2016/17 NBA Pre-season
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: 2016/17 NBA Off-season
Meni i dalje samo nije jasno kako bi Warriorsi mogli svima udovoljiti sa platama sljedece sezone kada se mora dati max Curryu. Barnes i Bogut bi sigurno morali ici, ali opet ne znam na koji nacin oni mogu potpisati Duranta na max.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ova situacija ce samo pokazati da Wess ima vise muda once again
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- IlCapitano
- Kontakt:
Curry ima još jednu godinu ugovora, nema on veze sa Durantom. Mogu sad pustiti Barnesa i Ezelija i trejdati Boguta i potpisati KD-a. Sljedeće godine imaju bird prava na Currya i potpisati ga preko capa.bodi123 je napisao/la:Meni i dalje samo nije jasno kako bi Warriorsi mogli svima udovoljiti sa platama sljedece sezone kada se mora dati max Curryu. Barnes i Bogut bi sigurno morali ici, ali opet ne znam na koji nacin oni mogu potpisati Duranta na max.
Ono, kome KD obeća da će potpisati sa njima ta ekipa će uraditi sve potrebno da naprave prostor za njega, kao Spursi prošle godine za LMA-a. Osim OKC-a koji su u istoj situaciji kao GSW sljedeće sezone sa Curryem i ne moraju ništa oslobađati.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Sa Durantovih 26 to bi ispalo oko 81og miliona sa Draymondom, Klayom, Stephom i Iggijem, kako ce klupu sastavit?IlCapitano je napisao/la:Curry ima još jednu godinu ugovora, nema on veze sa Durantom. Mogu sad pustiti Barnesa i Ezelija i trejdati Boguta i potpisati KD-a. Sljedeće godine imaju bird prava na Currya i potpisati ga preko capa.bodi123 je napisao/la:Meni i dalje samo nije jasno kako bi Warriorsi mogli svima udovoljiti sa platama sljedece sezone kada se mora dati max Curryu. Barnes i Bogut bi sigurno morali ici, ali opet ne znam na koji nacin oni mogu potpisati Duranta na max.
Ono, kome KD obeća da će potpisati sa njima ta ekipa će uraditi sve potrebno da naprave prostor za njega, kao Spursi prošle godine za LMA-a. Osim OKC-a koji su u istoj situaciji kao GSW sljedeće sezone sa Curryem i ne moraju ništa oslobađati.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
U istom svijetu ko i ovi sto se nadaju da ce u Lakerse ili BostonScof1eld je napisao/la:Vece sanse da ga dovede ima Cska, ne znam u kojem ti svijetu zivis ali u ovom Durant nece zaigrati za Denver..JHam je napisao/la:Evo, Denver je zainteresovan i moze mu ponuditi max, ekipa kojoj je malo falilo da udje u PO s brojnim povredama i nedostacima koji su koliko toliko nadomjesteni draftom. Zasto niko ne pise ds bi ga volio vidjeti kod nas, to bi automatski znacilo da ce se rsditi jos koji trade za jacanje ekipe, i bili bi sigurni ucesnik POa, i bilo bi zanimljivije te kroz godinu dvije vjerovatno i finala dok Jokic, Nurkic, Mudiay,Harris stasaju...

