Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Dobro je ! veliki Gigi ! Bitno je 1/8, a sta bude u ponedjeljak bude, imam neke zelje, al opet! Ovo veceras je prije svega bitno! Do marta napasti ligu, stvoriti solidnu zalihu i da sa opterecenja udjemo u 1/8 ! Forzaa Juveee !
Max Allegri
Nando mi nije vise za prve postave. Dobar je ali nece ga golovi.
Sa mooooog!
Sa mooooog!
Allegri je gospodin!
interesantno, još dok je igrao u Primeri, smatrao sam da je nikakav igrač, al' da zabija goloveCarli je napisao/la:Nando mi nije vise za prve postave. Dobar je ali nece ga golovi.
Juventus F.C.
Izgleda da Montoya prelazi iz Barce. Navodno vec uveliko traju kontakti.
Koliko znam on je slobodan igrac na kraju sezone.
Sta ja znam, nisam impresioniran toliko, gomilamo pomalo igrace nazad. Treba nam bek jaci od Lichta, ali ako se desi da Romulo otpadne onda je ova operacija logicna.
Koliko znam on je slobodan igrac na kraju sezone.
Sta ja znam, nisam impresioniran toliko, gomilamo pomalo igrace nazad. Treba nam bek jaci od Lichta, ali ako se desi da Romulo otpadne onda je ova operacija logicna.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Re: AW: Juventus F.C.
Los igrac i los strijelac trenutnoChinaglia je napisao/la:interesantno, još dok je igrao u Primeri, smatrao sam da je nikakav igrač, al' da zabija goloveCarli je napisao/la:Nando mi nije vise za prve postave. Dobar je ali nece ga golovi.da me bolje skontate, loš igrač, jako dobar strijelac
Montoya, nisam ga upratio ali bolje i on desnog beka nego El Pado. Ko ce mijenjati Evru ^^
Sa mooooog!
Allegri je gospodin!
Chinaglia je napisao/la:interesantno, još dok je igrao u Primeri, smatrao sam da je nikakav igrač, al' da zabija goloveCarli je napisao/la:Nando mi nije vise za prve postave. Dobar je ali nece ga golovi.da me bolje skontate, loš igrač, jako dobar strijelac
I ja sam takvo nesto mislio za Klosea, ne samo ja nego pola fudbalske Evrope. Medjutim eto covjek traje vec 15 godina.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Čestitke na prolasku grupe,sad neki povoljan zrijeb,pa da makar jedan klub iz Italije dodje do 1/4 finala.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Jel Marotta prebrojao te miliona, vrijeme je i da se nešto potroši nakon dugo vremena

Koliko je bitan ovaj prolaz dalje u LP tek će se kasnije pokazati, šteta za prošlu sezonu, jer već bi sad uplovili u mirne vode i već na ljeto 2015 mogli odraditi i 2 velika transfera. Ali ako bi Roma ispala i da odemo do top8 biće love

Koliko je bitan ovaj prolaz dalje u LP tek će se kasnije pokazati, šteta za prošlu sezonu, jer već bi sad uplovili u mirne vode i već na ljeto 2015 mogli odraditi i 2 velika transfera. Ali ako bi Roma ispala i da odemo do top8 biće love
2 zadnje utakmice smo dobili što smo tražili,sačuvali svoju mrežu i to je to. Najbitnije je da se prošlo dalje.
Sljedeći protivnik je opasna sampdorija nadam se ipak da ćemo stvoriti više prilika za pogodak nego u ove 2 pomenute utakmice,u odbrani neće biti suspendovanog Chiellinija kojeg će vjerovatno zamjeniti Ogbonna,očekujem i Marchu i Moratu u početnih 11.
Kada se Caseres vraća?
Sljedeći protivnik je opasna sampdorija nadam se ipak da ćemo stvoriti više prilika za pogodak nego u ove 2 pomenute utakmice,u odbrani neće biti suspendovanog Chiellinija kojeg će vjerovatno zamjeniti Ogbonna,očekujem i Marchu i Moratu u početnih 11.
Kada se Caseres vraća?
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ranking UEFA-e za klubove:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/8848000/ranking.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Odlična tabela, ažurira je momak sa VS foruma. Prestigli smo City prolazom u osminu finala. Napredujemo
Još večeras nek Roma prođe i ostajemo na 20. poziciji, tako da je to još jedan razlog da navijamo za njih
https://dl.dropboxusercontent.com/u/8848000/ranking.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Odlična tabela, ažurira je momak sa VS foruma. Prestigli smo City prolazom u osminu finala. Napredujemo
Još večeras nek Roma prođe i ostajemo na 20. poziciji, tako da je to još jedan razlog da navijamo za njih
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Gospodin i veliki čovjek Marotta! Biće neko pojačanje u zimskom prelaznom roku ali ništa neobično.Padovan je napisao/la:Jel Marotta prebrojao te miliona, vrijeme je i da se nešto potroši nakon dugo vremena![]()
Allegri je gospodin!
Sinoć koliko se moralo i koliko je trebalo.
Priželjkujem Monaco ili BvB, može i Porto, pa i Barca.
Real ili Bayern bi bio preveliki zalogaj u osmini odmah, pa i Chelsea, to bi jako, jako teško bilo za proći (i najvjerovatnije i ne bi).
Mada ko god da zapa'ne:
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
Edit : Nando je baš bio tarabnjak sinoć, doduše i tukao se sa stoperima al' jbt on više meda nije mogao u 70-oj minuti ni potrčati.
Priželjkujem Monaco ili BvB, može i Porto, pa i Barca.
Real ili Bayern bi bio preveliki zalogaj u osmini odmah, pa i Chelsea, to bi jako, jako teško bilo za proći (i najvjerovatnije i ne bi).
Mada ko god da zapa'ne:
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
Edit : Nando je baš bio tarabnjak sinoć, doduše i tukao se sa stoperima al' jbt on više meda nije mogao u 70-oj minuti ni potrčati.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Carli je napisao/la:Gospodin i veliki čovjek Marotta! Biće neko pojačanje u zimskom prelaznom roku ali ništa neobično.Padovan je napisao/la:Jel Marotta prebrojao te miliona, vrijeme je i da se nešto potroši nakon dugo vremena![]()
X
Was?Zamora je napisao/la:Carli je napisao/la:Gospodin i veliki čovjek Marotta! Biće neko pojačanje u zimskom prelaznom roku ali ništa neobično.Padovan je napisao/la:Jel Marotta prebrojao te miliona, vrijeme je i da se nešto potroši nakon dugo vremena![]()
Allegri je gospodin!
Kaze i pretjera. Bolji Buffon i sad od one nase kjese na golu, al ne bi trebao biti prevaga za skudeto.
embrace the chaos
Mah, jedan je Buffon. Lik skida zicere u Ligi Prvaka i sa 37 godina. 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
al kako je Pirlo beskoristan protiv iole jaceg protivnika..sinoc su ga opet zatvorili i nije postojao na terenu kao sto ga nikad nema protiv Reala, Atletika, Bajerna itd
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
Juventino1995
- Kontakt:
Velike ce se pare zaradit od TV prava jer smo jedini u LP od talijana.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
Hoce ako bi prosli osminu ovako malo vise, al uhar je.Juventino1995 je napisao/la:Velike ce se pare zaradit od TV prava jer smo jedini u LP od talijana.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.