Brate ti se ubi pisajući na temi marseille slabo te ko pratifanatique 1899 je napisao/la:Ove godine, realno, ŠAMPIONI, vrijeme je...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Brate ti se ubi pisajući na temi marseille slabo te ko pratifanatique 1899 je napisao/la:Ove godine, realno, ŠAMPIONI, vrijeme je...
a realno sta bi timarseille_unique je napisao/la:joj oni prenose wolfsburg manutd, nekoni prenose svoj eizdajnike dzeku i misimovica jbt kao da su zidane i ronaldo pa igraju u realu, ccc, joj jesmo jadni, pored onaki utakmica juve bayern i marseille real ni jedan tv ne prenosi marseille real, ftv wolfsburg a bht1 u snimku juve bayern, ccc, totalno sam iznerviran mislim imam gdje gledati utakmicu ali volio sam vise na nasem kanalu, cc sramota
fanatique 1899 je napisao/la:Ove godine, realno, ŠAMPIONI, vrijeme je...
fanatique 1899 je napisao/la:Ove godine, realno, ŠAMPIONI, vrijeme je...
marseille_unique je napisao/la:da ne igraju ovi nasi izdajnici ne bi je nikad prenosili, nikad wolfsburg ne bi bio na nasem tvu zapamti to sto sam ti reko aj pratim na nasim kanalim od 95 godine i znam dobro sta uvijek rade i koga prenose
jesi ti dobarmarseille_unique je napisao/la:joj oni prenose wolfsburg manutd, nekoni prenose svoj eizdajnike dzeku i misimovica jbt kao da su zidane i ronaldo pa igraju u realu, ccc, joj jesmo jadni, pored onaki utakmica juve bayern i marseille real ni jedan tv ne prenosi marseille real, ftv wolfsburg a bht1 u snimku juve bayern, ccc, totalno sam iznerviran mislim imam gdje gledati utakmicu ali volio sam vise na nasem kanalu, cc sramota
mislim da je vrijeme da se macolom po glavi zviznes !marseille_unique je napisao/la:joj oni prenose wolfsburg manutd, nekoni prenose svoj eizdajnike dzeku i misimovica jbt kao da su zidane i ronaldo pa igraju u realu, ccc, joj jesmo jadni, pored onaki utakmica juve bayern i marseille real ni jedan tv ne prenosi marseille real, ftv wolfsburg a bht1 u snimku juve bayern, ccc, totalno sam iznerviran mislim imam gdje gledati utakmicu ali volio sam vise na nasem kanalu, cc sramota
Kakve to veze sad sa Dzekom i Misimovicem ima ?marseille_unique je napisao/la:svi ste vi izdajnici, ili ste deca i niste jos sazrili ili niste bili u ratu i ne znate sta se desavalo ovdje, ili ste jednostavno rodeni bez ponosa i obraza, nesto od toga jeste toliko od mene sto se tice ove teme
ma pusti ga kume hoce samo da nabija postove malo mu dva acc pa izaziva glupe rasprave ne osvrci se na njeganapolifanatik je napisao/la:Hajde samo reci po cemu su to Džeko i Misimovic izdajnici ???
marseille_unique je napisao/la:ja sam sto puta spominjo zasto a njihova imena vis enecu spominjati niti te dvojice iz wolfsburga niti njihovog i vaseg dragog slektora, ako vam kad kaze da je **** ukusno, nemojte u to posumnjati kao sto niste ni u nista do sada, ccc, mogo bih vas nazvati svakakim imenima, ali necu, sami ce te sebe zvati tim imenima jednog dana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.