- IlCapitano
- Kontakt:
Cap će biti najvjerovatnije 95 miliona, to je 14 za ostatak ekipe. Imaju opciju za Livingstona, ostaje im 8-9 miliona. Imaju znači 8 miliona da potpišu par veterana od kojih će svako uzeti i manje da zaigra za šampionsku ekipu. Nakont oga imaju još 5 miliona u MLE i + mogu vratiti Ezelija sa bird pravima koja imaju na njega ako ne nađu nekog drugog centra.bodi123 je napisao/la:Sa Durantovih 26 to bi ispalo oko 81og miliona sa Draymondom, Klayom, Stephom i Iggijem, kako ce klupu sastavit?IlCapitano je napisao/la:Curry ima još jednu godinu ugovora, nema on veze sa Durantom. Mogu sad pustiti Barnesa i Ezelija i trejdati Boguta i potpisati KD-a. Sljedeće godine imaju bird prava na Currya i potpisati ga preko capa.bodi123 je napisao/la:Meni i dalje samo nije jasno kako bi Warriorsi mogli svima udovoljiti sa platama sljedece sezone kada se mora dati max Curryu. Barnes i Bogut bi sigurno morali ici, ali opet ne znam na koji nacin oni mogu potpisati Duranta na max.
Iggy, Livingston, Ezeli ili neki drugi centar + par veterana tipa Barbosa je sasvim solidna klupa.
Boston bez trejda nema šanse i opet imaju jedno 10x više šansi od Denvera. Mislim, bar su sastanak dobili sa njim.JHam je napisao/la:U istom svijetu ko i ovi sto se nadaju da ce u Lakerse ili BostonScof1eld je napisao/la:Vece sanse da ga dovede ima Cska, ne znam u kojem ti svijetu zivis ali u ovom Durant nece zaigrati za Denver..JHam je napisao/la:Evo, Denver je zainteresovan i moze mu ponuditi max, ekipa kojoj je malo falilo da udje u PO s brojnim povredama i nedostacima koji su koliko toliko nadomjesteni draftom. Zasto niko ne pise ds bi ga volio vidjeti kod nas, to bi automatski znacilo da ce se rsditi jos koji trade za jacanje ekipe, i bili bi sigurni ucesnik POa, i bilo bi zanimljivije te kroz godinu dvije vjerovatno i finala dok Jokic, Nurkic, Mudiay,Harris stasaju...
@IlCapitano nije problem sastanak, on je rekao da Durant nece ZAIGRATI za Denver, i ja sam mu odgovorio...Denver ima od svih tih ekipa vjerovatno najsvjetljiju buducnost uz Minesotu i mozda 76erse(zavisi kakav se Embiid vrati i kakav ovaj novi bude), a u roku od 2 godine max, s njim bi bilo u finalu vjerovatno,tako da ne vidim razlog da se tako omalovazava ekipa koja u zadnjih par godina radi bolje od vecine ekipa u ligi...Al sta drugo ocekivati od navijaca Lakersa...
- IlCapitano
- Kontakt:
Pa jedini nacin da zaigra za Denver je da potpise kao FA, niko njega nece trejdati nikom, ne samo Denveru.
A nije pretjerano reci da nema sanse da potpise kao FA, jer i nema.
A nije pretjerano reci da nema sanse da potpise kao FA, jer i nema.
A ima sanse da potpise za Lakerse koji se ovde spominju?
Jedine ekipe koje vjerovatno vrijedi spominjati sto se njega ticu su OKC, GSW i mooozda SAS, tako da za sve ostale je isto kao i za Denver....
Jedine ekipe koje vjerovatno vrijedi spominjati sto se njega ticu su OKC, GSW i mooozda SAS, tako da za sve ostale je isto kao i za Denver....
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne znam šta mene pitaš za Lakerse, nigdje ih nisam spomenuo niti me briga. Ja sam replicirao na dio gdje si spomenuo Boston, ostalo me ne interesuje.
Za Russa sam 90% siguran da ostaje u Thunderu. 10% ostavljam tome da mu se baš digne da pokaže kakav je mamojebač i ode u LA to make Lakers great again. To je u ovom trenutku najteži zadatak u NBA.Sarmelino je napisao/la:Ova situacija ce samo pokazati da Wess ima vise muda once again
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kroz 2 godine ce Lakersi biti PO ekipa. Kroz 4 borba za titulu.Kawhi je napisao/la:Za Russa sam 90% siguran da ostaje u Thunderu. 10% ostavljam tome da mu se baš digne da pokaže kakav je mamojebač i ode u LA to make Lakers great again. To je u ovom trenutku najteži zadatak u NBA.Sarmelino je napisao/la:Ova situacija ce samo pokazati da Wess ima vise muda once again
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Odlicno.Samo skoro 10 god do cilja... 

NEZALAGANJE je napisao/la:Odlicno.Samo skoro 10 god do cilja...

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- BuffonGigi
- Kontakt:
Rece cuveni forumas zvani "Pop kaze" 

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Bar necemo zivjeti u zabludi da smo najkvalitetnija ekipa u NBA koju su sudije izbacile 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Naravno.Ne treba se puno pametan praviti kad nesto kaze jedan od najvecih umova kosarke IKADA!!
Bolje u PO i biti u borbi za titulu (kako mi i jesmo) nego traziti rezervne ekipe i biti podrum lige.Ali nije to problem za vas "navijace" LAL.Uvijek se nadje nesto drugo glamurozno u medjuvremenu.
I nisu nas sudije izbacile,ali su nas dobrano ostetile,sto je fakt.
Bolje u PO i biti u borbi za titulu (kako mi i jesmo) nego traziti rezervne ekipe i biti podrum lige.Ali nije to problem za vas "navijace" LAL.Uvijek se nadje nesto drugo glamurozno u medjuvremenu.

Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 26 jun 2016, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Prvi juli je deadline? 

Neko se bori za titule godinama i osvoji svakih 10 godina istu, a neko slozi ekipu i napravi dinastiju onako iz z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.e.
Cujemo se negdje 2150., mozda nas prestignete u ovome sto se broji do tad i postanete simbol kosarke
Cujemo se negdje 2150., mozda nas prestignete u ovome sto se broji do tad i postanete simbol kosarke

- BuffonGigi
- Kontakt:
Naravno, mi smo "navijaci" a vi bez navodnika navijaci. Ima nas dosta koji smo navijali za zute i prije nego su se pojavili fanovi Spursa, prije nego su na draftu birali Duncana. A borba za titulu bas i nije polufinale zapada.
Svaka cast San Antoniu na svemu napravljenom u posljednjih 15-ak godina, to mi je jedan od drazih klubova uopce u sportu, medjutim ti si druze simbol subjektivnosti i bolesne netrpeljivosti prema bilo cemu dobrom u NBA sto nije San Antonio. Za tebe je "Pop kaze" pocetak i kraj kosarke, a nama ako se svidja stil igre neke ekipe, odjednom smo bandwagonersi i glory hunteri. Odjednom ne smijes imati svog favorita u play offu jer odmah nisi iskreni navijac vlastite ekipe. Bez veze je ta prica, kao i te kvaziprovokacije, bas onako osnovnoskolski...
Svaka cast San Antoniu na svemu napravljenom u posljednjih 15-ak godina, to mi je jedan od drazih klubova uopce u sportu, medjutim ti si druze simbol subjektivnosti i bolesne netrpeljivosti prema bilo cemu dobrom u NBA sto nije San Antonio. Za tebe je "Pop kaze" pocetak i kraj kosarke, a nama ako se svidja stil igre neke ekipe, odjednom smo bandwagonersi i glory hunteri. Odjednom ne smijes imati svog favorita u play offu jer odmah nisi iskreni navijac vlastite ekipe. Bez veze je ta prica, kao i te kvaziprovokacije, bas onako osnovnoskolski...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.