Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

Clutch
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Clutch » 14 avg 2014, 19:59

rambo16 je napisao/la:Momak ima dužu historiju povreda od Vermalena! I ti očekuješ 30 miliona?? Teško,pa možda i nemoguće!
Pa i nema baš. Imao je sad dužu povredu od koje se oporavio, prijašnje sezone je igrao dobar dio utakmica.

Usporeda sa Vermaelenom :facepalm:

Khedira je igrač koji može trčati do prekosutra, uporan je, jak u duelu, ali da je inteligentan igrač, nije. Igra prema napred mu je očajna. A takvi zadnji vezni više nisu top, jer treba znati i nešto kreirati i naravno da ga se Real želi riješiti.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 14 avg 2014, 20:00

khedira je za vjecito bolesnog pusaca pojam sportasa i fudbalera, da se ne lazemo
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 14 avg 2014, 20:01

pardon,zaboravio sam da imate i velikog Artetu
s obzirom na to da uvijek imate jedno 10-ak povrijedjenih igraca dobro bi vam doslo jos jedno pojacanje,al znam ne da vengi i ovo mu je puno
Zadnja izmjena: mirzatele, dana/u 14 avg 2014, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 14 avg 2014, 20:01

Here we go....

Nebitno......Niko vam neće platit 30 miliona! Believe me!
A.F.C. Bournemouth!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 14 avg 2014, 20:02

Khedira je ruzan, i to mu je jedini fudbalski kvalitet.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 avg 2014, 20:03

Clutch je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:Momak ima dužu historiju povreda od Vermalena! I ti očekuješ 30 miliona?? Teško,pa možda i nemoguće!
Pa i nema baš. Imao je sad dužu povredu od koje se oporavio, prijašnje sezone je igrao dobar dio utakmica.

Usporeda sa Vermaelenom :facepalm:

Khedira je igrač koji može trčati do prekosutra, uporan je, jak u duelu, ali da je inteligentan igrač, nije. Igra prema napred mu je očajna. A takvi zadnji vezni više nisu top, jer treba znati i nešto kreirati i naravno da ga se Real želi riješiti.
Dobro si rekao on bar hoce trcati i jak je u duelu,ja bih iskreno volio da dodje u Arsenal,jer nas arteta mozda bi on volio trcati ali lik jednostavno vise nemoze,koji god igrac naleti na njega odnese i njega i loptu,a isto tako je gori od Khedire sto se tice igre naprijed,njemu je pojam kada doda nekom igracu u vezi,znaci ogranicen je ko balkon,i stalno loptu vraca stoperima,tako da bi khedira bio veliki napredak za Arsenal ;)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 14 avg 2014, 20:06

topnik1 je napisao/la: Dobro si rekao on bar hoce trcati i jak je u duelu,ja bih iskreno volio da dodje u Arsenal,jer nas arteta mozda bi on volio trcati ali lik jednostavno vise nemoze,koji god igrac naleti na njega odnese i njega i loptu,a isto tako je gori od Khedire sto se tice igre naprijed,njemu je pojam kada doda nekom igracu u vezi,znaci ogranicen je ko balkon,i stalno loptu vraca stoperima,tako da bi khedira bio veliki napredak za Arsenal ;)

Koliko god ga ja ne gotivio Khedira je za Artetu svemirski brod,i u pravu si,sigurno bi bio pojacanje.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 14 avg 2014, 20:07

@topnik

Pa super ako vam treba tu je za vas. 30 milja i vaš je. :mrgreen:

@Len

Nemoj sviju ti da vodimo raspravu oko Wilshere-a na ovoj temi, znaš da se ovi njegovi stvore u sekundi. :D
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 avg 2014, 20:11

Clutch je napisao/la:@topnik

Pa super ako vam treba tu je za vas. 30 milja i vaš je. :mrgreen:

@Len

Nemoj sviju ti da vodimo raspravu oko Wilshere-a na ovoj temi, znaš da se ovi njegovi stvore u sekundi. :D
Eh za 30milki se dovede Carvalho iz Sportinga,svemirski brod za Khediru ;) za 20 pa bi Wenger mozda i pricao,ako je lud Wenger valjda glup nije ;)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 14 avg 2014, 20:20

