Siniša jelde meni danas avatar odlazi
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nek si se javio masivni treba nam tvoja masa 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Neka sam da rastjeram legendu,cemu itd.. kako se opuste kad mene nema,cim napisem jedan post njih vise nigdje citavu noc.. MASA CINI CUDA !! hebem ti definiciju

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Pa zbog toga nam i treba masivnost masivnog
Da se riješimo domaćih izdajica 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Imacete moju masivnost da rastjeram ove izdajnike
Jesam masivan jel tak ??
Jesam masivan jel tak ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
jest, vidiš kako si ti pošten, a ne k'o onaj @bagrcaviLBJ MVP je napisao/la:Nek si se javio masivni treba nam tvoja masa
pozdrav masivnom !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- IlPrincipe
- Kontakt:
Može li mi neko pomoći. Treba mi informacija u koliko sati počinje večerašnja teravija u Zenici. Hvala unaprijed !
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Pobjeda je sigurnaharry_90 je napisao/la:Imacete moju masivnost da rastjeram ove izdajnike![]()
Jesam masivan jel tak ??
@pozdrav anonimnom
Obrati se Emiru za toIlPrincipe je napisao/la:Može li mi neko pomoći. Treba mi informacija u koliko sati počinje večerašnja teravija u Zenici. Hvala unaprijed !
- Barca u srcu
- Kontakt:
Počinje u 22:28, tako piše na ovoj stranici s vaktijama za BiHIlPrincipe je napisao/la:Može li mi neko pomoći. Treba mi informacija u koliko sati počinje večerašnja teravija u Zenici. Hvala unaprijed !
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Po mojim vaktijama 22:34:05 pocinje

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Po evropskim standardima.anonimni je napisao/la:ne valjaju ti vaktije![]()
Volim te Celik ! ! !
- Barca u srcu
- Kontakt:
za afrički kontinentEmir ZENICA je napisao/la:Po evropskim standardima.anonimni je napisao/la:ne valjaju ti vaktije![]()
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Kakvi za evropski,tacnije za Sloveniju,preciznije Maribor,a ako hoces bujrumanonimni je napisao/la: za afrički kontinent
Volim te Celik ! ! !
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Emiree gdje su vaktije ne znam kad da ustanem
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
ja bih radije za TuzluEmir ZENICA je napisao/la: Kakvi za evropski,tacnije za Sloveniju,preciznije Maribor,a ako hoces bujrum
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nema to kod nas mi smo stare komunjareanonimni je napisao/la:ja bih radije za TuzluEmir ZENICA je napisao/la: Kakvi za evropski,tacnije za Sloveniju,preciznije Maribor,a ako hoces bujrum
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
poslaću ja onda delegaciju kod reisa da sredi astrologe, pa da imam vaktiju za sljedeći Ramazan za Tuzlu 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 57 gostiju.