FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- Barcaaa4ever
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
samo 1:1 jer su igrali prljavo , kao da je finale a ne prijateljska.
Henry je u prvom poluvremenu dobio batina nije u karijeri toliko dobio .
Barca je dobra bila , al cim dodju blizu 16 ovaj ga potrsi :$
ahaFurymaker je napisao/la:samo 1:1 jer su igrali prljavo , kao da je finale a ne prijateljska.

Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ovo ce vjerovatno bit postava koja ce igrati prvu tekmu protiv Athletic B. u Spanskom Super kupu
Valdés
Alves - Piqué - Puyol - Abidal
Xavi - Touré - Keita (or Busquets)
Messi - Bojan - Henry
Valdés
Alves - Piqué - Puyol - Abidal
Xavi - Touré - Keita (or Busquets)
Messi - Bojan - Henry
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- nidjo_barca
- Kontakt:
Barca jos ne odustaje od Fabregasa,mozda ni od Matee 

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
hajde barem da jedan od njih dvojice predje bilo bi odlicnonidjo_barca je napisao/la:Barca jos ne odustaje od Fabregasa,mozda ni od Matee

U katalonskom klubu uvjereni su da će Arsenal prodati kapetana Cesca Fabregasa. Cijena bi bila 25 milijuna funti, a zadnji rok - do sljedeće sezone
U Barceloni su spremni ponuditi veći novac za Arsenalova kapetana Cesca Fabregasa. Prema pisanju The Timesa, Katalonci su se odlučili za Cesa jer im je propao posao oko dovođenja Javiera Mascherana iz Liverpoola. Barcini čelnici vjeruju da bi 25 milijuna funti bilo dovoljno da 'smekšaju' Arsenalovu upravu, tim prije što je i Fabregas, navodno, nesretan rezultatima kluba na međunarodnoj pozornici te što se unazad nekoliko sezona ne može veseliti trofejima.
Otočki mediji vjeruju, bez obzira što je Fabregas ovoga ljeta produžio ugovor na pet sezona, da će najkasnije do idućeg ljeta otići s Emiratesa.
EVO I LINK,SAMO NEZNAM KOLIKO JE TACNA OVA INFORMACIJA http://www.tportal.hr/sport/nogomet/314 ... egasa.html
U Barceloni su spremni ponuditi veći novac za Arsenalova kapetana Cesca Fabregasa. Prema pisanju The Timesa, Katalonci su se odlučili za Cesa jer im je propao posao oko dovođenja Javiera Mascherana iz Liverpoola. Barcini čelnici vjeruju da bi 25 milijuna funti bilo dovoljno da 'smekšaju' Arsenalovu upravu, tim prije što je i Fabregas, navodno, nesretan rezultatima kluba na međunarodnoj pozornici te što se unazad nekoliko sezona ne može veseliti trofejima.
Otočki mediji vjeruju, bez obzira što je Fabregas ovoga ljeta produžio ugovor na pet sezona, da će najkasnije do idućeg ljeta otići s Emiratesa.
EVO I LINK,SAMO NEZNAM KOLIKO JE TACNA OVA INFORMACIJA http://www.tportal.hr/sport/nogomet/314 ... egasa.html
- nidjo_barca
- Kontakt:
ma dolazi nam Fabregas il ove il sledece ssezoneeeno-barca je napisao/la:U katalonskom klubu uvjereni su da će Arsenal prodati kapetana Cesca Fabregasa. Cijena bi bila 25 milijuna funti, a zadnji rok - do sljedeće sezone

Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Sljedece dolazi to pisem evo vec 2 mjeseca 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
sta sam ja rekao par stranica prije cesc dolazi informacije iz barcelonemiky_hz je napisao/la:Sljedece dolazi to pisem evo vec 2 mjeseca

kad si jedan od "vlasnika" barcelone znas vise

Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
taj kad dodje do 24 godine, on wengeru vise ne treba i visak je u timu
i onda se dovodi neki 15.godisnjak da ga zamjeni 

Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
Zato nikad nista nece ni osvojiti, ima juniorska liga, mozda tu nesto mogu napraviti heheTata je napisao/la:taj kad dodje do 24 godine, on wengeru vise ne treba i visak je u timui onda se dovodi neki 15.godisnjak da ga zamjeni

pazite vi da vas sviju arsenal ne iznenadi posteno
mislim da ove godine imaju dosta bolju ekipu nego prosle,istina otisli su ima vazni igraci,ali ih je dosta i sazrelo.

ma svake godine ista prica
al nista od njih

- nidjo_barca
- Kontakt:
Guardiola bi mogao produzit ugovor sa Barcom ubrzo
Fabregasa su celnici Barce pitali zeli li doci da bi zapoceli pregovore sa Arsenalom,naravno rekao je da
i ako bude dolazio doci ce do kraja ove il pocetkom naredne sedmice
Cisto sumnjam da ce doc al et
Fabregasa su celnici Barce pitali zeli li doci da bi zapoceli pregovore sa Arsenalom,naravno rekao je da

i ako bude dolazio doci ce do kraja ove il pocetkom naredne sedmice

Cisto sumnjam da ce doc al et

Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Pozz drugovi 
Sjajno bi bilo dovesti Matu ili Cesca ili obojicu
jer nam trbea zamjensko krilo ( mata), a kad bi fabregas dosao onda henry nebi imao mjesta u prvoj ali OK 
Ovdje imate njanovije vijesti o barceloni pa svratite http://fcb1899.--- SPAM ---/ i komentirajte

Sjajno bi bilo dovesti Matu ili Cesca ili obojicu

Ovdje imate njanovije vijesti o barceloni pa svratite http://fcb1899.--- SPAM ---/ i komentirajte

Mislim da bi bilo odlicno kada bi jos u ovom prielaznom roku doveli Fabregasa, iskreno ja bih njega doveo prije Mate, jer Iniesta moze igrati krilo i kako me pamcenje sluzi prosle godine je na toj poziciji odigrao dosta odlicnih utakmica, a onda se Fabregas moze vartiti na poziciju pored Xavija. MIslim da bi bilo dobro da Bracelona ponudi 35 miliona eura i jednog igraca (Gudhjonssena) i jos 5 miliona u slucaju osvajanja LP ili Spanskog prvenstva. Tada bi Arsenal dobio tih 50 miliona eura koje traze, a taj transfer se ne bih ni osjetio sto se financijske strane tice.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
tacno tako, iniesta je gotovo svaku utakmicu barem 20 minuta igrao na poziciji lijevog napadaca(krilnog) a kad henry nije igrao i cijelu utakmicu, tako da na to sigurno iz barce i racunaju kad bi dosao cesc, i ja takodjer cisto sumnjam da ce to biti ove sezone... ja bih i onog malog capela volio vidjet na ijevoj strani 
cataluna is not spain!!!!

cataluna is not spain!!!!
Bolje biti živ a kukavica nego mrtav a heroj
- nidjo_barca
- Kontakt:
Iniesta moze igrat krilo i to vrlo dobro,al nekako sam sigurniji kad on i Xavi igraju zajedno na sredini i kombinujuamerosm je napisao/la:Mislim da bi bilo odlicno kada bi jos u ovom prielaznom roku doveli Fabregasa, iskreno ja bih njega doveo prije Mate, jer Iniesta moze igrati krilo i kako me pamcenje sluzi prosle godine je na toj poziciji odigrao dosta odlicnih utakmica, a onda se Fabregas moze vartiti na poziciju pored Xavija. MIslim da bi bilo dobro da Bracelona ponudi 35 miliona eura i jednog igraca (Gudhjonssena) i jos 5 miliona u slucaju osvajanja LP ili Spanskog prvenstva. Tada bi Arsenal dobio tih 50 miliona eura koje traze, a taj transfer se ne bih ni osjetio sto se financijske strane tice.

A jutros sam procitao da bi mogli dovest Fabregasa do kraja sedmice , ako bi uopste dolazio

Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- the scouser
- Kontakt:
Ako dodje Fabregas,da li mijenjate formaciju,ako ne,ko ispada Iniesta ili Xavi?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 6 gostiju.