Premijer liga 2015/16
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga 2015/16
Utakmica u Gracanici od prve minute pod velikim pritiskom, puna dvorana i velika zelja domacina za pobjedom. U jednom trenutku sam pomislio iako je Gracanica ispala iz lige, da je publika okarakterizovala utakmicu kao da je za prvaka. Bosna odlicna u svim segmentima igre (napad, odbrana). Sudije takodjer na visokom nivou (ni tamo ni vamo), ja mislim dva iskljucenja da su bila samo na utakmici i to domacinu koji je iste i zasluzio. Domacin 6-7 sedmeraca, gosti samo jedan. Pobijedila je velika zelja igraca Bosne kao protiv Dervente. Bosna je svoj opstanak zasluzila casno za razliku od drugih klubova.
Cujes ti vamo sportskog razmisljanja , ko prvo vama je placeno prvima od Krajine , vi ste prvi prodali , jer ne bi imalo smisla Krajini placat Izvidjac i Vogoscu koje su Kiel u poredjenju sa Krajinom ako nemaju vas obezbjedjene a Gracanica je ja vjerujem igrala kolko je mogla protiv Bosne koja je mnogo kvalitetnija od Krajine i Celika i koja je morala ostat da sve izgori sto pokazuje ponistavanje odluke kad su im oduzeli bodove zbog neodlaska u prvom kolu i bod kazne ( sto je po pravilniku saveza ) da bi ihiiiii kasnije ponistili tu odluku bez obralozenja tupavog i igrali ponovo. Nema veze nek je na cast savezu , pojedinim klubovima , al to je fol , nemamo mi cast . Nije meni samo zbog Visocke Bosne , meni je sto smo necastan, nakaradan narod u svim segmentima zivota, nema srama u nas , nema casti , nista.U nas se ljudi dice lopovlukom i fakat smo nek komsiji crkne krava, svi . Cestitam svima na opstanku .merdanovic je napisao/la:Visoko na hladjenje godinu dana,iako ste i prosle trebali.
Prijedor danas bez motiva,utakmica gotovo prijateljska.
Gledajuci danas utakmicu razmisljam zasto Visočaci kad su toliko zeljni opstanka nisu dali premije Prijedoru i Gračanaci.14 igraca po 500KM je 7 000.Ja mislim da bi igraci imali motiva igrati,a ulog bi se isplatio.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Izvidjac pustio krajini,vogosca pustila krajini,derventa pustila bosni,maglaj pustio visokom,prijedor pustio krajini,gradacac pustio celiku,gracanica pustila bosni.... a svi posteni svak zuga o svakom ili su svi lopovi ili su svi posteni...na kraju balade niko nema pojma sta kako di ko kuda...lud hebe zbunjenog..... zivila nasa lijepa behaja
PS od sviju ekipa najjaca je ispala gracanica i doticni gospodin Nedim 

Lopovu je najbitnije pokazati da i drugi kradu i onda je u redu to sto on radi. Moj Ivane veci ti je broj cipela od IQ-a. Koliko bolesti i zavisti izvire iz tebe kada ponavljas lazi i pokusavas Sarajevsku Bosnu uplesti u svoje lopovluke. Domaci navijaci i Dervente i Gracanice koji su gledali utakmice ti tvrde da su obje ekipe igrale maksimalno i da ni jedna NIJE pustila Bosni. Ali traume iz proslosti su ocigledno duboke kad je Bosna posteno i bez lopovisanja gazila Izvidjac i uzimala titule zaredom.Ivan95 je napisao/la:Izvidjac pustio krajini,vogosca pustila krajini,derventa pustila bosni,maglaj pustio visokom,prijedor pustio krajini,gradacac pustio celiku,gracanica pustila bosni.... a svi posteni svak zuga o svakom ili su svi lopovi ili su svi posteni...na kraju balade niko nema pojma sta kako di ko kuda...lud hebe zbunjenog..... zivila nasa lijepa behaja![]()
![]()
PS od sviju ekipa najjaca je ispala gracanica i doticni gospodin Nedim
Ovakvu "behaju" pravite vi ugrozeni zajedno sa balijama i zato je sve ovako jadno i mizerno. A povremeno se ukljuci i "nebeski narod" samo da dodatno sta razvale i uniste.
