Edit : Evo izgleda Thomas Hitzlsperger potpis'o na 3 godine
West Ham FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: West Ham FC
Na sajtu je objavljeno da će danas West Ham dobiti "veliko pojačanje". Kaže se da je to igrač više od 60 nastupa za reprezentaciju tako da otpada Belhadj koji je bio najavljivan kao prvo pojačanje.
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- Omerbavarac
- Kontakt:
Upravo tako. Cekicari su dobili novo pojacanje.hammers je napisao/la:Na sajtu je objavljeno da će danas West Ham dobiti "veliko pojačanje". Kaže se da je to igrač više od 60 nastupa za reprezentaciju tako da otpada Belhadj koji je bio najavljivan kao prvo pojačanje.
Thomas Hitzlsperger hat sein enttäuschendes Intermezzo bei Lazio Rom nach nur einem halben Jahr beendet und wechselt zu West Ham United zurück in die englische Premier League. Der 28 Jahre alte Ex-Profi des VfB Stuttgart unterschrieb einen Dreijahresvertrag bis zum 30. Juni 2013, teilte der Londoner Fußball- Club am Samstag mit. Vor seinem Wechsel nach Stuttgart im Sommer 2005 hatte Hitzlsperger bereits für Aston Villa vier Spielzeiten in England bestritten.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Eto, čekićari su dobili Hammer Kick-a(igrao je u Premiershipu, tako da će biti veliko pojačanje za West Ham).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
http://www.whufc.com/articles/20100605/ ... 84_2065222
Dobro je,bravo za Sullivan-a
Ocekuju se jos 3 nova igraca,daj Boze da nastave ulagati u klub pa da i mi vise ugledamo bolje dane 
Dobro je,bravo za Sullivan-a
- mexy_whites
- Kontakt:
Nijemac je odlicno pojacanje...svaka cast za West Ham al moraju napad pod hitno pojacat jer u suprotnom opet slijedi borba za opstanak. 
Side before self
- !Twist of Cahill!
- Kontakt:
Pozz novi sam pa evo da ostavim jedan komentar
,prodali smo vama Yakubua i mogu reci da je on jak napadač,ali da nije bilo povrijeda sigurno da bi možda napravio bolju karijeru, prije tri godine negdje sam bio pročitao interes Arsenala za njega u svakom slučaju dobro pojačanje za vas.A za ovo drugo pojačanje , Hitzlsperger u Stuttgartu je bio kapiten igrao je od 2006/2009,a ove godine tačnije u januaru prešao je u redove Lazija koji ga faktički nije nikako koristio,jest da ima iskustva sa Premier Ligom,ali ovo drugo pojačanje bar po meni je promašaj.Pozz!
And it's Everton,
Everton F.C.
We're by far the greatest team,
The world has ever seen...
Everton <3
Everton F.C.
Everton <3
- majestic24
- Kontakt:
Imao je Hitzlsperger nekoliko dobrih nastupa za Lazio ove godine. Pratio sam ga otkako je stigao Eduardo Reja na njihovu klupu. Uostalom,da je los igrac en bi nastupao za Njemacku repku.!Twist of Cahill! je napisao/la:Pozz novi sam pa evo da ostavim jedan komentar,prodali smo vama Yakubua i mogu reci da je on jak napadač,ali da nije bilo povrijeda sigurno da bi možda napravio bolju karijeru, prije tri godine negdje sam bio pročitao interes Arsenala za njega u svakom slučaju dobro pojačanje za vas.A za ovo drugo pojačanje , Hitzlsperger u Stuttgartu je bio kapiten igrao je od 2006/2009,a ove godine tačnije u januaru prešao je u redove Lazija koji ga faktički nije nikako koristio,jest da ima iskustva sa Premier Ligom,ali ovo drugo pojačanje bar po meni je promašaj.Pozz!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- !Twist of Cahill!
