Dok ovo ne vidjeh smatrao sam sebe poprilicno nepismenim. Sada kada sam vidio ovog baza1921, lakse mi je,umrijet cu rahat. Mozda i knjigu objavim ja sam za njega Mesa Selimovic
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kad si Mešu spomenuo, ne mogu da se ne sjetim slavnih dana i obračuna kod Ismeta i Meše.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ma svaka cast slobodi bore se jbg al vi fukare ste qrci
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Yebem i sudije i sve al tanki ste brate
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Čime se baviš, šta se radi u slobodno vrijeme?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Prodava sam maglu al sad nije sezona jbg proljece nema magle sad trazim drugu shljaku
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
A jbg yaro ja amera nikad nisam tjerao bujrum vazda a vi ste Azmira otjerali sad nam je tz city veca prijetnja od vas nazalot i veci rivali imaju vise navijaca u Tz nego slobodaDamirT je napisao/la: ↑20 mar 2023, 23:47Dali bi vi guz.ice da vas onaj Amerikanac Diglisic uzme. Vidio covjek s kojim kriminalcima ima posla pa se povukao, pametanBaza1921 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 23:09Ma sloboda karinane opet cemo im mi biti krivi kad ispadnu jbt nas optuzuju da smo krivci sto su ispali u nizi rang zamisli te bolesti da krivis jedan tim iz duela leotar vs Željonisu bitne utakmice slobode nego utakmica Željina je razlog sto su oni jadni ispali.Nije ni sloboda losha eto ko klub opet imaju neku historiju jer su jedan od rijetih klubova iz BiH koji se takmicio u najjacoj ligi u jugoslaviji i sloboda je stari i radnicki klub nije ni do kluba nego imaju preloshe navijace.Tz kao grad je totalno operisan od svog kluba nemaju nikakvo interesovanje za fudbal i te fukare yedu ghovna kad su ispali u drugi ligu napravili su show u gradu palili baklje ludovali kao da pokazu da podrzavaju klub i kad je tesko i sad su u ligi opet bore se za opstanak i nece da navijaju levati josh im je zvanicna prica grupe kako traze privatizaciju a levati otjerali azmira glumili neke bbb i sad bi guze dali da ih azmir kupi i preuzme ponovo nego lik ih otpisao pametan nece da ima posla s fukarestinom jednom se opekao i vozdra .
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Bilo se mladje, ludilo je isto samo zakljucanoSky9 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 23:58Kad si Mešu spomenuo, ne mogu da se ne sjetim slavnih dana i obračuna kod Ismeta i Meše.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Vidi baze sto se raspisao, umislio da nekog boli ku rac krasni

-
- Kontakt:
Kada će se znati gdje se igra finale kupa jel sad u u cetvrtak na izvlacenju polufinala
Cuj boli vas ku rac krasni
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
- RollingPaper
- Kontakt:
Neka baze malo nek se ispuca, nije ga dugo bilo
Samo da se ne rokne.

Dzecu se roknut bash sada kad je najljepse tek sam skino mrak s ociju ne pada mi vala napamet da se roknem joshRollingPaper je napisao/la: ↑21 mar 2023, 00:57Neka baze malo nek se ispuca, nije ga dugo biloSamo da se ne rokne.
Samo najjaci opstaju
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Samo najjaci opstaju a sloboda ispada 
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Vrapčiće od Mostara dijeli ravno 20 bodova.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Samo divizijaBaza1921 je napisao/la: ↑21 mar 2023, 00:18A jbg yaro ja amera nikad nisam tjerao bujrum vazda a vi ste Azmira otjerali sad nam je tz city veca prijetnja od vas nazalot i veci rivali imaju vise navijaca u Tz nego slobodaDamirT je napisao/la: ↑20 mar 2023, 23:47Dali bi vi guz.ice da vas onaj Amerikanac Diglisic uzme. Vidio covjek s kojim kriminalcima ima posla pa se povukao, pametanBaza1921 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 23:09Ma sloboda karinane opet cemo im mi biti krivi kad ispadnu jbt nas optuzuju da smo krivci sto su ispali u nizi rang zamisli te bolesti da krivis jedan tim iz duela leotar vs Željonisu bitne utakmice slobode nego utakmica Željina je razlog sto su oni jadni ispali.Nije ni sloboda losha eto ko klub opet imaju neku historiju jer su jedan od rijetih klubova iz BiH koji se takmicio u najjacoj ligi u jugoslaviji i sloboda je stari i radnicki klub nije ni do kluba nego imaju preloshe navijace.Tz kao grad je totalno operisan od svog kluba nemaju nikakvo interesovanje za fudbal i te fukare yedu ghovna kad su ispali u drugi ligu napravili su show u gradu palili baklje ludovali kao da pokazu da podrzavaju klub i kad je tesko i sad su u ligi opet bore se za opstanak i nece da navijaju levati josh im je zvanicna prica grupe kako traze privatizaciju a levati otjerali azmira glumili neke bbb i sad bi guze dali da ih azmir kupi i preuzme ponovo nego lik ih otpisao pametan nece da ima posla s fukarestinom jednom se opekao i vozdra .

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Baza mi lici na 16godisnjaka iz svedske
NEMA NAZAD
Baza je tek dobio pristup internetu nakon nekog vremena. Ne budite hinje...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Jaci od sistema, rezima i partije

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Meraak1921
- Kontakt:
Dokaz da mozete sa Laktasima.. svakako ste prljave komunjare, bice mi drago da pustimo opet LeotarFKBilder je napisao/la: ↑20 mar 2023, 23:14Nekom kozojebi, nekom mamojebi. Zavisi sta se nabije na kura.cMeraak1921 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 22:23Zar Fukare jos postoje? Tamo kozoebi i dalje misle da moraju za Laktase uskoro i za Orasje..

Niste ni vi nista bolji. Bolje komunjara nego SDA i sadakaMeraak1921 je napisao/la: ↑21 mar 2023, 13:50Dokaz da mozete sa Laktasima.. svakako ste prljave komunjare, bice mi drago da pustimo opet LeotarFKBilder je napisao/la: ↑20 mar 2023, 23:14Nekom kozojebi, nekom mamojebi. Zavisi sta se nabije na kura.cMeraak1921 je napisao/la: ↑20 mar 2023, 22:23Zar Fukare jos postoje? Tamo kozoebi i dalje misle da moraju za Laktase uskoro i za Orasje..![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, relativizam i 34 gosta.