Ovo su željeirfo je napisao/la:Bolja je Mladost ekipa, nama odgovara ovakoStroj1946 je napisao/la:Sarajevo-Mladost
Željo-Široki
Kup BiH 2016/17
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Kup BiH 2016/17
- TobeYarabi
- Kontakt:
bratski susretiStroj1946 je napisao/la:Ovo su željeirfo je napisao/la:Bolja je Mladost ekipa, nama odgovara ovakoStroj1946 je napisao/la:Sarajevo-Mladost
Željo-ŠirokiA svi znamo da neće biti ovako
- HNKBranitelj
- Kontakt:
Kakva samo losa utakmica na Pecari, pa nemoguće da ni jedna niti druga ekipa nemaju niti jednu jedinu uigranu akciju, da ne znaju spojiti dva pasa, igra ista daj veznjaku i on nabija na krilo. Joj kad neko uspredi HNL sa ovom Ligom,pa hrvatska je liga pet klasa barem iznad ove.
Od ovih ekipa koje su se plasirale u polu završnicu najbolje mi izgleda Željezničar i mislim da ce i osvojiti KUP.
Od ovih ekipa koje su se plasirale u polu završnicu najbolje mi izgleda Željezničar i mislim da ce i osvojiti KUP.
HNK Branitelj Mostar 1992
mi imamo i prvu postavuHNKBranitelj je napisao/la:Kakva samo losa utakmica na Pecari, pa nemoguće da ni jedna niti druga ekipa nemaju niti jednu jedinu uigranu akciju, da ne znaju spojiti dva pasa, igra ista daj veznjaku i on nabija na krilo. Joj kad neko uspredi HNL sa ovom Ligom,pa hrvatska je liga pet klasa barem iznad ove.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sarajevo - Željezničar, Mladost - Široki 100% će ovako biti.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Mađari -

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Selam za MađareHigh je napisao/la:Mađari -![]()
![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Pustite te teorije zavjere majke vam.
I Mladost je jaca od Sirokog tako da oni ispadaju koga god da izvuku u polufinalu.
I Mladost je jaca od Sirokog tako da oni ispadaju koga god da izvuku u polufinalu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naime, utakmice polufinala Kupa Bosne i Hercegovine će se igrati 12. i 19. aprila, a već je poznato da će se derbi između Željezničara i Sarajeva igrati 15. aprila u okviru Premijer lige Bosne i Hercegovine. Žrijeb će se održati 29. marta ove godine.
Tako bi se, ukoliko to žrijeb dozvoli, najveći rivali bh. fudbala mogli sastati tri puta u sedam dana, što nije zapamćeno u historiji našeg fudbala.
Plasman u polufinale su, osim Željezničara i Sarajeva, ovjerili Mladost iz Doboj-Kaknja i Široki Brijeg.
Tako bi se, ukoliko to žrijeb dozvoli, najveći rivali bh. fudbala mogli sastati tri puta u sedam dana, što nije zapamćeno u historiji našeg fudbala.