- Kontakt:
Ja nisam nigdje napisao da je loš igrač,ali i Joachim Low je izjavio da zbog loših partija u dresu Lazia nece nastupiti na SP 2010!A dobro necemo se svađat!Sportski pozdrav!majestic24 je napisao/la:Imao je Hitzlsperger nekoliko dobrih nastupa za Lazio ove godine. Pratio sam ga otkako je stigao Eduardo Reja na njihovu klupu. Uostalom,da je los igrac en bi nastupao za Njemacku repku.!Twist of Cahill! je napisao/la:Pozz novi sam pa evo da ostavim jedan komentar,prodali smo vama Yakubua i mogu reci da je on jak napadač,ali da nije bilo povrijeda sigurno da bi možda napravio bolju karijeru, prije tri godine negdje sam bio pročitao interes Arsenala za njega u svakom slučaju dobro pojačanje za vas.A za ovo drugo pojačanje , Hitzlsperger u Stuttgartu je bio kapiten igrao je od 2006/2009,a ove godine tačnije u januaru prešao je u redove Lazija koji ga faktički nije nikako koristio,jest da ima iskustva sa Premier Ligom,ali ovo drugo pojačanje bar po meni je promašaj.Pozz!
And it's Everton,
Everton F.C.
Everton <3
Everton F.C.
Everton <3
Evo spominje se da bi Riquelme mogao uskoro doci na Upton Park
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... nited.html
Daj Boze, koja je ovo igracina

- Omerbavarac
- Kontakt:
Borba za Europu!hammers je napisao/la:Evo spominje se da bi Riquelme mogao uskoro doci na Upton Park![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- majestic24
- Kontakt:
omerbavarac je napisao/la:Borba za Europu!hammers je napisao/la:Evo spominje se da bi Riquelme mogao uskoro doci na Upton Park![]()
Daj Boze, koja je ovo igracina![]()
Eh,nebi to bio los potez,al pitanje je ipak kako bi se Roman snasao u engleskoj. Prvo,njegovo je vrijeme polako proslo. Al definitivno ne bi bio na odmet,naprotiv njegovo iskustvo bi puno pomoglo West Hamu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Ma 31. mu je godina ima on jos sto sta da pokaze
Moze jos dvije, tri sezone komotno odigrati na visokom nivou..
West Ham United 2010/11 fixtures
Sat 14 Aug - Aston Villa (A)
Sat 21 Aug - Bolton Wanderers (H)
Wed 25 Aug - Carling Cup 2
Sat 28 Aug - Manchester United (A)
4 boda dosta
Sat 14 Aug - Aston Villa (A)
Sat 21 Aug - Bolton Wanderers (H)
Wed 25 Aug - Carling Cup 2
Sat 28 Aug - Manchester United (A)
4 boda dosta
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Može, ako u ta 4 boda računaš i "bodove" iz Carling Cupa.
Da je Zola ovdje, već bih od samog početka vidio West Ham na samom dnu, ovako sa Grantom ipak mogu dobiti Boltona kod kuće i pružiti solidan otpor velikoj Aston Villi i divu iz Manchestera.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Da je opet u Cupu dobiti milwola da se malo poigramoMonolog je napisao/la:Može, ako u ta 4 boda računaš i "bodove" iz Carling Cupa.Da je Zola ovdje, već bih od samog početka vidio West Ham na samom dnu, ovako sa Grantom ipak mogu dobiti Boltona kod kuće i pružiti solidan otpor velikoj Aston Villi i divu iz Manchestera.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pratio sam Riquelmea u Boci, ali izgleda kad god ja gledam, on odigra loše. Čim propustim utakmicu, on je završi sa asistencijom, ili pogotkom. Što se tiče West Hama, ne vjerujem da ćete imati goru sezonu od ove, vidim vas u čvrstoj sredini tabele(kao što ti kažeš, oko 10. mjesta). No, i za to su potrebna pojačanja, ali mislim da ste vi najbolje moguće već doveli - Avrama. Riquelme bi bio idealno pojačanje, ali kada bi igrao kao u Boci, no njemu izgleda samo odgovara igranje u Argentini, gdje ima sve ovlasti u igri.
Pa igrao je Riquelme u VIlaarealu odlicno osim one zadnje sezone kada je dosta presjedio na klupi, mislim da mu nece biti prevelik problem naviknuti se na novu sredinu, odma se sjeti tevezove prve sezone kad je dos'o u WH daj Boze da i ovaj bude bude priblizno dobar ko CarlitoMonolog je napisao/la:Pratio sam Riquelmea u Boci, ali izgleda kad god ja gledam, on odigra loše. Čim propustim utakmicu, on je završi sa asistencijom, ili pogotkom. Što se tiče West Hama, ne vjerujem da ćete imati goru sezonu od ove, vidim vas u čvrstoj sredini tabele(kao što ti kažeš, oko 10. mjesta). No, i za to su potrebna pojačanja, ali mislim da ste vi najbolje moguće već doveli - Avrama. Riquelme bi bio idealno pojačanje, ali kada bi igrao kao u Boci, no njemu izgleda samo odgovara igranje u Argentini, gdje ima sve ovlasti u igri.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Zato i ne napisah ništa za vrijeme njegovog igranja u Villarealu. Ali, činjenica je da je bio njihov najbolji igrač u sezoni kada su igrali polufinale protiv Arsenala(i dalje sanja onaj promašeni penal). A, ne mora biti poput Carlita, moRe i poput Joe Cole-a, mislim da se niko ne bi bunio.hammers je napisao/la:Pa igrao je Riquelme u VIlaarealu odlicno osim one zadnje sezone kada je dosta presjedio na klupi, mislim da mu nece biti prevelik problem naviknuti se na novu sredinu, odma se sjeti tevezove prve sezone kad je dos'o u WH daj Boze da i ovaj bude bude priblizno dobar ko CarlitoMonolog je napisao/la:Pratio sam Riquelmea u Boci, ali izgleda kad god ja gledam, on odigra loše. Čim propustim utakmicu, on je završi sa asistencijom, ili pogotkom. Što se tiče West Hama, ne vjerujem da ćete imati goru sezonu od ove, vidim vas u čvrstoj sredini tabele(kao što ti kažeš, oko 10. mjesta). No, i za to su potrebna pojačanja, ali mislim da ste vi najbolje moguće već doveli - Avrama. Riquelme bi bio idealno pojačanje, ali kada bi igrao kao u Boci, no njemu izgleda samo odgovara igranje u Argentini, gdje ima sve ovlasti u igri.
Ma samo da on dodje, ja sam ubjedjen da ce imati odlicnu debitansku sezonu nesto slicno k'o sto je Veron imao u ManchiMonolog je napisao/la:Zato i ne napisah ništa za vrijeme njegovog igranja u Villarealu. Ali, činjenica je da je bio njihov najbolji igrač u sezoni kada su igrali polufinale protiv Arsenala(i dalje sanja onaj promašeni penal). A, ne mora biti poput Carlita, moRe i poput Joe Cole-a, mislim da se niko ne bi bunio.hammers je napisao/la:Pa igrao je Riquelme u VIlaarealu odlicno osim one zadnje sezone kada je dosta presjedio na klupi, mislim da mu nece biti prevelik problem naviknuti se na novu sredinu, odma se sjeti tevezove prve sezone kad je dos'o u WH daj Boze da i ovaj bude bude priblizno dobar ko CarlitoMonolog je napisao/la:Pratio sam Riquelmea u Boci, ali izgleda kad god ja gledam, on odigra loše. Čim propustim utakmicu, on je završi sa asistencijom, ili pogotkom. Što se tiče West Hama, ne vjerujem da ćete imati goru sezonu od ove, vidim vas u čvrstoj sredini tabele(kao što ti kažeš, oko 10. mjesta). No, i za to su potrebna pojačanja, ali mislim da ste vi najbolje moguće već doveli - Avrama. Riquelme bi bio idealno pojačanje, ali kada bi igrao kao u Boci, no njemu izgleda samo odgovara igranje u Argentini, gdje ima sve ovlasti u igri.
Nova Grantova zelja je igrac Rennesa Sylvain Marveaux, ne znam bas puno o njemu pise da je bio povezivan sa CHelseom i Manchom znaci moze proci
Izgleda da je Riquelme otpao, dzaba se obradova
Izgleda da je Riquelme otpao, dzaba se obradova