Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Buffon na penalima dok padne na zemlju već se druga serija puca
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Juve beze odgadja rebuilding, nema ovaj tim smek da izgura do kraja u LP sto je naravno glavni cilj vec godinama.
Poljak,de light i turcin su neka osnova i ostavit kojeg veterana a ostalih se podhitno moraju rijesit u naredna dva trans. roka
Poljak,de light i turcin su neka osnova i ostavit kojeg veterana a ostalih se podhitno moraju rijesit u naredna dva trans. roka
Koliko je Juve skupio mediokriteta u veznoj liniji je zaista fascinantno.. Tu ozbiljan remont moraju odradit ovo ljeto, samo je *ebeno što se ovih panjeva ne možeš ni riješit jer su na ogromnim plaćama. btw. Nebi me čudilo da ih i Bologna dobije za 5 dana i tako totalno zakomplicira prvenstvo.
#Ausilio OUT
Hajd ok sto se pljuje Sarrija, ali gledajuci kvalitet u ekipi, nije juve ni mrvu superiorniji u odnosu na napoli. Partenophei igraju dobar fudbal onda kad im se igra.
embrace the chaos
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Sta ocekivati od Juveta nakon sto su doveli Ronalda, pa taj covjek je 70% trofeja osvojio sudijskom pomoci.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- IlCapitano
- Kontakt:
Da čestitam Rinu Gattusu posebno. Divan čovjek, legenda nogometa, izgubio sestru nedavno i zasluženo uzeo trofej sa Napolijem za koji je rečeno da je nemoguće uzeti pored Juventusa. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Messi >>> Ronaldo
Jer Messi vuče sam Barcelonu u puno ozbiljnijoj La Ligi
Jer Messi vuče sam Barcelonu u puno ozbiljnijoj La Ligi
lol dje su konfete
Ma Gatuzo bolje i vremenski tačnije izmjene radio.
Politano dosta živosti unio.
Demme sjajan meč odigrao.
Juve mi je kao da gledam Barsu, more bespotrebnih dodavanja.
Politano dosta živosti unio.
Demme sjajan meč odigrao.
Juve mi je kao da gledam Barsu, more bespotrebnih dodavanja.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Joj Aurelija jes zivahan ybt. Ko da mu je 30, a ne 70.
Jos Lazio da uzme ligu i svi sretni 
Gattuso master class.
Samo da se upisem dok nisu juventini poceli sa: kako se raduju, nabili komplekse i sl
Samo da se upisem dok nisu juventini poceli sa: kako se raduju, nabili komplekse i sl
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Drago mi je da si konačno uvidio istinu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Juve 4 godine u nizu uzimao duplu krunu, dođe ronaldo i prestaše uzimati, pozdrav drug
Rona je već starohan, pokazat će klasu na momente i u budućnosti ali neke konstante neće biti. Kao sad Buffon, majstor na momente ali sa izvuče čitavu tekmu u kompletu ne može, pola sata leti ka lopti, jednostavno godine.
Juve može uzeti LP, ima dosta majstora u ekipi koji mogu iz neigre napraviti nešto, i onda druga ekipa, zbog formata ne može napraviti popravni. Ganjao bi formu Ronaldu, Dibali, da oni naprave nešto, poslije ove godine teško da će moci više.
Juve može uzeti LP, ima dosta majstora u ekipi koji mogu iz neigre napraviti nešto, i onda druga ekipa, zbog formata ne može napraviti popravni. Ganjao bi formu Ronaldu, Dibali, da oni naprave nešto, poslije ove godine teško da će moci više.
Zielinski je bolji veznjak od svih Juvetovih. Matuidi je mrtav igrac, Pjanic formu trazi ima godinu dana a Ramsey.. a to je Ramsey, odigra jednu dobro i ajmo bolovanje. Na takve igrace se ne moze racunati. Rabiot je primadona koja nece da igra sesticu i ima defanzivne zadatke, kaze mama hoce ofanzivije
Rona na krilu nema sta raditi, on mora na devetku, to je odavno jasno i Zidane je to vidio, Sarri ne vidi ili ne smije.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno su malo zauzeti traženjem zamjene za Sarrija ali ubrzo će konsolidovat redove
P.S: Kako je u fudbalu tanka linija između svega i ničega, eto ovaj Napoli je toliko imao sreće protiv Intera a evo na kraju se još i okitiše trofejem. Rinu bi svi pljuvali sad odjednom Rino bolji od Sarrija i Contea
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Njemu se trebaju zahvaliti sto su imali priliku da pucaju penale
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.