Ma pusti ludog Ivana. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa tvrde i iz cazina da izvidjac nije uzeo pare za cazin...pa ti opet po svom...a gazio je moj jarane i izvidjac bosnu al o tom po tom....nezivi se od stare slave... a pogotovo bez lopovisanja i posteno hahahah osvajala je kao sto je ove godine ostala u ligi... hahaha

Pa gazili ste sve i mnogo ste bolji niko to ne spori , zato je i sramota Ivane i znas i sam da tu Krajinu ste i vi i Vogosca mogli dobi zmireci, Evo ovo kolo nizasta vam netreba i odigrate beskurac i dobijete Konjuh koji je bolji od te Krajine duplo. Mislim nesportski i sramno je kako su se ova tri kola zavrsila , i kajem nije bitno ko je ispo ispo al mozemol makar casti i postenja u sportu imat. Ne mozemo , mi smo genetski negdje preskocli taj kod da se treba ponosit postenjem i cascu a ne lopovlukom i korupcijom .Svaki segment zivota smo sebi zagadili . I tvoja i moja djeca trebaju odrast ovdje . Nadam se da nece bit na nas ni sekunde.Ivan95 je napisao/la:Pa tvrde i iz cazina da izvidjac nije uzeo pare za cazin...pa ti opet po svom...a gazio je moj jarane i izvidjac bosnu al o tom po tom....nezivi se od stare slave... a pogotovo bez lopovisanja i posteno hahahah osvajala je kao sto je ove godine ostala u ligi... hahaha![]()
![]()
17.000 km
hebo europsku uniju! Kako se zaradiva u Cazinu 

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Da je trebalo konjuhu mislim da bi i konjuh dobio...jer se igralo opusteno u oba smjera... al neda mi se vise raspravljat kazem ti samo da je izvidjac cist
Okani se Ivane corava poslaIvan95 je napisao/la:Da je trebalo konjuhu mislim da bi i konjuh dobio...jer se igralo opusteno u oba smjera... al neda mi se vise raspravljat kazem ti samo da je izvidjac cist
Natakarili su se na Izvidjac
Izvidjac je cist i to je jasno ko dan
Posteni sportski kolektiv koji ulaze u mlade ljude
Imao bi Izvidjac stosta ispricati ali gazi naprijed i ne osvrce se
Treba mirne glave u razigravanje
Naprijed momci!
Svaka cast!
Sramotnopaulus je napisao/la:http://visoko.co.ba/komentar-zdenka-ant ... uje/58275/bravo Zdeno
Covjek se ne bi smio ovako nisko spustiti
Nes covjek reko da nije cudno sumnjivo i naizgled smjesno .select je napisao/la:Sramotnopaulus je napisao/la:http://visoko.co.ba/komentar-zdenka-ant ... uje/58275/bravo Zdeno
Covjek se ne bi smio ovako nisko spustiti
Niste ispali svojom sramotom. Ostavite te momke na okupu i sigurno se vraćate iduće godine. Preporučio bih vam da ubuduće sve mlade igrače obavežete klauzulom u ugovoru da do kraja karijere ne mogu igrati za bilo koji klub iz Sarajeva. Svi Sarajevski klubovi za 70 godina nisu proizveli 10 tak vrhunskih sportista. Male sredine ulažu u djecu i kao oformljene sportiste daju ih sarajevskim klubovima kao na tacni.no rules je napisao/la:Ovo je stvarno sramota da Bosna Visoko ispadne , mene je stid što sam pratio ovaj cirkus , ovu djecu treba ostaviti u ligi , a izbaciti one koji su namiještali utakmice ... SRAMOTA !
- samo_lijevo
- Kontakt:
Evo da ti ja odgovorim posto no rules nije iz Visokog.DrinaGZ je napisao/la:Niste ispali svojom sramotom. Ostavite te momke na okupu i sigurno se vraćate iduće godine. Preporučio bih vam da ubuduće sve mlade igrače obavežete klauzulom u ugovoru da do kraja karijere ne mogu igrati za bilo koji klub iz Sarajeva. Svi Sarajevski klubovi za 70 godina nisu proizveli 10 tak vrhunskih sportista. Male sredine ulažu u djecu i kao oformljene sportiste daju ih sarajevskim klubovima kao na tacni.no rules je napisao/la:Ovo je stvarno sramota da Bosna Visoko ispadne , mene je stid što sam pratio ovaj cirkus , ovu djecu treba ostaviti u ligi , a izbaciti one koji su namiještali utakmice ... SRAMOTA !
Upamti ovo, mada to nije nista novo. Oni da mogu uzeli bi sve od pionira do prvog tima. Tesko je preboliti kada ih uzimas svaki mec u omladinskim po 10+ razlike. Uostalom, znate vi iz GZ kako stvari funkcionisu, takmicimo se u istoj ligi.Ekipama koje su zadržale premijerligaški status (ne samo večerašnjim), a koje žive od “legije stranaca”, želim uspješan lov na igrače proizvedene znojem, trudom, znanjem i tradicijom.
