige i univerzuma - Misketov Željezničar!
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Što ste to u panici 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.