Kakogod,red je da se neko proda,ak je on najblizi prodaji,onda to rijesiti sto prije.
Tromi DM se vise ne nose.
Sretno zmajevi!!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 14 avg 2014, 20:21

ajde pero : Di Maria za 60,Khedira za 25
i da pocnemo sezonu lagano

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 14 avg 2014, 20:47

Jasta nego pametno prodati khediru,rijesiti se jedinog destruktivca/b2b igraca i ostati na 3 deep lying playmakera i jednom centralnom playmakeru,takticki genijalci :kafa:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 14 avg 2014, 20:50

slika

otac fudbala :kafa:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 14 avg 2014, 20:56

Dakako :kafa:

slika

Rasputin
Kontakt:

Post Postao/la Rasputin » 14 avg 2014, 21:33

Rajaz je napisao/la:Dakako :kafa:

slika
:lol: :lol: :lol: Panjzema

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 14 avg 2014, 22:06

Neko je postavio Varaneov video.

Bolji je igrač od Pepea u klizećim startovima, igri glavom, brži je od njega, ima vrhunske duge lopte kakve Pepe ne može ni zamisliti, rijetko pravi faulove, pogotovo u i oko 16-erca, mlađi je i za razliku od Portugalca nije sklon čestim kiksovima, pogotovo ne u velikim utakmicama.

I ono što je još najbitnije, ne simulira i ne udara protivnike kao da su vreća, a ne ljudi.

Protiv Barce je razmontirao njihove napadače i kao jedan od najmlađih igrača na terenu pokazao se kao jedno od najboljih pojačanja Reala u odbrani otkako ih ja pratim.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 avg 2014, 22:29

Cap17an je napisao/la:Neko je postavio Varaneov video.

Bolji je igrač od Pepea u klizećim startovima, igri glavom, brži je od njega, ima vrhunske duge lopte kakve Pepe ne može ni zamisliti, rijetko pravi faulove, pogotovo u i oko 16-erca, mlađi je i za razliku od Portugalca nije sklon čestim kiksovima, pogotovo ne u velikim utakmicama.

I ono što je još najbitnije, ne simulira i ne udara protivnike kao da su vreća, a ne ljudi.

Protiv Barce je razmontirao njihove napadače i kao jedan od najmlađih igrača na terenu pokazao se kao jedno od najboljih pojačanja Reala u odbrani otkako ih ja pratim.
I meni je Varan dobar igrac i jedan od drazih odbrambenih,ali brate ti ga nahvali,kako si ga ti opisao pa on bolji i od Ramosa,Real je s njim siguran u odbrani,nema sanse da prime gol :mrgreen:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 14 avg 2014, 22:51

Ja ni u jednom trenutku nisam rekao da je on Zlatna lopta ili da ne bismo primili gol. Samo mi je smiješno što takav igrač sjedi na klupi, a na terenu nam divljak koji svaku utakmicu mora imati barem dva-tri velika kiksa.

Osim kad igramo protiv Ponferradine. Oni nas ni ne napadaju.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 14 avg 2014, 22:56

Cap17an je napisao/la:divljak koji svaku utakmicu mora imati barem dva-tri velika kiksa.
Yebiga sad.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 14 avg 2014, 23:03

suhi je napisao/la:Jasta nego pametno prodati khediru,rijesiti se jedinog destruktivca/b2b igraca i ostati na 3 deep lying playmakera i jednom centralnom playmakeru,takticki genijalci :kafa:
Ne moze on biti toliko dobar destruktivac koliko moze biti los u svemu ostalome.

Ako nekad zatreba taj klasicni DM jedan od nasa 3 stopera bi to mogli podjednako dobro odigrati,a igrali su vec sva trojica u nekim mecevima(cini mi se da je i varane jednu ili dvije tekme odigrao na toj poziciji).
A tih tekmi ce biti jako malo.
Sretno zmajevi!!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []