Marseille

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

TheManiacs
Kontakt:

Re: Marseille

Post Postao/la TheManiacs » 03 dec 2009, 20:44

fanatique 1899 je napisao/la:Ove godine, realno, ŠAMPIONI, vrijeme je...
Brate ti se ubi pisajući na temi marseille slabo te ko prati :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 03 dec 2009, 21:44

joj oni prenose wolfsburg manutd, nekoni prenose svoj eizdajnike dzeku i misimovica jbt kao da su zidane i ronaldo pa igraju u realu, ccc, joj jesmo jadni, pored onaki utakmica juve bayern i marseille real ni jedan tv ne prenosi marseille real, ftv wolfsburg a bht1 u snimku juve bayern, ccc, totalno sam iznerviran mislim imam gdje gledati utakmicu ali volio sam vise na nasem kanalu, cc sramota
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 03 dec 2009, 23:25

marseille_unique je napisao/la:joj oni prenose wolfsburg manutd, nekoni prenose svoj eizdajnike dzeku i misimovica jbt kao da su zidane i ronaldo pa igraju u realu, ccc, joj jesmo jadni, pored onaki utakmica juve bayern i marseille real ni jedan tv ne prenosi marseille real, ftv wolfsburg a bht1 u snimku juve bayern, ccc, totalno sam iznerviran mislim imam gdje gledati utakmicu ali volio sam vise na nasem kanalu, cc sramota
a realno sta bi ti
ko brat bratu
bolja je tekma vukovi-manco
a juve i bayernu necu d a trosim rijec
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 04 dec 2009, 03:44

da ne igraju ovi nasi izdajnici ne bi je nikad prenosili, nikad wolfsburg ne bi bio na nasem tvu zapamti to sto sam ti reko aj pratim na nasim kanalim od 95 godine i znam dobro sta uvijek rade i koga prenose
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 04 dec 2009, 08:06

:mrgreen: :mrgreen:sljedece

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 04 dec 2009, 11:57

:lol: :lol: :mrgreen: šta ima ŠAMPIONI
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 dec 2009, 15:33

marseille_unique je napisao/la:da ne igraju ovi nasi izdajnici ne bi je nikad prenosili, nikad wolfsburg ne bi bio na nasem tvu zapamti to sto sam ti reko aj pratim na nasim kanalim od 95 godine i znam dobro sta uvijek rade i koga prenose

Dzeko i Miske izdajnici???

Lijeci se!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Husso97
Kontakt:

Post Postao/la Husso97 » 04 dec 2009, 15:43

marseille_unique je napisao/la:joj oni prenose wolfsburg manutd, nekoni prenose svoj eizdajnike dzeku i misimovica jbt kao da su zidane i ronaldo pa igraju u realu, ccc, joj jesmo jadni, pored onaki utakmica juve bayern i marseille real ni jedan tv ne prenosi marseille real, ftv wolfsburg a bht1 u snimku juve bayern, ccc, totalno sam iznerviran mislim imam gdje gledati utakmicu ali volio sam vise na nasem kanalu, cc sramota
jesi ti dobar

cuj marseille-real
R.I.P Vedran Puljić

-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 04 dec 2009, 16:46

mislim da je vrijeme da se macolom po glavi zviznes !

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 04 dec 2009, 19:17

nemate vi pojma sta pricate
Tuzlanski_Malisa

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 04 dec 2009, 19:21

ti si vala svu pamet svijeta pokupio i kao sto wolverine rece macola ti ne gine.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 04 dec 2009, 19:33

svi ste vi izdajnici, ili ste deca i niste jos sazrili ili niste bili u ratu i ne znate sta se desavalo ovdje, ili ste jednostavno rodeni bez ponosa i obraza, nesto od toga jeste toliko od mene sto se tice ove teme
Tuzlanski_Malisa

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 04 dec 2009, 19:36

majko procitaj sta pises.

kazes da nismo patriote a nedas da prenose misketa i dzeku.

ko sto ti rece ovaj gore. pod hitno u bolnicu za mentalne poremecaje

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 04 dec 2009, 19:38

marseille_unique je napisao/la:svi ste vi izdajnici, ili ste deca i niste jos sazrili ili niste bili u ratu i ne znate sta se desavalo ovdje, ili ste jednostavno rodeni bez ponosa i obraza, nesto od toga jeste toliko od mene sto se tice ove teme
Kakve to veze sad sa Dzekom i Misimovicem ima ?

napolifanatik
Kontakt:

Post Postao/la napolifanatik » 04 dec 2009, 19:39

Hajde samo reci po cemu su to Džeko i Misimovic izdajnici ???
Societa Sportiva Calcio Napoli, simply the best club in Italy!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 04 dec 2009, 21:54

napolifanatik je napisao/la:Hajde samo reci po cemu su to Džeko i Misimovic izdajnici ???
ma pusti ga kume hoce samo da nabija postove malo mu dva acc pa izaziva glupe rasprave ne osvrci se na njega
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 04 dec 2009, 22:27

ja sam sto puta spominjo zasto a njihova imena vis enecu spominjati niti te dvojice iz wolfsburga niti njihovog i vaseg dragog slektora, ako vam kad kaze da je **** ukusno, nemojte u to posumnjati kao sto niste ni u nista do sada, ccc, mogo bih vas nazvati svakakim imenima, ali necu, sami ce te sebe zvati tim imenima jednog dana
Tuzlanski_Malisa

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 dec 2009, 22:31

marseille_unique je napisao/la:ja sam sto puta spominjo zasto a njihova imena vis enecu spominjati niti te dvojice iz wolfsburga niti njihovog i vaseg dragog slektora, ako vam kad kaze da je **** ukusno, nemojte u to posumnjati kao sto niste ni u nista do sada, ccc, mogo bih vas nazvati svakakim imenima, ali necu, sami ce te sebe zvati tim imenima jednog dana
:o :shock: Tip koji zivi u Bosni navija za Francuski tim koji veze sa vezom nema ni sa Bosnom a vala ni sa fudbalom :mrgreen: i prica ko je kakav izdajnik.
Ko da ti je Miteran nesto u rodu :lol: :evil:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 04 dec 2009, 22:40

ovo majke mi nigdje nisam vidio.navija za francuski klub,mrzi ambasadore ove zemlje a prkno mi i dalje u Bosni.stvarno cudno.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 04 dec 2009, 22:46

budalasu jedan idi malo gledaj tv i raspitaj se sta je i ko je bio taj tvoj selektor kojeg si podrzavo i kojeg i sad podrzavas ili ne podrzavas sada jer si kao vecina bez ponosa, idi vidi i raspitaj se sta je i koje i st aj eprico i kako t enazivo kad je bosnu i hercegovinu dobio sa hrvatskom na kosevu, poslusaj malo njegove razgovore sa ratnim poredsjednikom hrvatske i podrzavanje tog istog predsjednika za vrijeme rata, njegove price za hrv medije da je hrvatska njegova prva zemlja a vama da vas ne nazovem svakako , price da je bih njegova prva zemlja, pa kako mozete biti taki ljudi da kodru i bolu podrzavate dva mjeseca , pa da za nekog tog lafinasa zaboravite sve ono sto ste pricali i protiv cega ste protestovali, pa da sad opet nakon losih rezultta sjetite da vam ne valja ni savez ni selektor, pa hocete opet kodru, ali ne sreca vasa sto taj kodro ima ponos i sto je razocaran u vas jadnike jadne, jo sjednom ste pokazali zasto se bosancima i hercegovcima desavalo sve to sto nam se desavaalo kroz historiju, dokazali ste da vas mogu jeb.... jedni t eisti ljudi stalno u jednu te istu rupu,

sdruge strane ne znam bi li vas krivio, ili nas obrazovni sistem, jer je ocigledno da nas narod je neobrazovan i olahko vjeruje svemu i da olahko ne moze ni ocemu da donese odluku koj anece biti vodena televizijskim lazima i propagandom,

meni je tesko sto ja evo dvije godine ne mogu da navijam za svoju zemlju, boli me srce i dusa, ali vise volim tako, nego kao svi vi da zaboravim kako mi se neko u onoj muci i ratu i svemu sto nam se desavalo , kako mi se neko rugo tamo preko save i dinare u susjednoj hrvatskoj, meni treba pravi i dokazani bosanac i hercegovac da nas vodi, ne treba mi neko ko je tu kada mu trebamo jer ga niko nece, nego neko ko nas voli,

JA ZNAM DA JA OVO SVE DABA MOZDA I PISEM, JER VECINA OD VAS SU MALDI OD MENE I DOSTA OVIH STAVRI JOS NE SHVACAJU ILI IH NIJE DOVOLJNO ZAHVATILO OVO SVE STO SE DESAVALO PRIJE NEKOLIKO GODINA PA NISU TOLKO NI OSJETLJIVI,

SAMO CEKAM DA ODE TAJ VAS CUVENI SELEKTOR, LAZLJIVOG OSMIJEHA, I USTA PUNIH SLATKIH PSOVKI, KOJE VAS NASMIJAVAJU, PA DA I JA PONOVO NAVIJAM ZA SVOJU ZEMLJU
Tuzlanski_Malisa

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.