Lovci dobro došli u Visoko, mnogima je to i bio cilj!!!”
by Z. Antovic
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ja lično, poslije visočke Bosne, najviše gotivim Izviđač, jer kao i Bosna izuzetno dobro rade sa omladinskim selekcijama i prave kvelitetne igrače. Što ti njihovi igrači igraju za druge reprezentacije, to je više stvar politike i ovakve države u kojoj živimo, a kakav nam je savez i kako se pozivaju u reprezentaciju igrači koji to ne zaslužuju, ja donekle i razumijem te momke iz Izviđača. I ja sam čuo da su u Cazinu nudili premije igračima Izviđača i da to uprava Izviđača nije dozvolila i da su, maltene, poslije toga sami igrači Izviđača bojkotovali igru i igrali preko k...a. Tako da za svu ovu smijuriju u zadnja 3 kola, možemo najviše zahvaliti ljudima iz RK Krajina i naravno čelnicima saveza, koji je izgubio svaki kredibilitet i da sam ja u upravi visočke Bosne, ja bi upoznao EHF sa svim ovim dešavanjima. Svi znamo da se isto ovo, što se dešava sada u rukometu, dešavalo i u fudbalu, i da UEFA nije rastjerala bagru iz FSBiH, neki su završili i u zatvoru, stanje u fudbalu se nikada ne bi popravilo. Isto treba uraditi i sa rukometom, jer ako se ovako nastavi, od rukometa u BIH nema ništaselect je napisao/la:Okani se Ivane corava poslaIvan95 je napisao/la:Da je trebalo konjuhu mislim da bi i konjuh dobio...jer se igralo opusteno u oba smjera... al neda mi se vise raspravljat kazem ti samo da je izvidjac cist
Naprijed momci!
Svaka cast!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Tako je kod svakog rukometnom zaljubljenika u Visokom.LIBERTY je napisao/la:
Ja lično, poslije visočke Bosne, najviše gotivim Izviđač, jer kao i Bosna izuzetno dobro rade sa omladinskim selekcijama i prave kvelitetne igrače.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Trebalo bi, po svaku cijenu, zadržati ovu ekipu na okupu. Jer ako sada odu Enes, Čaba, Nino, Limo, Peca i drugi, neće ništa valjati. Kako sam već negdje napisao, oni su ovaj proljetni dio prvenstva iz utakmice u utakmicu igrali sve bolje i bolje i siguran sam da će, kada se sljedeće godine vratimo u premijer ligu, biti među 4 ekipe u ligi. Svjestan sam da nema para, ali se mora dići cijela čaršija, da se ova ekipa održi na okupu. Ako se to ne desi, sigurno će proći dosta vremena da napravimo ekipu, kakvu imamo sada, jer mi nikada nismo bili "legija stranaca".paulus je napisao/la:http://visoko.co.ba/komentar-zdenka-ant ... uje/58275/bravo Zdeno
-
- Kontakt:
da ovo je sve tacno ,osim dvije utakmice koje su pustili zrinjski -izvidjac i krajina -izvidjacselect je napisao/la:Okani se Ivane corava poslaIvan95 je napisao/la:Da je trebalo konjuhu mislim da bi i konjuh dobio...jer se igralo opusteno u oba smjera... al neda mi se vise raspravljat kazem ti samo da je izvidjac cist
Naprijed momci!
Svaka cast!
ma kakva druga liga , ne prelazite lako preko ovog , sve je izvjesnije da su kupovane utakmice , malo se raspitajte ..., izgleda da su neki propjevali u vezi kupovine utakmica , treba kazniti počinioce i upoznati SIPU sa situacijom !LIBERTY je napisao/la:Trebalo bi, po svaku cijenu, zadržati ovu ekipu na okupu. Jer ako sada odu Enes, Čaba, Nino, Limo, Peca i drugi, neće ništa valjati. Kako sam već negdje napisao, oni su ovaj proljetni dio prvenstva iz utakmice u utakmicu igrali sve bolje i bolje i siguran sam da će, kada se sljedeće godine vratimo u premijer ligu, biti među 4 ekipe u ligi. Svjestan sam da nema para, ali se mora dići cijela čaršija, da se ova ekipa održi na okupu. Ako se to ne desi, sigurno će proći dosta vremena da napravimo ekipu, kakvu imamo sada, jer mi nikada nismo bili "legija stranaca".
Trebali bi svi klubovi iz PL koji nisu umiješani u ovaj krimainal stati uz Bosnu V. i zahtijevati da ju vrate u Premijer Ligu , jer ovo što se desilo Visočacima je prevara desetljeća ....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.