Plasman u polufinale su, osim Željezničara i Sarajeva, ovjerili Mladost iz Doboj-Kaknja i Široki Brijeg.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jos nije poznat raspored lige za prvaka i lige z aopstanak jer se jos par klubova moze pomaci na tabeli u zadnjem kolu...MortemHz je napisao/la:Naime, utakmice polufinala Kupa Bosne i Hercegovine će se igrati 12. i 19. aprila, a već je poznato da će se derbi između Željezničara i Sarajeva igrati 15. aprila u okviru Premijer lige Bosne i Hercegovine. Žrijeb će se održati 29. marta ove godine.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zato i pise ''mogli''.KenoRob je napisao/la:Jos nije poznat raspored lige za prvaka i lige z aopstanak jer se jos par klubova moze pomaci na tabeli u zadnjem kolu...MortemHz je napisao/la:Naime, utakmice polufinala Kupa Bosne i Hercegovine će se igrati 12. i 19. aprila, a već je poznato da će se derbi između Željezničara i Sarajeva igrati 15. aprila u okviru Premijer lige Bosne i Hercegovine. Žrijeb će se održati 29. marta ove godine.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Pise gore vec poznato za derbi u ligi za prvaka a to za kup je MOGLI. Uglavnom, moglo bi da bude a moglo bi i da ne bude...samo sam htjeo komentarisati ovo gore "vec je poznato" ili je to pitarska izreka za "mozda"MortemHz je napisao/la:Zato i pise ''mogli''.KenoRob je napisao/la:Jos nije poznat raspored lige za prvaka i lige z aopstanak jer se jos par klubova moze pomaci na tabeli u zadnjem kolu...MortemHz je napisao/la:Naime, utakmice polufinala Kupa Bosne i Hercegovine će se igrati 12. i 19. aprila, a već je poznato da će se derbi između Željezničara i Sarajeva igrati 15. aprila u okviru Premijer lige Bosne i Hercegovine. Žrijeb će se održati 29. marta ove godine.
haha zezam se
Zadnja izmjena: KenoRob, dana/u 16 mar 2017, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
KapitenK je napisao/la:Pustite te teorije zavjere majke vam.
To mogli se odnosi na kup kao što si i napisao, a za derbi je poprilično sigurno da će biti 15. aprila, čak i ako Željo i Sarajevo zamijene pozicije na tabeli u posljednjem kolu, taj datum ostaje, samo će zamijeniti domaćinstvo.KenoRob je napisao/la:Pise gore vec poznato za derbi u ligi za prvaka a to za kup je MOGLI. Uglavnom, moglo bi da bude a moglo bi i da ne bude...samo sam htjeo komentarisati ovo gore "vec je poznato" ili je to pitarska izreka za "mozda"
Jedino što ga može poremetiti je ako Sarajevo završi ispred Zrinjskog u posljednjem kolu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nisam znao da bi datum ostao isti u slucaju da Zeljo i Sarajevo zamjene pozicije mada sam mislio malo i o tome ali eto opet postoji ono "mozda" vezano za Zrinjski a ne "vec poznato". Samo ispravljam novinare koji trce pred ruduVirtu4l je napisao/la:To mogli se odnosi na kup kao što si i napisao, a za derbi je poprilično sigurno da će biti 15. aprila, čak i ako Željo i Sarajevo zamijene pozicije na tabeli u posljednjem kolu, taj datum ostaje, samo će zamijeniti domaćinstvo.KenoRob je napisao/la:Pise gore vec poznato za derbi u ligi za prvaka a to za kup je MOGLI. Uglavnom, moglo bi da bude a moglo bi i da ne bude...samo sam htjeo komentarisati ovo gore "vec je poznato" ili je to pitarska izreka za "mozda"
Jedino što ga može poremetiti je ako Sarajevo završi ispred Zrinjskog u posljednjem kolu.
Zadnja izmjena: KenoRob, dana/u 16 mar 2017, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
Pa logično jbg, mi bi preuzeli njihov raspored, a oni naš... tako da bi se svakako sastali u tom kolu.KenoRob je napisao/la:Nisam znao da bi datum ostao isti u slucaju da Zeljo i Sarajevo zamjene pozicije
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Komšije osvajaju Kup, kao i ligu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Samo vi budite jaci od Metalaca a za ostalo je nebitno bar meniyork je napisao/la:KapitenK je napisao/la:Pustite te teorije zavjere majke vam.
I Mladost je jaca od Sirokog tako da oni ispadaju koga god da izvuku u polufinalu.Bili su "jači" i Sloboda i Zrinjski.... kup je naš
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Neka Metalaca
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Meni svejedno koga cemo dobiti u polufinalu.
Izvlacenje parova kupa 21.3.2017.
Izvlacenje parova kupa 21.3.2017.
- Zeljeznicar -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.